Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 200

Θέμα: νέο μέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Dodok edessa
    Φιλε καλως ηρθες.....

Οσο για την κακη εικόνα που έχουν τα harley φταινε κατa κύριο λόγο οι αναβατές τους, με το στυλ και την επαναστατική εικόνα που ήθελαν να περάσουν προς τα εξω!.
    Τωρα επαναστάτης με 15,000-20,000 ευρω μοτοσικλέτα δεν νομιζω να υπαρχει...
    Πολλές φορες καταδικάζετε μια εταιρία απο το ειδος των αναβατών που την προτιμούν ,και κατακρίνεται απο αλλους που ουτε καν την εχουν οδηγήσει για μια φορα ....

εγω παλι δεν συμπάθησα ποτε την harley ,γιατι εκλεψε,αντεγραψε ,και κατεστρεψε την INDIAN που ηταν και τα πρωτοτυπα !

καλή διαμονή και υπομονή γιαυτα που θα ακούσεις !!!
    Είπες ότι πιο σωστό έχω ακούσει μέχρι τώρα. Αυτοί που χαλάνε την όλη εικόνα είναι οι ίδιοι οι αναβάτες (ψώνια).

Τα λέμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καλως ηρθες

εγω την 883 τη θεωρώ κανονικη harley

αλλα τις harley δε θεωρω μοτοσυκλετες

μπηκες σε σωστο μερος να διαβασεις για αληθινες μοτοσυκλετες

ισως ειναι ευκαιρια να πεταξεις το ριμαδι

(φιλικα)
    Έξαρτ.φίλε τι θεωρείς ΜΗΧΑΝΗ.
    Άντε πούλα οτιδήποτε καινούργιο μηχανάκη θέλεις του 2007 μετά απο 3μήνες θα σου πώ όχι παραπάνω, και έλα πές μου πόσα θα πάρεις στο χέρι.
    Η δικιά μου είναι του '95 και η αντιπρ. (όχι ιδιότης) μου δίνει στο χέρι 8.500€..........
    ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΑΥΤΟ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gian_nykt
    Καλώς όρισες κι απο μενα στο μπάχαλο του moto.gr

Κι εγω δεν εχω τρέλλα με τις HD αλλά μια V-Rod θα την έπερνα..........
    Σ ευχαριστώ φίλε, άπ την αρχή αυτό είπα είναι όλα καθαρλα θέμα γούστου.
    Δέν το λέω για σ ένα gian αλλά για τους ΠΟΛΥ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΥΣ.Ανοίχτες τα μυαλά σας και μην φοράτε PAROPIDES!!! Μην αγοράζετε ότι σαν πασάρουν κάθε εβδομάδα, δεν είναι τυχ. ότι κάπ. μηχανές βγάζουν νέο μοντέλο κάθε 2-3 μήνες και κάπ. άλλες κάθε 5-6 χρόνια (και άν).

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Welcome man!

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    γεια σου φίλε Χαρλεά!

εγω θυμαμαι πάντως πιτσιρικάς καβάλησα ένα 883 και καρακ@@λωσα...

παραλιακή με εναν φίλο... μια αυτός και μία εγώ... ροπάκλα!

αν είχα την δυνατοτητα θα είχα μια στη συλλογη μου, όπως και μια BMW!

ΟΡΘΙΟΙ ΠΑΝΤΑ!
    Αυτό προσπάθω φίλε μου να περάσω σε κάπ.κολλημένους πλαστικούρηδες, ότι όλα είναι θέμα κ@@λας, αυτό που νιώθουν εκείνη όταν ανεβ.στον κάθε "ιάπωνα" και μή δεν το καταλ/νω, έτσι κι εκείνοι δεν μπορούν να μας καταλάβουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Welcome man!

Ευχαριστώ φίλε.
    Esi omos den xoneis tipota kai anisixo...., tora pou kalomatha moy to xalas.
    Na sai kala.

Για να δω τωρα που μου εφτιαξε το λογαριασμο ο hornet, ΤΕΣΤ ΕΝΑ ΔΥΟ...

Γεια σου συντεκνε με το 883, μην τους ακους, δεν ξερουνε γιατι πραγμα μιλανε, αλλα μην μου λες τα Electra γουρουνες γιατι θα σε πετυχει η γυναικα μου κατω την επομενη φορα που θα κατεβει Σφακια, θα σου λυσει τα καπακια και θα σου μονταρει τα ωστηρια αναποδα πριν προλαβεις να βγεις απο το μπαρ. Αυτη δεν θεωρει Harley κανενα Evolution, σταματαει στο '70 και με ταχυτητες στο χερι και εχει γυρισει την Κρητη δυο φορες με BSA Μ20 ξερο chopper και WLA 750 επισης ξερο τετρακαλαμο με τη φιλη της. Απλα πουλαει 320,000 μηχανες το χρονο η εταιρια και σε λιγα χρονια θα εχουν μεινει μαλλον ΜΟΝΟ Harley και σκουτερ στο δρομο οποτε οι υπολοιποι απειλουνται ννα μεινουν χωρις συνεργεια και ανταλλακτικα. Εγω ειμαι πιο πολυ με αλλα δικυλινδρα V οπως Indian, Brough, Matchless, Crocker που πανε και λιγο πιο γρηγορα αλλα που και που στηνουμε στο μαγαζι και κανενα S&S τσοπερακι για να θυμομαστε ποσο ωραια ειναι να καβαλας 100 αλογα ροδα χωρις αναρτησεις. Οσο για το αν ειναι αργα, εχω σπασει πολυ πλακα ολα αυτα τα χρονια με τα τσιντσοντσαν στο δρομο με το Buellακι και οσον αφορα την ανεση.... Ο πιο πολυς κοσμος κυκλοφοραει με endurακια, αυτα δηλαδη με την ανετη και φαρδια σελλα και το καλο κρατημα στην ασφαλτο με τα τακουνια ε;

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	crete2.gif 
Προβολές:	116 
Μέγεθος:	2,3 KB 
ID:	76089
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από HD 883
    Ευχαριστώ φίλε.
    Esi omos den xoneis tipota kai anisixo...., tora pou kalomatha moy to xalas.
    Na sai kala.

