Σελίδα 10 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 339

Θέμα: μου πατάς το τριφύλλι θα σε σκοτώσω

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Εχω κυνηγησει και δεν ειμαι κανενα πιτσιρικι,αν και πιτσιρικας οντας τοτε και δεν θα ελεγα οτι ειναι τιποτα το πολυ δυσκολο...δεν ριχνεις με βλημα.
    Ειναι και θεμα εξασκησης!Ειμαι τις γνωμης οτι ο οποιοσδηποτε μπορει να κυνηγησει με καραμπινα κλπ.Αν το θετεις σαν χομπυ κανε με σφεντονα,τοξο,βαλιστρα που ειναι οντως πολυ δυσκολο και δινεις πιθανοτητες στο θηραμα να ξεφυγει.
    Μπράβο ρε φίλε.... δηλώνω άσχετος τότε.....

αλλά τι εννοείς δεν ρίχνεις με βλήμα; αλλά με τι; με βλήμα δύσκολο βέβαια να ρίξεις... πιτσιτρικάς λοιπόν κυνηγούσες.... με τι γνώσεις; μπορούσες να ξεχωρίσεις τα θυράματα ή χτυπάμε ό,τι πετάει κι ότι αναπνέει;

Εύκολο το κυνήγι..... και τόσες εκατοντάδες κυνηγοί (με πείρα) που γυρνάνε με άδεια χέρια.... ε σε λάθος τόπο θα πήγαν.....

Αλλά κι εγώ μαζί σου.... Καθαρά αθλητική σκοποβολή... με σφεντονα,τοξο,βαλιστρα ....
    Αλλά το κυνήγι με σφεντονα,τοξο,βαλιστρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!! στην Ελλάδα...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Πω.. Πω...

Καλα που ο ψυχακιας ο τρελος δεν σκοτωσε τους 5 ανθρωπους με ψαροντουφεκο....

τι θα ακουγαμε τωρα και εμεις οι αμοιροι οι ψαροτουφεκαδες....

Σορρυ για το στο μεγαλο του θεματος !!!

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    έτσι έχω μια μεγάλη περιέργεια...
    πόσοι από αυτούς που καταφέρονται φανατικά εναντίον όσων ασχολούνται έστω και σε περιστασιακή βάση (που χρόνος για παραπάνω...) με το κυνήγι, έχουν ζήσει την περιπέτεια, την ομορφιά, την παρέα, την επαφή με την φύση, και την εξερεύνηση μιας κυνηγετικής εξόρμησης...

Γιατί μάλλον νομίζουν ότι είναι κάτι σαν κι αυτό που βλέπουν στα λούνα πάρκ...ή ότι εκτελούμε τίποτα ακινητοποιημένα πουλάκια που μας παρακαλάνε πίσω από τα σίδερα ενός κλουβιού να τα λυπηθούμε αλλά εμείς το χαβά μας...τα σκοτώνουμε ανελέητα και τα κοιτάμε στα μάτια μέχρι να ξεψυχήσουν... Πωπω ρε φούστη μου, συγκινήθηκα και σήμερα...

Και αφού τέλος πάντων θεωρούν ιερό καθήκον να τρώνε μόνο ότι τους σερβίρουν οι βιομηχανίες του κρέατος προκειμένου να μην επαναστεί η οικολογική τους συνείδηση, παρακαλώ να γράψουν από κάτω ποιοί είναι ώστε να θυμηθώ να μην τους στείλω μεζέ από τον λαγό που έχω στην κατάψυξη... και φυσικά κομμένα τα πεσκέσια από το χωριό- ξηγημένοι εεεε ???
    Γιατι ρε φιλε ο Ραμπο πρεπει να εισαι για να ρηξεις με κυνηγετικο????
    Ποια ειναι η περιπετεια???Να καθεσαι να περιμενεις κανοντας τσιγαρακι να περασει το κοπαδι για να το χτυπησεις βαζοντας σε κινδυνο την ζωη σου μην και σε κουτσουλισει??
    Και εγω γουσταρω τα οπλα, αλλα σε ζωα εκτος απο περιστερια, δεν θελω να ρηξω...Πριν απο εσενα τα κυνηαγανε αλλοι απο ολοι την Ευρωπη και οχι μονο καποια απο αυτα θα καταφερουν να συνεχισουν ποιο κατω που θα τα περιμενουν αλλοι κυνηγοι και οσα απομεινουν θα αναπαραχθουν που και παλι απο αυτα πολλα δεν θα ζησουν και πολλα αλλα θα φαγοθουν απο αλλα ζωα.Οποτε τι μενει στο τελος?
    Και μετα λετε...δεν ειχε κυνηγι φετος!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Ποια ειναι η περιπετεια???Να καθεσαι να περιμενεις κανοντας τσιγαρακι να περασει το κοπαδι για να το χτυπησεις βαζοντας σε κινδυνο την ζωη σου μην και σε κουτσουλισει??
    Πως φαίνεται ότι δεν έχεις κυνηγήσει ποτέ σου ...

