Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 158

Θέμα: Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 5/11

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Η επίσκεψη στις Σέρρες στοιχίζει ένα 500ρικο μεσ'στο νερό, τουλάχιστον για όσους από εμάς είναι πλέον κάποιας ηλικίας και θέλουν να έχουν μία διαμονή της προκοπής και ένα άνετο ταξίδι χωρίς να πεθάνουμε στη σέλα... Αν υπολογίσεις λοιπόν την κούραση και τις υποχρεώσεις που δεν επιτρέπουν να φεύγουμε διήμερα και τριήμερα έτσι εύκολα, τότε οι Σέρρες είναι απαγορευτικές.

Η πίστα και οι εγκαταστάσεις είναι πολύ ωραίες αλλά δεν κόβω και φλέβες πια... Πολύ το μεγαλοποιείτε το θέμα... Άλλωστε όλη η ουσία στην πίστα είναι η αδρεναλίνη και η οδήγηση στο όριο. Με αυτό το πνεύμα λοιπόν, την ώρα που βρίσκομαι μέσα στην πίστα η απόλαυση είναι η ίδια είτε εδώ είτε εκεί. Εκείνο που αλλάζει είναι η χάραξη που προσφέρει το κάτι διαφορετικό. Θα το σκεφτόμουνα πολύ ξανά να δώσω τόσα λεφτά για μία μέρα στις Σέρρες.

Εντέλει τα έχουμε πει τόσες φορές αυτά τα πράγματα... Όποιος θέλει να πάει Σέρρες, ας πάει. Κάποιοι ενώ έχουμε πάει και έχουμε δει, συνειδητά πλέον προτιμάμε τα Μέγαρα για πολλούς λόγους.

Εγώ όποτε γυρίζω από trackday αισθάνομαι φοβερά. Οι μπαταρίες μου έχουν γεμίσει, το έχω ευχαριστηθεί και είμαι κομπλέ μέχρι το επόμενο. Γιατί να πάω να τα σκάσω; Να τύχει ξανά να είναι η παρέα καλή και οι συνθήκες ευνοϊκές, να ξαναπαω Σέρρες. Ως τότε γιατί να ασχολούμαι;

Όσο για τις βόλτες.. επειδή κάποιος θεωρεί δεδομένο ότι επειδή έχουμε μηχανάκι θα πρέπει να πηγαίνουμε και βόλτες, δεν είναι έτσι.

Οι διαδρομές κοντά στην Αθήνα είναι γνωστές. Τις έχουμε φάει στη μάπα, δεν προσφέρουν καμμία συγκίνηση, ούτε ως τοπίο ούτε ως οδήγηση, ειδικά για όσους έχουν μπει πίστα. Κάποιες από αυτές τις έχω σιχαθεί τόσο, που δεν θέλω να τις δω ούτε σε φωτογραφία ακόμα... όπως π.χ. της Επιδαύρου!

Με αυτό το πνεύμα λοιπόν, για να έχει κάποιο νόημα η βόλτα θα πρέπει να περιέχει διανυκτέρευση, καλή γνωστή παρέα και μεγάλη απόσταση.

Δεν πήρα ss για τέτοιες βόλτες.. τις έκανα μια χαρά με το fazer και θα τις κάνω ακόμα καλύτερα με το επόμενο μηχανάκι μου που θα είναι οπωσδήποτε sporttouring. Μέχρι τότε δεν βλέπω το λόγο να στολιστώ και να ξεκινήσω βόλτα εκτός και αν περιλαμβάνει καλό φαγητό και καλή παρέα.
    Θάνος..

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
    Καλησπέρα,

φέτος πήγα σε 7 td στα Μέγαρα. Αν είχα κρατήσει αυτά τα χρήματα θα ήταν 7*55=385?. Βάλε και 20? βενζίνες σε κάθε td μας κάνει 525?. Είναι σχεδόν 2 ΣΚ στις Σέρρες αυτά. Προσωπικά επειδή την μηχανή δεν την βγάζω να την χαρώ στον δρόμο δεν αντέχω μόνο με 2 "εξόδους".........

Άσε που τα Μέγαρα (όταν είναι καθαρά) μου αρέσουν!

