Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 150

Θέμα: Ο Lampros_Fazer τρακαρε....

Lord of the Strings Το avatar του/της SPORAKIAS
    μπραβο ρε λαμπρο.....με το χαμογελο στα χειλη....

περαστικα να ειναι και ποτε ξανα....
    Don't and drive just :a44: and fly

ο καγκουρας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Welcome back ρε φίλε!!!

Πάντα με την καλή διάθεση να είσαι και ποτέ ξανά κανένα ατύχημα σε κανεναν μας!!!

Καλος Ηρθες Πισω Λαμπρουκο!!!!!

Παντα με χαμογελο και παντα θετικα...

Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Ένα φάντασμα πλανιέται...
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer

Μάγκες γεια σας..

Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας..Να'στε όλοπι καλά,όρθιοι και προσοχή ρε πούστη μου..

Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα είπαν τα παιδιά..Ημουνα με το παπί,πήγα να διασχίσω κάθετα ένα δρόμο δεν είδα στοπ..Αυτό που είδα ήταν ένα αυτοκίνητο να το πλησιάζω όλο και περισότερο..Ώσπου..μπουμπ..Έπεσα πάνω στο στο πίσω μέρος του,έφερα κανα δυο τούμπες στον αέρα και προσγειώθηκα ανάσκελα στο τέλος του δρόμου..Ίσως στάθηκα και τυχερός μες στην ατυχία μου καθώς δεν είχα κανένα άλλο χτύπημα εκτός από το συντριπτικό κάταγμα στο μηρό (ο μηρός είχε γίνει 2 κομάτια και είχαν παει αλλού για αλλού.. )
    Mε πήρε ασθενοφόρο,πήγα στο νοσοκομείο και το ίδιο βράδυ χειρουργήθηκα..Η πρώτη μέρα μέχρι να χειρουργηθώ ήταν βασανιστική..Η εγχειρηση πήγε καλά (τοποθετήθηκe σίδερο ενδομυελικά (μέσα στο κόκκαλο)),και από τότε δεν έχω πόνους πάρα μόνο κάποιες μικροενοχλήσεις κάποιες φορές..

Τις πρ΄ωτες εβδομάδες η μετακίνησή μου ήταν λίγο ταλαιπωρία,τώρα μετακινούμαι πιο άνετα..Κάνω ασκήσeiς ενδυνάμωσης και την περασμένη Πέμπτη που με είδε ο γιατρός είπε οτι πάει πολύ καλά..Από την Κυριακή που μας έρχεται που κλείνει μήνα η σχέση μου με τη σιδεριά θα αρχίσω να το πατάω κανονικά-με πατερίτσες παντα..Επανεξέταση αρχές Γενάρη και βλέπουμε..

Γενικώς πάω καλά και ψυχολογικά είμαι κομπλέ από την πρώτη στιγμή (βέβαια μια παροδική στενοχώρια την ένιωσα όταν μου φέρανε στο σπίτι το κουτί από το motocard με τα πράγματα που είχα παραγγείλει.. -α,μπήκε και η Remus :rotflmao: )

Όσο για τα στοπ, μου είπαν τα παιδιά οτι δεν ήταν ευδιακριτα (κάποιος που πέρασε πάλι παό το σημείο μου είπε οτι έχουν καθαριστεί τα κλαδιά στο ένα στοπ)..Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε αυτό παρά μόνο στον εαυτό μου..Δεν θυμάμαι να κοίταξα παρά πηγα καρφί να περάσω το δρόμο (δεν έτρεχα)..Και προτεραιότητα να μην είχα σε διασταυρώσεις πάντα έκοβα,αυτή τη φορά πως στο διάολο την έπαθα...δεν μου φταίει κανένα κρυμένο στοπ..

Thanx και πάλι,πάντα εξοπλισμό και προσοχη..

Πότε θα τα ξαναπούμε δεν ξέρω..

Πάντα όρθιοι όλοι..

Καταρχήν περαστικά και σιδερένιος. Θα ήθελα να σε ρωτήσω σχετικά με την αποθεραπεία. Ξεκίνησες με παθητική γυμναστική και σιγά σιγά περνάς σε πιο ενεργητικό πρόγραμμα? Σε ρωτάω γιατί, με εξέτασε ορθοπεδικός, γιατί έχω πόνους και στους δύο μηρούς, από παλιότερο χτύπημα. Μου είπε ότι το πιθανότερο είναι να χρειαστώ εγχείρηση, για την τοποθέτηση μεταλλικών στηριγμάτων. Και αν σου δώσανε κάποιο χρονοδιάγραμμα επαναφοράς. Ευχαριστώ.
    Αν πιάσεις τον άλλο από τα @ρχ@δ@ η καρδιά θα ακολουθήσει!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    welcome back απομινάρα (εκ του αποκαΐδι και του μινάρα)
    άντε γλήγορα να σε ξαναδούμε μάχιμο

Los Toumpaneiros Το avatar του/της GIXXERAKIAS
    Bρε βρε καλως τον!!!Περαστικα βρε Λαμπρο και αγυριστα να ναι πολυ χαρηκα που εισαι οκ!Αντε βρε ολα θα φτιαξουν και με εντατικη moto.grο θεραπεια τουλαχιστον 12 ωρες την μερα θα επανελθεις πληρως στο πιτσ φυτιλι

:rotflmao: :rotflmao:
    Keep spamming!!!:a13:

Μάγκες γεια σας..
    Μπράβο !

