μια φιλικη συμβουλη......
μην πολυ πιστευεις τα περιοδικα, ειδικα αυτην την φυλλαδα το 0-300
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
μια φιλικη συμβουλη......
μην πολυ πιστευεις τα περιοδικα, ειδικα αυτην την φυλλαδα το 0-300
φιλε AFTER δεν διαφωνω με αυτο που ειπες...αλλωστε γνωριζω ,επειδη εχω φιλο γνωστο μεγαλο εισαγωγεα μοτοσυκλετων παπιων κτλ, οπου ο ιδιος μου τα λεει (τα κανει κιολας) οτι αυτα τα περιοδικα-δημοσιογραφοι παμπολες φορες ειτε εισπρατουν καποιο χρηματικο ποσο ειτε χρηζουν καποιας ιδιετερης μεταχειρησης απο την εκαστοτε αντιπρωσοπια οπως για παραδειγμα να τους δινουν μια μηχανη κ να την εχουν για αρκετο καιρο στα χερια τους μεχρι να την βαρεθουν με αποτερο σκοπο και στις 2 περιπτωσεις φυσικα να γραψουν καλα λογια...αλλα αναρωτιεμαι ,χωρις αυτο να το λεω με ειρωνια, ποσο καμια φορα να απεχει η αληθεια απο την πραγματικοτητα?
![]()
![]()
![]()
μεταξεταστεος...Αρχικά δημιουργήθηκε από lamogio
Ευραφένια αίσθηση τί σημαίνει ρε παιδιά;![]()
δεν ντρεπεσαι λιγο?
:rotflmao:
απο το ευ=καλος και το ραφη πρεπει να ειναι...
μετεφρεσε το οπως νομιζεις...
+1000000Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Για μένα σταθερή αξία είναι το Transalp... παλιο κ ακριβό για αυτά που δίνει... αλλά σταθερή αξία...
Το VStrom δε μπορεί να είναι σταθερή αξία (για μένα) με τα δεκάδες ποστ που βλέπω για σκουριές, κοπανήματα του μπροστινού, στραβά πλαίσια, 15 threads σε ένα για να μην γεμίσουμε με προβλήματα το φόρουμ... και σίγουρα κι άλλα που δε θυμάμαι γιατί δε δίνω σημασία....
Εμένα κάτι μου λέει ότι το Versys δε θα έχει τόοσες παιδικές ασθένειες -ίσως και καμία- και τουλάχιστο όχι τόσο σοβαρές. Και επειδή σου δίνει την αίσθηση του ελάχιστου βάρους, και της ευκολότερης οδήγησης από όλα αυτά.... ίσως ΑΥΤΟ να γίνει τελικά σταθερή αξία... Θα δούμε![]()
βαλε και κατι σπασμενα μοτερ απο στρομ....
Το TA μπορει να εχασε απο πωλησεις αλλα συνεχιζει να πουλαει...πεστε συντηρητικους τους αγοραστες η οτι αλλο, αλλα ειναι μια χαρα μηχανακι για καποιον που δεν τον πολυνοιαζουν οι επιδοσεις και θελει ενα εργαλειο παντος καιρου και εδαφους...
Σιγουρα τοσα χρονια η Χοντα θα επρεπε να το αλλαξει απλα μερικες κινησεις ειναι ακαταλαβιστικες....
σημασια εχει για ολους μας να κανουμε τις βολτες μας τη δουλεια μας,και οχι φιγουρα με κατι που και δε μας κανει και δεν το θελαμε...(τυχαιο τα χιλιαδες ολοκαινουργια μηχανακια που πουλιουνται κι ας ειναι περσυνα μοντελα;γιατι αραγε
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
Για μένα σταθερή αξία είναι το Transalp... παλιο κ ακριβό για αυτά που δίνει... αλλά σταθερή αξία...
Το VStrom δε μπορεί να είναι σταθερή αξία (για μένα) με τα δεκάδες ποστ που βλέπω για σκουριές, κοπανήματα του μπροστινού, στραβά πλαίσια, 15 threads σε ένα για να μην γεμίσουμε με προβλήματα το φόρουμ... και σίγουρα κι άλλα που δε θυμάμαι γιατί δε δίνω σημασία....
Εμένα κάτι μου λέει ότι το Versys δε θα έχει τόοσες παιδικές ασθένειες -ίσως και καμία- και τουλάχιστο όχι τόσο σοβαρές. Και επειδή σου δίνει την αίσθηση του ελάχιστου βάρους, και της ευκολότερης οδήγησης από όλα αυτά.... ίσως ΑΥΤΟ να γίνει τελικά σταθερή αξία... Θα δούμε![]()
25,000 χλμ μεσα σε ένα χρόνο και όλα πολύ πιεσμένα!Το μηχανακι δεν καταλαβε ποτε τιποτα! Φρενα φωτα πλαισιο φορτωμα παιχνιδια ολα τα χει!
Οσο για το versys το πηρε φιλος, το οδηγησα και δεν μου αρεσε! Έχουμε κάνει 10 ανοίγματα σε φανάρια! Ούτε σε ένα δεν ήταν μπροστά! Όσο για το ότι θα είναι πιο ευκολοδηγητο μέσα στην πόλη πιο ευκολη μηχανη μεσα στην κινηση στα κιλα του strom εγω δεν εχω δει!
