ακολουθούν το ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
οι άνθρωποι απλά ....
"Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, ενόχλησε.
Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις."
ακολουθούν το ...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
οι άνθρωποι απλά ....
"Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις, ενόχλησε.
Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις."
Γράψε!!!! Δε θα το κόψουμε ό,τι και να' ναι!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
οι άνθρωποι απλά .... (άσε ας μην το γράψω)![]()
---
Προσέχουμε για να τρέχουμε
....αδιαφορούν για ό,τι μπορεί να λέγεται σωστή διαχείριση...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
οι άνθρωποι απλά ....
κλείνουν περιμετρικά ένα σημείο, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση στους οδηγούς πιο πριν (εκτός από την αυξημένη κίνηση) τελικά, όπως αναφέρει κι ο Θάνος, σε αφήνουν να κατέβεις τη Β. Σοφίας και 200 μέτρα πριν τη διαδήλωση σε πετάνε στην Κανάρη (και γίνεται της πουτ@νας, αναστροφές στη Β.Σοφίας, τρακαρίσματα κλπ)
στην ωχαδερφιστική και δημοσιοϋπαλληλική λογική "ας κάνουμε τα κλασσικά μέτρα"
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πέστο πέστο ...!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Καλά, η διαχείριση της κυκλοφορίας και των διαδηλώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. είναι μια αααααλλη πολύ πονεμένη ιστορία
οι άνθρωποι απλά .... (άσε ας μην το γράψω)![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Μα όχι μόνο σε αφήνουν να πας μέχρι εκεί... αλλά φέρνεις δεκάδες λεωφορεία και τα παρκάρεις και ουσιαστικά κλείνεις και το μοναδικό ανοιχτό δρόμο; Πήγαινε τα κάπου αλλού... πήγαινε τα στο Ζάππειο, στο καλλιμάρμαρο...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....αδιαφορούν για ό,τι μπορεί να λέγεται σωστή διαχείριση...
κλείνουν περιμετρικά ένα σημείο, δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ προειδοποίηση στους οδηγούς πιο πριν (εκτός από την αυξημένη κίνηση) τελικά, όπως αναφέρει κι ο Θάνος, σε αφήνουν να κατέβεις τη Β. Σοφίας και 200 μέτρα πριν τη διαδήλωση σε πετάνε στην Κανάρη (και γίνεται της πουτ@νας, αναστροφές στη Β.Σοφίας, τρακαρίσματα κλπ)
στην ωχαδερφιστική και δημοσιοϋπαλληλική λογική "ας κάνουμε τα κλασσικά μέτρα"
![]()
![]()
![]()
Κλείσε την Ακαδημίας από την αρχή να κατέβω από Πειραιώς... Δηλαδή πόσο μυαλό θέλει; εντέλει περιόρισε λίγο τους διαδηλωτές και δώσε μου τη Β.Σοφίας προς το Χίλτον...
Τι συζητάμε τώρα... δεν υπάρχουν τόσα θέματα που να είναι τόσο σοβαρά ώστε να δικαιολογείται σε τόσο μεγάλη συχνότητα το κλείσιμο του κέντρου και οι διαδηλώσεις!
Αυτό τείνει να γίνει φαινόμενο και πρόβλημα από μόνο του. Σε λίγο θα διαδηλώνουμε εναντίον των άσκοπων διαδηλώσεων...
Θάνος..
Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
Πριν δύο ή τρία Σάββατα είχε κλείσει ΞΑΝΑ το κέντρο λόγω αντιπολεμικής διαδήλωσης... Λεπτομέρειες δεν έμαθα, αλλά εφόσον εμείς ακόμα δεν είμαστε σε κάποιο πόλεμο, υπέθεσα ότι για καποιανού αλλουνού τα χωράφια γαμιόμουνα εκείνη την ώρα...
...................................
Δεν είπαμε να κάτσουμε όλοι στα σπίτια μας μέχρι να πεθάνουμε, αλλά το παν μέτρον άριστον δεν το ξέρουμε σαν λαός...