Και την αβαταρίνα σου την κρατάς ακόμα με το μαύρισμα του καλοκαιριού βλέπω

Κι αγύριστα παλαβέ, περιμένω να μου ζαλίσεις τα παπ@ρι@ πάλι μόλις βολτάρεις για πρώτη φορά το Φέϊζερ με τη Ρέμους πάνω..

Τα λέμε σύντομα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ........περιμένω να μου ζαλίσεις τα παπ@ρι@ πάλι μόλις βολτάρεις για πρώτη φορά το Φέϊζερ με τη Ρέμους πάνω..

Τα λέμε σύντομα

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μη γελάς !

Θα προωθώ σε σένα τα πιμί του ν'απαντάς !

:rotflmao:

Ωραιος ψηλε!
    τα ασχημα περασαν,τωρα καθε μερα κ καλυτερα!!!!

αντε γιατι το σουκου παμε για 5Χ5 αλα μοτο.γρ !!

Dorsoduro 750 & Norton 16H

Να'χαμε να λέγαμε!!!! Το avatar του/της Chemical
    Μέσα στη Ζωή όλα.
    Καλή αναρρωση και μακριά από τέτοια για όλους!!!

ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
    PLANET EDESSA

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Kαλως ήρθες και πάλι!!!

Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

Μάγκες γεια σας..

Κατ'αρχήν σας ευχαριστώ όλους πάρα πολύ για τις ευχές σας και το ενδιαφέρον σας..Να'στε όλοπι καλά,όρθιοι και προσοχή ρε πούστη μου..

Τα πράγματα έγιναν έτσι όπως τα είπαν τα παιδιά..Ημουνα με το παπί,πήγα να διασχίσω κάθετα ένα δρόμο δεν είδα στοπ..Αυτό που είδα ήταν ένα αυτοκίνητο να το πλησιάζω όλο και περισότερο..Ώσπου..μπουμπ..Έπεσα πάνω στο στο πίσω μέρος του,έφερα κανα δυο τούμπες στον αέρα και προσγειώθηκα ανάσκελα στο τέλος του δρόμου..Ίσως στάθηκα και τυχερός μες στην ατυχία μου καθώς δεν είχα κανένα άλλο χτύπημα εκτός από το συντριπτικό κάταγμα στο μηρό (ο μηρός είχε γίνει 2 κομάτια και είχαν παει αλλού για αλλού.. )
    Mε πήρε ασθενοφόρο,πήγα στο νοσοκομείο και το ίδιο βράδυ χειρουργήθηκα..Η πρώτη μέρα μέχρι να χειρουργηθώ ήταν βασανιστική..Η εγχειρηση πήγε καλά (τοποθετήθηκe σίδερο ενδομυελικά (μέσα στο κόκκαλο)),και από τότε δεν έχω πόνους πάρα μόνο κάποιες μικροενοχλήσεις κάποιες φορές..

Τις πρ΄ωτες εβδομάδες η μετακίνησή μου ήταν λίγο ταλαιπωρία,τώρα μετακινούμαι πιο άνετα..Κάνω ασκήσeiς ενδυνάμωσης και την περασμένη Πέμπτη που με είδε ο γιατρός είπε οτι πάει πολύ καλά..Από την Κυριακή που μας έρχεται που κλείνει μήνα η σχέση μου με τη σιδεριά θα αρχίσω να το πατάω κανονικά-με πατερίτσες παντα..Επανεξέταση αρχές Γενάρη και βλέπουμε..

Γενικώς πάω καλά και ψυχολογικά είμαι κομπλέ από την πρώτη στιγμή (βέβαια μια παροδική στενοχώρια την ένιωσα όταν μου φέρανε στο σπίτι το κουτί από το motocard με τα πράγματα που είχα παραγγείλει.. -α,μπήκε και η Remus :rotflmao: )

Όσο για τα στοπ, μου είπαν τα παιδιά οτι δεν ήταν ευδιακριτα (κάποιος που πέρασε πάλι παό το σημείο μου είπε οτι έχουν καθαριστεί τα κλαδιά στο ένα στοπ)..Δεν ρίχνω το φταίξιμο σε αυτό παρά μόνο στον εαυτό μου..Δεν θυμάμαι να κοίταξα παρά πηγα καρφί να περάσω το δρόμο (δεν έτρεχα)..Και προτεραιότητα να μην είχα σε διασταυρώσεις πάντα έκοβα,αυτή τη φορά πως στο διάολο την έπαθα...δεν μου φταίει κανένα κρυμένο στοπ..

Thanx και πάλι,πάντα εξοπλισμό και προσοχη..

Πότε θα τα ξαναπούμε δεν ξέρω..

Πάντα όρθιοι όλοι..

υπομονη και δυναμη θελει ρε μλκ....θα το ξεπερασεις ελπιζω γρηγορα!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Που σε Λαμπρο,ολα καλυτερα?

Μηπως να σου στειλω photo καμια νεα τσουπα να μας θυμηθεις λιγακι?

περαστηκα και απο μενα αν και το ειδα λιγο αργα το ποστ
    καλη αναρωση βασικα και ολα τα αλλα σιγα σιγα θα επανελθουν

Όταν η πόλη κοιμάται.......

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2008, 17:48
  2. χρονια πολλα lampros_fazer
    από xampos στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 26/12/2007, 23:32
  3. ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ Lampros_fazer