Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 176

Θέμα: "Χρυσόστομη"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    κανετε ενα λαθος να κρινετε τους αλλους χωρις καν να εχετε ανακαλυψει τον εαυτο σας....

δεν μας νοιαζει τι κανει το παπαδαριο και οι λοιποι γιδοβοσκοι και κοτεμπορες στην Ν.αρτακη αγαπητε...

κοιταμε η συνειδηση μας να ειναι καθαρη και να βοηθαμε τον συνανθρωπο μας...δεν αμφισβητουμε κατι ουτε εναντιωνομαστε σε αυτο...κοιταμε να το βελτιωσουμε οσο μπορουμε με προσωπικη θυσια πολλες φορες.....

προγανως πολλοι αγνοειτε τον ασκητη Παισιο στο Αγιο Ορος οπου εμπαινες στο κελι του,και χωρις να σε ξερει σου ελεγε το ονομα σου και τι σε βασανιζε....

μαγκες ειμαι πιο αμαρτωλος απο εσας...

οταν στα 19 μου ειπα οτι αν αυτο που πιστευω (ορθοδοξος χριστιανος) ειναι φολα, τοτε χεσε μεσα...πολυχρονη....

αλλα αντι να ανφισβητω και να λεω το παπαδαριο κτλ.ψαχνω οσο μπορω...καντε και εσεις αυτο..

παμε του χρονου μια βολτα εκει κατω....να δουμε καιει το φως ? αν δεν καιει εχω μια ενδειξη οτι η πιστη μου οδευει σε σωστο δρομο,και πλεον εξαρταται απο εμενα αν θα σωθω....

ειναι κουτο να πιστευει καποιος οτι 5gr σπερματος φτιαχνουν ενα Λεωνιδα,ενα senna,ενα Jordan,ενα pele κτλ....κατι παιζει εκει που δεν το ξερουμε..αρα το ψαχνουμε και δεν ακουμε αυτα που μας λενε...
    ετσι και με την θρησκεια το ψαχνουμε...

ειπαμε ειμαι πιο αμαρτωλος απο πολλους απιστους....
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
    προγανως πολλοι αγνοειτε τον ασκητη Παισιο στο Αγιο Ορος οπου εμπαινες στο κελι του,και χωρις να σε ξερει σου ελεγε το ονομα σου και τι σε βασανιζε....
    Όχι πάλι ιστορίες με τον Παΐσιο...

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗΣΟΝ (που θα έλεγε κι ο ίδιος )

Έχω βαρεθεί να ακούω γι' αυτόν, κυρίως ιστορίες απο ανθρώπους που ΔΕΝ τον έχουν δει ποτέ απλά μεταφέρουν οτι τους είπαν.

Θα μου πεις, εδώ τόσος κόσμος παίρνει τηλέφωνο στα τηλεμέντιουμ να δει αν θα τους κάτσει η/ο γκόμενα/γκόμενος που γνώρισαν, ο Παΐσιος μας πείραξε;

:wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

το 1996 που κοιμηθηκε ημουν μικρος...

εσυ δηλαδη οτι σου λενε δεν το πιστευεις?πρεπει να το δεις ο ιδιος?

ας αφησουμε τον γεροντα...

ας παμε στο κοριτσακι απο το Αμερικα...

αυτο ηταν εκει οταν γινοταν αυτα που ειπε στην εκδηλωση?

ΑΛΛΑ το μεγα ερωτημα παραμενει αναπαντητο...αν δεν καιει το αγιο φως εκει,οι αλλες θρησκειες εχουν κατι παρομοιο να επιδειξουν?ειπαμε 6,350.000.000 δις μαλακες ειναι πολλοι στον πλανητη..ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ...
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

ΑΛΛΑ το μεγα ερωτημα παραμενει αναπαντητο...αν δεν καιει το αγιο φως εκει,οι αλλες θρησκειες εχουν κατι παρομοιο να επιδειξουν?ειπαμε 6,350.000.000 δις μαλακες ειναι πολλοι στον πλανητη..ΔΕΝ ΧΩΡΑΝΕ...
    Καλά μάστορα...

