Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 182

Θέμα: ΑΙΓΑΛΕΩ-Α.Ε.Κ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο για την απονόμή δικαιοσύνης είναι λάθος και ακυρώνει την εξουσία του διαιτητή και τον χαρακτήρα του ανθρώπινου λάθους...

η προσωπική αντίληψη της φάσης σε συνδυασμό με την ακεραιότητα του διαιτητή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το βίντεο....
    η αδυναμία μας να έχουμε καλούς και ακέραιους διαιτητές δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τη χρήση βίντεο.....
    και εξηγούμε....καλώς ο Τσιρίλο δεν τιμωρήθηκε...
    αν βλέπαμε το βίντεο κ έστω δεν υπήρχε πέναλτνι για την ΑΕΚ..τι έπρεπε να γίνει???να ξαναγίνει ο αγώνας?να αφαιρεθεί ένα γκολ απο την ΑΕΚ???

Αν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε μια φάση και ο διαιτητής δεν το έχει δει ?τι πρέπει να γίνει?να μετρήσει ετεροχρονισμένα το γκολ???
    η χρηση του βίντεο είναι θεμιτή κατά την άποψή μου για να ελαφρύνει τη στάση του ο παίχτης...όχι να απαλλαγεί...εξάλλου ο Τσιρίλο μπόρει βάσει της κρίσης του διαιτητή να αποβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορα...καθώς δεν είναι δουλειά του να προπηλακίζει τον πεσμένο παίχτη....

αν χρησιμοποιηθεί το βίντεο για την αθώωση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για την επιβολή ποινών...άρα θα ξεψαχνίζουμε τις φάσεις μέσω βίντεο και θα τρώνε κίτρινες κ κόκκινες παίχτες μετά το τέλος του παιχνιδιού....

αλήθεια που οδηγεί αυτό????

Υ.Γ. κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα εφόσον ο διαιτητής ή κάποιος από τους βοηθούς δεν έχουν άποψη για μια συγκεκριμένη φάση.....όπως εκτός φάσης χτύπημα ή αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή.....αν ο διαιτητής έχει άποψη δεν μπορείς να τον αναιρείς μετά με το βίντεο.....αλλιώς κατήργησέ τον απο την αρχή....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Παλαιό μέλος Το avatar του/της GeorgeFZR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο για την απονόμή δικαιοσύνης είναι λάθος και ακυρώνει την εξουσία του διαιτητή και τον χαρακτήρα του ανθρώπινου λάθους...

η προσωπική αντίληψη της φάσης σε συνδυασμό με την ακεραιότητα του διαιτητή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το βίντεο....
    η αδυναμία μας να έχουμε καλούς και ακέραιους διαιτητές δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τη χρήση βίντεο.....
    αν βλέπαμε το βίντεο κ έστω δεν υπήρχε πέναλτνι για την ΑΕΚ..τι έπρεπε να γίνει???να ξαναγίνει ο αγώνας?να αφαιρεθεί ένα γκολ απο την ΑΕΚ???

Αν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε μια φάση και ο διαιτητής δεν το έχει δει ?τι πρέπει να γίνει?να μετρήσει ετεροχρονισμένα το γκολ???
    η χρηση του βίντεο είναι θεμιτή κατά την άποψή μου για να ελαφρύνει τη στάση του ο παίχτης...όχι να απαλλαγεί...εξάλλου ο Τσιρίλο μπόρει βάσει της κρίσης του διαιτητή να αποβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορα...καθώς δεν είναι δουλειά του να προπηλακίζει τον πεσμένο παίχτη....

αν χρησιμοποιηθεί το βίντεο για την αθώωση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για την επιβολή ποινών...άρα θα ξεψαχνίζουμε τις φάσεις μέσω βίντεο και θα τρώνε κίτρινες κ κόκκινες παίχτες μετά το τέλος του παιχνιδιού....