Και εγω γουσταρω τα οπλα, αλλα σε ζωα εκτος απο περιστερια, δεν θελω να ρηξω...Πριν απο εσενα τα κυνηαγανε αλλοι απο ολοι την Ευρωπη και οχι μονο καποια απο αυτα θα καταφερουν να συνεχισουν ποιο κατω που θα τα περιμενουν αλλοι κυνηγοι και οσα απομεινουν θα αναπαραχθουν που και παλι απο αυτα πολλα δεν θα ζησουν και πολλα αλλα θα φαγοθουν απο αλλα ζωα.Οποτε τι μενει στο τελος?
    Και μετα λετε...δεν ειχε κυνηγι φετος!!
    Α τέτοιο κυνήγι εννοείς.....

χμμμμμμμμμμμ

καρτέρι.............

κι αυτό το απαγορεύρι η νομοθεσία.....

Λαθροθύρας ε; Κουράγιο..... δολοφόνησες πολλά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stradas
    έτσι έχω μια μεγάλη περιέργεια...
    πόσοι από αυτούς που καταφέρονται φανατικά εναντίον όσων ασχολούνται έστω και σε περιστασιακή βάση (που χρόνος για παραπάνω...) με το κυνήγι, έχουν ζήσει την περιπέτεια, την ομορφιά, την παρέα, την επαφή με την φύση, και την εξερεύνηση μιας κυνηγετικής εξόρμησης...

Γιατί μάλλον νομίζουν ότι είναι κάτι σαν κι αυτό που βλέπουν στα λούνα πάρκ...ή ότι εκτελούμε τίποτα ακινητοποιημένα πουλάκια που μας παρακαλάνε πίσω από τα σίδερα ενός κλουβιού να τα λυπηθούμε αλλά εμείς το χαβά μας...τα σκοτώνουμε ανελέητα και τα κοιτάμε στα μάτια μέχρι να ξεψυχήσουν... Πωπω ρε φούστη μου, συγκινήθηκα και σήμερα...

Και αφού τέλος πάντων θεωρούν ιερό καθήκον να τρώνε μόνο ότι τους σερβίρουν οι βιομηχανίες του κρέατος προκειμένου να μην επαναστεί η οικολογική τους συνείδηση, παρακαλώ να γράψουν από κάτω ποιοί είναι ώστε να θυμηθώ να μην τους στείλω μεζέ από τον λαγό που έχω στην κατάψυξη... και φυσικά κομμένα τα πεσκέσια από το χωριό- ξηγημένοι εεεε ???
    Δεν ειπε κανεις οτι δεν ειναι ωραια η επαφη με την φυση, ουτε οτι δεν ειναι ωραιες οι εκδρομες στα βουνα με φιλους κλπ, αυτο που λεω ειναι οτι μην το παρουσιαζετε σαν επιχειρημα αυτο γιατι μπορεις καλλιστα να κανεις την εκδρομη σου χωρις να ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ οτιδηποτε...

Οταν εχεις την καραμπινα με τα σκαγια που ανοιγουν στον αερα και οτι πετουμενο ειναι κοντα το εχεις κατεβασει, δεν ειναι δα και τοσο πολυ δυσκολο...τι θελετε τωρα να σας δωσουμε και κανενα παρασημο μαγκιας για τις μεγαλες επιτυχιες???

Οσο για τα πεσκεσια, προσωπικα να μου λειπουν, αλλα μην χρησιμοποιεις σαν επιχειρημα την, και καλα τωρα, βιομηχανια κρεατος που σας ταιζουν κλπ...