Μπροστά σε αυτά που κάνουν οι βουδιστές τα κόλπα του χριστιανισμού θυμίζουν τα κουνέλια που εβγαζε απ΄το καπέλο του ο Μαικ Λαμάρ...

:wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

οι βουδιστες τελοιοποιουν τις δυνατοτητες του σωματος τους....

φωτια που δεν καιει παραγουνε???

πες μας τι ξερεις γι αυτους...

οι βουδιστες τελοιοποιουν τις δυνατοτητες του σωματος τους....
    φωτια που δεν καιει παραγουνε???
    πες μας τι ξερεις γι αυτους...
    Ρε αδερφέ αν υπήρχε φωτια που δεν καίει θα την είχε βγάλει στο εμπόριο η shell...

Χεσμενους τους έχω τους βουδιστές.

Η απορριπτική άποψή μου για τις θρησκείες τις περιλαμβάνει ΟΛΕΣ !

Και ευτυχώς είμαστε αρκετοι οι άθρησκοι (και αυξανόμαστε )

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ΑΛΛΑ το μεγα ερωτημα παραμενει αναπαντητο...αν δεν καιει το αγιο φως εκει,οι αλλες θρησκειες εχουν κατι παρομοιο να επιδειξουν?

ω, ναι....

ξεκινώντας από τους θιβετιανούς μοναχούς (αυτοσυγκέντρωση, αυθυποβολή κλπ. ) μέχρι τους ινδουιστές αντίστοιχους...

φυσικά και εκεί υπάρχει προβατισμός .... αλλά υποτίθεται ότι το ελ-λαν-ικόν πνεύμα θα έπρεπε να είναι πιο κριτικό και διερευνητικό από το αχανές βλέμμα των αμνοεριφίων...

φθηνα επιχειρηματα χωρις ουσια....

αρα στα σημεια οι απιστοι χανετε...

εγω κανω το 0-100 σε 6''...αν δεν μπορω να στο αποδειξω,θα το πιστεψεις ΟΧΙ?

ο ορθοδοξος σου δινει συγκεκριμενη στιγμη καθε χρονο φλογα που δεν καιει και στο αποδεικνευει...

αν δεν το πιστευεις αυτο,εχεις προβλημα...

ο ορθοδοξος σου δινει συγκεκριμενη στιγμη καθε χρονο φλογα που δεν καιει και στο αποδεικνευει...
    μα καλά πραγματικά τώρα, πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό και το θεωρείς θαύμα και στηρίζεις την ορθοδοξία από αυτό?

το ξύλο που έφαγε ο αρμένιος παπάς (τι σκάτα ήταν κι αυτός) μήπως ήταν κι αυτό θαύμα?

το ξύλο που δεν πονάει?

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Γ@μω τους προβληματισμους μου μεσα...

+1000

αν δεν το πιστευεις αυτο,εχεις προβλημα...
    Θες Ουσία;

ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
    ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ

@@@ΔΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΑ.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

............
    ειναι κουτο να πιστευει καποιος οτι 5gr σπερματος φτιαχνουν ενα Λεωνιδα,ενα senna,ενα Jordan,ενα pele κτλ....κατι παιζει εκει που δεν το ξερουμε..αρα το ψαχνουμε και δεν ακουμε αυτα που μας λενε...

Ok ανεκδοτο απο Γουντι Αλλεν:

Στα καθησματα μπροστα στο Ρινγκ καθονται η μαμα του αγωνιζωμενου μποξερ και διπλα της ο παπας της γειτονιας της.
    Επειδη ο γιος της τρωει πολυυυ ξυλο ,λεει η μαμα στον πατερ:"Προσευχησου πατερα να νικησει ο γιος μου"
    κι απαντα ο παπας:"Εγω να προσευχηθω αλλα θα βοηθουσε αν ηξερε ο γιος σου λιγο μποξ"

....

