Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι: Η κάρτα της εγγύησης σας έχει έρθει; Πέρασαν 2,5 μήνες και φτάνω ήδη το δεύτερο service... Αργεί τόσο πολύ; Τα λέμε...
Καλησπέρα. Να ρωτήσω και εγώ κάτι: Η κάρτα της εγγύησης σας έχει έρθει; Πέρασαν 2,5 μήνες και φτάνω ήδη το δεύτερο service... Αργεί τόσο πολύ; Τα λέμε...
@vasdekiss: Το βιβλιαράκι σερβις και χρήστη το έστειλαν με courier σε λίγες μέρες αφού την πήρα... Ένας φίλος που είχε πάρει GS500F καινούριο το είχε σε περίπου μήνα. Αν έχουν αργήσει τόσο πολύ, καλύτερα κάνε ένα τηλέφωνο.
@symplektis: Σκέψου ότι αν δεν είχε την τρύπα, όλα αυτά τα νερά θα λίμναζαν στο σωλήνα και θα τον σάπιζαν σιγά σιγά. Είναι λογικό να έχει υγροποιήσεις, δεν έχεις δει και αυτοκίνητα ακόμα που τρέχει νερά η εξάτμιση όταν κινούνται; Καταλυτικά κιόλας, που σημαίνει τέλεια καύση... Όπως το ίδιο θα συνέβαινε με τυχόν νερά που θα έτρεχαν μέσα στο πλύσιμο ή σε μια βροχή παρκαρισμένο έξω. Την τρύπα αυτή την είχαν και τα αυτοκίνητα με εξατμίσεις τύπου DTM τότε που ήταν μόδα, που είχαν κλίση παρόμοια με της μοτοσικλέτας μας.
Δεν αντιλεγω για την χρησιμοτητα της εξαγωγης. Αυτο που με προβληματιζει ειναι η ποσοτητα!![]()
Για πόσο νερό/υγρό μιλάς δηλαδή; Σε επίπεδα νεροπότηρου; Από τη στιγμή πάντως που το μοτέρ δουλεύει καλά και έστρωσε και η κατανάλωση, δε νομίζω πως υπάρχει ιδιαίτερος λόγος ανησυχίας... Ίσως να άλλαζες πρατήριο, μήπως σου πουλάει "νερουλίτα" βενζίνη; Είναι μια πιθανότητα!
Φαντασου οτι στο ζεσταμα σταζει συνεχως και αν ακουμπισεις την τρυπα αυτη ειναι παντα υγρη. Η καταναλωση δεν εφτιαξε και η βενζινη δεν νομιζω οτι ειναι το προβλημα γιατι τον τελευταιο καιρο βαζω συνεχως απο διαφορετικα πρατηρια... Μαλλον το προβλημα συνεχιζεται απλα...
τι να πω ρε γμτ, εμένα η κατανάλωση δεν έχει αλλάξει καθόλου! Στην αρχή κατουρημένος με όσο λιγότερα γίνεται έκαιγε 6 περίπου, τώρα που "ξεψάρωσα" και πάω όποτε έχω ευκαιρία με 160-180 πάλι 6-6.2 καίει. Το αυτοκίνητο είναι η καταστροφή μου πλέον γιατί το πιέζω αλλά πάλι αργά κινείταικαι έχει φτάσει να καίει 10λ/100 και με καταθλίβει (θα σκουριάσει το καλοκαίρι μάλλον εκτός αν με κερδίσει λόγω κλιματισμού).
Όταν το πήγες για σέρβις, είδε καθόλου καυσαέρια; Από εκεί μπορεί να καταλάβει αν δίνει καλό μείγμα το καρμπυρατέρ. Αν το δικό σου δουλεύει μόνιμα στο πολύ πλούσιο, εξηγεί και την κατανάλωση και πιθανώς και την μεγάλη παρουσία υγροποιήσεων. Στη Χαλκίδα πάνε τα μηχανάκια που φτιάχνουν στο Power Bikes, θα δω ποιός είναι ο μάστορας, έχει και δυναμόμετρο να το ρυθμίσει εκεί πάνω για καλύτερη απόδοση. Κρίμα είναι να μη το χαίρεσαι όπως πρέπει...
Τελικά 12 Μαίου πάω 0-300 σχολείο Μέγαρα και από τη μία με έχει πιάσει ένα αγωνία κατιτίς που θα μπω σε πίστα, από την άλλη έχω κατουρηθεί από τη χαρά μου που θα μάθω να φρενάρω και να στρίβω σωστά!Χαλάλι τα 180 ευρουδάκια (+40 η στολή ενοίκιο)...
