Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 272

Θέμα: ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    μεχρι και εσεις γελατε !!!!!!!!!!!!!!

Εμεις δεν γελαμε αλλα βλεπουμε οτι η δικη μας ομαδα εχει μελλον
    Η δικη σας?
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Η δικη σας?
    ανοιχτοματηδες μου εσεις!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer
    ΟΙΚΟ πες μου που εμφανίζεσαι,πληρώνω όσο όσο για να δω παραστασή σου..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    [size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Η δικη σας?
    μεντιουμ ειστε?

οταν λετε για μελλον, για ποσα χρονια θα σας γ@@@@ε ακομα?

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Δεν ντρέπεστε λίγο ρε πουθενάδες???
    Ειλικρινά δεν ντρέπεστε???τα δικα σας δικά σας και τα δικά μας δικά σας δηλαδή???

Ακόμα και σήμερα κλάψα και διαμαρτυρία???
    για αυτό έχετε γίνει ΑΕΚάκι στα μάτια όλων.
    αδικία λέτε?όντως αδικία.κατά του Ολυμπιακού!!!
    ήμαρτον πια με την κλάψα...δεν παλεύεστε.

2γκολ και παίχτη μείον σας δώσαμε.ούτε σήμερα όμως δείξατε να έχετε cojones.
    φτάνει πια και κάντε λίγο την γαμω αυτοκριτική σας!

Πουθενάδες μια ζωή.4 Φλεβάρη και κρίθηκε το πρωτάθλημα!
    πότε θα καταλάβετε ότι μας ξενερώνει και εμάς αυτό το πράμα???
    πότε θα ενστερνιστείτε αυτό που λέμε περί ανταγωνιστικού πρωταθλήματος???
    ποτε επιτέλους θα φτιάξετε ομάδες???

και για το τέλος σας παραθέτω το sms που μου έστειλε φίλος γαύρος στοημίχρονο:

"Ρε φίλε όταν τα βάζεις με τους γέρους έτσι είναι.
    Γέρος ο Τζορτζεβιτς,γκολ.
    Γέρος ο Ρίμπο,Γκολ,μέχρι κι ο γέρος ο Νικοπολίδης.γκολ έβαλε κι αυτός
    Έχουν πλάκα αυτοί ρε..."

Άντε γεια σας για άλλη μια φορά πουθενάδες
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Νά 'μαι κι εγώωωω!
    Λοιπόν δεν έχω διάθεση για βρίξιμο και πλακώματα,καθ' όσον κουρασμένος απ' τη δουλειά και ξενερωμένος από το παιγνίδι.
    Είδαμε σήμερα-για άλλη μια φορά- την αποθέωση τής κλωτσοπατινάδας,τής πολύ κακής ποιότητας τού γαμημένου ελληνικού πρωταθλήματος,την αχαρακτήριστη συμπεριφορά ποδοσφαιριστών και παραγόντων και ν΄ακούς και τον σχολιαστή να σού λέει για ένα καταπληκτικό ματς!Μάααστα μάαστα....

Ναι δεν μάς δόθηκαν πέναλτι.Ναι και το γκολ τού Τοροσίδη ήταν οφ σάιντ.Ομως....

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα.Εκανε το παιγνίδι που τον συνέφερε και οι παίχτες μας τσιμπήσανε και πήγανε το ματς στον τσαμπουκά(με την κακή έννοια)και στο αντιποδόσφαιρο.
    Η λογική λέει πως όταν μια τέτοια πεθαμένη ομάδα μένει με 10,τη βάζεις στα δίχτυα.
    Και όχι μόνο δεν τούς βάλαμε στα δίχτυα,αλλά καταφέραμε να φάμε γκολ(από 10) και δεν κατορθώσαμε να κάνουμε φάσεις,εκτός από δυο περιπτώσεις, στο αντίπαλο τέρμα.Μηδέν ψυχραιμία,λάθος πάσες κι ένα ηλίθιο λάθος στο γκολ τής ισοφάρισης που,για μένα ήταν τρείς φορές χειρότερο από το λάθος τού Νικοπολίδη!
    Προσωπικά έχω να πώ μπράβο στον Ολυμπιακό που έπαιξε με ψυχή και πήρε αυτό που ήθελε.

Και ας σπρώχτηκε.