Εγώ είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και δεν έχω διαδηλώσει ούτε απεργήσει ποτέ... Δεν ανήκω στην ίδια δημοκρατία;Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
Καλά που το ρώτησες ρε Θάνε... γιατί με αφορμή και διάφορες άλλες "συζητήσεις" εδώ, εγώ τελικά καταλήγω στο ότι καθένας έχει την απολύτως δική του δημοκρατία, με δικά μου μέτρα και αξίες. Και όλοι οι υπόλοιποι είναι φασίστες ή αναρχικοί. Εσυ π.χ. φαίνεται ότι διάλεξες μια δημοκρατία στην οποία τρως λίγο γαμήσι, αλλά δε ρίχνεις καθόλου.
![]()
Πολυ καιρο ειχαμε να "διαφωνησουμε" ρε Θανε ... :wacko:
Χωρια που καπου "συμφωνησαμε" κι ολας ...![]()
Αυτο που περιγραφεις και συμφωνει κι ο Κωστας ειναι αυτο ακριβως που εγω λεω "ωχαδερφισμο"!
"Τι με νοιαζει εμενα αν ο Μπους σκοτωνει τους Ιρακινους ή τους Σερβους ή οποινδηποτε αλλον γουσταρει?"
Το οτι με αυτον τον ρυθμο, καποια στιγμη θα ερθει κι η σειρα μας, ΟΥΤΕ που μας περναει απ' το μυαλο βεβαια.
Το οτι αυτοι που σκοτωνονται, στον βωμο των συμφεροντων και του χρηματος, ειναι "ανθρωποι", ουδολως μας απασχολει μιας κι ειναι μακρυα.
Το οτι μετα απο πολλες τετοιες αντιπολεμικες διαδηλωσεις, το μηνυμα σιγα σιγα φτανει στον προορισμο του, με αποτελεσμα η Αμερικανικη κοινη γνωμη (αν και αγεται και φερεται απ' την τηλεοραση) αυτην την στιγμη και μετα την Διεθνη κατακραυγη, ειναι εναντιον των πολεμων του Μπους, κι αυτο ΔΕΝ εχει σημασια.
Σημασια εχει ΜΟΝΟ οτι καποια στιγμη "ταλαιπωρηθηκαμε" !!!
Κι εγω "γ@μηθηκα" χτες !!!
Κι εγω ΔΕΝ εχω "απεργησει" ποτε σαν "ελευθερος επαγγελματιας" που ειμαι.
Τι σημαινει αυτο?
Πρεπει να κοιταω ΜΟΝΟ ΕΜΕΝΑ?
Τοτε να φυγουμε απ' τις πολεις-κοινωνιες και να πιασουμε απο μια ερημικη σπηλια ο καθενας!
Να ξεφυγουμε και λιγο απ' τις "αρχαιολογιες" και να παμε στα πιο συγχρονα?
1. Κινηση Ανεξαρτητων Μοτοσυκλετιστων πριν δυο χρονια σε εκδηλωση για το παρκαρισμα των μηχανων, στην Σολωμου στα Εξαρχεια.
Παρα τις ανακοινωσεις και τις κουβεντες ΚΑΙ εδω μεσα, μολις καμια 30αρια ατομα!
Ποιος τρεχει?
Ποιος ξυπναει?
Δεν γαμιεται... Θα πανε αλλοι μαλακες!
Θυμαμαι πολυ καλα ποιοι ηταν απο τους ενεργους αυτην την στιγμη χρηστες, που εχουν και "λογο" για την Δημοκρατια και τους "αγωνες" ...
ΚΑΝΕΙΣ !!!
2. Επαναληψη της ιδιας ενεργειας στο Κολωνακι.
Ηταν καποιοι παραπανω, μετα απο "γκρινια" (καμμια δεκαρια), εκ των οποιων οι περισσοτεροι ηρθαν μετα τις 10-11 (που να ξυπναμε?) !
3. Πορεια διαμαρτυριας, με αιτημα (εκτος των αλλων) την "διηθιση", παλι απ' τους Ανεξαρτητους (για να μην λεμε για "καπελωματα").
Τοτε ΔΕΝ "ενοχλησαμε" εμεις?
