Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 212

Θέμα: Ποσοι ειμαστε; (Enduro, Super Motard)

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    δε γράφεις οτι εχεις κανα χρ 125??

αλλιως δε βλεπω να απαντάει και κανεις..
    Οχι ρε φουστη....

Χτες τρεις σε εναν..........

Βγαινανε και μου την λεγανε.....

Η ζηλεια για το μηχανακι μου θα σας φαει , Και σενα και τον ακατανομαστο ...

ne re prasinisame pou den ehume vespa...duka epifilasome me to proigumeno 600e pistevo na se iha,ase na ftiaxo kai to x...tha perimenis? i mallon tha perimeni to "kathe triti mastora" i ehume pali katevasma moter????

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από hotcarver
    ne re prasinisame pou den ehume vespa...duka epifilasome me to proigumeno 600e pistevo na se iha,ase na ftiaxo kai to x...tha perimenis? i mallon tha perimeni to "kathe triti mastora" i ehume pali katevasma moter????
    epifilasese??:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Kαλα...επιφυλασου εκει...και αμα πεσουνε τα πουπουλα...μου ξαναλες..

ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ...που θες με το xtx ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΟΝΤΡΕς...

:rotflmao: :rotflmao:

να σου πω..

εχω και ενα 200 αρι κτμ διχρονο...μπας να παμε με αυτο κοντρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII

εχω και ενα 200 αρι κτμ διχρονο...μπας να παμε με αυτο κοντρα?
    Tora einai poy kleveis eklisies man.....

You BETA believe...

egw den katalabainw giati h yperopsia merikwn einai anekth kai kapoiwn allwn oxi...blepw OLOI bghkate na thn mphte se dyo (isws) pitsirikades alla kanenas den bghke na ta xwsei sto kefte to grook kai ton allon ton ''grhgoro'' ton doyka. o hotcarver px mporei na einai enas pitsirikos kavlwmenos me to mhxanaki toy alla den diabasa pote na bgei na kanei ithikes odhgikes ypodeikseis, oi ypoloipoi oloi poy ypotithete eiste pio wrimoi kai me perissotero myalo anti na hremhsete th katastash sigontarate ton kefte me to sv kai ths odigikes toy ikanothtes sth boyta... WELL DONE... eksakoloythw na sebomai ton stoybi ton dirtbird kai on julius apla kalo tha htan na skeftoyn oti otan milas apo thesi isxyos(poy soy parexetai apo paragwntes opws empeiria wrimothta klp) then einai fronimo na kontraresai me pitsirikades alla na toys afhneis poy kai poy na lene kai ti malakia toys...giati poy tha paei tha megalwsoyne kai aytoi kai isws mathoyne...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    egw den katalabainw giati h yperopsia merikwn einai anekth kai kapoiwn allwn oxi...blepw OLOI bghkate na thn mphte se dyo (isws) pitsirikades alla kanenas den bghke na ta xwsei sto kefte to grook kai ton allon ton ''grhgoro'' ton doyka. o hotcarver px mporei na einai enas pitsirikos kavlwmenos me to mhxanaki toy alla den diabasa pote na bgei na kanei ithikes odhgikes ypodeikseis, oi ypoloipoi oloi poy ypotithete eiste pio wrimoi kai me perissotero myalo anti na hremhsete th katastash sigontarate ton kefte me to sv kai ths odigikes toy ikanothtes sth boyta... WELL DONE... eksakoloythw na sebomai ton stoybi ton dirtbird kai on julius apla kalo tha htan na skeftoyn oti otan milas apo thesi isxyos(poy soy parexetai apo paragwntes opws empeiria wrimothta klp) then einai fronimo na kontraresai me pitsirikades alla na toys afhneis poy kai poy na lene kai ti malakia toys...giati poy tha paei tha megalwsoyne kai aytoi kai isws mathoyne...
    συγκινήθηκα νομιζω..

και μη λες κεφτε τον γροοκ...γιατι βλεπω να σε τρωνε ζωντανο κατι θαυμαστες του.(ολδ μαν και λοιπεσ γεροντοκορες..)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    sto kefte to grook

ton kefte me to sv
    Εχουμε γνωριστει βλεπω:rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

nikos, you've got a point....
    αλλά εδώ είναι διαμάχες (οπότε ακροβατούμε μεταξύ αστείου-σοβαρού, πραγματικού-φανταστικού)
    και εγώ προσωπικά ΔΕΝ είμαι σίγουρος ότι όλα όσα γράφονται, εννοούνται (από αυτούς που τα γράφουν).

Αν όντως γράφονται στα σοβαρά, τότε το μόνο που έχω να πω είναι ότι όταν ήμουν πιτσιρικάς το καλάμι δεν το είχα καβαλήσει τόοοοοσο ώστε να με γαργαλάει

Και για τον κρούκη παρόλο που δεν έχω συναναστραφεί μαζί του περισσότερο από 2 ώρες, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις (γιατί οι άλλοι τον λένε 'γλυκό αγόρι' )

Και μην πας μακριά..... κοίτα τον τίτλο της συζήτησης.
    Μην περιμένεις να μην πέσει γιουχάισμα, γιατί από αυτά που γράφονται γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι κάποιοι μπαίνουν εδώ μέσα για να διαβάζουν μόνο αυτά που γράφουν.

Όσοι έχουν εντούρα (sic) δεν συζητάνε αν θα πάνε βόλτα στα λιμανάκια (γαμώτο κερατό μου πριν ακόμα πάρουμε παπί με τα ποδήλατα πηγαίναμε) αλλά κοιτάνε να πλευρίσουν κανά παλιό (όχι απαραίτητα μεγάλο) να τους πάει καμμιά βόλτα, να τους μάθει τα κατατόπια, να τους δείξει τι κάνουμε εδώ και εκεί κ.ο.κ.

Άντε γιατί γίναμε όλοι χρυσά τιμόνια έτσι κατά δήλωση....

You BETA believe...

Και σου είμαι υπόχρεος που με σέβεσαι αλλά δεν θα έπρεπε.
    Ευχαριστημένος θα ήμουν αν έμαθες κάτι από μένα που ίσως να σε βοήθησε....

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird

Και για τον κρούκη παρόλο που δεν έχω συναναστραφεί μαζί του περισσότερο από 2 ώρες, το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις (γιατί οι άλλοι τον λένε 'γλυκό αγόρι' )

Με το ζορι μια ωρα θα ν'ατανε αλλα και μενα μου φανηκε πολυ περισσοτερο αχαχαχαχα ( καλο ε ):rotflmao:
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Με το ζορι μια ωρα θα ν'ατανε αλλα και μενα μου φανηκε πολυ περισσοτερο αχαχαχαχα ( καλο ε ):rotflmao:

You BETA believe...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Με το ζορι μια ωρα θα ν'ατανε αλλα και μενα μου φανηκε πολυ περισσοτερο
    Γι αυτό μου γύρισες αναψοκοκκινισμένος ...???

κεφτεδάκι μου ....
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    then einai fronimo na kontraresai me pitsirikades alla na toys afhneis poy kai poy na lene kai ti malakia toys...giati poy tha paei tha megalwsoyne kai aytoi kai isws mathoyne...
    Μαλακίες να λένε όσες θέλουν... (και το εννοώ !!)

Να μην τις κάνουν πράξη όμως, γιατί μάλλον ΔΕΝ θα προλάβουν να μεγαλώσουνε ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    γιατι τετοια ειρηνικη διαθεση?

Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Πες τα ρε Νικο!
    Επειδη εχεις καποια εμπειρια και απο αλλα forums θα εχεις δει σιγουρα οτι οταν πχ στα 50 μελη που γραφουν θεματα εμφανιστει ενας προβληματικος χρηστης τον βαζουν στην θεση του οι υπολοιποι.
    Οταν ομως υπαρχουν πολλοι πυροβολημενοι δεν ειναι ευκολα τα πραγματα,ειδικα εαν υπαρξει και ανοχη απο τους moderators.
    Ξερεις πολυ καλα σε καποιο αλλο forum που ΟΛΟΙ εχουν ΕΡΓΑΛΕΙΑ και συγκεκριμενου τυπου οτι δεν γινεται το παραμικρο,ολοι χαιρονται με την μηχανη του αλλου και λενε πραγματικα καλα λογια και ας ειναι διαφορετικη μαρκα,εδω δυστυχως εχει ξεφυγει η κατασταση και εχουν ευθυνη οι moderators,θα πρεπει να προστατευουν τον χρηστη οταν γραφει ενα θεμα και οχι να ανεχονται να ειρωνευονται και να βριζουν μερικες φορες καποιοι συγκεκριμενοι ωστε να βγαλουν τα κομπλεξ.
    Δεν ειναι ευκολο να εισαι moderator σε forum αλλα πρεπει μερικες φορες να εισαι αυστηρος,αλλιως το forum γινεται μπαχαλο.
    Και το παραμυθι μολις γινουν οι τσακωμοι οτι εκαναν πλακα μερικοι ας το αφησουν,ο κοσμος που διαβαζει δεν ειναι χαζος μπορει να διακρινει απωθημενα η κομπλεξισμους.
    Οσο για τον hotcarver που ειρωνευτηκαν μερικοι να μην ξεχνανε καποιοι οτι κυκλοφορουν κατι XT πειραγμενα που ξεκωλιαζουν,οποτε μην υποτιματε μερικοι τα ΧΤ.

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KLR 250 Super Motard
    από George-3- στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 47
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2012, 14:04
  2. 8ος Αγωνας Super Motard
    από Daemon στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 14/11/2005, 11:18
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 28/10/2005, 10:42