Για την ΑΕΚ εξακολουθώ να ελπίζω ότι είναι θέμα χρόνου(και χρήματος)να γίνει μια πολύ καλή ομάδα,έστω και αν έχει μπροστά της τα σκατά τού μπουρδέλου που λέγεται σούπερ λίγκα.
    Καλό βράδυ σε όλους
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    το γκολ δεν ειναι οφ σαιντ

το πεναλντι ηταν και αδικως δε δοθηκε

μην λεμε σαχλαμαρες οκ?να τα λεμε οπως ειναι

εμενα μου αρεσε το παιχνιδι με κρατησε σε αγωνια ειδα πολλα ωραια οι τσαμπουκαδες δε με χαλανε καταλαβα απο την αρχη οτι ηταν ολοι στην τσιτα

κριμα που δεν εληξε οπως επρεπε δλδ 5-2 υπερ του γαυρου

κατα αλλα ας μεινω στους +8 με το αεκακι στους +9 με το βαζελο

το πρωταθλημα ειναι παλι εδω

οεο

και του ειπα μην πας στο οακα σημερα θα εχει -8 θα ξεπαγιασεις εεεε μου γυρισε κρυωμενος

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64

Για την ΑΕΚ εξακολουθώ να ελπίζω ότι είναι θέμα χρόνου(και χρήματος)να γίνει μια πολύ καλή ομάδα,έστω και αν έχει μπροστά της τα σκατά τού μπουρδέλου που λέγεται σούπερ λίγκα.
    Καλό βράδυ σε όλους
    αυτό που είπα στο φιλαράκι μου στο ημίχρονο,είναι πως ο Φερέρ είναι πολύ καλός προπονητής αλλά δεν έχει παίχτες να φτιάξει ομάδα.

Αυτά που λέτε περί αδικίας σήμερα,ειλικρινά τα ακούω και γελάω γιατί συνεχίζω και πιστεύω ότι αν είναι να μπουμε στο τριπάκι της διαιτησίας,τότε θα δούμε ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε!αυτό όμως δυστυχώς έχει γίνει η δικιά σας καραμέλα.απο το πρώτο λεπτό γκρίνια,κλάψα και διαμαρτυρία να'χαμε να λέγαμε.

δεν θέλω να στην πω.εγώ σήμερα δεν χάρηκα με το αποτέλεσμα.δεν χαίρομαι ποτέ με ισοπαλίες...
    όπως επίσης δεν χαίρομαι να παίρνω πρωτάθλημα απο τέλη Γενάρη (Τούμπα).

Καληνύχτα και καλή ξεκούραση.κι αυριο μέρα ειναι.έχουμε τόσο χρόνο να σφαχτούμε
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Νά 'μαι κι εγώωωω!
    Λοιπόν δεν έχω διάθεση για βρίξιμο και πλακώματα,καθ' όσον κουρασμένος απ' τη δουλειά και ξενερωμένος από το παιγνίδι.
    Είδαμε σήμερα-για άλλη μια φορά- την αποθέωση τής κλωτσοπατινάδας,τής πολύ κακής ποιότητας τού γαμημένου ελληνικού πρωταθλήματος,την αχαρακτήριστη συμπεριφορά ποδοσφαιριστών και παραγόντων και ν΄ακούς και τον σχολιαστή να σού λέει για ένα καταπληκτικό ματς!Μάααστα μάαστα....

Ναι δεν μάς δόθηκαν πέναλτι.Ναι και το γκολ τού Τοροσίδη ήταν οφ σάιντ.Ομως....

Ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα.Εκανε το παιγνίδι που τον συνέφερε και οι παίχτες μας τσιμπήσανε και πήγανε το ματς στον τσαμπουκά(με την κακή έννοια)και στο αντιποδόσφαιρο.
    Η λογική λέει πως όταν μια τέτοια πεθαμένη ομάδα μένει με 10,τη βάζεις στα δίχτυα.
    Και όχι μόνο δεν τούς βάλαμε στα δίχτυα,αλλά καταφέραμε να φάμε γκολ(από 10) και δεν κατορθώσαμε να κάνουμε φάσεις,εκτός από δυο περιπτώσεις, στο αντίπαλο τέρμα.Μηδέν ψυχραιμία,λάθος πάσες κι ένα ηλίθιο λάθος στο γκολ τής ισοφάρισης που,για μένα ήταν τρείς φορές χειρότερο από το λάθος τού Νικοπολίδη!
    Προσωπικά έχω να πώ μπράβο στον Ολυμπιακό που έπαιξε με ψυχή και πήρε αυτό που ήθελε.