Η μηχανη ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !!!

Ειτε αυτη ειναι παπι, ειτε Χαρλεϊ (τα εχω και τα δυο με την Αφρικα ) ...

Η Ελευρια πηγαζει απο μεσα μας ...

Οποτε ...

Καλο δρομο να 'χουμε !!!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    αντε μωρε με τις μαλακιες !! βημα δεν πανε!!
    otan to sproxis file paei kai paei gia polla xronia, einai omos kati alla mpikia poy meta apo liga xronia kai na ta sproxneis theloyn ena mixaniko piso toys ana 1metro.

Kalant min prospathis na bgaleis merikes ejatmisis apo myala tha mpoykosoyn kai den tha kseroyn na apantisoyn meta, as toys poy exoyn mathei se tipopihmenes koyventes poy toys exoyn mathei kapia paidakia.

Καποιος εβαλε μια φωτογραφια απο ενα top fuel πιο πριν... αργο πραμα

http://www.youtube.com/watch?v=mECux9IDud4
    Atomic H-D & Triumph
    White Line Cycles
    Paranoid Racing ltd.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Για να δω τωρα που μου εφτιαξε το λογαριασμο ο hornet, ΤΕΣΤ ΕΝΑ ΔΥΟ...

Γεια σου συντεκνε με το 883, μην τους ακους, δεν ξερουνε γιατι πραγμα μιλανε, αλλα μην μου λες τα Electra γουρουνες γιατι θα σε πετυχει η γυναικα μου κατω την επομενη φορα που θα κατεβει Σφακια, θα σου λυσει τα καπακια και θα σου μονταρει τα ωστηρια αναποδα πριν προλαβεις να βγεις απο το μπαρ. Αυτη δεν θεωρει Harley κανενα Evolution, σταματαει στο '70 και με ταχυτητες στο χερι και εχει γυρισει την Κρητη δυο φορες με BSA Μ20 ξερο chopper και WLA 750 επισης ξερο τετρακαλαμο με τη φιλη της. Απλα πουλαει 320,000 μηχανες το χρονο η εταιρια και σε λιγα χρονια θα εχουν μεινει μαλλον ΜΟΝΟ Harley και σκουτερ στο δρομο οποτε οι υπολοιποι απειλουνται ννα μεινουν χωρις συνεργεια και ανταλλακτικα. Εγω ειμαι πιο πολυ με αλλα δικυλινδρα V οπως Indian, Brough, Matchless, Crocker που πανε και λιγο πιο γρηγορα αλλα που και που στηνουμε στο μαγαζι και κανενα S&S τσοπερακι για να θυμομαστε ποσο ωραια ειναι να καβαλας 100 αλογα ροδα χωρις αναρτησεις. Οσο για το αν ειναι αργα, εχω σπασει πολυ πλακα ολα αυτα τα χρονια με τα τσιντσοντσαν στο δρομο με το Buellακι και οσον αφορα την ανεση.... Ο πιο πολυς κοσμος κυκλοφοραει με endurακια, αυτα δηλαδη με την ανετη και φαρδια σελλα και το καλο κρατημα στην ασφαλτο με τα τακουνια ε;
    Φίλε zman είπα οτι EΓΩ την θεωρώ μεγάλη (elecrta) για μ 'ενα. Όσο για indian δεν μπορώ να πώ τίποτα...είπαμε ειμαστε γουρούνια δεν σημαίνει ότι έχουμε και ωραία παιδιά.
    Αυτό δεν καταλαβ. οι περισσ.και πάνε να μου συγκ. harley με R1 πχ, ας πάρουν το buell με κάτι αντίστ. να δούμε για πόσα μέτρα θα βλέπει την πινακίδα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zman
    Καποιος εβαλε μια φωτογραφια απο ενα top fuel πιο πριν... αργο πραμα

http://www.youtube.com/watch?v=mECux9IDud4
    Άστα φίλε σκέφτηκα να πάρω ένα άλλα........... ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΙΑ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Πείτε ότι θέλετε......

σε λιγες μέρες.... κ@ρ(γ)ιόληδες.... αυτό θα κηνηγάτε....
    Κομπλε εισαι βλεπω.
    Απλα στην πρωτη ευκαιρια βρες ενα πλαισιο ενα μοτερ και 2 ροδες αν ειναι ευκολο:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ας πάρουν το buell με κάτι αντίστ. να δούμε για πόσα μέτρα θα βλέπει την πινακίδα.

Ας κρατήσουμε την συζήτηση σε ένα επίπεδο gentlemen....
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    .... ας πάρουν το buell με κάτι αντίστ. να δούμε για πόσα μέτρα θα βλέπει την πινακίδα.
    ΣΤΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ .............. ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέο Μέλος
    από ixnilatis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2005, 17:54
  2. Νέο μέλος.... χαιρετώ!
    από Lupo στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2005, 18:17
  3. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2003, 15:30