με συγχισατε παλιοπαιδα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παω να παρω το πρωην μηχανακι μου!
:smilea:
με συγχισατε παλιοπαιδα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
παω να παρω το πρωην μηχανακι μου!
:smilea:
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Τι μου πάθατε τελευταία ρε κορίτσια ???Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
το να πληγωνεις ανθρωπους για πραγματα που γινονται εις βαρος τους χωρις να το καταλαβαινουν ειναι για μενα ο,τι χειροτερο....![]()
Όλοι πληγωμένοι και προδομένοι αναξιοπαθούντες το παίζετε...(ή όντως είστε ???)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Να σου πω κατι χαζο που με εχει πειραξει?
το σπαμ που κοπηκε απο τις συναντησεις. ΕΣΥ και ΕΓΩ νομιζω οτι ξενερωσαμε απο αυτο. Δεν λεω εαν εγινε καλως ή κακως. Αλλα δεν μπορω να ξεχασω ρε φιλαρακι το να σου γκρινιαζω οτι θα με ξυπνας στις 8-9 για βολτα και μεχρι τις 2 το βραδυ να ειμαστε Online και να πειραζομαστε. Δεν μπορω να το ξεχασω κατι τετοιο! δεν υπαρχει κατι αλλο να θυμαμαι απο τον περσινο χειμωνα.
![]()
ΔΕΝ εχουν σημασια τα προσωπικα "πιστευω" του καθενος (μας), αλλα να κρατιεται η "γραμμη" που συναποφασιστηκε (μεσα απο Δημοκρατικες διαδικασιες) για την πορεια του Φορουμ ... :wacko:
![]()
![]()
![]()
μα καλλλα ρε μαστορα, τα bllllllues εσυ δεν τα ακους, που παιζουν κατω απο το φορουμ?Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Τι μου πάθατε τελευταία ρε κορίτσια ???![]()
Όλοι πληγωμένοι και προδομένοι αναξιοπαθούντες το παίζετε...(ή όντως είστε ???)![]()
![]()
και γέρος και κουφαλλλλλογο?![]()
Ντεν έχω κάρτα ήχου, καρντιά μου ...Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
μα καλλλα ρε μαστορα, τα bllllllues εσυ δεν τα ακους, που παιζουν κατω απο το φορουμ?![]()
![]()
Αυτό που δεν καταλαβαίνω Ζώρζ είναι γιατί να μπερδεύουμε τις διαπροσωπικές σχέσεις (με τον οποιονδήποτε μας βγαίνει μαλάκας, άχρηστος και κακόβουλος) με την λειτουργία του Forum ??
(εκτός αν η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των χρηστών/διαχειριστών/ιδιοκτητών του forum αποτελείται από τέτοιους...)
Δηλ. αν σου πιάσει τον κώλο ο Πακετάνιος (και δεν γουστάρεις..) θα σταματήσεις να συμμετέχεις στο forum επειδή εμφανίζεται κι αυτός ???![]()
την περίπτωση να γουστάρει τη σκέφτηκες;Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Δηλ. αν σου πιάσει τον κώλο ο Πακετάνιος (και δεν γουστάρεις..) θα σταματήσεις να συμμετέχεις στο forum επειδή εμφανίζεται κι αυτός ???![]()
![]()
ΔΕ Γ@ΜΙΕΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΑΣ;![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Τιιιιιιι ...???Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Δεν σού 'κατσε ???![]()
(συγγνώμη ρε Ηλία, που να το φανταστώ...)![]()
![]()
![]()
:a015: :a017:
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Για έλα "μέσα" λίγο, που σε θέλω...Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
να του τον πιάσεις είπε ρε.... όχι να στον πιάσει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
την περίπτωση να γουστάρει τη σκέφτηκες;![]()
![]()
Πως αλλάζει ο κόσμος μπαμπά..... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Αντουαν, θα το πω λιγο διαφορετικα, ισως αρκετοι να συμφωνησουν ισως και οχι:Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Ντεν έχω κάρτα ήχου, καρντιά μου ...![]()
Αυτό που δεν καταλαβαίνω Ζώρζ είναι γιατί να μπερδεύουμε τις διαπροσωπικές σχέσεις (με τον οποιονδήποτε μας βγαίνει μαλάκας, άχρηστος και κακόβουλος) με την λειτουργία του Forum ??
(εκτός αν η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ πλειοψηφία των χρηστών/διαχειριστών/ιδιοκτητών του forum αποτελείται από τέτοιους...)
μιλωντας προσωπικα, εχω παρατηρησει οτι ο κοσμος ΕΚΕΙ ΕΞΩ με την παροδο του χρονου αγριευει ολο και περισσοτερο: ανεργια, πεινα, ?, καιρος, πιεσεις οικονομικες/οικογενειακες, γαλαξιακη αστροσκονη κλπ κλπ...
το αποτελεσμα ειναι αυτο το αγχος/πιεση/πικρα να την "μεταφερει" στους διπλανους του (συγγενεις, φιλους, γνωστους). κατα προεκταση θεωρω οτι το ιδιο γινεται ΚΑΙ ΕΔΩ μεσα.