Και ας σπρώχτηκε.

Καλό βράδυ σε όλους
    το πεναλτι ιδιως το πρωτο ηταν, για το δευτερο που διαμαρτυρεστε για μενα δεν ηταν, σπρωχτηκαν και οι δυο παικτες απλα ο καπανταης εχει μαθει καλα στην αεκ το πεσε κατω...

η δευτερη καρτα του ζεβλακοφ δεν ηταν, μονος του επεσε ο "πεσε κατω"...

το γκολ του τοροσιδη ειναι κανονικοτατο, στην ιδια ευθεια ειναι οι παικτες...

οποτε ρε παιδια αφου απο ολους και σε ολους γινονται λαθη, δεν εχετε βαρεθει τη κλαψα?

στην τελικη κανουμε ομαδες για να κερδιζουμε και τους διαιτητες, ιδιως στην ελλαδα ειναι κανονας αυτο...

εβλεπα τις φασεις στην αθλητικη κυριακη και σε ολα τα παιχνιδια υπηρχαν αμφισβητουμενες φασεις και λαθη διαιτητων, και εκει η παραγκα φταιει, ελεος πια...

πρεπει να το παρουμε και να το παρετε αποφαση οτι στην ελλαδα δεν εχουμε σωστη διαιτησια...

οπως ειπες πολυ σωστα ο ολυμπιακος εχει ψυχη και χαρακτηρα πρωταθλητη, γι'αυτο και ειναι παντα το φαβορι στα ντερμπι...

ακομα και με τα δυο αυτογκολ εδειξε χαρακτηρα και πηρε το Χ, για σκεφτειτε να τρωγατε εσεις αυτογκολ ποσο θα ηταν το σκορ υπερ μας...

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Ηταν και το δεύτερο πέναλτι kalant.Ο Καμπάνταης-ο πέσε κάτω κατ' εσέ-έχει κατοχή και ο μαυρούκος,ο σούπερ σταρ, ο Μπεκενμπάουερ,τον πετάει κάτω με το χέρι.

Για τη κάρτα τού Ζεβλάκωφ,δεν το συζητάω.Τρώει την προσποίηση και πέφτει πάνω του σαν τσουβάλι.Μαρκάρισμα από πίσω με τα δυο πόδια,ξέρεις....

Για το γκολ τού Τοροσίδηδεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά,γιατί από κεί που καθόμουνα(μαγαζί)
    και δεν το είδα καλά,αλλά και δεν έδωσα σημασία στο ριπλέι.Πάντως κάποιοι παρευρισκόμενοι γαύροι το είπαν οφ σάιντ.
    Και το κυριώτερο.Το έχω γράψει πολλές φορές και σ' άλλα θρεντ.
    Μού αρέσει η αξιοπρέπεια.Το ξαναγράφω μιας και απευθύνεσαι σε μένα.
    Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις,το αφήνουμε για κάποια άλλη φορά.Βαριέμαι τώρα.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Ηταν και το δεύτερο πέναλτι kalant.Ο Καμπάνταης-ο πέσε κάτω κατ' εσέ-έχει κατοχή και ο μαυρούκος,ο σούπερ σταρ, ο Μπεκενμπάουερ,τον πετάει κάτω με το χέρι.

Για τη κάρτα τού Ζεβλάκωφ,δεν το συζητάω.Τρώει την προσποίηση και πέφτει πάνω του σαν τσουβάλι.Μαρκάρισμα από πίσω με τα δυο πόδια,ξέρεις....

Για το γκολ τού Τοροσίδηδεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά,γιατί από κεί που καθόμουνα(μαγαζί)
    και δεν το είδα καλά,αλλά και δεν έδωσα σημασία στο ριπλέι.Πάντως κάποιοι παρευρισκόμενοι γαύροι το είπαν οφ σάιντ.
    Και το κυριώτερο.Το έχω γράψει πολλές φορές και σ' άλλα θρεντ.
    Μού αρέσει η αξιοπρέπεια.Το ξαναγράφω μιας και απευθύνεσαι σε μένα.
    Οσο για τα υπόλοιπα που γράφεις,το αφήνουμε για κάποια άλλη φορά.Βαριέμαι τώρα.
    κι εγω βαριεμαι, κοιταζε τις φασεις καλυτερα μονο