Ρε γαμωτο δεν μου αρεσει να ειμαι εριστικος και κατηγορηματικος, αλλα αυτο το πραγμα με τρελαινει... ποιος μαγκας απο τους κυνηγους θα αμολησει το δικο του σκυλι και μετα θα το παρει στο κυνηγι με την καραμπινα???

Οταν ειμασταν μικροι κυλιομασταν στις λασπες και παιζαμε πολεμο, καποιοι το πηραν πολυ στα σοβαρα και δεν λενε να σταματησουν...

Πραγματικα θλιβομαι...

Τελος!
    Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
    but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
    "WOW...WHAT A RIDE!!!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μπράβο ρε φίλε.... δηλώνω άσχετος τότε.....

αλλά τι εννοείς δεν ρίχνεις με βλήμα; αλλά με τι; με βλήμα δύσκολο βέβαια να ρίξεις... πιτσιτρικάς λοιπόν κυνηγούσες.... με τι γνώσεις; μπορούσες να ξεχωρίσεις τα θυράματα ή χτυπάμε ό,τι πετάει κι ότι αναπνέει;

Εύκολο το κυνήγι..... και τόσες εκατοντάδες κυνηγοί (με πείρα) που γυρνάνε με άδεια χέρια.... ε σε λάθος τόπο θα πήγαν.....

Αλλά κι εγώ μαζί σου.... Καθαρά αθλητική σκοποβολή... με σφεντονα,τοξο,βαλιστρα ....
    Αλλά το κυνήγι με σφεντονα,τοξο,βαλιστρα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!!!!!! στην Ελλάδα...
    Το ιδιο ειναι να ριχνεις με φυσιγγια γεματα μολυβια που οταν ανοιγουν εχουν μια διαμετρο 50εκ+ και το ιδιο με βλημα στρατιωτικου τυπου?με ποιο χτυπας ποιο ευκολα στοχο αφου λες οτι ξερεις?
    Κυνηγι εχω κανει με τον πατερα μου και φιλους στην Κρητη,Μυτιληνη,Συρο,Σαμο.

Οσο αναφορα την απαγορευση της σφεντονας,τοξου κλπ την βρισκω μια ακομα ηλιθιοτιτα του νομου γιατι δεν νομιζω να χαρακτηριζεται ΟΠΛΟ.

Α τέτοιο κυνήγι εννοείς.....

χμμμμμμμμμμμ

καρτέρι.............

κι αυτό το απαγορεύρι η νομοθεσία.....

Λαθροθύρας ε; Κουράγιο..... δολοφόνησες πολλά;
    Αυτο ειναι που βλεπω να κανουν οι Ραμπο κυνηγοι και να μου σπανε ταρχιδια το πρωι οταν ειμαι στο εξοχικο μου και ριχνουν στο γαμο του καραγκιοζη για πλακα.
    Ουτε μεταξι σας δεν βγαζετε ακρη!

Πως φαίνεται ότι δεν έχεις κυνηγήσει ποτέ σου ...
    οκ!οτι πεις.

Αυτο ειναι που βλεπω να κανουν οι Ραμπο κυνηγοι και να μου σπανε ταρχιδια το πρωι οταν ειμαι στο εξοχικο μου και ριχνουν στο γαμο του καραγκιοζη για πλακα.
    Ουτε μεταξι σας δεν βγαζετε ακρη!

οκ!οτι πεις.

αααα τέτοιο κυνήγι έκανες..... ΟΚ

Νέο μέλος
    Καλησπερα
    Αν και θα βγω και εγω off topιc θα ηθελα να ρωτησω γιατι σε καποιον μπορει να του αρεσει το κυνηγι.? Ναι ειμαι κολλημενος και στενομυαλος και δεν το καταλαβαινω

1. Το κανει για τον....μεζε
    Χλωμο αφου οι περισσοτεροι γυριζουν απρακτοι αντε με κανα 2 τσιχλες που δεν φτανουν οιτε μεχρι τον εισοφαγο. Χαλαρα προτιμω την μπριζολα στα καλυβια:smilea:

2. Το κανει για το ...περπατημα και την επαφη με τη φυση
    Και αυτο ατοπο αφου μπορεις να κανεις 1000 δραστηριοτητες και να εισαι στην φυση

3. Το κανει για την παρεα και τον χαβαλε
    Μπορει να κανει ραφτινγ , Μountainbike, enduro ακομα και paintball (τρελλη χαρα και ανδρεναλινη)

4. Του αρεσει η ανδρεναλινη και το challenge
    Δες το 3.