Μηπως ειχαμε παραλογα αιτηματα?
Φυσικα για τον "απ' εξω, ωχαδερφο συναδελφο" ημασταν κατι μαλακες που του κελισαμε τον δρομο !!!
ΑΥΤΟ ειναι η Δημοκρατια, κι οχι αυτο που θελουν να μας περασουν, οτι οποιος κατεβαινει σε πορεια (κι εμεις επιτηδες κλεινουμε 20 δρομους πιο περα) ειναι ο Μ@ΛΑΚΑΣ που μας ενοχλει !!!
Γαι το 1ό ζήτημα που θέτεις!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Όχι εδώ έχεις το λάθος (ή έχεις καταλάβει στραβά τι θα πει κοινοβουλευτική δημοκρατία)
Η εκάστοτε κυβέρνηση ΔΕΝ υποχρεούται με βαση το πολίτευμά μας να μας ζητάει τη γνώμη για ΚΑΘΕ νομοθέτημα... απλά πράγματα. Δεν υποχρεούται. Εκλέγεται για να εφαρμόσει αυτά που - υποτίθεται - λέει στις προγρμαμματικές δηλώσεις.
Εαν αυτές περιλαμβάνουν και ιδιωτικά πανεπιστήμια* και η κυβέρνηση εξελέγη, τοτε με συγχωρείς αλλά tough luck
![]()
*ποτέ δεν κατάλαβα στην Ελλάδα γιατί έχουμε τέτοια αλλεργία ενάντια στα ιδιωτικά πανεπιστήμια, την ίδια ώρα που χιλιάδες γονείς κάνουν το σκατό τους παξιμάδι για να στέλνουν τα βλαστάρια τους στο εξωτερικό... και δεν πάνε έξω μόνο αυτοί που έχουν λεφτα... και καλά οι καθηγητές φοβούνται μη χάσουν το λουφέ (εδώ δε θέλουν αξιολόγηση), οι φοιτητές τί ζόρι τραβάνε; Τεσπα, είναι μια άλλη ιστορία
:wacko:![]()
Τη γνώμη μπορεί να μη μας τη ζητήσει για κάποιο νομοσχέδιο, αλλά έχει την υποχρέωση όταν δει τόσο μαζικές αντιδράσεις (καλή ώρα με τους φοιτητές και τις καταλήψεις) να κάτσει να το συζητήσει.
Δηλαδή τι είναι οι πολιτικοί? Αλάνθαστοι?
Φυσικά το άλλο, ότι η κυβέρνηση εκλέγεται για να κάνει αυτά που υποσχέθηκε προεκλογικά, φαντάζομαι το λες για πλάκα έτσι!![]()
Πότε έγινε αυτό? Ζούσα? :rotflmao:
Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω πως το βλέπεις έτσι?
Δηλαδή αν αύριο η κυβέρνηση προσπαθήσει να ψηφίσει νόμο που σε θίγει άμεσα, δεν θα αντιδράσεις? Ή θα πεις ότι αφού τους εξέλεξα θα την πληρώσω?
Όσο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια......
Υπάρχει ένα παλιό σύνθημα που τα λέει όλα:
"Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία!"
Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αυτό που θα γίνει είναι τα δημόσια που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν υποδομές, θα παραμεληθούν ακόμη περισσότερο από μεριάς κυβέρνησης με το πρόσχημα της ύπαρξης των ιδιωτικών.
Τα τελευταία φυσικά θα παρέχουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου λόγω αυξημένων πόρων.
Αλλά ποιοι θα μπορούν να φοιτήσουν σε αυτά? Οι έχοντες την οικονομική άνεση! Οπότε οι υπόλοιποι φοιτητές από φτωχές οικογένειες αναγκάζονται να πάνε στα παραμελειμένα δημόσια πανεπιστήμια.
Γενικά βλέπω ότι το χειρότερο Υπουργείο για την εκάστοτε κυβέρνηση είναι το Παιδείας και Θρησκευμάτων! Κανείς υπουργός δεν το θέλει και αποτελεί από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας....![]()
![]()
Μηδενικές βάσεις για το μέλλον των νέων μας λοιπόν!
