Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
χρόνια ολόκληρα στις λάσπες έ μήτσε;![]()
![]()
![]()
Για να μη πω για το βουρκο της αμαρτιας!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
χρόνια ολόκληρα στις λάσπες έ μήτσε;![]()
![]()
![]()
Για να μη πω για το βουρκο της αμαρτιας!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Μα δε τον ειδες?![]()
Εχουμε φαει τη ζωη μας μεσ τις λασπες και ηρθε να μας πει τωρα για της τύπισσας!
:hypnotize
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
.
.
.
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ Η ΣΑΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ .ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Τώρα εσείς περνιέστε για βρόμικοι;;
![]()
Μα αυτό λέμε, άλλοι έχουν Endurακια και άλλοι με τα street λασπώνονται..Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΒΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ Η ΣΑΟΥΛΙΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙ .ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΣΠΩΜΕΝΟ ΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΟΤΙ ΣΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΝΑ ΛΑΣΠΩΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ :rotflmao: :rotflmao:
Μου θυμίζει αυτό που λέμε για τα SUV..
![]()
![]()
Ποιος θα τσιμπήσει τώρα..
Λάμπρος
ΒΑΣΙΚΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΦΩΤΟ ΑΠΟΤΟ ERZBERG ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΕΝΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΥΠΟΣ ME SUPER DUKE ΜΕ ΧΩΜΑΤΙΝΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΛΟΓΟ .ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕ Ο ΤΥΠΟΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΣΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ .Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Μα αυτό λέμε, άλλοι έχουν Endurακια και άλλοι με τα street λασπώνονται..
Μου θυμίζει αυτό που λέμε για τα SUV..
![]()
![]()
Ποιος θα τσιμπήσει τώρα..
ΔΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ
γουσταρω πολυ ρε μαγκες μου ( χωματινοι ) που σας βλεπω καθε κυριακη να περνατε μπροστα απ το σπιτι μου ( θερμη και πατε για χορτιατη φραγμα θερμης κτλ ) και πατε να λασπωθητε
μετα οταν γυρνατε να ειστε μες τη λασπη και να το χαιρεστεκαι μετα η καλυτερη ωρα
το πλυσιμο![]()
![]()
α ρε π^&*^&* μου να κερδισουμε το τζοκερ
και να μην το κερδισω θα ερθει η ωρα αλλα αργει λιγο![]()
Θέλω και χωμάτινο ΛΕΜΕ!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
ΔΩΣΤΕ ΧΡΗΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΕΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΤΑΝΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ
![]()
![]()
Λάμπρος
Γεια σου ρε Νώντα μάχιμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από Nontas
Αφού μιλάμε για λάσπες και βρωμιά, είπα να δηλώσω παρών....![]()
![]()
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...