κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο για την απονόμή δικαιοσύνης είναι λάθος και ακυρώνει την εξουσία του διαιτητή και τον χαρακτήρα του ανθρώπινου λάθους...
η προσωπική αντίληψη της φάσης σε συνδυασμό με την ακεραιότητα του διαιτητή δεν μπορεί να αντικατασταθεί από το βίντεο....
η αδυναμία μας να έχουμε καλούς και ακέραιους διαιτητές δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τη χρήση βίντεο.....
και εξηγούμε....καλώς ο Τσιρίλο δεν τιμωρήθηκε...
αν βλέπαμε το βίντεο κ έστω δεν υπήρχε πέναλτνι για την ΑΕΚ..τι έπρεπε να γίνει???να ξαναγίνει ο αγώνας?να αφαιρεθεί ένα γκολ απο την ΑΕΚ???![]()
![]()
Αν η μπάλα περάσει τη γραμμή σε μια φάση και ο διαιτητής δεν το έχει δει ?τι πρέπει να γίνει?να μετρήσει ετεροχρονισμένα το γκολ???
η χρηση του βίντεο είναι θεμιτή κατά την άποψή μου για να ελαφρύνει τη στάση του ο παίχτης...όχι να απαλλαγεί...εξάλλου ο Τσιρίλο μπόρει βάσει της κρίσης του διαιτητή να αποβληθεί για αντιαθλητική συμπεριφορα...καθώς δεν είναι δουλειά του να προπηλακίζει τον πεσμένο παίχτη....
αν χρησιμοποιηθεί το βίντεο για την αθώωση θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί και για την επιβολή ποινών...άρα θα ξεψαχνίζουμε τις φάσεις μέσω βίντεο και θα τρώνε κίτρινες κ κόκκινες παίχτες μετά το τέλος του παιχνιδιού....
![]()
![]()
αλήθεια που οδηγεί αυτό????
Υ.Γ. κατά την άποψή μου η χρήση του βίντεο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα εφόσον ο διαιτητής ή κάποιος από τους βοηθούς δεν έχουν άποψη για μια συγκεκριμένη φάση.....όπως εκτός φάσης χτύπημα ή αν η μπάλα πέρασε τη γραμμή.....αν ο διαιτητής έχει άποψη δεν μπορείς να τον αναιρείς μετά με το βίντεο.....αλλιώς κατήργησέ τον απο την αρχή....