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Αυτο που περιγραφεις και συμφωνει κι ο Κωστας ειναι αυτο ακριβως που εγω λεω "ωχαδερφισμο"!
"Τι με νοιαζει εμενα αν ο Μπους σκοτωνει τους Ιρακινους ή τους Σερβους ή οποινδηποτε αλλον γουσταρει?"
Το οτι με αυτον τον ρυθμο, καποια στιγμη θα ερθει κι η σειρα μας, ΟΥΤΕ που μας περναει απ' το μυαλο βεβαια.
Το οτι αυτοι που σκοτωνονται, στον βωμο των συμφεροντων και του χρηματος, ειναι "ανθρωποι", ουδολως μας απασχολει μιας κι ειναι μακρυα.
Το οτι μετα απο πολλες τετοιες αντιπολεμικες διαδηλωσεις, το μηνυμα σιγα σιγα φτανει στον προορισμο του, με αποτελεσμα η Αμερικανικη κοινη γνωμη (αν και αγεται και φερεται απ' την τηλεοραση) αυτην την στιγμη και μετα την Διεθνη κατακραυγη, ειναι εναντιον των πολεμων του Μπους, κι αυτο ΔΕΝ εχει σημασια.
Τι σημαινει αυτο?
Τοτε να φυγουμε απ' τις πολεις-κοινωνιες και να πιασουμε απο μια ερημικη σπηλια ο καθενας!
1. Κινηση Ανεξαρτητων Μοτοσυκλετιστων πριν δυο χρονια σε εκδηλωση για το παρκαρισμα των μηχανων, στην Σολωμου στα Εξαρχεια.
Ποιος τρεχει?
Ποιος ξυπναει?
Θυμαμαι πολυ καλα ποιοι ηταν απο τους ενεργους αυτην την στιγμη χρηστες, που εχουν και "λογο" για την Δημοκρατια και τους "αγωνες" ...
ΚΑΝΕΙΣ !!!
Ηταν καποιοι παραπανω, μετα απο "γκρινια" (καμμια δεκαρια), εκ των οποιων οι περισσοτεροι ηρθαν μετα τις 10-11 (που να ξυπναμε?) !
3. Πορεια διαμαρτυριας, με αιτημα (εκτος των αλλων) την "διηθιση", παλι απ' τους Ανεξαρτητους (για να μην λεμε για "καπελωματα").
Φυσικα για τον "απ' εξω, ωχαδερφο συναδελφο" ημασταν κατι μαλακες που του κελισαμε τον δρομο !!!
ΑΥΤΟ ειναι η Δημοκρατια, κι οχι αυτο που θελουν να μας περασουν, οτι οποιος κατεβαινει σε πορεια (κι εμεις επιτηδες κλεινουμε 20 δρομους πιο περα) ειναι ο Μ@ΛΑΚΑΣ που μας ενοχλει !!!
Το χωμα(λαος)που καλλιεργησαν οι δημοκρατικοι(βολεματακιδες-ρουφιανοι)μας ,αρχιζει και αποδιδει τους καρπους που περιμενανε.
Δυστιχως,ολα τ'αλλα ειναι αμπεφιλοσοφιες.
Λυπαμαι πολυ για την σταση μας.![]()
όταν κατεβαίνει ΚΑΘΕ μέρα για το κάθε τι, δεν έχει σημασία οτι είναι αυτός ο μλκς που μας ενοχλεί αλλά οτι καπελώνει και τις λίγες σωστές και δίκαιες πορείες, μια και αυτές μπαίνουν στο τσουβάλι του "κάποιοι μλκες κλείσανε τον δρόμο πάλι"Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
οτι οποιος κατεβαινει σε πορεια (κι εμεις επιτηδες κλεινουμε 20 δρομους πιο περα) ειναι ο Μ@ΛΑΚΑΣ που μας ενοχλει !!!![]()
Και ΔΕΝ μΕ αρέσει αυτό το τελευταίο....