5. Του αρεσει η ενεδρα και να κινειται αθορυβα
    Ας παρει μια καλη φωτογραφικη μηχανη και εναν τηλεφακο . Και θα "σκοπευει" και θα εχει και μια ωραια συλλογη με φωτογραφιες

6. Του αρεσουν τα οπλα
    Σκοποβολη - paintball

7. Του αρεσει να αφαιρει ζωες
    ===δυστυχως εδω δεν μπορω να δωσω λυση==

Δεν λεω οτι με το να τρωω κρεας στα καλυβια δεν συμβαλλω στο να σφαγιαζονται ζωα αλλα Αλλο να γινεται αυτο λογω βρωσης και επιβιωσης και αλλο για Χομπυ και χαβαλε.

(παντως το ζητημα υπερβολικης καταναλωσης κρεατος και σφαγιασματος-γουνες ειναι πολυυυυυ μεγαλο)
    For those about to ride ....We Sallute you

αααα τέτοιο κυνήγι έκανες..... ΟΚ

Φετος δεν πηγα διακοπες αλλα στο εξωχικο εχω πευκονα και μπαινουν και μεσα στο κτημα μου...εχω σκεφτει να φορτωσω αλατι και να γινω και εγω κυνηγος!

Μάλλον έχει να κάνει με την ιδέα ότι "μπορώ να κυνηγήσω εγώ ο ίδιος αυτό που θέλω να φάω, δεν το παίρνω έτοιμο από τον κωτσόβολο".

Μάλλον.

("όσο αναφορά"... παναγία μου...)

Εγω που έχω κυνηγήσει αλλά δεν μου άρεσε σε πιά κατηγορία ανήκω?

Επειδή διαβάζω διάφορες παπαριές από διάφορους ημιμαθείς ξερόλες, μήπως μπορούν να μας πουν, από τα εξαφανισμένα είδη, αλλά και από τα προς εξαφάνιση,
    Ποια είναι αυτά που κυνηγιούνται? Το 1% το 2%?.
    Για να δούμε τελικά μήπως την πανίδα την καταστρέφουν όλοι οι άλλοι (98%) εκτός από τους κυνηγούς(2%)?
    Μήπως για την ερήμωση των θαλασσών δεν φταίνε οι κυνηγοί της (ψαροντουφεκάδες), αλλά οι οικολόγοι που τρώνε μετά την βόλτα στην φύση, στο ταβερνάκι το ψαράκι τους με το ουζάκι?

Δεν χρειάζεται καραμπίνα για να σκοτώσετε, σκοτώνουν και oi μαλακίες

Υ.γ. το ’93 αγοράστηκε νόμιμο όπλο. Τα χαρτιά πήγανε σφραγίστηκαν στην αστυνομία και τα παρέλαβα, από το μαγαζί!! Δεν με είδανε στην αστυνομία, κάν!!!