οταν βλεπω ατομα τα οποια παλαιοτερα ησαν πολυ πιο ηρεμα, και τωρα ΔΕΝ σηκωνουν ουτε μυγα στο σπαθι τους, προσπαθωντας να αμυνθουν απο τον (αρκετες φορες αγνωστο και ισως για αυτους επικινδυνο) συν-χρηστη, με κανει να συμπερανω οτι:
1) ψαχνουμε δικαιολογιες γιατι το φορουμ δεν τσουλαει/τραβαει
2) δεν μαμαμε και δεν τρωμε (και ας με αφηνει ο πακ22 να του πιανω τον κ@λο περιμενοντας να ισχυσει το ιδιο και σε μενα)![]()
3) ΑΠΟΜΟΝΟΝΩΜΑΣΤΕ επικινδυνα μεταξυ μας (οχι αναγκαια ως μελη αλλα ως ανθρωποι)
4) ο ελευθερος χρονος κατανταει θεωρητικος
κλπ
κλπ
δεν προλαβαινω να αναπτυξω περαιτερω την θεωρια απλα θελω να πω με λιγα λογια οτι (οπως ευστοχα ΠΕΤΥΧΕΣ με το "αστειοφανες" παραδειγμα σου) ψαχνουμε αφορμες να στραβωνουμε και εχουμε ξεχασει να λεμε ενα: "δεν βαριεσαι που χαλαστηκα, θα το συζητησω ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ για να λυσω τις αποριες/προβληματισμους που εχω με οποιον/α εχω προβλημα", και προτιμαμε να τι-γκα-να, ριχνοντας μαυρες πετρες πισω μας και ΠΛΑΘΩΝΤΑΣ θεωριες για αποδοπομπιαιους τραγους και αποκειρωμαιους δρακους...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
Αντουαν, θα το πω λιγο διαφορετικα, ισως αρκετοι να συμφωνησουν ισως και οχι:
μιλωντας προσωπικα, εχω παρατηρησει οτι ο κοσμος ΕΚΕΙ ΕΞΩ με την παροδο του χρονου αγριευει ολο και περισσοτερο: ανεργια, πεινα, ?, καιρος, πιεσεις οικονομικες/οικογενειακες, γαλαξιακη αστροσκονη κλπ κλπ...
το αποτελεσμα ειναι αυτο το αγχος/πιεση/πικρα να την "μεταφερει" στους διπλανους του (συγγενεις, φιλους, γνωστους). κατα προεκταση θεωρω οτι το ιδιο γινεται ΚΑΙ ΕΔΩ μεσα.
οταν βλεπω ατομα τα οποια παλαιοτερα ησαν πολυ πιο ηρεμα, και τωρα ΔΕΝ σηκωνουν ουτε μυγα στο σπαθι τους, προσπαθωντας να αμυνθουν απο τον (αρκετες φορες αγνωστο και ισως για αυτους επικινδυνο) συν-χρηστη, με κανει να συμπερανω οτι:
1) ψαχνουμε δικαιολογιες γιατι το φορουμ δεν τσουλαει/τραβαει
2) δεν μαμαμε και δεν τρωμε (και ας με αφηνει ο πακ22 να του πιανω τον κ@λο περιμενοντας να ισχυσει το ιδιο και σε μενα)![]()
3) ΑΠΟΜΟΝΟΝΩΜΑΣΤΕ επικινδυνα μεταξυ μας (οχι αναγκαια ως μελη αλλα ως ανθρωποι)
4) ο ελευθερος χρονος κατανταει θεωρητικος
κλπ
κλπ
δεν προλαβαινω να αναπτυξω περαιτερω την θεωρια απλα θελω να πω με λιγα λογια οτι (οπως ευστοχα ΠΕΤΥΧΕΣ με το "αστειοφανες" παραδειγμα σου) ψαχνουμε αφορμες να στραβωνουμε και εχουμε ξεχασει να λεμε ενα: "δεν βαριεσαι που χαλαστηκα, θα το συζητησω ΚΑΤ'ΙΔΙΑΝ για να λυσω τις αποριες/προβληματισμους που εχω με οποιον/α εχω προβλημα", και προτιμαμε να τι-γκα-να, ριχνοντας μαυρες πετρες πισω μας και ΠΛΑΘΩΝΤΑΣ θεωριες για αποδοπομπιαιους τραγους και αποκειρωμαιους δρακους...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
και προτιμαμε να τι-γκα-να ,![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
τιγκανα = τι-γκα-να = (αργκώ/slangΑρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
![]()
![]()
την κανουμε (με ελαφρα ή βαρια) πηδηματακια... = την κοπαναμε
pws to lene sto america?
![]()
![]()
τιγκανα = τι-γκα-να = (αργκώ/slangτην κανουμε (με ελαφρα ή βαρια) πηδηματακια... = την κοπαναμε
pws to lene sto america?
![]()
![]()
ααααααααααααααααααααααααααα!!!!!
κολησα μωρε μπααααααααα.........
δεν ειμαι αμερικαν ....ειμαι pontiak!!![]()
![]()
![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..