Υ.Γ. κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα εφόσον ο διαιτητής ή κάποιος από τους βοηθούς δεν έχουν άποψη για μια συγκεκριμένη φάση.....όπως εκτός φάσης χτύπημα ή αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή.....αν ο διαιτητής έχει άποψη δεν μπορείς να τον αναιρείς μετά με το βίντεο.....αλλιώς κατήργησέ τον απο την αρχή....

Σκληρός νόμος, αλλά νόμος, λέει το λατινικό ρητό, αρκεί όμως ο νόμος να είναι και δίκαιος. Όταν μιλάμε για κατάφωρες αδικίες, η μεταμέλεια της δικαιοσύνης, έστω και με την χρήση τεχνολογίας, είναι ευπρόσδεκτη. Η τροποποίηση του κανονισμού, έχει να κάνει μόνο με πειθαρχικές αποφάσεις. Είναι προφανές έτσι, πως σε περίπτωση που κατοχυρωθεί (ή ακυρωθεί) ένα γκολ παράτυπα, δεν υπάρχει δικαίωμα ανάκλησης της απόφασης, κάτι που θα δημιουργούσε πραγματικά προβλήματα.
    Έμαθα Να Αγαπώ Τον Εαυτό Μου,Να Τον Σέβομαι,Και Να Τον Καρφώνω Σε Οποιο Ντουβάρι θέλω....

------------------------------------------------------

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

οκ!

σωστοτατος αλλα...

αφου εδω στο ελλαδα τα λαθη των διαιτητων, βαφτιζονται αυτοματως <<μη ανθρωπινα>> αλλα με δολο, ουτως η αλλως...τι προτεινεις ωστε οι διαιτητες να χαιρουν εκτιμησεως απο τους ελληνες φιλαθλους?

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ρε παπαρα ποιο δωρακι? ο τσιριλο ειναι τραυματιας και δεν επαιξε χθες (αν και ακυρωθηκε η ποινη του) :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ρε μαλακα εσυ μη μιλας αν δεν αποφασισεις αν σε λενε γιωργο η ευη!!!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ.......

Μετά άπό 10-15 χρόνια άν είσαι καλά θά δείς πόσο διαφορετικά θά σκέφτεσαι,πόσο πιό
    μετριοπαθής θά είσαι ,πόσο πιό άνεκτικός καί μαλακός μέ τούς συνανθρώπους σου....!!!
    Στήν ήλικία σου ...ΔΕ ΣΗΚΩΝΑ ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΜΟΥ...!!!!!
    Ή ώριμότητα όμως σέ κάνει νά λειτουργείς άλλιώς.....
    Είμαι όντως ένας στριμμένος γεροξεκούτης....
    Σέ μερικά πράγματα ή πραγματικότητα μέ τήν έλαφρότητα είναι τόσο κοντά πού δέν μπορείς νά τό ξεχωρίσεις....
    Βλέπεις ό έγωισμός τής νιότης,τό έγώ τών 27 χρόνων είναι αύτό πού σέ σπρώχνει νά μήν
    ξεχωρίζεις....τό ΑΝ καί ΠΟΤΕ ....είρωνεύομαι,ίσως καί τό άψυχο κομπιούτερ...!!!!
    Τώρα τό τί έπρεπε νά γίνει μέ τόν Τσιρίλο ή τό Γεωργάτο ...ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΗ ΣΗΜΑΣΙΑ...
    Άν δέ διασκέδαζα καί ένοχλούμουν ,νάσαι σίγουρος ότι δέ θά έμπαινα στόν κόπο νά γράφω..
    Περνάω καλά λοιπόν καί μέ τά μπινελίκια καί μέ τίς χαζομάρες.....!!!!!!
    TΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΕΝΟΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΤΙΣΤΙΚΟΥ FORUM ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ??......ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΕΤΥΧΕΣ.....!!!!!!!
    Ή ούσία είναι ότι έσύ πάς γιά Ναύπλιο καί γώ γιά δουλειά....σέ ζηλεύω,νά περνάς καλά....!!!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Τή συγνώμη ....ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ......νά τή δίνεις πρίν στή ζητήσουν.....ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ...!!!!!!

σε αυτο το ποστακι δεν εχω τι να σου απαντησω.κατα πασα πιθανοτητα εχεις δικιο σε αυτα που αναφερεις και συμφωνω!!!

η αληθεια ειναι οτι εγω περασα πολυ ωραια στο ναυπλιο και λυπαμαι που δεν ειχες και εσυ την ευκαιρια να κανεις κατι παρομοιο...

υγ.τη συγγνωμη μου δε τη σπαταλαω αν δεν κρινω οτι χρειαζεται!!!

πρωην μελος Το avatar του/της idi

η συλλογιστικη σου ειναι λαθος απο της γενεση της γιατι η αποφαση μη περετερο τιμωρίας δεν εχει σχεση με το συγκεκριμένο παιχνιδι αλλα με τη ποινη που θα επρεπε να επιβάλει ο αθλητικος δικαστησ για αντιαθλητική συμπεριφορά (2,4 μπορει και 6 αγωνιστικε) και οχι για το καθεαυτό παιχνιδι που εγινε η φαση . αυτο κριθικε και δε μπορουσε να ξαναγινει

δηλ θα επρεπε ο δικαστην να επιβαλει ποινη "τιμωριας" για μια πραξη ...που δεν εγινε! κομπρεντε?

Παλαιό μέλος

ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο GEORGE.............

Προβλέπει ό ΚΑΠ τήν χρησιμοποίηση ...ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ......σέ πειθαρχικά παραπτώματα
    καί όφθαλμοφανή λάθη τού διαιτητή καί τών βοηθών γιά τήν άξιολόγηση τους...!!!!

Τώρα τό ζητούμενο πού είπες είναι έκεί.....τό νά χρησιμοποιηθεί ..ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ
    ΑΓΩΝΑ,
    γιά νά βλέπεις τό offside,ή τή μπάλλα άν πέρασε ή δέν πέρασε τή γραμμή ή άν ό Τσιρίλο
    χτύπησε ή δέν χτύπησε καί όχι νά βασίζεσαι στό βοηθό άπό τά 40 μέτρα έχοντας γυρισμένη
    τήν πλάτη ....!!!!!
    Έδώ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.....άν ήταν κάθε φορά πού βρίζονται δύο παίκτες νά άποβάλλεται
    ό ένας............τότε σέ κάθε άγώνα θά τελείωναν οί μισοί....!!!!!!!
    Δέν χρειάζεται νά μετρήσει τό γκόλ έτεροχρονισμένα.......
    Άν βάλεις γραμματεία τό πρόβλημα λύθηκε στό λεπτό.........
    NBA.........βλέπεις,άμερικάνικο ποδόσφαιρο βλέπεις,μπέιζμπωλ βλέπεις...???
    Όλες οί άμφισβητούμενες φάσεις λύνονται σέ 30 δεύτερα...!!!!!!
    Άλλού είναι τό πρόβλημα........ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ....!!!!!!!!
    Γιατί γιά νά προστατεύσει τό προιόν του ό Χ λεφτάς,πού έχει έπενδύσει έντός παρενθέσεως,
    θέλει νά άποκλείσει καί τό ρίσκο.........
    ΕΚΕΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ......
    γιατί τό ποδόσφαιρο άπό τή φύση του έμπεριέχει.......ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ.....!!!!!!!!
    Δέν είναι μπάσκετ πού κερδίζει σχεδόν πάντα ό καλύτερος....!!!!!!!!
    Δέν μπορούν οί μάγκες πού τά χώνουν σέ όλη τήν Εύρώπη νά δούν τήν έπένδυση τους
    νά άποκλείεται άπό μιά κωλοπετινίτσα έπειδή δέν έμπαινε ή μπάλλα μέσα......!!!!!!!!!!
    Θά ήταν πολύ εύκολο, παράδειγμα τήν περασμένη Κυριακή έκεί κάπου στό 93ο λεπτό,
    νά έλεγε ό τέταρτος έκεί πού τό διέκοψε γιά τραυματισμό στό ΠΑΟ-Καλαμαριά ,
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΕΔΩ....??? ΠΕΝΑΛΤΥ ΚΑΙ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ....!!!!!!!!!!!
    Πολύ άπλό καί μέχρι νά σηκωθούν αύτοί ή άπόφαση βγαλμένη....!!!!!!!!
    ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.....!!!!!!!!!
    Διότι άλλο νά τό ξαναβλέπουν δύο μαζί.....!!!!!!
    Τί νά πεί ό πρώτος .....δέν τό είδα καλά...?????
    Πόσα πρωταθλήματα έπρεπε νά γυρίσει πίσω ό θρύλος....άπό τά 10...????
    Τί νά πεί παράδειγμα ό Ζωγράφος......δέν τόν είδα τό Γεωργάτο στού Χαριλάου 2 φορές..???
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΛΑΟΦΙΛΕΣ......
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.....!!!!!!!!!!!
    Γιαυτό πρέπει νά έλέγχεται.....
    ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ.....!!!!!!!!!!