Αρχικά δημιουργήθηκε από low__rider
Συγριτικο on-off περιοδικο 0-300 τευχος φεβρουαριου 2007
Με λιγα λογια ...το v-strom ειναι κορυφη! ...το versys απλα ακολουθει
μην με πειτε εριστικο!δεν ειμαι! ...απλα τα νουμερα μιλανε απο μονα τους
![]()
![]()
![]()
Δεν ξερω τι λένε τα περιοδικά πάντως και στο δρόμο έτσι είναι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
![]()
![]()
![]()
στην πρωτη στροφη το v-strom θα μεινει πολυ πισω φιλε μου![]()
αμα θες ευθειες, παρε ZZR1400
Αυτό ειδικά πολύ θα θελα να το δω!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το στρώμα μπαίνει λέμε!
![]()
αραξε, εκτος αν εχεις μετοχες στην suzuki...
πολυ καλο το v-strom, αλλα δεν με εμπνεει για γρηγορη οδηγηση
για ταξιδια ειναι οτι πρεπει, αλλα στροφιλικια προτιμω versys
αυτο το "ανοιξα με ενα ....βαλε οτι θες εδω.... και τον πατησα" ειναι πια αστειο.... :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
25,000 χλμ μεσα σε ένα χρόνο και όλα πολύ πιεσμένα!Το μηχανακι δεν καταλαβε ποτε τιποτα! Φρενα φωτα πλαισιο φορτωμα παιχνιδια ολα τα χει!
Οσο για το versys το πηρε φιλος, το οδηγησα και δεν μου αρεσε! Έχουμε κάνει 10 ανοίγματα σε φανάρια! Ούτε σε ένα δεν ήταν μπροστά! Όσο για το ότι θα είναι πιο ευκολοδηγητο μέσα στην πόλη πιο ευκολη μηχανη μεσα στην κινηση στα κιλα του strom εγω δεν εχω δει!
ο καθενας "κοντρακιας" εχει πατησει ενα ΖΧ12 καποτε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
(ο ιντι το εγραψε)
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
+1000Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
πολυ καλο το v-strom, αλλα δεν με εμπνεει για γρηγορη οδηγηση
για ταξιδια ειναι οτι πρεπει, αλλα στροφιλικια προτιμω versys
ΑΝ θέλουμε να είμαστε ανοιχτόμυαλοι ....
το να κανεις 25κ σε ενα χρονο και να το δωσεις (αυτο καταλαβα εκανες,ε; ) δεν λεει και πολλα...καινουργιο μηχανακι ειναι...γιααα κρατα το κανα 4αρι χρονακια....Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
το ΤΑ στην κινηση (παρ'οτι δεν ειμαι και πανυψηλος ηταν μεγαλο παπι κοψιμο στο τιμονι,ορατοτητα φορτωμα τιγκα,κλπ)
τοδωσα με 78000 περιπου κμ για 3,5 χρονια συνεχεια στο δρομο+2 trail ride...
μολις τον προηγουμενο μηνα εκλεισα χρονο στο Hornet...26000 κμ....
οπως καταλαβαινεις αρκετοι γυρω σου κανουν χιλιομετρα...
![]()
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Tο vstrom ως ώρας είναι top gun. -
Υπάρχουν ορισμένοι που έχουν ξεπεράσει τα 50000km χωρίς πρόβλημα και σαφώς αν αύριο το πρωί βγει ένα άλλο καλύτερο.. απλά θα το αγοράσουμε!!
Διότι είμαστε παιδάκια της κορυφής!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα χαλαρωστε κορυφαίοι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Respect
Tο vstrom ως ώρας είναι top gun. -
Υπάρχουν ορισμένοι που έχουν ξεπεράσει τα 50000km χωρίς πρόβλημα και σαφώς αν αύριο το πρωί βγει ένα άλλο καλύτερο.. απλά θα το αγοράσουμε!!
Διότι είμαστε παιδάκια της κορυφής!!
![]()
![]()
![]()
![]()
υπαχουν απο τι μπορεις να δεις και εδω μέσα τοσα v-strom με πολυ λιγα χιλ και πολλα και διαφορα προβλήματα..
ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΑ ...μη συγκρινετε το v-strom με το versus.!!!
ειναι διαφοετικα μπρικια .
το ενα κανει καλο καφε και κανα βραστο αυγο..
και το αλλο κανει μονο για κανα τσαι.΄
αιντε λεμε οτι εχει ιδια κυβικα και πανω κατω ιδια τιμή το βαζετε στο ίδιο καζανι και το συγκρινετε.
ο αλλος ανοιξε απο φαναρι με καινουριο μηχανακι και δε του φυγε λεει ποτε.
ασε και το versus να κανει 15000 + xil και μετα ξανα αανοιξε μαζί του να δεις διαφορες πραγματικες.
το ενα εχεις 17 τροχους και το αλλο οτι να ναι.
και εκει επιμενετε οτι ειναι τα ιδια και να τα συγκρινουμε γιατι βρηκαμε παπα να θαψουμε 2-3.
το vstrom λεει στριβει κιολας ταπα.
:rotflmao: :rotflmao:
εχετε οδηγήσει κανα μηχανακι που στρίβει ρε παιδια?
![]()
ημαρτον εδω μέσα ποια.
απο κατασκευής και μόνο το versus σε στροφές θα είναι ΚΑΛΥΤΕΡΟ.