Να σας προσέχετε Το avatar του/της nktR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

και για το τέλος σας παραθέτω το sms που μου έστειλε φίλος γαύρος στοημίχρονο:

"Ρε φίλε όταν τα βάζεις με τους γέρους έτσι είναι.
    Γέρος ο Τζορτζεβιτς,γκολ.
    Γέρος ο Ρίμπο,Γκολ,μέχρι κι ο γέρος ο Νικοπολίδης.γκολ έβαλε κι αυτός
    ΓΕΡΟΣ

τι θυμήθηκα τώρα....
    όταν ήμασταν πιτσιρικάδες, 12-13 (έμενα στο πατρικό μου στην Πειραϊκή στον Πειραιά έως 2000)
    περνούσαμε από το Σκαφάκι (περιοχή με κόλπο με βράχια στην Πειραϊκή) και βλέπαμε, χειμώνας σα τώρα, τους χειμερινούς κολυμβητές, κάτι γέρους που άλλαζαν πριν το μπάνιο.
    Είχαν λοιπόν κάτι προβοσκίδες κρεμασμένες και τους κράζαμε από πάνω από τη παραλία με τα βράχια
    στη στάση του λεωφορείου:
    Ρε παππούυυυυυδες, σαν σηκώνετε καθόλου ...!!!!???????
    Εκείνοι σήκωναν το κεφάλι προς εμάς και φωναζαν:
    Άμα σας @αμήσουμε κολόπαιδα θα δείτε αν σηκώνεται.....χεχεχεχεχε :rotflmao:

*ωραία χρόνια πιτσιρικαρίας

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Τι έγινε ρε παιδιά;... με το πληκτρολόγιο αγκαλιά κοιμηθήκατε;

Για να πω και εγώ τα δικά μου....

ΚΟΥΛΟΙ-ΚΟΥΤΣΟΙ = 3-3

όπως είπε και ο Vangelis 64...

ΡΕ ΚΟΘΩΝΙΑ!!!

Σας άρεσε αυτό που είδατε;... Δύο άμυνες που θύμιζαν σουρωτήρια;... Οι μεν να βάζουν goal στο τέρμα τους και οι δε να θυμίζουν σουρωτήρι για τσάι;

Είναι δυνατόν να σχολιάζετε ποιός νίκησε ποιόν και να μην προβληματιστείτε απο την συνολική εικόνα των δύο ομάδων;... Goal βάζουν και τα πιτσιρίκια στις αλάνες και μάλιστα έχουν και πιο πολύ φαντασία.

Χαοτικό ποδόσφαιρο με το κλωτσήστε την να πάει μπροστά και όποιος το βάλει... ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ...

Απο την μια η ΑΕΚ (αίσχος..αίσχος..αίσχος) να παίζει ναι μεν με πάθος... αλλά αυτό το πάθος να μεταφράζεται σε ξυλίκι (οχι οτι οι γαύροι πήγαν πίσω) και οχι σε παιχνίδι καθαρό μέσα.

Ρε φίλοι ΑΕΚτζήδες... ειλικρινά έχετε παράπονα απο την διαιτησία;... Μήπως είδατε οτι τα 2 goal μας μπήκαν απο τους κόκκινους;... Μήπως είδατε το ΧΑΟΣ παντού εκτός απο την θέση του Ζήκου και του Σορεντίνο; (Αν χάσουμε και αυτόν τον τερματοφύλακα καήκαμε!!) Έτσι θα παίζουμε μπάλα και θα έχουμε μέλλον;... Ντροπή ρε... έτσι θα βγούμε στο UEFA;... Ισπανικές και Γαλλικές πίπες θα κάνουμε!!!
    Μάθημα 1ον.. Δεν κλωτσάμε παίκτες και μπάλα στην εξέδρα. Πιέζουμε και ανοίγουμε άμυνες απο τα πλάγια.
    Μάθημα 2ον... Αν περιμένεις απο στημένα να κερδίσεις το παιχνίδι, τότε είσαι 99% χαμένος.

ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΑΕΚ ΡΕ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ.... ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ... και αυτό που λέει ο Ντέμης "περι διαιτησίας" κτλ... θα το δεχόμουν αν είχαμε παίξει και κάτι και ήμασταν ικανοί να το διεκδικήσουμε. Στο κάτω-κάτω, το γνωρίζουμε οτι ο γαύρος έχει εύννοια. Για αυτό πρέπει να παίζεις καλά.