ΥΓ. Άλήθεια τί έπαθε τό μαύρο τό θεριό σήμερα καί κλωτσούσε πινακίδες στό 94ο .....
    ΑΚΡΙΒΩΣ......????????
    Γιατί φωνάζανε όλοι μαζί στό τέλος..?? 4 λεπτά δέ φτάνανε...???
    Μέχρι καί τό Βέλιτς είδα νά χτυπιέται...στήν ΑΕΚ ούτε τή φωνούλα του δέν ξέραμε
    Είδες ό πορτιέρο ,μπήκε στό πνεύμα τής Σούπερ πίπας...!!!!
    Σού λέει άφού δέ μέ βγάζουν όταν σκοτώνω γιατί νά μή τά σπάσω....???
    Θυμάσαι άπό πότε έχει νά σφυριχτεί πέναλτυ σέ βάρος τού ΠΑΟ...???
    Έκεί τώρα μέ τήν πινακίδα άφού είδες προπηλακισμό τού Τσιρίλο,ήταν ή δέν ήταν ...
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....????.......ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ....!!!!!!!!
    Μέ τούς άλλους δέν άσχολούμαι αύτή τή βδομάδα....
    ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΚΑ......
    Μόλις .......ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.....!!!!!!!!....
    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ......!!!!!!!!!

BTW ειδε κανεις το μπουνιδι που εσκασε ο φιλος μου ο γυφτακος ο καστιγιο σε παιχτη της κερκυρας????

και φυσικα το εχει κανει αλλες 5-6 φορες οσο παιζει στο γαυρο ....και δε τιμωριθηκε ποτε....

αλλα τι λεω... ο Τσιριλο ειναι ο βρωμικος παιχτης ΣΤΗ ΠΥΡΑ!!!!!!!!! :hypnotize

Νέο μέλος
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΟΜΩΣ.
    ΒΓΑΛΕ ΤΑ ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΑΛΙΑ....... ΣΧΕΤΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΩΦΟΡΗΣΗ ΕΙΣΑΙ.

-3,-5 ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΙΧΙΧΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!
    ΝΑ ΦΟΡΑΣ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΣΟΥ

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ Ο GEORGE.............

ΥΓ. Άλήθεια τί έπαθε τό μαύρο τό θεριό σήμερα καί κλωτσούσε πινακίδες στό 94ο .....
    ΑΚΡΙΒΩΣ......????????
    Γιατί φωνάζανε όλοι μαζί στό τέλος..?? 4 λεπτά δέ φτάνανε...???
    Μέχρι καί τό Βέλιτς είδα νά χτυπιέται...στήν ΑΕΚ ούτε τή φωνούλα του δέν ξέραμε
    Είδες ό πορτιέρο ,μπήκε στό πνεύμα τής Σούπερ πίπας...!!!!
    Σού λέει άφού δέ μέ βγάζουν όταν σκοτώνω γιατί νά μή τά σπάσω....???
    Θυμάσαι άπό πότε έχει νά σφυριχτεί πέναλτυ σέ βάρος τού ΠΑΟ...???
    Έκεί τώρα μέ τήν πινακίδα άφού είδες προπηλακισμό τού Τσιρίλο,ήταν ή δέν ήταν ...
    ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΙΑ ΑΝΑΡΜΟΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ....????.......ΡΩΤΑΩ ΕΓΩ....!!!!!!!!
    Μέ τούς άλλους δέν άσχολούμαι αύτή τή βδομάδα....
    ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΦΙΛΙΚΑ......
    Μόλις .......ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΩ.....!!!!!!!!....
    ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ......!!!!!!!!!