Του χρόνου θα κάνω παλι 6-7 Μέγαρα αλλά και 2 Σέρρες θέλω να ελπίζω!

Κάτι λένε και για Καλαμάτα................
    με το καλό και για του χρόνου, αλλά γιατί δεν χαίρεσαι το μοτό σου σε καμμιά βόλτα με καλή παρέα στις ομορφιές της Ελλάδας μας.....(όλα χρειάζονται)

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΧΉ ΣΤΑ TRUCKDAYS ΟΛΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ.
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΤΙ !!!!!!! ΤΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ?:ZZZ:
    *περιμένω απάντηση συμφορουμίτες

ώρα να πάω σπίτι να δω τα πιτσιρίκια μου και να προβληματιστούμε για θέματα και ανησυχίες που θέλουν πολλή σκέψη και ώρα για να απαντήσεις....

Recalibrate... Το avatar του/της stako
    Συμφωνώ με τον Θάνο κατά 90%.

Για Σέρρες ακόμα δεν θα μιλήσω καθώς δεν έχω πάει αλλά συμφωνώ με την λογική σου Θάνο. Τα λεφτα είναι πολλά και πράγματι το ζήτημα είναι η αδρεναλίνη που έχεις μέσα στην πίστα και το να είσαι "γεμάτος" μετά για κάμποσες μέρες. Θέλω όμως να πάω Σέρρες μια φορά έστω γιατί απλά........πρέπει! Και μετά βλέπουμε.

Για τις διαδρομές επίσης συμφωνώ. Το είπα πρόσφατα στα παιδιά και σε αυτό και σε άλλα μοτοφόρουμ ότι δεν θέλω να βγαίνω εκτός Αθήνας με την μηχανή για βόλτα. Το είπα και σε όλους φάνηκε και συνεχίζει να φαίνεται περίεργο. Σαν οδηγική απόλαυσή δεν μου προσφέρει τίποτα και επίσης ΤΡΕΜΩ στην ιδέα του ατυχήματος στον δημόσιο. Για εκδρομή με φαγητό και παρέα προτιμάω το αυτοκινητάκι μου.

Όσον αφορά την οργάνωση ίσως θα έπρεπε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Ίσως και όχι. Και καταρχάς τι πρέπει να είναι το παραπάνω? Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το κόστος δεν είναι το ζήτημα. Εξηγούμαι: 50-60? είναι οκ αλλά μονο αν

1. Η πίστα έχει καθαριστεί.
    2. Τα session έχουν max 25 αναβάτες.
    3. Υπάρχουν 3-4 κριτές/βοηθοί σε καίρια σημεία για να βοηθήσουν κάποιον που έχει πέσει ή να ενημερώσουν για οτιδήποτε.
    4. Υπάρχει ασθενοφόρο.
    5. Max 1 ώρα ανα είσοδο. Δλδ να μην περιμένεις πάνω από 1 ώρα για να ξαναμπείς. Αυτό σημαίνει max 4 γκρουπ με 20λεπτα session.

Νέα άσφαλτο δεν θα ζητήσω, ας είμαστε ρεαλιστές. Πάντως σιγά σιγά όλα βελτιώνονται. Πέρσι θυμάμαι td που δεν είχε καν ασθενοφόρο.......

show must go on..... Το avatar του/της Frezas
    [QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

"Η επίσκεψη στις Σέρρες στοιχίζει ένα 500ρικο μεσ'στο νερό, τουλάχιστον για όσους από εμάς είναι πλέον κάποιας ηλικίας και θέλουν να έχουν μία διαμονή της προκοπής και ένα άνετο ταξίδι χωρίς να πεθάνουμε στη σέλα... Αν υπολογίσεις λοιπόν την κούραση και τις υποχρεώσεις που δεν επιτρέπουν να φεύγουμε διήμερα και τριήμερα έτσι εύκολα, τότε οι Σέρρες είναι απαγορευτικές.........."

Συμφωνω οτι στοιχιζει 500 ευρω αλλα σημειωτεον ,μιλαμε
    για 2 μερες πιστα , αρα 2 αντιστοιχα track days στα μεγαρα (160ευρω).
    Επισης συμφωνω να κοιμηθεις καλα, να φας καλα και το πιο βασικο να
    το κανεις και με καλη παρεα.