Πάμε στους γαύρους τώρα. ΡΕ ΡΕΖΙΛΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.... Δύο πέναλτυ που έβγαζαν μάτια.
    Στο ένα με τρικλοποδιά και το άλλο με σπρώξιμο (δεν είναι τζαρτζάρισμα ρε Trooper, το τεντωμένο χέρι και το σπρώξιμο ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ...!!! Βγάλε τα κόκκινα γυαλιά)

Η δεύτερη κίτρινη , για να μάθετε κανονισμούς , είναι μαρκάρισμα απο πίσω. Δεν υπάρχει βαθμός σκληρότητας στα φάουλ για να είναι με βαθμίδες η κάρτα που θα δοθεί. Υπάρχει σαφής ορισμός της κάρτας ΣΕ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.

Μετά πανυγηρίζετε επειδή κερδίσατε (γιατί για μένα αυτό κάνατε!) εμάς με 2 αυτο-goal σας και βάλατε λέει και 3 σωστά... ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ μου;... κατόρθωμα κάνατε...Να το επαναλάβετε σε κανά Ευρωπαϊκό γήπεδο , για να γκρινιάζετε μετά πως είσαστε άτυχοι κτλ.

Είναι λογικό ρε κοθώνια να βάλετε goal σε αυτή την άμυνα... Αν δεν μπορούσατε και σε αυτή την άμυνα της ΑΕΚ, καλύτερα να είσασταν σπίτια σας. Ειδικά στο πρώτο και το τρίτο , η άμυνα έβγαζε πόζες με τις μαζορέτες άκρα δεξιά.

Για το δε παιχνίδι σας και για σκληρότητες.... ρωτήστε τον Ανατολάκη , γιατί το έπαιξε ώς άλλος Αζτέκος το κεφάλι του Καμπάνταη σαν μπάλα σε πρωτόγονο γήπεδο.

Εντάξει το πήρατε... το είπαμε... Θα ήταν έκπληξη ούτως ή άλλως αν άλλαζε κάτι. Το θέμα είναι όμως οτι κανείς σας/μας δεν προβληματίζεται απο το χάλι που παρουσιάζουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ...

Για τους ΠΑΟΚτσήδες τώρα.... ρε ηλίθια , ανεγκέφαλα πλάσματα που μόνο για τρώγλες είσαστε ικανοί να μπείτε... ΣΕ 16χρονο πιτσιρίκι βρήκατε να ξεσπάσετε;... ΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ.

Α ρε Ιταλική ομοσπονδία που μας χρειάζεται. ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ , ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ, ... να βλέπουμε τουλάχιστον Εθνική και να γουστάρουμε μόνο... χάσουμε κερδίσουμε.
    Αίντε και κανά All-star basket που απέχει έτη φωτός απο το κλωτσοσκούφι που βλέπουμε στα χορτάρια εδώ και λέμε πως είναι ποδόσφαιρο...
    Και μετά γκρινιάζουμε πως χάνουμε έξω κτλ.

Αν σε ενα πρωτάθλημα οι δύο καλύτερες ομάδες (βάση βαθμολογίας) παρουσιάζουν αυτό το οικτρό θέαμα , και οι μεν γκρινιάζουν για την διαιτησία , και οι δε για την νίκη που πέτυχαν , βάζοντας και δύο goal στο τέρμα τους... τι να πω... είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ....

ΚΑΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ 13 ΠΑΙΧΤΕΣ (12 ΑΠΟ ΣΤΟ 2ο ΗΜΗΧΡΟΝΟ)

+ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΤΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ Χ ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΥΡΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΥΦΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΣΟΥ....

ΩΣ ΠΟΤΕ???

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από oiko1979
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΠΗΓΑΤΕ....

5 ΓΚΟΛ ΒΑΛΑΜΕ Χ ΠΗΡΑΤΕ...

ΦΟΡΤΣΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!!!

ΠΑΛΙ ΜΕ ΔΕΚΑ ΛΟΓΩ ΠΑΡΑΓΚΑΣ....

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ....

ΡΟΥΦΗΞΤΕ ΤΟ......

τι λεει ο ατομος μαζεψτε τον!!!

Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα