Σελίδα 10 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 334

Θέμα: Yamaha YBR 250

Φίλε benny...η μήχανη πατάει πολύ καλύτερα με τα metzeler παρά με της μάνας του.Εχω ένα θέμα με το μπροστινό δισκόφρενο.Εχει βγάλει σε μερικά σημεία κάτι κόκκινα στίγματα.Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν σκουριά.
    Αλλά είδα ότι άμα το ξύσεις αφαιρείται.Ενας φίλος μου είπε ότι είναι από τα τακάκια το μπροστινού φρένου.Ξέρετε κάνένα διαλυτικό για να βγάλω?
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Νέο μέλος
    Καλησπέρα παιδια!
    ειμαι νέος κι εγώ στο forum και σκοπευω να παρω YBR 250 μεταχειρισμένο...
    υπάρχει ένα ομως πολύ βασικό πρόβλημα.... Δεν τον βρίσκω μεταχειρησμένο....
    το πουλάει κανείς απο δω ή μήπως ξέρετε κάποιον που το πουλάει;

Νέο μέλος
    Επειδή βλέπω ότι κάποιοι ρωτάνε για το τι τακάκια να βάλουν
    Εμένα μου είχαν κρατήσει 8000χλμ τα τακάκια της yamaha και δεν ήμουν ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους και πάνω από όλα από την τιμή τους (52 ευρώ ήμαρτον).
    Για αυτό λοιπόν έβαλα μετά τα "Premier τα μεσαία" με 20-25 ευρώ το φρενάρισμα του ybr ήταν τόσο καλύτερο που ήθελα να βάλω τα κλάματα από τη συγκίνηση.
    Τελικά τα Premier μου κράτησαν και 11000 χλμ
    Για τους παραπάνω λόγους τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
    Βάλτε τα και πείτε μου γνώμες

Τα τακάκια αυτά τα ζητάς έτσι? "Premier τα μεσαία"?Από μαγαζί με ανταλακτικά?.Thanks
    Μάριος
    www.mlazos.co.nr

Νέο μέλος
    ναι φίλε μου ζητάς τα Premier τα μέτρια ή τα Premier τα μεσαία και είσαι οκ
    όταν τα βάλεις πες μας τι γνώμη σου

Νέο μέλος

Cool Γείααα

Γειά σας βρέ παιδιά ,

Σήμερα παίρνω (επιτέλους την YBR 250 καινούργια ) ξερει κανείς κάποιο μαγαζί με οικονομικά αξεσουάρ? Ψάχνω μπότες.

Ευχαριστώ πολύυυ

Νέο μέλος
    Με γεια φίλε μου και ατρακάριστη,
    Μπορείς να κοιτάξεις εδώ
    http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/
    πολύ καλό site από Γερμανία με πολύ καλές προσφορές και 10 ευρώ μεταφορικά.
    Ή άμα θες Ελλάδα σου προτείνω το Δίκυκλο που είναι στη βουλιαγμένης και έχει καλές τιμές και βγάζει και κάποιες προσφορές. Από εκεί πήρα τις δικές μου και είμαι πολύ ικανοποιημένος.