Αρα προγραμματιζεις αρκετο καιρο πριν με τη παρεα που γουσταρεις ενα
    ομορφο τριημερο που θα περασεις καλα, οχι μονο γιατι μπηκες στη πιστα αλλα
    και γιατι εφαγες καλα, κοιμηθηκες καλα, και το βασικοτερο ειχες καλη παρεα.

Προσωπικα πιστευω ενα "ιδανικο" τριημερο ειναι σπανιο στις μερες μας και
    η αξια του αν μπορεις εστω με αφορμη τη πιστα να το πετυχεις,
    ειναι ενεκτιμητη......

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος

Όσο για τις βόλτες.. επειδή κάποιος θεωρεί δεδομένο ότι επειδή έχουμε μηχανάκι θα πρέπει να πηγαίνουμε και βόλτες, δεν είναι έτσι.

Οι διαδρομές κοντά στην Αθήνα είναι γνωστές. Τις έχουμε φάει στη μάπα, δεν προσφέρουν καμμία συγκίνηση, ούτε ως τοπίο ούτε ως οδήγηση, ειδικά για όσους έχουν μπει πίστα. Κάποιες από αυτές τις έχω σιχαθεί τόσο, που δεν θέλω να τις δω ούτε σε φωτογραφία ακόμα... όπως π.χ. της Επιδαύρου!
    .............................
    ........ Μέχρι τότε δεν βλέπω το λόγο να στολιστώ και να ξεκινήσω βόλτα εκτός και αν περιλαμβάνει καλό φαγητό και καλή παρέα.

Στο παραπανω απαντησες μονος σου!!

Βολτα δε σημαινει απαραιτητα βαζω τη στολη, τη ταυτοτητα στα δοντια
    και κανω το σταυρο μου να επιστρεψω!!

Προσωπικα εσκασα εχθες που δε μπορεσα να παω μια βολτα με μια παρεα
    που μου προτεινε γιατι ηξερα οτι θα περασω super σε οπιουσδιποτε ρυθμους
    και αν κινουμασταν μιας και εχω ξαναπαει μαζι τους ριχνουμε τρελο γελιο.

Αυτο που μας ενωσε ομως και δε το ξεχναω ειναι η αγαπη μας για τη μοτο
    και δε θα ειχαμε συναντηθει διαφορετικα.....και αν και εχουμε αυτοκινητα
    ολοι παλι τη μοτο μας θα παρουμε για περασουμε καλα.

Γουσταρω ρε παιδι να βλεπω το κολαρακι της μοτο του μπροστινου.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από stako

Όσον αφορά την οργάνωση ίσως θα έπρεπε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω. Ίσως και όχι. Και καταρχάς τι πρέπει να είναι το παραπάνω? Ταπεινή μου γνώμη είναι ότι το κόστος δεν είναι το ζήτημα. Εξηγούμαι: 50-60? είναι οκ αλλά μονο αν

1. Η πίστα έχει καθαριστεί.
    2. Τα session έχουν max 25 αναβάτες.
    3. Υπάρχουν 3-4 κριτές/βοηθοί σε καίρια σημεία για να βοηθήσουν κάποιον που έχει πέσει ή να ενημερώσουν για οτιδήποτε.
    4. Υπάρχει ασθενοφόρο.
    5. Max 1 ώρα ανα είσοδο. Δλδ να μην περιμένεις πάνω από 1 ώρα για να ξαναμπείς. Αυτό σημαίνει max 4 γκρουπ με 20λεπτα session.
    .......................

Νέα άσφαλτο δεν θα ζητήσω, ας είμαστε ρεαλιστές. Πάντως σιγά σιγά όλα βελτιώνονται. Πέρσι θυμάμαι td που δεν είχε καν ασθενοφόρο.......

Αρα θα πληρωνεις συνεχεια 60 ευρα μεχρι να σου κατσουν οι παραπανω συνθηκες,
    που απο οτι εγω εχω δει σε ΣΚ με καλο καιρο αποκλειεται, σε 0-300 επισης,
    μονο αν μπεις καμια παρασκευη παραμονες αγωνα πρωταθληματος και γυρνας
    με καμια 10ρια μηχανακια το πολυ!!

Υμαρτον το λιγοτερο που μπορουνε να κανουνε ειναι μια ασφαλτοστρωση!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
    ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ?

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΝΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΧΉ ΣΤΑ TRUCKDAYS ΟΛΩΝ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ
    ΚΑΙ ΣΤΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΟΛΩΝ.
    ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΚΑΤΙ !!!!!!! ΤΙ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ?:ZZZ:
    *περιμένω απάντηση συμφορουμίτες

Οσο εχω την οικονομικη δυνατοτητα (δηλαδη με στερησεις απο αλλα πραγματα),
    θα βαζω μια ,δυο Σερρες το χρονο στο προγραμμα και θα ελαχιστοποιοησω στο μεγιστο
    τα Μεγαρα.

Μακαρι να μαζευομασταν ολοι να πηγαιναμε στα Μεγαρα σε καθε Track Day και
    αφου βλεπαμε τη πιστα στη γνωστη ασχημη κατασταση να φευγαμε και να μην
    εμπαινε κανενας, να βλεπουν τα ωραια τους 60ευρα να πηγαινουν για καφε στη Παχη.
    Τοτε ισως να αλλαζε κατι.....

Σε ολα τα παραπανω παντα φιλικα
    και πρωτα απο ολα γιατι δε γουσταρω να λεω και ευχαριστω για ενα ξεροκοματο
    οταν αξιζω, δικαιουμε και πληρωνω για περισσοτερα, να ειμαι κοινος προβατο

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Ο συνήθης τρόπος για να πάει κάποιος Σέρρες χωρίς να χάσει τη δουλειά του είναι να φύγει Παρασκευή μετά τη δουλειά και με πολλή κούραση (άντε να την πάρει άδεια για να ταξιδέψει ξεκούραστος). Το Σάββατο να μπει όλη μέρα πίστα. Το βράδυ να ξεραθεί στον ύπνο (2η διανυκτέρευση). Την Κυριακή να ξυπνήσει και να επιστρέψει με ρυθμούς ξεκούραστους (όσο μπορεί).

Αυτό όλο το πακετάκι έρχεται κοντά στο 500ρικο (ίσως ελάχιστα λιγότερο) και βγάζει μία μέρα πίστα και πολλή κούραση. Εκτός και αν κάποιος έχει την ψευδαίσθηση ότι θα μπει και την Κυριακή πίστα και μετά θα γυρίσει και στο καπάκι Αθήνα. Αλλιώς για δύο μέρες πίστα απαιτείται και η Δευτέρα άδεια, ενώ το κόστος ξεπερνάει τα 500 ευρώ.

Σίγουρα πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι αξίζει όλο αυτό να το κάνει κανείς τρεις, τέσσερις φορές το χρόνο. Εγώ προσωπικά θα το σκεφτώ πολύ να το κάνω έστω και μία. Και αν το κάνω σίγουρα ο λόγος δεν θα είναι η πίστα, αλλά η εκδρομή.

Καλά λοιπόν όλα αυτά που λέτε, αλλά πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι εκτός από την πίστα, υπάρχουν και άλλα ωραία πράγματα να κάνει κανείς στον ελεύθερο χρόνο του. Χίλιες φορές να φορτώσω έστω και το gsxr που δεν είναι τουρίστας και να πάω τρεις μέρες στην Ξάνθη, παρά να σκοτώσω τα λεφτά μου για να γυρίζω γύρω γύρω στις Σέρρες. Μια χαρά είναι τα Μέγαρα για το σκοπό αυτό και αν κάποτε στρώσουνε καμμία άσφαλτο θα είναι ακόμα καλύτερα. Ωστόσο οι τούμπανοι γυρίζουν στο λεπτό στα Μέγαρα και ούτε γλυστράνε ούτε τους χαλάνε οι λακκούβες. Εμείς με τους ρυθμούς τουρίστα δεν μπορούμε;
    Θάνος..

...ας πω και γω τη γνωμη μου....

