Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 165

Θέμα: Εδώ Βάζουμε Φωτό Από τα SV μας....

Παλαιό μέλος
    Δεν εβρισκα την σωστή διάσταση και αναγκαστικά το έβαλα..ούτως η άλλως το είχα στο προγραμμα να κατεβασω ένα πόντο το μπροστινό άρα δεν με πειράζει..πάντως το μηχανάκι είναι υπερβολικά κοφτερο!δεν ξέρω αν είναι απο την διάσταση ή το λάστιχο αλλα δεν ήταν ποτέ έτσι!σαν το gsxr του κολλητου όταν φοράει σλικ και ρυθμιζμενο για πίστα είναι!!
    Τα βιδωσα τα βιδακια μέχρι την πρώτη γραμμή επάνω και αύριο θα σφιξω λίγο και την πίσω.πολύ καλύτερα τώρα,δεν κάνει σαν εντουρο..Και μου έκανε εντύπωση ότι δεν χτυπάει τόσο στις λακουβες..
    Σαν την ασπρούλα μου καμιά!

The Firestarter Το avatar του/της jimtarasxt660x
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akaposto
    νομίζω ότι το S του jimtarasxt660x πρέπει να το κατεβάσουμε για SV of the month στο svrider :a07:

Thanks ρε man να 'σαι καλά!!!!!!!!!

Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)

Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jpsplus
    Αρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
    Δεν εβρισκα την σωστή διάσταση και αναγκαστικά το έβαλα..ούτως η άλλως το είχα στο προγραμμα να κατεβασω ένα πόντο το μπροστινό άρα δεν με πειράζει..πάντως το μηχανάκι είναι υπερβολικά κοφτερο!δεν ξέρω αν είναι απο την διάσταση ή το λάστιχο αλλα δεν ήταν ποτέ έτσι!σαν το gsxr του κολλητου όταν φοράει σλικ και ρυθμιζμενο για πίστα είναι!!
    Τα βιδωσα τα βιδακια μέχρι την πρώτη γραμμή επάνω και αύριο θα σφιξω λίγο και την πίσω.πολύ καλύτερα τώρα,δεν κάνει σαν εντουρο..Και μου έκανε εντύπωση ότι δεν χτυπάει τόσο στις λακουβες..
    ροτορα φιλικα παντα, και αν μου επιτρεπεις,
    με τα λαστιχα, δεν παιζουμε , αν δεν ξερουμε τι κανουμε.χοντρα-χοντρα το λαστιχο εγινε τετραγωνο τωρα, το προφιλ του, τις προλαβες αραγε τις χαρλει τις αστυνομιας, και ειναι επικινδυνο στις στροφες.

με τις βιδες απο πανω δεν "σκληραινεις" την αναρτηση, απλα σηκωνεις το μπροστινο.
    θεωρητικα θελεις μισο ποντο κατεβασμα για να καλυψεις την αλλαγη διαστασης, αλλα επειδη παντα συνηθως λειπει αερας δεν χρειαζεται. ασε που σιγουρα δεν θα κοιταξεις αν τερματισμενη η αναρτηση βρισκει στο ψυγειο.
    αμα θελεις να κανεις πειραματα, παρε να διαβασεις, να καταλαβεις και μετα παιξε. γιατι μερικες φορες τα λαθη πληρωνονται ακριβα. και δυστυχως οχι μονο απο εμας.

οσο για "σταμπιλιζατερ', δοκιμασε πρωτα μεγαλυτερα αντιβαρα. εγω ειχα δοκιμασει τα αντιβαρα του αδερφου μου απο beverly 200, και ειχα δει διαφορα προς το καλυτερο.