Νέο μέλος

euxaristw

Euxaristw kai gia tis plirofories kai gia tis eyxes ..Filh oxi filos xexe

Καλησπερα παιδια.....αγορασα το ybr 250 πριν μερικους μηνες και μπορω να πω οτι ειμαι πολυ ικανοποιημενος. Ειναι ευελικτο ανετο οικονομικο, με μοναδικα μειωνεκτηματα το πισω φρενο και την ελειψη ανεμοθωρακα...προσφατα πηγα και αγορασα εναν ανεμοθωρακα απο ενα μαγαζι στη μιχαλακοπουλου και εγινε κατι που θελω τη γνωμη σας πανω σε αυτο. Αγορασα εναν ανεμοθωρακα κοστους 76 ευρω και ειπαν οτι ηθελαν και 10 ευρω για την τοποθετηση. Οταν εφτασε η ωρα να πληρωσω μου ειπαν 103 ευρω. Οταν ρωτησα γιατι μου ειπαν οτι ειναι για το κιτακι, τη βαση δηλαδη του ανεμοθωρακα. Οταν πηγα στο μηχανικο μου επεσε απο τα συνεφα και μου ειπε οτι η βαση ειναι μεσα στην τιμη, διαφορετικα πως θα μπορεσεις να βαλεις τον ανεμοθωρακα επανω? Πηγα πισω και τους ρωτησα γιατι και μου ειπαν κατι του στυλ αυτος ειναι ο κλασικος λεει ανεμοθωρακας για τα γυμνα και ειναι αναλογα με το μοντελο το τι βαση παιρνει και οτι σε εμενα πηρε την πιο φτηνη και τετοια.....Πιστευω οτι με δουλευουν λιγακι ισως αλλα δεν ξερω αν τελικα αυτο που μου ειπε ο μηχανικος ειναι αληθεια. Θα ηθελα τη γνωμη σας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από krino4
    Επειδή βλέπω ότι κάποιοι ρωτάνε για το τι τακάκια να βάλουν
    Εμένα μου είχαν κρατήσει 8000χλμ τα τακάκια της yamaha και δεν ήμουν ικανοποιημένος από τις επιδόσεις τους και πάνω από όλα από την τιμή τους (52 ευρώ ήμαρτον).
    Για αυτό λοιπόν έβαλα μετά τα "Premier τα μεσαία" με 20-25 ευρώ το φρενάρισμα του ybr ήταν τόσο καλύτερο που ήθελα να βάλω τα κλάματα από τη συγκίνηση.
    Τελικά τα Premier μου κράτησαν και 11000 χλμ
    Για τους παραπάνω λόγους τα συνιστώ ανεπιφύλακτα.
    Βάλτε τα και πείτε μου γνώμες
    Ωραιος ο φιλος krino4 .θα ενημερωσω με εντυπωσεις οταν με το καλο αλλαξω τακακια.

Re: Γείααα

Αρχικά δημιουργήθηκε από Themida
    Γειά σας βρέ παιδιά ,

Σήμερα παίρνω (επιτέλους την YBR 250 καινούργια ) ξερει κανείς κάποιο μαγαζί με οικονομικά αξεσουάρ? Ψάχνω μπότες.

Ευχαριστώ πολύυυ

Καλα χιλιομετρα και παντα ορθια!

Νέο μέλος

anemothorakas

Φίλε karatega και να σε δουλεύουν δε μπορείς να κάνεις και πολλά ότι έγινε έγινε, να πας να κάνεις φασαρία για 20 ευρώ δε λέει
    Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό με τον ανεμοθώρακα να δούμε και εμείς πως είναι?

Νέο μέλος
    Eyxaristw poly Benny

Re: anemothorakas

Αρχικά δημιουργήθηκε από krino4
    Φίλε karatega και να σε δουλεύουν δε μπορείς να κάνεις και πολλά ότι έγινε έγινε, να πας να κάνεις φασαρία για 20 ευρώ δε λέει
    Μπορείς να ανεβάσεις καμιά φωτό με τον ανεμοθώρακα να δούμε και εμείς πως είναι?
    Καλα ναι απλα για αν ηξερα τι γινεται γενικα.....Τεσπα...Ο ανεμοθωρακας ειναι της καπα και μπορω να πω οτι μεχρι 100-110 km/h δεν καταλαβαινεις τιποτα απολυτως...μεγαλη διαφορα γιατι χωρις αυτον μεχρι την ελευσινα πηγα και ειχα προβλημα στα 100.Στα 120 αρχιζει το ταρακουνημα στο κρανος σε τελειως ορθια θεση οδηγησης...Και υπαρχει και το προβλημα του αν τον γυρεις πολυ μπροστα αρχιζει και λαμπει τη νυχτα απο το φως και σε τυφλωνει.Θα ανεβασω μια φωτο συντομα να το δειτε. Εχει ανεβασει και ενα αλλο παλικαρι σε πιο πισω σελιδα με εναν της Givi.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    καλμερες!! νεος ιδιοκτητης YBR250 και εγω, το πηρα μεταχειρισμενο με 11200 χλμ! πριν ειχα ενα kymco ck 125 (δεν θελω γελια ετσι?? αντε μπραβο!! εσεις δεν κανατε μαλακιες οταν ησασταν νεοι?? )
    παντως δεν ξερω αν ειναι ιδεα μου λογω της αλλαγης αλλα το yamaha ειναι μηχανη με τα ολα της, παρα το μικρο του κυβισμου της! ειναι τοσο ευκολη δε, που απο την πρωτη στιγμη που την οδηγησα (προχθες που την παρελαβα) αισθανομουν σαν να το ειχα χρονια το μηχανακι!!

Σελίδα 10 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βαλίτσα Yamaha YBR 250
    από likoyrgos στο forum Yamaha
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 25/03/2010, 10:22
  2. Honda cbf 250 vs Yamaha ybr 250
    από saitis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2009, 16:46
  3. honda cbf vs yamaha ybr 250 ....
    από stef.corfu στο forum Off topic