κατ' αρχας, μου κανει εντυπωση που δεν αναφερεται κανεις στην ελλειψη εξοδων διαφυγης στην αλανα των μεγαρων! εχετε σκεφτει ποσο πιο ασχημα μπορει να χτυπησει καποιος, αν εχει την ατυχια να πεσει στα μεγαρα?....μιλαμε για ''σφαχτηρι''! ουτε καν αυτο δεν εχουν φροντισει....

οσον αφορα το κοστος, ναι μεν ειναι αρκετα υψηλοτερο στις σερρες, αν ομως στειλεις τη μηχανη σου με μια μεταφορικη, μπορεις καλλιστα να ευχαριστηθεις δυο χορταστικες ημερες στις σερρες χωρις να εχεις το αγχος του ταξιδιου πανω στη μηχανη...
    ας μην ξεχναμε οτι στις σερρες, στη χειροτερη περιπτωση μπορεις να μπαινεις καθε μιση ωρα,
    και μπορεις να κανεις περισσοτερα session, αφου η χαραξη της πιστας σε κραταει πολυ πιο ξεκουραστο!

ασε που μπορεις να κανεις το διαλλειμα σου, να φας κατι και να πιεις τον καφε σου σαν ανθρωπος, και να συνεχισεις αργοτερα... σ' αυτα τα ρημαδομεγαρα, ουτε ενα κομπρεσερ να βαζεις αερα στα λαστιχα σου δεν εχει, και εσεις μου συζητατε για ασφαλτοστρωση??? ...ρε ουτε μια τουαλετα της προκοπης....ντροπη!

θα μπορουσα να γραφω πολλη ωρα ακομα, αλλα δεν εχει νοημα νομιζω...
    ο καθενας εχει τις δικες του προτεραιοτητες και αναγκες και μπορει να επιλεξει αυτο που τον καλυπτει και τον ευχαριστει...

δεν εχουν ολοι τον ιδιο χρονο, την ιδια τσεπη, ουτε την ιδια ορεξη...

πιστευω ομως οτι αξιζει, εστω για μια φορα, να δοκιμασουν ολοι την πιστα των σερρων εστω για μια φορα, και μετα να ''ζυγισουν'' τα πραγματα και να διαλεξουν...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
    Μακαρι να μαζευομασταν ολοι να πηγαιναμε στα Μεγαρα σε καθε Track Day και
    αφου βλεπαμε τη πιστα στη γνωστη ασχημη κατασταση να φευγαμε και να μην
    εμπαινε κανενας, να βλεπουν τα ωραια τους 60ευρα να πηγαινουν για καφε στη Παχη.
    Τοτε ισως να αλλαζε κατι.....
    Αυτό ακριβώς κάναμε την Κυριακή φίλε μου. Είμασταν 15 περίπου φίλοι που θέλαμε να μπούμε όλοι. Μιλήσαμε με Ζαφ, μας είπε η πίστα θα είναι καθαρή και συμφωνήσαμε μεταξύ μας ότι αν δεν ήταν ΔΕΝ θα μπαίναμε. Η πίστα ήταν πεντακάθαρη, δεν ξέρω αν έκαναν κάτι ή αν βοήθησε ο καιρός αλλά ήταν οκ. Πραγματικά αν είχε πάλι χώματα θα σηκωνόμασταν να φύγουμε. 15*60=900?

Αρχικά δημιουργήθηκε από AIFOS
    Αρα θα πληρωνεις συνεχεια 60 ευρα μεχρι να σου κατσουν οι παραπανω συνθηκες,
    που απο οτι εγω εχω δει σε ΣΚ με καλο καιρο αποκλειεται, σε 0-300 επισης,
    μονο αν μπεις καμια παρασκευη παραμονες αγωνα πρωταθληματος και γυρνας
    με καμια 10ρια μηχανακια το πολυ!!
    Οι συνθήκες που περιέγραψα παραπάνω υπήρχαν την Κυριακή.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Ωστόσο οι τούμπανοι γυρίζουν στο λεπτό στα Μέγαρα και ούτε γλυστράνε ούτε τους χαλάνε οι λακκούβες. Εμείς με τους ρυθμούς τουρίστα δεν μπορούμε;
    Συμφωνώ απόλυτα. Ας ξεκολλήσουν όλοι το μυαλό τους με την ασφαλτόστρωση....... Θα είναι σούπερ τέλεια αν γίνει αλλά δεν το βλέπω να πω την αλήθεια. Και επίσης για να πω την αλήθεια πιο πολύ σαν δικαιολογία μου φαίνεται όταν το λέει κάποιος.........

