Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Ωχ,τωρα το ειδα αυτο...
Κοιτα runneras,ειναι φυσικο να ζηλευει ο Titan την μηχανη μου,δεν νομιζεις?![]()
![]()
Μην παραφράζεις τα λεγόμενα μου όμως...
Ωχ,τωρα το ειδα αυτο...
Κοιτα runneras,ειναι φυσικο να ζηλευει ο Titan την μηχανη μου,δεν νομιζεις?![]()
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Για πλακα το'κανα και οχι και σε τιποτα σοβαρο...αμα δεν γουσταρεις το λες και το σβηνω...Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Για πλακα το'κανα και οχι και σε τιποτα σοβαρο...αμα δεν γουσταρεις το λες και το σβηνω...
Εμένα δεν με πειράζει απλά στο λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Άλλωστε εμείς θα τα πούμε και από κοντά όταν αποφασίσεις επιτέλους να έρθεις Λάρισα![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
Αποφαση πηρα,και εισιτηριο πηρα,οι μερες δεν περνανε...Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Εμένα δεν με πειράζει απλά στο λέω προς αποφυγή παρεξηγήσεων.Άλλωστε εμείς θα τα πούμε και από κοντά όταν αποφασίσεις επιτέλους να έρθεις Λάρισα![]()
![]()
![]()
![]()
Και μην ανησυχεις,κατα βαθος ο Τitan θα ηθελε Suzuki,μου το ειπε μια μερα με π.μ και μου ειπε να μην το πω,αλλα εγω δεν αντεχω...![]()
![]()
![]()
![]()
ηρεμησε ρε T.R.E. μια χαρα στρηβει το παιδι(απ'οτι φαινετε στην φωτο)μην το παραγ@μας το θεμα........τι διαολο με τον rossi θες να βαλεις κοντρα!Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Η παγκοσμιου επιπεδου τεχνικη σου φαινεται απο τις φωτογραφιες που εχεις στην υπογραφη σου...![]()
![]()
![]()
Οποτε ναι,μπορουμε να βαλουμε μια φραπεδιεραστο ντεποζιτο και να σε ακολουθουμε...
![]()
![]()
για να πλαγιασει παραπανω πρεπει να κοψει λιγο γονατο![]()
Μην τα περνεις ολα τοις μετρητοις εσυ...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ηρεμησε ρε T.R.E. μια χαρα στρηβει το παιδι(απ'οτι φαινετε στην φωτο)μην το παραγ@μας το θεμα........τι διαολο με τον rossi θες να βαλεις κοντρα!![]()
![]()
Αφου ουτε καν αυτος δεν ειναι στην φωτογραφια...![]()
![]()
![]()
![]()
ωχΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Μην τα περνεις ολα τοις μετρητοις εσυ...![]()
Αφου ουτε καν αυτος δεν ειναι στην φωτογραφια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
απατη μεγαλη!!!!!
Καλα,κατσε να μπει ο Titan αυριο μεσα να τα δει αυτα και θα δεις τι εχει να γινει...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
ωχ![]()
απατη μεγαλη!!!!!
Να σου πω τωρα,εμεις ποτε θα τα παμε?![]()
Γιατι εσυ να ξεφυγεις,δεν καταλαβα?Σε μια βδομαδα θα εχω ενα GSXR 400 '91-93,ψηνεσαι?![]()
Καλα,κατσε να μπει ο Titan αυριο μεσα να τα δει αυτα και θα δεις τι εχει να γινει...
Γιατι εσυ να ξεφυγεις,δεν καταλαβα?Σε μια βδομαδα θα εχω ενα GSXR 400 '91-93,ψηνεσαι?![]()
Δεν το φέρνεις Λάρισα να τα ρίξουμε με το KLE;:rotflmao: :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Γιατι οχι...Αρχικά δημιουργήθηκε από runneras125
Δεν το φέρνεις Λάρισα να τα ρίξουμε με το KLE;:rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
Ε,γ@μαει το εργαλειο λεμεεεε....59 αλογακια...![]()
![]()
![]()
1)ωχ την πατησαΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Καλα,κατσε να μπει ο Titan αυριο μεσα να τα δει αυτα και θα δεις τι εχει να γινει...
![]()
2)κοντρα θες???(τι σου εκανα εγω)![]()
3)καλοριζηκο
4)62 αλογακια![]()
Εγω 59 βλεπω να δηλωνει το εργοστασιο...και 62 να εχει δεν πειραζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από mob rules
1)ωχ την πατησα![]()
2)κοντρα θες???(τι σου εκανα εγω)![]()
3)καλοριζηκο
4)62 αλογακια![]()
![]()
![]()
Παντως πρεπει να ειναι το πιο αργοστροφο απ'ολα τα 400αρια...ειδωμεν,για trackbike που το θελω,μια χαρα ειναι...
το δικο μου εχει 62 ρε το gsxr εχει οντως 59 αλλα καλητερα μπες και δες...Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Εγω 59 βλεπω να δηλωνει το εργοστασιο...και 62 να εχει δεν πειραζει...![]()
![]()
Παντως πρεπει να ειναι το πιο αργοστροφο απ'ολα τα 400αρια...ειδωμεν,για trackbike που το θελω,μια χαρα ειναι...
http://www.motorcyclespecs.co.za/index.htm
Εγώ όταν μπαίνω απαντάω σε αυτά που λες και δεν κάνω γαργάρες :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Τελοσπαντων αγορι,οπως θες..αναφερθηκες και σε εμενα και τον Γρηγορη,αλλα ΟΚ...
Απλα αυτο που λεω ειναι ξεκινησαμε μια διαμαχη π.χ T.R.E-Grigorisr1-Titan-και likos600 που-και-που (τωρα αυτος μπαινει πεταει μια μαλακια και φευγει![]()
),και ξαφνικα πεταγοταν και ο καθε πικραμενος και αρχιζε τα πικροχολα σχολια και τις βρισιες....
Και ξαναρωταω:σας βαζει κανενας να ανοιγετε τα διαφορα θρεντς με το ζορι και να ποσταρετε?![]()
έχουμε και δουλειές!!!!![]()
AOYYYY
Τι εγινε ρε,σε περασε κανενα 1000αρι χθες και εχεις χασει τον υπνο σου???Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
Εγώ όταν μπαίνω απαντάω σε αυτά που λες και δεν κάνω γαργάρες :rotflmao:![]()
έχουμε και δουλειές!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()