κανετε ενα λαθος να κρινετε τους αλλους χωρις καν να εχετε ανακαλυψει τον εαυτο σας....
δεν μας νοιαζει τι κανει το παπαδαριο και οι λοιποι γιδοβοσκοι και κοτεμπορες στην Ν.αρτακη αγαπητε...
κοιταμε η συνειδηση μας να ειναι καθαρη και να βοηθαμε τον συνανθρωπο μας...δεν αμφισβητουμε κατι ουτε εναντιωνομαστε σε αυτο...κοιταμε να το βελτιωσουμε οσο μπορουμε με προσωπικη θυσια πολλες φορες.....
προγανως πολλοι αγνοειτε τον ασκητη Παισιο στο Αγιο Ορος οπου εμπαινες στο κελι του,και χωρις να σε ξερει σου ελεγε το ονομα σου και τι σε βασανιζε....
μαγκες ειμαι πιο αμαρτωλος απο εσας...
οταν στα 19 μου ειπα οτι αν αυτο που πιστευω (ορθοδοξος χριστιανος) ειναι φολα, τοτε χεσε μεσα...πολυχρονη....
αλλα αντι να ανφισβητω και να λεω το παπαδαριο κτλ.ψαχνω οσο μπορω...καντε και εσεις αυτο..
παμε του χρονου μια βολτα εκει κατω....να δουμε καιει το φως ? αν δεν καιει εχω μια ενδειξη οτι η πιστη μου οδευει σε σωστο δρομο,και πλεον εξαρταται απο εμενα αν θα σωθω....
ειναι κουτο να πιστευει καποιος οτι 5gr σπερματος φτιαχνουν ενα Λεωνιδα,ενα senna,ενα Jordan,ενα pele κτλ....κατι παιζει εκει που δεν το ξερουμε..αρα το ψαχνουμε και δεν ακουμε αυτα που μας λενε...
ετσι και με την θρησκεια το ψαχνουμε...
ειπαμε ειμαι πιο αμαρτωλος απο πολλους απιστους....