Εγώ χωρίς να είμαι κανένας παγκόσμιος, γυρνώντας στο 1:15 άντε 1:13 στα καλύτερα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΛΥΣΤΡΙΣΕΙ ΠΟΤΕ......... Μόνο μια φορά στην Κ1 από δικό μου λάθος είχα ένα ελάχιστο γλυστρηματάκι. Και φοράω "πολιτικά" σπορ λάστιχα...... Α και δεν έχω πέσει ποτέ (φτου φτου φτου!!!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    πιστευω ομως οτι αξιζει, εστω για μια φορα, να δοκιμασουν ολοι την πιστα των σερρων εστω για μια φορα, και μετα να ''ζυγισουν'' τα πραγματα και να διαλεξουν...
    Σωστότατο 1000%.....!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    2 μερες πιστα Σερρων 100 ευρα.
    Αμαξι δανεικο τρειλερ δανεικο βενζινες 120ευρα για 2 ατομα.
    Ξενοδοχειο 2χ 25=50ευρα
    Μασα 50 ευρα.
    Βενζινες μοτοσυκλιετας για 2 μερες 25 ευρα.

100+60+50+50+25=285 ευρα

Ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει αλλα για κανονιστε καμια μαζωξη για πανω και μετα τα λεμε παλι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    2 μερες πιστα Σερρων 100 ευρα.
    Αμαξι δανεικο τρειλερ δανεικο βενζινες 120ευρα για 2 ατομα.
    Ξενοδοχειο 2χ 25=50ευρα
    Μασα 50 ευρα.
    Βενζινες μοτοσυκλιετας για 2 μερες 25 ευρα.

100+60+50+50+25=285 ευρα

Ο καθενας κανει οτι καταλαβαινει αλλα για κανονιστε καμια μαζωξη για πανω και μετα τα λεμε παλι.

Δεν είναι ακριβώς έτσι.

Καταρχάς εσύ έχεις δανεικό αμάξι και τρέιλερ. Εγώ (και σχεδόν όλοι οι άλλοι) δεν έχουμε. Θα ανέβω με το δικό μου αμάξι στο οποίο πρέπει να βάλω κοτσαδόρο (500?) και να αγοράσω τρέιλερ (2000?). Το ιδανικό για Σέρρες είναι να ξεκινήσεις Παρασκευή πρωί, να κοιμηθείς σαν άνθρωπος το βράδυ και ξεκούραστος, να μπεις Σάββατο και Κυριακή και να φύγεις Δευτέρα πρωί. Εγώ βράδυ, κουρασμένος, με τρέιλερ και 2 μηχανές 30.000? πίσω μου ΔΕΝ ταξιδεύω. Άρα 3 διανυκτερεύσεις.

Ανα άτομο τα κόστη:

Βενζίνες αμαξιού (και διόδια) - 80-90?
    Ξενοδοχείο - 3*25=75
    Βενζίνες μηχανής δεν είναι 25?, τόσα καίω Μέγαρα. - 2*25=50
    Μάσα - 60? καλά είναι
    Κόστος πίστας - 100?

Σύνολο - 375?

Α και κάτι ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ! Κόστος ελαστικών! Ξέρεις τι εννοώ.............

Δεν λέω ότι δεν θα πάω, θα πάω, αλλά ας τα μετράμε σωστά.............

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Εμενα οσο σου ειπα παραπανω μου στοιχισε.

Παρασκευη απογευμα 18.30 εφυγα και εφτασα 01.30 εκει.Σαββατο all day πιστα και κυριακη μεχρι το μεσημερι.Εφυγα 15.30 και 22.00 ημουν Αθηνα.

Μην βαζεις αγορες τρειλερ και κοτσαδορους,θα εχω μια θεση για σενα.