1ον! πέναλντι σε βάρος του ΠΑΟ έχει να σφυριχτεί από χτες.....και ήταν και πέτσινο....πήγε ο Κόκε και έπεσε στο πόδι του Βύντρα πάνω στη γραμμή του άουτ καθώς έβλεπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...

2ον: Ο Εμπέντε κλωτσάει μια πινακίδα και ο Τσιρίλο πάει να κλωτσήσει ένα ποδοσφαιριστή...
    είναι της ίδιας βαρύτητας η πράξη????
    σου υπενθυμίζω ότι ακόμα κ η απόπειρα λακτίσματος ποδοσφαιριστή τιμωρείται με κόκκινη/...,
    κόκκινη για λάκτισμα πινακίδας δεν νομίζω να αναφέρεται πουθενα.....

3ον όσο για το γιατί διαμαρτύρονται η εξήγηση μου είναι η εξής...ο Παναθηναικό είχε δώσει μεγάλυ βαρύτητα σε αυτόν το παιχνίδι...το θεωρούσε καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος...αυτό ήταν στην ψυχολογία των παιχτών..

το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να παίξουν καλή μπάλα ούτε να πάρουν αποτέλεσμα πιστεύω ότι τους εκνεύρισε αφάνταστα....εκνευρίστηκαν πιστεύω πρώτα με τους ευατούς τους ...απλά επειδή δεν γινόταν να βαράει ο ένας τον άλλο έπρεπε να ξεσπάσουν κάπου.....και φυσικά την πλήρωσε ο διαιτητής...

Υ.Γ. κατά την άποψή μου ο Τεροβίτσας δεν ήταν καλός...λάθος η απόφαση του για το πέναλντι ....αν δίνει τέτοια πέναλντι θα ξεκινήσουν όλοι οι επιθετικοί να πετάνε τη μπάλα μπροστά κ να πέφτουν πάνω στους αμυντικούς...
    πολλά σφυρίγματα ...συνεχής διακοπή του παιχνιδιού...ενώ άφησε σε μερικές φάσεις επικίνδυνα μαρκαρίσματα...(χαρακτηριστικό το τάκλιν με τα δύο πόδια πρωτεταμένα του Ντεμπλεγκλέρα πάνω στο Βίκτορ όπου πέρνει την μπάλα φυσικά αλλά πάλι καλά που δεν του κάνει σοβαρή ζημιά...ορισμός του φάουλ κ της κίτρινης....)
    τον συγκεκριμένο τον είδα ζωντανά στο ΠΑΟ-ΙΩΝΙΚΟΣ...ο άνθρωπος ήταν για γέλια...δεν μπορούσε να πάρει τα πόδια του με τη μπάκα που έχει...ήταν μονίμως γύρω από το ημικύκλιο του κέντρου...50 μέτρα μακριά από τις φάσεις..
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΕΣ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΕ ΑΠΟ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΦΑΣΗ ΟΜΩΣ.

-3,-5 ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΞΙΑ ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΣΤΗ ΚΟΡΥΦΗ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΟΧΟΧΟΧΙΧΙΧΙ

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzzzz750!
    οι κλωτσιές είναι πανω στη φάση προσπαθώντας να του πάρουν τη μπάλα...άντε φάουλ κ κίτρινη,....
    οι αγκωνιές είναι κόκκινη....για αντίτοιχη φάση είχε αποβληθεί ο Κώτσιος όταν ο Οκκάς έκανε το θέατρο....τότε την εν λόγω απόφαση την είχατε κάνει παντιέρα.....δύο μέτρα και δύο σταθμά???

