δεν εχουμε πλεον και να ελπιζουμε σε μια αλλης μορφης δικαιοσυνη για τα γουρουνια..![]()
δεν εχουμε πλεον και να ελπιζουμε σε μια αλλης μορφης δικαιοσυνη για τα γουρουνια..![]()
να κοιτας εκει που θες να
πας,αλλοιως θα πας εκει που
κοιτας....
μου κανει τρομερη εντυπωση η ποινη.
συνηθως οι ποινες που τους ριχνουν ειναι πολυ αυστηρες.......
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Κάποιο λάθος κάνεις, συνήθως πέφτουν στα μαλακά.Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
μου κανει τρομερη εντυπωση η ποινη.
συνηθως οι ποινες που τους ριχνουν ειναι πολυ αυστηρες.......
Αυτό συμβαίνει γιατί μπάτσοι, δικαστικοί,στρατιωτικοί, πολιτικοί και παπαδαριό πάνε πακέτο...
Ειδικά οι τελευταίοι!
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
![]()
![]()
![]()
κάτι άλλο ήθελες να πεις, μήπως ???
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
![]()
![]()
![]()
κάτι άλλο ήθελες να πεις, μήπως ???
εννοω πως δεν υπαρχει πλεον ενοπλη παλη ...
Πετρου,Μπαμπαλης....e.t.c.
γκε-γκε ??![]()
κοιτας....
Τελικά το αποφάσισα. Πάντα θα ξεκινάω με τον ίδιο τρόπο σε αυτά τ αθέματα-αντιπαραθέσεις. Αμάν με αυτές τις υπεερβολλές σας!!! Από όλες τις πλευρές. ΝΑ τελικά γιατί είμαστε ως κράτος άρτσι μπούρτσι και ο λουλάς (ωραίος ο λουλάς τώρα που το σκεύτηκα)
γιατί κανείς μα κανείς δεν μπορεί να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη και υιοθετεί εντελώς ακραίες απόψεις. Ειλικρινά καταντάει βαρετός έως και βλακώδες!![]()
Είχαμε επεισδόσια στη Θεσσαλονίκη την ημέρα του ξυλοδραμού του φοιτητή. Για την ακρίβεια είχε γίνει μπάχαλο. Επομένως υπήρχε μία κατάσταση τεταμένη και φυσικά κανείς δεν μπορούσε να ήταν ψύχραιμος. ΟΥΤΕ οι αστυνομικοί οι οποίοι ήταν από την μία πλευρά του οδοστρώματος. Μολότοφ πέτρες σιφόνια βρισιές άνθρωποι τους οποίους δεν μπορείς να συλλάβεις καθότι υπάρχει το πανεπιστημιακό άσυλο και μί απόλη άνω κάτω. Δεν τα λέω αυτά για να κάνω τον εξυπνο απλώς να καταλάβουν κάποιοι το κλίμα που επικρατούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν ξεκινούν να βγαίνουν ΟΧΙ ομαδικά αλλά 2-2 3-3 κάποιοι από τη θεολογική. Ανάμεσα σε αυτούς και ο συγκεκριμένος φοιτητής. Τον οποίον οι αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν πιο πιθανό να προσαγάγουν και εκείνος προσπάθησε να διαφύγει.
Α). τεράστια μαλακία του που επιχείρησε να φύγει. ήταν σαν να έλεγε τα έκανα και εγώ.
Β). Ακόμα χειρότερα που σε έναν τόσο μεγάλο χαμό πλησίασε τόσο πολύ τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι σε κείνη τη φάση είχαν χάσει κάθε έλεγχο και δεν ήταν σε θέση να αντιληφθούν ποιος ανήκε και που. Ούτε που ενδιαφέρονταν.
Γ). Μεγελύτερη βλακεία του που δεν είχε φύγει νωρίτερα. όταν βλέπεις το χαμό καλό είναι να την κάνεις όσο προλαβαίνεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα πάρει η μπάλα.
Ακολουθώντας αυτόν τον συλλογισμό δυστυχώς το ξαναλέω δυστυχώς ο νεαρός την πλήρωσε... για όλα. Πλήρωσε τα νεύρα και την έλλειψη ψυχραιμίας των αστυνομικών το κλίμα και την ένταση κλπ κλπ.
Οι αστυνομικοί τα έχουμε πει χιλιάδες φορές είναι και αυτοί άνθρωποι. Καιμάλιστα κάνουν μία δουλειά στην οποία δνε τους μαθαίνουν βασικά πράγματα. Η εκπαίδευση τους είναι κάκιστη και γι αυτό αντιδρούν πολλές φορές όχι ως υπερασπιστές του νόμου αλλά με το συναίσθημα με το ΘΥΜΙΚΟ. Όταν δεν σε έχουν μάθει να λειτουργείς ως μονάδα καταστολής και έχεις ένα;ν ρόπαλο στα χέρια σου και σε έχουν χρίσει υπερασπιστή της ένομης τάξης τότε συμπεριφέρεσαι με το θυμό! Με τα νεύρα!