Παλαιό μέλος
    Αν δεις το λάστιχο μου θα δεις ότι είναι τρίγωνο και όχι τετράγωνο.το μηχανάκι κόβει απίστευτα και κάνει απανωτές αλλαγές πορείας για πλάκα..τετράγωνο δεν μπορεί να γίνει διότι το ψηλωσα και το στενεψα σε μέγεθος σε ένα λάστιχο που ήδη είναι πολύ επιθετικό..αν ήσουν κοντά και το επαιρνες μια βόλτα θα καταλαβαινες ότι η διάφορα είναι χαοτικη,σε σχέση με τα Dunlop που φορούσε..θα γινότανε τετράγωνο αν το έβαζα σε καμία φαρδυτερη ζάντες σαν του gsxr,διότι θα άπλωνε και όντως θα ήταν λάθος τοποθέτηση διότι θα χαλούσε η κορώνα του..πράγμα που δεν γίνεται διότι το λάστιχο έκατσε κουτί.

Θα το κατεβασω 1 πόντο το μπροστινο επειδή θέλω να γίνει λίγο πιο παιχνιδιαρικο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της jpsplus
    Αν δεις το λάστιχο μου θα δεις ότι είναι τρίγωνο και όχι τετράγωνο.το μηχανάκι κόβει απίστευτα και κάνει απανωτές αλλαγές πορείας για πλάκα..τετράγωνο δεν μπορεί να γίνει διότι το ψηλωσα και το στενεψα σε μέγεθος σε ένα λάστιχο που ήδη είναι πολύ επιθετικό..αν ήσουν κοντά και το επαιρνες μια βόλτα θα καταλαβαινες ότι η διάφορα είναι χαοτικη,σε σχέση με τα Dunlop που φορούσε..θα γινότανε τετράγωνο αν το έβαζα σε καμία φαρδυτερη ζάντες σαν του gsxr,διότι θα άπλωνε και όντως θα ήταν λάθος τοποθέτηση διότι θα χαλούσε η κορώνα του..πράγμα που δεν γίνεται διότι το λάστιχο έκατσε κουτί.

Θα το κατεβασω 1 πόντο το μπροστινο επειδή θέλω να γίνει λίγο πιο παιχνιδιαρικο.
    1) το sv me to gsxr εχουν το ιδιο πλατος ζαντας 3.5 ιντσες.
    2) το λαστιχο σου μπαινει και σε 3αρα ζαντα. αρα οταν μπηκε στην 3.5αρα φαρδυνε το προφιλ του με ιδιο υψος.
    ο τυπος που στο εβαλε, σου εδειξε πινακες οτι μπαινει και σε 3.5αρα ζαντα?
    τι δεικτη ταχυτητας εχει, ταιριαζει στο sv?

με αλλα λογια εχει αλλαξει πολυ(?) η γεωμετρια του πατηματος στο μπροστινο.
    κανε με προσοχη τα πρωτα 3-4000χμ μεχρι να δεις τι πραγματικα αλλαξε. δεν ειναι παντα καλο οτι αλλαζεις ευκολα κατευθυνση και κλιση. μπορει να εχεις μεγαλυτερη ευαισθησια στους ανεμους (πλαγιους) η τις ανωμαλιες της ασφαλτου τις διαμηκεις (ενωσεις λωριδων)
    και φυσικα εχεις αλλαγες στο φρεναρισμα στα ισια και υπο κλιση.
    μπορει να ειναι γενικα καλυτερα σε αισθηση σε γενικες συνθηκες και σε καποια οριακη κατασταση να μην αντιδρασει το ιδιο καλα.

τριγωνικη κορωνα εχουν και τα pilot II τα διγομα και δεν ειναι ...........conti.

Παλαιό μέλος
    Θα το βγάλω φωτο μόλις μπορέσω για να το δείτε.και michelen δεν βάζω ούτε σε 10 ζωές!δεν θυμάμαι τι δείκτη έχουν..αλλα είναι σαν τσίχλα μαλακό!!!!!

Παιδια το 110 / 70 17 δεν ειναι τοσο ψηλοτερο απο το 120 / 60 / 17 η διαφορα τους ειναι 0,5cm για την ακριβεια το 110 εχει υψος 7,7cm και το 120 7,2cm το 70 ή το 60 της διαστασης ειναι το επι της εκατο % του φαρδους του πελματος .