Τεσπα,αυτα αναφερονται για να ξερει ο καθενας τι παιζει και να κανει της επιλογες του.(μην νομιζετε οτι τα παιρνω και απ'το σερραικο τεαμ.

Οσο για την καλαματα ,πριν μια βδομαδα ηρθε φιλος που συμμετειχε στην διοργανωση τον dragster που γινονταν περσυ στο ελληνικο,και του ζητησαν να παει επιστατης και φυλακας για τα εργα που θ'αρχισουν εκει.
    Οποτε αν εχουμε κατι το ιδιο καλο με της Σερρες πιο κοντα μας,τα ιδια θα λεω και για εκει.
    Η αν ακομα φτιαχτουν τα μεγαρα,πρωτος θα ειμαι εκει.

Αυτο που πρεπει να δουμε ολοι ειναι γιατι δεν φτιαχνετε πιστα εντος Αττικης.
    Ενα ποστ που ειχα φτιαξει για την γνωμη σας για τα Μεγαρα,γι'αυτο τον λογο το ειχα κανει.
    Νομιζετε οτι δεν δικαιουμαστε ή δεν αξιζουμε μια πιστα Σερρων στην Αττικη?
    Αλλα ειναι τα σημαντικα προβληματα που ολοι οι αρμοδιοι αποφευγουν συστηματικα να απαντησουν.

Μηπως εχετε ακουσει για μια [φημη] στον Ορχομενο,που καποιοι οικονομικα υσχυροι ιδιωτες αγορασαν ενα τεραστιο κομματι γης ,με σκοπο την κατασκευη πιστας.
    Ενα κομματι γης,ομως καποιος ιδιωτης δεν τους το πουλαγε με τπτ,και ετσι δεν μπορουσαν να προχωρησουν στην κατασκευη πιστας.
    Αυτο το κομματι καταφερε και το πηρε η ____ και παλι δεν τους το εδινε.

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΚΑΤΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΟΥΛΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ,ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΠΤ.ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΙΣΤΑΣ.

Η μηπως νομιζετε οτι καποιος μεγαλος επενδυτης-φραγκατος-επηχειρηματιας δεν μπορει να φτιαξει μια πιστα και μετα να μαζευει ολο το χρημα.Αλλα αν η πιστα στοιχιζει τα Χ λεφτα και πρεπει να λαδωσει και αλλα τοσα Ψ λεφτα σε καποιους χαραμοφαηδες,τοτε τ'αφηνει.
    Υπαρχουν και αλλες πιο <ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΙΖΝΕΣ>για να κανει και χωρις να χρειαζεται να δωσει λογο σε κανεναν.

Ως τοτε ας δουμε εμας τι μας ευχαριστη και τι μας συμφερει και ας πραξουμε αναλογα.

Φιλουμπες.

Σε ευχαριστώ για την θέση στο τρέιλερ, απλά ανέφερα παραπάνω και τα κόστη του κοτσαδόρου και του τρέιλερ γιατί κάποιος που θα ξεκινήσει την φάση μόνος του πρέπει να τα συνυπολογίσει κι αυτά.

Κατά τα άλλα συμφωνούμε. Όλοι ξέρουν ποιός σαμποτάρει εδώ και χρόνια την κατασκευή πίστας στην Αττική ή κοντά. Μάλιστα είχε γίνει και θέμα σε περιοδικό πριν κάμποσα χρόνια. Φυσικά δεν ίδρωσε το αυτί κανενός. Δυστυχώς έτσι είναι στην χώρα που ζούμε, κυρίως λόγω της ποιότητας των συνανθρώπων μας. (Το τελευταίο το λέω με την κακή έννοια!). Προσωπικά κάνω υπομονή και ανέχομαι πολλά πράγματα, ελπίζω σύντομα να γλιτώσω εν μέρει φεύγοντας από την Αθήνα.

Σελίδα 10 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/12
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/12/2009, 14:19
  2. Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 09/12/2006, 12:32
  3. Extreme Track Days ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΚΥΡΙΑΚΗ 12/11
    από s.zafeiropoulos στο forum Track Days
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 09/11/2006, 15:14