Νομιζω οτι κι ο Θεος εχει την ιδια γνωμη με τον παπα
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Είπα να μην τα πάρω, αλλά...

Ρε μάγκες...
    Όλοι εσείς που μαζευτήκατε και κάνετε πικρόχολη και κακόβουλη κριτική στα πιστεύω του άλλου...

Δεν έχετε καμιά καλύτερη δουλειά να κάνετε ???

(σε λίγο θα μας πείτε ότι αμφισβητείτε και την καιόμενη βάτο ....)

(νευρίασα τώρα...)
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Θες Ουσία;

ΝΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!
    ΝΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΑ Ο ΘΕΟΣ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΙΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΙΓΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ ΑΒΟΗΘΗΤΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΑΝΑΒΕΙ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΑΡΙΟΥ

@@@ΔΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, ΕΝΑΣ ΤΡΑΓΟΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΕ ΚΕΡΙΑ ΑΝΑΜΕΝΑ.

ΦΟΒΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ενισχυετε την αποψη περι αστειων και κενων επιχειρηματων που προειπα παραπανω..

δεν μας ενδιαφερει ο τραγος αλλα το αποτελεσμα...

τα παιδακια και τα καθε παιδακια λογω ελευθερης βουλησης καηκαν....αν παρεμβαινε εκει ο θεος θα επρεπε να παρεμβαινε στα παντα...και τοτε εσεις θα λεγατε οτι απο γενεσης θα επρεπε να πιστευετε κατ αναγκην στο ΘΕΟ κτλ....

σου δινω σαν μια απλη αποδειξη, φλογα που δεν καιει, και σου λεω μια απο τις εκατομυριες αποδειξεις ανα τους αιωνες και λες να μην το χωνεψεις στην καρκαλα σου,οτι ενδεχομενως να προκειται για μια θρησκεια πολυ σωστη(περα απο την σκαρτη ανθρωπινη παρεμβαση του παπαδαριου)
    επιμενεις να λες για τον τραγο...ΧΕΣΜΕΝΟ ρε μεγαλε ειπαμε τον εχουμε τον τραγο....
    ΚΟΥΦΟΣ εισαι?λεμε η φλογα ειναι η αποδειξη...
    πιαστην του χρονου και αν δεν καεις ελα να μας πεις πως το εξηγεις....
    στην φλογα δεν πιστευεις..οτι ο Χριστος υπηρξε πιστευεις???
    αν ναι εισαι αφελης...αφου ρε μαγκα δεν τον ειδες πως πιστευεις οτι υπαρχει???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    μα καλά πραγματικά τώρα, πιστεύεις ότι συμβαίνει αυτό και το θεωρείς θαύμα και στηρίζεις την ορθοδοξία από αυτό?

το ξύλο που έφαγε ο αρμένιος παπάς (τι σκάτα ήταν κι αυτός) μήπως ήταν κι αυτό θαύμα?

το ξύλο που δεν πονάει?
    ποιος αρμενης ειναι παλι αυτος???τι σχεση εχει με το ερωτημα που εθεσα?

εσυ που δεν πιστευεις οτι συμβαινει αυτο..κατεβα του χρονου κατω και πες μας τι γινεται....

εγω δεν στηριζω την ορθοδοξια σε αυτο,εσυ που στηριζεις αυτο που δεν πιστευεις....???

Σελίδα 10 από 12 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πως κάνουμε πολλαπλά quotes ?
    από kostakisK στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2009, 23:41
  2. quote: VANDA Πριν κατεβούμε από τη μηχανή...
    από mikios400 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2008, 00:03
  3. famous quotes from dirt people..
    από dirtbird στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2008, 09:41
  4. Quote
    από Mago Babidi στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 12/07/2007, 21:23

Κανόνες δημοσιεύσεων