βέβαια πιστεύω ότι ο διαιτητής δεν το είδε γιατί ακόμα κ από την τηλεόραση εγώ δεν το πρόσεξα στην κανονική ροή παρά μόνο στο replay....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    1ον! πέναλντι σε βάρος του ΠΑΟ έχει να σφυριχτεί από χτες.....και ήταν και πέτσινο....πήγε ο Κόκε και έπεσε στο πόδι του Βύντρα πάνω στη γραμμή του άουτ καθώς έβλεπε ότι δεν μπορούσε να κάνει τίποτα...

2ον: Ο Εμπέντε κλωτσάει μια πινακίδα και ο Τσιρίλο πάει να κλωτσήσει ένα ποδοσφαιριστή...
    είναι της ίδιας βαρύτητας η πράξη????
    σου υπενθυμίζω ότι ακόμα κ η απόπειρα λακτίσματος ποδοσφαιριστή τιμωρείται με κόκκινη/...,
    κόκκινη για λάκτισμα πινακίδας δεν νομίζω να αναφέρεται πουθενα.....

3ον όσο για το γιατί διαμαρτύρονται η εξήγηση μου είναι η εξής...ο Παναθηναικό είχε δώσει μεγάλυ βαρύτητα σε αυτόν το παιχνίδι...το θεωρούσε καθοριστικό για την έκβαση του πρωταθλήματος...αυτό ήταν στην ψυχολογία των παιχτών..

το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν κατάφεραν να παίξουν καλή μπάλα ούτε να πάρουν αποτέλεσμα πιστεύω ότι τους εκνεύρισε αφάνταστα....εκνευρίστηκαν πιστεύω πρώτα με τους ευατούς τους ...απλά επειδή δεν γινόταν να βαράει ο ένας τον άλλο έπρεπε να ξεσπάσουν κάπου.....και φυσικά την πλήρωσε ο διαιτητής...

Υ.Γ. κατά την άποψή μου ο Τεροβότασας δεν ήταν καλός...λάθος η απόφαση του για το πέναλντι ....αν δίνει τέτοια πέναλντι θα ξεκινήσουν όλοι οι επιθετικοί να πετάνε τη μπάλα μπροστά κ να πέφτουν πάνω στους αμυντικούς...
    πολλά σφυρίγματα ...συνεχής διακοπή του παιχνιδιού...ενώ άφησε σε μερικές φάσεις επικίνδυνα μαρκαρίσματα...(χαρακτηριστικό το τάκλιν με τα δύο πόδια πρωτεταμένα του Ντεμπλεγκλέρα πάνω στο Βίκτορ όπου πέρνει την μπάλα φυσικά αλλά πάλι καλά που δεν του κάνει σοβαρή ζημιά...ορισμός του φάουλ κ της κίτρινης....)
    Aπαντήσεις στα διαφορα σου.
    1/εχεις παρει τετοια πετσινα απειρα...αστο καλύτερα.αν ο Βυντρα δεν ήθελε να κανει πεναλτι ας μη κουναγε το δεξι του ποδαράκι.ο αλλος θα επεφτε πανω του σιγουρα αφου εκανε κινηση να περασει..και ο Βυντρα δε βρήκε μπαλα ποτε.
    2/
    χεστον Εμπέντε.ας κλωτσαει οσες πινακιδες θέλει.τη προσπαθεια να κλωτσησει ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ο ΣΕΡΙΤΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ(ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΕ ΛΕΕΩ) ΤΑΚΛΙΝ οσο ήταν ξαπλωμένοι κατω και οι 2?δεν την είδες?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ???ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ??ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ??ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ?θα μας τρελάνεις?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    Aπαντήσεις στα διαφορα σου.
    1/εχεις παρει τετοια πετσινα απειρα...αστο καλύτερα.αν ο Βυντρα δεν ήθελε να κανει πεναλτι ας μη κουναγε το δεξι του ποδαράκι.ο αλλος θα επεφτε πανω του σιγουρα αφου εκανε κινηση να περασει..και ο Βυντρα δε βρήκε μπαλα ποτε.
    2/
    χεστον Εμπέντε.ας κλωτσαει οσες πινακιδες θέλει.τη προσπαθεια να κλωτσησει ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ο ΣΕΡΙΤΣ ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ(ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΔΕ ΛΕΕΩ) ΤΑΚΛΙΝ οσο ήταν ξαπλωμένοι κατω και οι 2?δεν την είδες?ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΑΥΤΗ???ΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ??ΔΕ ΤΟ ΕΙΔΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ??ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕ Η ΠΑΕ ΑΕΚ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ Ο ΤΣΙΡΙΛΟ?θα μας τρελάνεις?
    1. με αυτή τη λογική απαγορεύεται να κουνάνε τα πόδια τους οι αμυντικοί εντός περιοχής για να μην προσγιωθούν πάνω τους ιπτάμενοι επιθετικοί....
    πόσα τέτοια πέναλτνι εχω πάρει τα ξέρω....ελπίζω να ξέρεις και εσύ τα δικά σου....