Ενα θα κοιταξεις για να δεις αν εισαι ΟΚ εαν το μποστινο τελειωνει νωριτερα απ το πισω .
    Εαν ναι τοτε εχεις σοβαρο προβλημα.

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Φιλαρακο Ροτορα............εκοβα βολτες την Τριτη το απογευμα Τσιμισκη και ακουσα εναν ηχο που δεν εχω ξανακουσει ποτε απο αλλο μηχανακι.Ανατρηχιλα μιλαμε........ Και το μονο που προλαβα να δω ηταν ενας ασπρος κολος με τα χαρακτηρηστικα φωτα..............

Δεν φανταζεσε τη μου εκανες!!!!!!

Μετα απο ενα χρονο λυπηθηκα πραγματικα που αποχωριστηκα το SV.

Και η αληθεια ειναι οτι με παρεξενεψε που ειδα μονο ενα τελικο.............το περημενα για 1000αρι.

ΕΥΓΕ καλες οι ακραπες.

Παλαιό μέλος
    Θα δω που τελιωνει..θα βγάλω και φωτο.

Να σαι καλα φίλε μου!
    Με τι ήσουν;;θα γίνει 1000..εν καιρώ..προς το παρών ότι πατέντα βρω την δοκιμάζω..χεχε!!προς το παρών καλα παει..και χίλια να το κάνω μια εξατμιση θα έχω..
    Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια!
    Και είχα την απορία πως να ακούγεται..

βουρ για το βουνο Το avatar του/της dond4le
    Ποδαρατος ημουν..............και ναι το περασα για 1000αρι

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Και μια ακόμα,δεν είναι πολύ καθαρές λόγω iPhone..

Υ.Γ.
    Ο αγαπητός πρόεδρος(κ.Ιωαννίδης,έχουμε και ίδιο επίθετο..) προσκαλείται επίσημα σε καφέ(Χαλκιδική ή Θεσ/νίκη) για να τον γνωρίσω και από κοντά...
    Κερνάω παγωμένο φρέντο!
    (δηλαδή να τον πρήξω με ερωτήσεις-απορίες!!χεχε!)
    και καμιά ασπιρίνη για μετά!!

πάει και αυτό το παλικάρι και τον είδα μερακλή....
    Πρόεδρα μην βγάλεις όλη σου την τέχνη , μην τον αρρωστήσεις με την 1η απ'τα γέλια!

Παλαιό μέλος
    Και επειδή δεν ανεβάζει κανένας φωτό..και κανείς δεν αναφέρθηκε στην πατέντα μου..
    πάρτε μια αποκαλυπτική φωτό!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	angels.jpg 
Προβολές:	175 
Μέγεθος:	72,8 KB 
ID:	233471

wx wx wx... steile ki ales mia = kamia

ekeino to fredo pote 8a me to keraseis???

Παλαιό μέλος
    Φωτογραφίες θέλεις συνεπίθετε..αλλά καμιά συνάντηση να το δείς και από κοντά δεν κανονίζεις....
    Όλοι και όλοι καμιά 10ρια είμαστε και δεν ξέρω κανέναν...
    Ορίστε άλλη μία την ώρα του χειρουργείου..
    Ποιο πρόσφατη δεν έχω..Θέλει πλύσιμο...και μετά..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	angels2.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	45,7 KB 
ID:	233474

Φωτογραφίες θέλεις συνεπίθετε..αλλά καμιά συνάντηση να το δείς και από κοντά δεν κανονίζεις....
    Όλοι και όλοι καμιά 10ρια είμαστε και δεν ξέρω κανέναν...
    Ορίστε άλλη μία την ώρα του χειρουργείου..
    Ποιο πρόσφατη δεν έχω..Θέλει πλύσιμο...και μετά..
    paraskeuh apogeuma mia mpyra 8a thn epina! diaforetika sabbato prwi 8a epina ena espresso frredo metrio , sto mistral.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF