Έχω την εντύπωση ότι αυτό το σημείο που έχεις βάλει στον χάρτη είναι σταυροδρόμι σιδηροδρομικό και όχι οδικό…Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Νεος Χαρτης
Έχω την εντύπωση ότι αυτό το σημείο που έχεις βάλει στον χάρτη είναι σταυροδρόμι σιδηροδρομικό και όχι οδικό…Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
Νεος Χαρτης
ναι το ξερω,
στο περιπου το εβαλα, γι αυτο ειπα οτι δε θυμαμαι ακριβως που ειναι
αλλα ειναι λιγο εξω απο Καρδιτσα, ειναι σταυροδρομι και ενωνει Λαρισα - Καρδιτσα - Τρικαλα
εμεις που θα ερχομαστε απο Λαμια θα το βρουμε μπροστα μας
οι βορειοι ας ρωτησουν στη Λαρισα πληροφοριες ή ας μας πει καποιος που γνωριζει ακριβως το σημειο
νομιζω οτι οι Σοφαδες ειναι το σημειο που ειναι η διασταυρωση, αλλα οπως ειπα και πριν δεν ειμαι σιγουρος
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
.....λιγο εξω απο Καρδιτσα, ειναι σταυροδρομι και ενωνει Λαρισα - Καρδιτσα - Τρικαλα....
Το σημείο συνάντησης, που λες, είναι σε αυτές τις συντεταγμένες
N39 22.449 E22 00.840
Μήπως είναι καλύτερα να συναντηθούμε μέσα στην Καρδίτσα γιατί ούτως ή άλλως είναι αδύνατο να συμπέσουμε;
καλο θα ειναι να αποφυγουμε να μπουμε μεσα στην Καρδιτσα γιατι θα καθυστερησουμε, ειναι και Σαββατο και θα εχει κινηση μεσα στην πολη
εχουμε 2 μερες ακομα για να μαθουμε ακριβως ποια ειναι η διασταυρωση, αν δε μαθουμε ας βρεθουμε εξω απο την πολη της Καρδιτσας... αν εννοουσες αυτο παντως οκ, ειμαι συμφωνος
απλα ας πουν γνωμες και οι υπολοιποι τοσο για το σημειο συναντησης οσο και για τον προορισμο
τελικα ειναι ΟΛΟΙ συμφωνοι για την ακυρωση του Βολου-Πηλιο και τη δευτερη επιλογη που προταθηκε και ειχε ετσι κι αλλιως προταθει εξ αρχης και ειναι η Λιμνη Πλαστηρα ????
ΛΟΙΠΟΝ
το σημειο που ψαχνουμε λέγεται "ΔΕΛΤΑ"
γιατι άραγε?![]()
εχει και ενα ξενυχταδικο με το ιδιο ονομα στο σημειο αυτό
οπότε οι βορειοι ρωτανε για το σημειο Δελτα έξω απο Καρδίτσα για να κατευθεινθουν
Oκ παμε Πλαστηρα ,ευκαιρια δεν εχω παει ετσι και αλλιως...
Πρεπει να ανταλαξουμε και κινητα ... οποιος θελει πμ καλως εγω δεν εχω προβλημα 6936879393
ωραια ,βρεθηκε η ακρη...........παιζει και μια ταβερνα "Παραμυθι" στο Μουζακι .......για οποιον γνωριζει ........αλλα και για Καλαμπακα μεσα ,μια και δεν εχω παει![]()
Μαμω την απομονωση μου μαμω![]()
![]()
![]()
Να περασετε καλα συναδελφοι
και να ποσταρετε πολλες φωτο με τις Veffes και την διαδρομη ρεεεεεεεε![]()
θα στριψουμε στην τελευταια πινακιδα προς ΤΡΙΚΑΛΑ-ΚΑΡΔΙΤΣΑ(αποφευγουμε Λαρισα) .....γιατι αν συνεχισουμε παμε για διοδια Λαμιας..........μετα περναμε απο Ιτεα-Ερμητσι-Ματαραγκα ......και στριβουμε για Σοφαδες (συναντηση) ,παροτι θα ξαναγυρισουμε πισω αλλα δεν πειραζει.......
αν θελουμε δεν μπαινουμε Καρδιτσα ,παμε περιφερειακα απο Καλιθηρο-Καστανια -Μουχα κτλ(κανουμε κυκλο της λιμνης αλλα ειναι γαμω τις διαδρομες για τα στριφτερα RCV σας ) .....
ειπα τωρα μια γνωμη ...........![]()
george θα είσαι ανατολικά (Ν. Ρίσιο) ή θα συναντηθούμε Μάλγαρα?
Το κινητό το σηκώνεις ποτέ?
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
cool.....Το ξέρω το μέρος ,προχτές πέρασα πάλι απο κει γυρνώντας απο Γιάννενα.....
Ρε μάγκες όμως να κάνω μια ερώτηση....Απ ότι είδα στο νετ μιας και δεν έχω ξαναπάει στη λίμνη είναι μια απόσταση από Αθήνα γύρω στα 340-350 χλμ,βάλε και κάτι ψιλά εκεί πάνω βγαίνουν 700+ χλμ πήγαινε έλα.Θα την παλέψετε,γιατί είναι αρκετα χλμ.....????
Εγώ μια που θα μαι διπλός όπως πάντα ,έκλεισα ενα δωματιακί super εκεί στην λίμνη έτσι για να ξεκουράσω την κορμάρα μου,διημεράκι super λέμε......![]()
![]()
![]()
![]()