2. ο Σέριτς δεν έκανε απλώς απόπειρα .....τον κλώτησε στο χέρι ...ήταν κόκκινη...εσύ μπορεί να μπήκες στο μυαλό του Σέριτς κ να κατάλαβες ότι ήθελε να τον κλωτσήσει στο πρόσωπο
    για να σχολιάσω δηλαδή τη φάση του Τσιρίλο πρέπει να σχολιάσω όλες τις φάσεις όλων των αγώνων για να αποδείξω σε κάτι κολλημένα μυαλά ότι δεν είμαι μονόπλευρος???
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    1. με αυτή τη λογική απαγορεύεται να κουνάνε τα πόδια τους οι αμυντικοί εντός περιοχής για να μην προσγιωθούν πάνω τους ιπτάμενοι επιθετικοί....
    πόσα τέτοια πέναλτνι εχω πάρει τα ξέρω....ελπίζω να ξέρεις και εσύ τα δικά σου....

2. ο Σέριτς δεν έκανε απλώς απόπειρα .....τον κλώτησε στο χέρι ...ήταν κόκκινη...εσύ μπορεί να μπήκες στο μυαλό του Σέριτς κ να κατάλαβες ότι ήθελε να τον κλωτσήσει στο πρόσωπο
    για να σχολιάσω δηλαδή τη φάση του Τσιρίλο πρέπει να σχολιάσω όλες τις φάσεις όλων των αγώνων για να αποδείξω σε κάτι κολλημένα μυαλά ότι δεν είμαι μονόπλευρος???
    1/εχω πάρει και εγώ τετοια πεναλτι..και δε τα χω παρει κιολας...
    αν αυτο το πεναλτι στο δινανε εσένα θα λεγες οτι δεν ήταν η οτί ειναι 50-50 η οτιδήποτε αλλο?
    2/
    ο Σεριτς λοιπόν επρεπε να εχει αποβληθεί με κοκκινη κάρτα να μείνεις με 10 και εσυ...μας είπες για ένα πεναλτι που δωσαν στον Αρη που μπορεί και να μην ήταν.

μαλιστα...και εγω εχω κολλημένο μυαλο.
    και για να σχολιάσεις τη φάση του Τσιρίλο που ειναι βρόμικος οπως λες παιχτης..πρεπει να σχολιάσεις οτι είδαμε και εμεις στη τβ.
    οχι οτι φανταστηκες..οτι ο βρομιάρης ο Ιταλός πηγε να κλωτσήσει τον Καμερουνεζο θεατρίνο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
    :hypnotize

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ... ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΑΚΟΥΩ ΑΠΟ ΤΟΥς ΓΑΥΡΟΥΣ

ΜΙΛΑΜΕ ΣΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΑ "ΜΥΑΛΑ" ΜΕ ΣΚΑΤΟ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, ΦΩΣ ΚΤΛ) ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Συνεργειο, Αιγαλεω-Κορυδαλλος-Νικαια
    από th3ofilos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 26/04/2013, 13:11
  2. συνεργειο στο αιγαλεω
    από sleepson στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2009, 00:58
  3. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2007, 21:18