απλά όταν πχ διαδηλώνει 5 φορές το μήνα η ΑΔΕΔΥ (αδίκως) και 1 οι πολύτεκνοι (δικαίως), κανείς δε θα σταθεί στη μια και δίκαιη αλλα θα γίνουν 6 "μλκες που κλείσανε το δρόμο"
και είναι κρίμα για τους πολύτεκνους![]()
κάτι σε ρώτησα πριν![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
ΣωσταΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
ΑΥΤΟ ειναι η Δημοκρατια, κι οχι αυτο που θελουν να μας περασουν, οτι οποιος κατεβαινει σε πορεια (κι εμεις επιτηδες κλεινουμε 20 δρομους πιο περα) ειναι ο Μ@ΛΑΚΑΣ που μας ενοχλει !!!![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..
Χρήστο έχεις ένα τρόπο να θολώνεις τα νερά και να αποπροσανατολίζεσαι μόνος σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Τι σημαινει αυτο?
Ποιος τρεχει?
Ποιος ξυπναει?
ΚΑΝΕΙΣ !!!
Το κάθε θέμα πρέπει να το προσεγγίζεις από όλες τις πλευρές και να το αξιολογείς ανάλογα πριν πάρεις τα όποια μέτρα.
Παράδειγμα... θεωρείς σωστό να δημιουργείς μονίμως πρόβλημα στην οικογένεια σου για να πηγαίνει καλά η δουλειά σου;
Πρώτα πρέπει να λειτουργούμε καλά εμείς και μετά να δούμε πώς θα φτιάξουμε και τους παραέξω...
Δεν είναι δυνατόν να καταρρέει καθημερινά μία πόλη χωρίς πρώτα να έχουμε αξιολογήσει τους λόγους.
Αν αύριο αποφασίσουμε εδώ μέσα να μαζευτούμε και να κατέβουμε στη βουλή, θα το κάνουμε! Αν είμαστε και πολλοί θα κλείσουμε και το κέντρο. Θα ταλαιπωρήσουμε τους πάντες χωρίς κανείς να μας ρωτήσει γιατί το κάνουμε. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...
Δεν είμαι αντίθετος στις αντιδράσεις, όταν όμως υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Τη στιγμή αυτή ο καθένας διαδηλώνει για τον εαυτό του...
Επίσης είμαι υπέρ του παλιού γνωστού κανόνα που λέει ότι δεν είναι σωστό να λύνεις ένα πρόβλημα δημιουργώντας ένα άλλο μεγαλύτερο...
Τα περί πολέμου και παιδείας που ακούγονται, είναι χαοτικά και δεν θέλω να τα πιάσω αν και για το δεύτερο ειδικά έχω άπειρο υλικό και από προσωπική πείρα...
Θάνος..
διαφωνώ αλλά μην το πιάσουμε γιατί είμαστε εκτός θέματοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Kizoku
Όσο για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια......
Υπάρχει ένα παλιό σύνθημα που τα λέει όλα:
"Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία!"
Με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια αυτό που θα γίνει είναι τα δημόσια που έτσι κι αλλιώς δεν έχουν υποδομές, θα παραμεληθούν ακόμη περισσότερο από μεριάς κυβέρνησης με το πρόσχημα της ύπαρξης των ιδιωτικών.
Τα τελευταία φυσικά θα παρέχουν πολύ καλύτερες υπηρεσίες ανώτερου επιπέδου λόγω αυξημένων πόρων.
Αλλά ποιοι θα μπορούν να φοιτήσουν σε αυτά? Οι έχοντες την οικονομική άνεση! Οπότε οι υπόλοιποι φοιτητές από φτωχές οικογένειες αναγκάζονται να πάνε στα παραμελειμένα δημόσια πανεπιστήμια.
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Διαφωνία=Διάλογος!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
διαφωνώ αλλά μην το πιάσουμε γιατί είμαστε εκτός θέματος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά είναι όντως off-topic οπότε ΟΚ!![]()
Χμμμ βλέπω να γίνονται πορείες για τις πορείες τελικά!!!χαμός στο ίσιωμα!!!.... και να δώ μετά πως θα καταφέρει η αστυνομία να περιφρουρήσει τη κατάσταση .....![]()
Somewhere in my soul
Yeahhh..