ΟΧΙ δεν τρελλάθηκα μην πει κανείς ότι πάει ο Στέλιος τα έχασε υπερασπίζεται την αστυνομία.Θα δείτε πως ΔΕΝ το κάνω.
Δώστε μου λίγο χρόνο ακολουθεί η ολοκλήρωση της σκέψης μου ευχαριστώ![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Εκείνη η γκόμενα που είχες στη R.A.F. τι έγινε μπρε ???Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
εννοω πως δεν υπαρχει πλεον ενοπλη παλη ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εκείνη η γκόμενα που είχες στη R.A.F. τι έγινε μπρε ???![]()
δεν θα εννοείς την Βασιλική Αεροπορία τώρα εσύ....![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
http://www.youtube.com/watch?v=Gg5ZF....blogspot.com/
alximistis, δες καλά το video και πες μου που είναι το λάθος του πιτσιρικά.
Πότε προσπάθησε να φύγει; Προχωρούσε κανονικά και οι μπάτσοι του την έπεσαν στεγνά.
Κάλλιστα μπορούσε να είναι οποιοσδήποτε στην θέση του, που απλά περπατούσε για να πάει σπίτι του, μπορεί να ήμουν εγώ που μένω ένα τετράγωνο πιο κάτω. Δλδ επειδή οι μπάτσοι ήταν κ@βλωμένοι θα μουν την έπεφταν και εμένα (έχω και μακρύ μαλλί σίγουρα θα το έκαναν).
Δεν υπάρχει η παραμικρή δικαιολογία για απρόκλητη βία, μην τρελαθούμε κιόλας. Αν ήταν παιδί σου τι θα έλεγες, ότι έκανε μαλακία που προσπάθησε να φύγει (που αν δεις το video δεν έκανε κάτι τέτοιο) ή που περπατούσε τόσο κοντά στους μπάτσους;
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Τελικά το αποφάσισα.
Δώστε μου λίγο χρόνο ακολουθεί η ολοκλήρωση της σκέψης μου ευχαριστώ![]()
Στελλακο,να τα φτιαχνεις διφυλλακια γιατι εχουμε και δουλειες να κανουμε...![]()
κοιτας....
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Α). τεράστια μαλακία του που επιχείρησε να φύγει. ήταν σαν να έλεγε τα έκανα και εγώ.
Οι αστυνομικοί ήταν με πολιτικά . Εσύ δηλαδή αν στην πέσουν 10 τύποι με πολιτικά θα κάτσεις να τις φάς η θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις?
Β). Ακόμα χειρότερα που σε έναν τόσο μεγάλο χαμό πλησίασε τόσο πολύ τις αστυνομικές δυνάμεις οι οποίοι σε κείνη τη φάση είχαν χάσει κάθε έλεγχο και δεν ήταν σε θέση να αντιληφθούν ποιος ανήκε και που. Ούτε που ενδιαφέρονταν.
Ξανά μανα .Οι αστυνομικοί ήταν με πολιτικά . Εσύ δηλαδή αν στην πέσουν 10 τύποι με πολιτικά θα κάτσεις να τις φάς η θα προσπαθήσεις να ξεφύγεις?
Γ). Μεγελύτερη βλακεία του που δεν είχε φύγει νωρίτερα. όταν βλέπεις το χαμό καλό είναι να την κάνεις όσο προλαβαίνεις γιατί ποτέ δεν ξέρεις ποιον θα πάρει η μπάλα.
Ακολουθώντας αυτόν τον συλλογισμό δυστυχώς το ξαναλέω δυστυχώς ο νεαρός την πλήρωσε... για όλα. Πλήρωσε τα νεύρα και την έλλειψη ψυχραιμίας των αστυνομικών το κλίμα και την ένταση κλπ κλπ.
Κάτι μου λέει ότι δεν έχεις ιδέα για το ποιες ήταν οι συνθήκες . Καλο θα είναι να μην σολάρεις χωρίς να έχεις μελετήσει το θέμα.
[/B]
το τηλέφωνό σου πρέπει να χτυπάει.... και το έχεις μάλλον στην δόνηση....Αρχικά δημιουργήθηκε από Μικρή Λουλού...
Στελλακο,να τα φτιαχνεις διφυλλακια γιατι εχουμε και δουλειες να κανουμε...![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Και κάτι άλλο που θυμήθηκα, όταν από την μεριά του πανεπιστημίου πέφτουν μολότωφ και καπνογόνα εσύ από που θα πήγαινες, από τον χαμό ή από την μεριά που είναι πιο ήσυχα δλδ προς Εθν. Αμύνης και Αγγελάκη που ήταν οι μπάτσοι;