MORINISTA NEL CUORE! Το avatar του/της hdbiker
    OTAN VLEPETE CROSS MOTO STO BOUNO ISWS DEN KSERETE THN KATASTROFH POU KANOUN STHN PANIDA ME THN OXLHSH POU EPIFEROUN,THN KATASTROFH TWN FWLIWN K AYGWN,TA DENTRAKIA POU KATASTREFOYN,SPANIA LOULOUDIA,TO LADI APO TIS EKSATMISEIS ,TA SKOUPIDIA KTL.....DYSTYXWS VLEPW POLOUS POY DEN KATALABENOUN POLA GIA TO KYNHGI K EKFEROYN GNWMES EDW MESA.SIGOURA YPARXOYN K KYNHGOI POU PARANOMOYN(K OSOI KYNHGOYN XWRIS ADEIA K XWRIS KYNHGETIKH PAIDEIA),ALLOI POY DOKIMASAN ENA OPLO K TA SKOTWSAN OLA(POLY PSEMA PEFTEI!!!)K TA KSEROYN OLA....SIGA RE MAGES.
    TO OTI ELEYTHERWNONTE LYKOIDH ME AMESH KATASTROFH STON GNHSIO LYKO,MOLYNONTAS TO AIMA TOY ME SKYLOEIDH, APOPEIRES APO OIKOLOGOYS POY TA PAIRNOYN APO THN EYRWPAIKH ENWSH,TA KONDYLIA,AYTO DEN EINAI FONOS??!!!!!OLA GIA TO XRHMA FILOI.OPWS TO EKPAZ STHN AIGINA POY I SINDROMES TWN MELWN PIGENAN SE GALIKES SAMPANIES K XAVIARI(TRWNE TA GERAKIA TETOIA?MALLON I KOTES).
    KATALAVENW PWS YPARXOYN I MEN K OI DE,K APO TIS DYO PLEYRES ALLA MHN TA ISOPEDWNOYME OLA.OI PRAGMATIKOI KYNHGOI EINAI OI MEGALYTEROI OIKOLOGOI,OSO K AN THEN THELOYN NA TO PISTEPSOYN MERIKOI.OPWS K KAPOIOI SWSTOI OIKOLOGOI SAN THN GREENPEACE POY TOYS EPIVRAVEVW!OSOI EXOYN TO AYTHERETO K KOVOYN TO DASOS GIA NA TO TSIMENTOPOIHSOYN DEN EINAI DOLOFONOI?

LYPAMAI GIA TOYS ADIKOXAMENOUS KYNHGOYS,SYNADELFOYS,POY ENA TRELOS APANTRWPOS TOYS STERHSE TA PANTA.TA SYLLHPITIRIA MOY STIS OIKOGENEIES TOYS K KOYRAGIO!

μου πατάς το τριφύλλι θα σε σκοτώσω:STHN ITALIA PRIN MERIKA XRONIA ENAS AGROTHS-POIMENAS EVALE ALYSIDES DEMENES STA DENTRA GIATI KAPOIOI ENDURADES PERNAGANE APO TA LEIVADIA,STHN EKSOXH K ENOXLOYSAN TA ZWA TOY.TO XORTARI MEGALWSE ME TON XRONO,H ALYSIDA DEN FENOTAN ME APOTELESMA KAPOIOS SYNADELFOS MOTOSYKLETISTHS NA XASEI TO KEFALI TOY!!!POSO MOIAZEI TO SYMBAN...KRIMA
    Moto Morini,moto di essere!
    http://morini350hellas.altervista.org/
    www.fisi.tv

Νέο μέλος
    Καλα μην τρελλαθουμε κιολας. Για την καταστροφη στη φυση φυσικα και ΔΕΝ ευθυνονται οι νομιμοι κυνηγοι .Ουτε για την εξαλειψη ειδων -εχουν προλαβει και τα εξαλειφουν αλλοι πιο γρηγορα-

Ναι
    -Υπαρχουν κυνηγοι που δεν σεβονται τιποτα
    -Εντουραδες που μπαινουν στους δρυμους και σπινιαρουν απου βρουν
    -Τσογλανια με MTB που φτιαχνουν τεχνητα αλματα στα μονοπατια σκαβοντας και πετανε σαμπρελες οπου βρουν
    -Περηπατητες που πετανε οτι διαολο θελουν στο βουνο.

Μην συγχεουμε τα πραγματα . Εγω τουλαχιστον ως "στενομυαλος" δεν λεω οτι το κυνηγι ευθυνεται για την φυσικη καταστροφη . Απλα ρωταω ΓΙΑΤΙ καποιος γουσταρει να σκοτωνει για χομπυ . Γιατι αυτο κανει.

For those about to ride ....We Sallute you

Σελίδα 10 από 23 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 14/12/2009, 14:37
  2. δεν θα ηθελα να το δω πανω σε αυτο το μηχανακι!!
    από GTZ750 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 10:03
  3. Μου πατησαν το μηχανάκι !
    από illuminatios στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2004, 22:37
  4. Μην το χάσετε, θα χάσετε...
    από swtos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 08/06/2004, 14:28
  5. Γειά σου φίλε Δημήτρη. Σε έζησα λίγο αλλά θα σε θυμάμαι πάντα.
    από Adventure-R στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 09:27

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF