Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 199

Θέμα: ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ ΜΕ ΤΡΕΛΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    καλα , κ στο μουτζελλο μεγαλη ητανε..

Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
    Μεγαλη...
    Kαι στο ΜΟυτζέλο ήταν μεγάλη αλλά τη φάγατε απο το ρόσι! :a029:
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΕΝΑΣ

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ .ΤΟ ΟΤΙ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΑΠΟΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟΣ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΑ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΝΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ .ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ .ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟΝ ΣΤΟΝΕΡ ΤΟΝ ΒΟΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΤ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΠΡΙΤΖΕΣΤΟΝ ΦΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΕΙ ΤΗΝ ΜΙΣΕΛΕΝ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΜΕς ΤΟ ΡΟΣΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΡΟΣΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΟΤΑΝ Ο ΡΟΣΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ

Θελω να δώ τον Στονερ σε καμία άλλη μάρκα να παει καλά για να τον εκτιμήσω σαν οδηγό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Πάντως να στε καλά δεν βλέπω αυτήν τη φορά τα... γνωστά. Χάλασε έπεσε γλίστρησε είχε φάει πολύ κλπ.
    Πλάκα κάνω!'
    Τώρα εγώ που είμαι γνωστότατος σπασαρχίδης αφού πω ότι μόνο οι τελευταίοι 5 γύροι με εντυπωσίασαν πραγματικά στον τελευταίο αγώνα θα προσθέσω επίσης ότι ΔΕΝ μου αρέσει καθόλου αυτό το πράγμα που γίνεται με την Ducati και τον Stoner. Το ότι δηλαδή σε κάθε ευθεία τσουπ! Γεια σας. Γιατί ούτε αυτό είναι ωραίο ούτε έχει τρομερή φάση. Ειδικά στην Κίνα ήταν αισχρό αυτό το πράγμα.
    Ωστόσο νομίζω ότι όλοι ακόμα και αυτοί που ακούνε Βαλεντίνο και... έχουν οργασμούς είδατε με πόση μαγκιά και ψυχή κρατήθηκε ο πιτσιρικάς στην πρώτη θέση στους τελευταίους δύο γύρους. Αυτό ούτε τύχη ήταν ούτε σύμπτωση και δείχνει και πολλά. Στα ίσα τον "ίσιωσε" τον Βάλε και μπράβο του.
    Νομίζω γενικά ότι έτσι θα πάει ως το τέλος αμφίρροπα εννοώ και θα παιχτεί στις λεπτομέρειες ο παγκόσμιος πρωταθλητής.

ακριβως! να χουμε καλους αγωνες πανω απ ολα!

κ στο τελος ...να κερδισει ο ...ροσσι!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Eνταξει κανενας δεν αμφισβητει τον Rossi σαν οδηγο, αυτο που με εχει αντυπωσιασει ομως με την παρτη του, ειναι οτι και επικοινωνιακα ειναι εξισου καλος.

Και ο Σουμαχερ ηταν κορυφαιος, αλλα πολυς κοσμος τον ανατιπαθουσε (εμου συμπεριλαμβανομενου) κυριως γιατι εβγαζε μια σφιχτοκολιαση και μια ξινιλα....

O Valentino ειναι χαβαλες, δειχνει οτι το διασκεδαζει, δεν ειναι σοβαροφανης, σνομπ και υπεροπτης....το κυριοτερο ειναι οτι ολα αυτα ειναι πραγματικοτητα και οχι κανα επικοινωνιακο τεχνασμα για να κερδισει την συμπαθεια μας...(στα @ρχιδ@ του αλλωστε...)

ειναι ωραιος τυπος ο Vale...(μακαρι να μην ετρεχε με τους Γιαπωνεζους...)

ε, ο ενας ειναι γερμανος ο αλλος ιταλος.

ειναι πιο ξενερωτοι οι βορειοι απο εμας τους μεσογειακους..

αν κ υπαρχουν παντα εξαιρεσεις..(πεντροζα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Eνταξει κανενας δεν αμφισβητει τον Rossi σαν οδηγο, αυτο που με εχει αντυπωσιασει ομως με την παρτη του, ειναι οτι και επικοινωνιακα ειναι εξισου καλος.

Και ο Σουμαχερ ηταν κορυφαιος, αλλα πολυς κοσμος τον ανατιπαθουσε (εμου συμπεριλαμβανομενου) κυριως γιατι εβγαζε μια σφιχτοκολιαση και μια ξινιλα....

Μεγάλη αλήθεια αυτή φιλαράκι! Και πολλοί δεν το έχουν αντιληφθεί ενώ άλλοι μειώνουν την επικοινωνιακή του ικανότητα. Κι όμως! Έχει παίξει τεράστιο ρόλο για μένα.
    Σε σημείο που να τον βλέπουν ως... αλάνθαστο και τον τελειότερο οδηγό όλων των εποχών. Κάποιοι.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ε, ο ενας ειναι γερμανος ο αλλος ιταλος.

ειναι πιο ξενερωτοι οι βορειοι απο εμας τους μεσογειακους..

αν κ υπαρχουν παντα εξαιρεσεις..(πεντροζα)

μπα, δεν νομιζω φιλε οτι παιζει ρολο... ο τρομπας ο Biaggi, μεσα στην μιρλα και την κατηφεια ητανε ....

εγω ειμαι παντως με τον Ταλιμπαν τον Capirex , αλλα φετος εχει κυρηξει καταπαυση πυρος...

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    μπα, δεν νομιζω φιλε οτι παιζει ρολο... ο τρομπας ο Biaggi, μεσα στην μιρλα και την κατηφεια ητανε ....

εγω ειμαι παντως με τον Ταλιμπαν τον Capirex , αλλα φετος εχει κυρηξει καταπαυση πυρος...
    Ναι τον παλιοαπατεώνα. Και τον Edwards γουστάρω αλλά τρίχες.

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΞΕΣΑΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΓΙΑΤΡΟΣ ΜΑΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ .ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΔΟΧΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΑΣ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΑΝ Ο ΒΑΛΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ .ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΒΑΡΕΘΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ :rotflmao: :rotflmao: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ

Re: ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ

Αρχικά δημιουργήθηκε από nantin
    ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ
    Και εγώ έτσι νομίζω...

Έχει παραγίνει το κακό!

ανεμελο μελος
    εγω χλωμο το βλεπω , ο vale ξυπνιος ειναι μα δε.................. το μηχανημα δε βοηθα.

ανεμελο μελος
    και ομως το εκανε το θαυματου μειωσε στους 21 βαθμους την διαφορα? η 20 δεν θυμαμαι τελικα η fiat βελτιωσε δραματικα το μηχανημα. bravo

Σελίδα 10 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η τρέλα ''βαράει'' με μπλέ χρώμα
    από chico82 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 27/02/2010, 14:13
  2. Απαντήσεις: 27
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2009, 13:04
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28