Με τον κλιματισμό θα καις κάνα 12λιτρο στα 100Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai Το αυτοκίνητο είναι η καταστροφή μου πλέον γιατί το πιέζω αλλά πάλι αργά κινείταικαι έχει φτάσει να καίει 10λ/100 και με καταθλίβει (θα σκουριάσει το καλοκαίρι μάλλον εκτός αν με κερδίσει λόγω κλιματισμού).
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από amyroukai
Τελικά 12 Μαίου πάω 0-300 σχολείο Μέγαρα και από τη μία με έχει πιάσει ένα αγωνία κατιτίς που θα μπω σε πίστα, από την άλλη έχω κατουρηθεί από τη χαρά μου που θα μάθω να φρενάρω και να στρίβω σωστά!Χαλάλι τα 180 ευρουδάκια (+40 η στολή ενοίκιο)...
![]()
Μπα, μάλλον θα το πάρω απόφαση ότι με τα άλογα που κλέβει και το κλιματιστικό θα είμαι η χελώνα και θα το πιέζω λιγότερο... Και για όλα φταίει η μηχανήΑρχικά δημιουργήθηκε από yiagt
Με τον κλιματισμό θα καις κάνα 12λιτρο στα 100![]()
![]()
δε φανταζόμουνα ότι θα προσπερνάω τόσο άνετα τόσο γρήγορα και τόσο οικονομικά! Βέβαια, όταν φτάσω 140+ είμαι ο κακομοίρης που τρώει ανηλεές ξύλο από όλες τις μεριές λόγω αέρα οπότε δε μοιάζω και τόσο cool μάλλον... Ενώ με το αυτοκίνητο είμαι υπεράνετος και στα 180... Τέλος πάντων. Άσε που ακόμα και με τους 25 βαθμούς χτες, γύρισα σπίτι μούσκεμα στον ιδρώτα, με ένα μακό και μιά μπλούζα κάτω από το μπουφάν (απαραίτητα όταν το έβγαζα, δυσάρεστα ζεστά κινούμενος με χαμηλές ταχύτητες όμως).
'Ασχετο: χτες το πρωί, επέστρεφα από μεσόγεια μέσω ΑΟ, στα διόδια του Μαρκόπουλου βγαίνουμε μαζί με ένα Vstrom, ο τυπάκος επάνω "φυσικά" ακράνωτος, καλοχτενισμένος, ζελεδιασμένος, με το γυαλάκι του και το ύφος το μπλαζέ (γαμώτο πρέπει να το μιμηθώ αυτό το ύφος κάποτε, έχει πλάκα) το πλακώνει, από πίσω και ο υποφαινόμενος ψάρακας, και βρισκόμαστε με 180 να ανεβαίνουμε προς Αθήνα. Σκυμμένος λόγω αέρα, το κράνος με μιά γενναία στρώση μυγάκια, μπαμπούρια κλπ (έπαθα να το καθαρίσω) και ο Vstromάκιας χαλλαρότατος όρθιος! Που σημαίνει είτε ότι έχει αλεξίσφαιρη φάτσα ή ότι δεν τον άγγιζε τίποτα. Σε επιδόσεις σύμφωνα με τον Ελληνικό τύπο το δικό μας είναι καλύτερο, αλλά γαμώτο, ζήλεψα την προστασία του Vstrom...
Κυριοι θελω γνωμη ASAP! Λαιμοι yoshimura λενε η δεν λενε?
Σιγουρα θα λενε κατι. Αλλα αξιζουν τοσα λεφτα για ενα μηχανακι το οποιο εχει σχεδιασθει για καθημερινη μετακινηση και οχι για απολυτη ιποδυναμη ?Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
Στη θεση σου δεν θα τους εβαζα. Μια χαρα ειναι και οι μανισιοι ανοξειδωτοι λαιμοι.
Αληθεια, ποσο πανε περιπου ?
![]()
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Σϊγουρα λένε, αλλιώς δεν θα τους είχε στην παραγωγή η Yoshi. Αλλά το ερώτημα είναι, αν σκόπευες να δώσεις αντί για 6000 που είχε (και έχει) το Bandit κοντά στις 8000 που θα σου πάει με τα εξτραδάκια, δεν έπαιρνες μια πιό γρήγορη μηχανή με πιο φρέσκο μοτεράκι που θα είχε και ακόμα καλύτερες προοπτικές για πείραγμα; Δεύτερον, το να απελευθερώσεις τόσο πολύ εισαγωγή και εξαγωγή και να μην ρυθμίσεις/βελτιώσεις τα καρμπυρατέρ είναι μάλλον λάθος "τακτική" για να έχεις μεγαλύτερες επιδόσεις. Να έχεις κατά νου ότι θα ανέβει και η κατανάλωση, αφού περισσότερος αέρας=περισσότερη βενζίνη=περισσότερα άλογα.Αρχικά δημιουργήθηκε από symplektis
Αν η ερώτηση σου σημαίνει "αξίζουν τα λεφτά σε σχέση με το κέρδος σε απόδοση" τότε σίγουρα όχι... Σε ελάχιστες μοτοσικλέτες αξίζει η τοποθέτηση ολόσωμης εξάτμισης, κυρίως όταν η χρήση είναι καθαρά για δρόμο. Να έχτιζες ένα ειδικό μηχανάκι για να το σκίζεις πίστα θα έλεγα βάλτες, αλλά το Bandit έτσι και αλλιώς δεν είναι τέτοιο. Το κέρδος από τις εξατμίσεις της Yoshi είναι στις υψηλές στροφές και σύμφωνα με τη σελίδα της, μόνο αν βγάλεις τα φίλτρα και την κάνεις "αγωνιστική". Που και πάλι, το να σου κάνει το κεφάλι καζάνι κάθε μέρα προς και από τη δουλειά, έχει νόημα; Και για να μεταφέρω τη σοφία που μου έδωσε ένας παλιός αγωνιζόμενος, "μη φτιάχνεις κανένα μηχανάκι αν δεν μπορείς να το εκμεταλλευτείς 100% στη στοκ μορφή του". Δεν θα πας πιο γρήγορα...
Leovince
Yoshimura
Ακυρος ο συναγερμος κυριοι. Ο λογος που ρωτησα ετσι εσπευσμενα ειναι οτι τρακαρα χθες και πηρε και λιγο απο τον δεξι λαιμο. Οποτε μια και θα τον αλλαξω σκεφτηκα να πληρωνα κατι παραπανω και να εβαζα τα yoshimura.. Το θεμα ειναι οτι το project τελειωσε αδοξα δεδομενου οτι η yoshimura δεν βγαζει λαιμους για GSF ουτε καν ολοσωμη εξατμιση. Το τελικο το εχω οποτε θα μεινω εκει... Αυτα τα νεοτερα απο εμενα.. :smilea:
Έχω την εντύπωση ότι μπορείς να ισιώσεις τους λαιμούς αν δεν είναι εντελώς τσακισμένοι σε εξατμισά (περίεργος όρος, οκ).
edit:Στο justbandits έχει ολόσωμη (όχι Yoshi), αλλά αφού έχεις το τελικό ήδη, το να δώσεις ?600+μεταφορικά δεν είναι και το πιο λογικό. Έχει λαιμούς της Micron όμως, με 250 λίρες, κάπου ?325 που είναι μιά χαρά...
Εύχομαι να είναι και το τελευταίο σου ατύχημα... Εσύ είσαι ΟΚ; Αυτό είναι που μετράει!
Ειναι πολυ μικρο το χτυπημα αλλα δεν θελω να τους ισιωσω.. Θα τους αλλαξω. Ξενερωσα να σου πω την πικρη μου αληθεια που δεν βγαζει λαιμους η yoshimura αλλα τι να κανεις.. Το θεμα ειναι οτι τα λεφτα θα τα δω μετα απο πολυ καιρο (μαλλον θα παει δικαστικα) αλλα τι να κανεις. Οσο για μενα, δωξα τον Θεο ειμαι μια χαρα. Ουτε καν επεσα. Απλα εσπασε το καπακι απο το καρτερ του λαδιου και εχω και αυτο το μικρο χτυπημα στον δεξι λαιμο.
Οσο για την κυρια η οποια ηταν σταματημενη, ηθελε να στριψει αριστερα και πηρε και εμενα μαζι στριβοντας ενω της κορναρα εκανε αρνητικη δηλωση (ακουσων ακουσων) γιατι λεει ημουν στο αντιθετο ρευμα και κινομουν με υπερβολικη ταχυτητα (που να μην ειχα ξεκινησει και απο φαναρι 2 στενα πιο πριν!) οποτε δεν εφτεγε που εστριψε και με χτυπησε..
Έχω κάνει παρόμοιο ατύχημα, πριν 5 χρόνια, νύχτα. Η μηχανή δε φαινόταν στον καθρέφτη γιατί ο προβολέας δε διακρινόταν μαζί με όλων των αυτοκινήτων στην κίνηση, φλας είχα βγάλει κανονικότατα... Αλλά δεν τον είδα ποτέ! Και να πει κανείς ότι δεν προσέχω... Τέλος πάντων, πλαστικά σπάσανε μόνο, όπως και το φτερό και το φλας το δικό μου. Το αναφέρω γιατί στην δική μου περίπτωση η ασφάλεια μου είχε πει να κάνω αρνητική δήλωση προκειμένου να ζητήσουν συνυπαιτιότητα. Το θέμα της ταχύτητας δεν αποδεικνύεται, αλλά αν ήσουν όντως στο αντίθετο ρεύμα και προσπερνούσες, δύσκολο το βλέπω να κερδίσεις όλη την αποζημίωση ακόμα και αν πας δικαστικά.