Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 145 από 145

Θέμα: προβληματισμός..βοήθεια?

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧ το tuono δεν ειναι ss

ts ts ts

:rotflmao:

ρε τι θα γενει με σενα? κανα γκαιφε θα τον πιουμε? (τον γκαιφε λεμε) :rotflmao:

ελα ελα πηρα και νεο μηχανατσι (το ιδιο δλδ αλλα το s) και το εχω παει μονο στο λαυριο και πισω

ψωφαει για χλμ το καημενο
    δε πειραζει...1000 ηταν και κανιβαλος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε ρεεεεεεε καλη φαση!! καλοταξιδο να ειναι
    πρεπει να κανονισουμε μια βολτα η αληθεια ειναι

ετσι οπως πανε τα πραγματα αντι να δω τα παιδια του μοτο στο δελεαρ η σε καφε...θα τους δω εδω διπλα στις σερρες...ενα πεταμα υποθεση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    το original α-μηχανο™ μελος

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    δε πειραζει...1000 ηταν και κανιβαλος :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε ρεεεεεεε καλη φαση!! καλοταξιδο να ειναι
    πρεπει να κανονισουμε μια βολτα η αληθεια ειναι

ετσι οπως πανε τα πραγματα αντι να δω τα παιδια του μοτο στο δελεαρ η σε καφε...θα τους δω εδω διπλα στις σερρες...ενα πεταμα υποθεση :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ευχαριστω

ενα πεταμα?

:hypnotize :hypnotize

πωααααα

το μονο κουλαδι που απεμεινε στο μοτο ειμαι εγω

καλα να περασεις ! (εχεις νεα να μου πεις )
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    ευχαριστω

ενα πεταμα?
    :hypnotize :hypnotize
    πωααααα
    το μονο κουλαδι που απεμεινε στο μοτο ειμαι εγω

καλα να περασεις ! (εχεις νεα να μου πεις )
    ενα πεταμα με το αμαξι καλε και τα μηχανακια στο τρειλερ

μπααααα στη κουλαμαρα σ'έχω πολυ χαλαρααααααα

μια χαρα θα περασω στις κερκιδες καφεδακια κλπ

εχεις εχεις
    το original α-μηχανο™ μελος

ΕΙΠΑ ΘΑ ΠΑΡΩ SS KAΛΕ πιο ΠΑΝΩ !

τιποτα

με γραφουν εμενα
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΦΕ?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    οχι ρε το σκυλο βολτα

:wacko: :wacko: :wacko:

δε με παρατατε λεω εγω? ναι ρε μετα το σημερινο ναι ! σου λεω αδειαζε ο δρομος μπροστα μου τα αυτοκινιτα καναν ακρη τα μηχανακια μεναν απο πισω μου ολα ,οι πεζοι δεν τολμαγαν να πεταχτουν μπροστα μου και ολα αυτα γιατι ειχα το rs φαντασου τι θα γινει με ενα 10ρι θα μεταναστευσουν λεμε αποκεντρωση θα γινει:rotflmao: :rotflmao:

5 ΛΕΠΤΑ ΛΕΜΕ ΕΚΑΝΑ

ΚΑΙ ΓΑΜΩ

αααααυτα ειναι ενω με το Ζ δε ψαρωνουν ..... (μην ακουσω καμμια κακια νταξ? )

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Διάβασα κι εγώ τα περισσότερα ποστς, σωστά οι περισσότεροι προσπαθούν να αποθαρρύνουν την ενδιαφερόμενη για το GSXR 1000 μετά από προϋπηρεσία μόνο σε παπί, αλλά νομίζω κάποιοι το κάνουν με λάθος τρόπο. Ειρωνίες και σχόλια σεξιστικού περιεχομένου είναι απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου σε κάποιον/α που κάνει τα πρώτα του βήματα και ζητά συμβουλές και πληροφορίες. Και η ασχετοσύνη ακόμα δικαιολογημένη, όλοι σταδιακά έμαθαν και συχνά the hard way (ouch!) Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω να πω ότι κανένας απάντησε κακόβουλα και κακοπροαίρετα, αλλά μερικές φορές ο υπερβάλων ζήλος και η έλλειψη τακτ είναι εύκολα παρεξηγήσιμα.

Ως προς την ουσία του θέματος, αν και είμαι από τους πιο άσχετους εδώ μέσα για να δώσω συμβουλές τεχνικού χαρακτήρα, θέτω υπόψιν στη φιλενάδα μας και κάποια πιο μικρά SS, όπως τα CBR125 και RS125, αφού δίνει μεγάλη έμφαση στην αισθητική και δεν την ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Αφού υπάρχει και οικονομική άνεση μπορεί του να αλλάξει χρώμα, ζάντες κλπ και να έχει ένα όμορφο και πιο φιλικό μηχανάκι μέχρι να αποκτήσει εμπειρία και ικανότητες για κάτι καλύτερο και δυνατότερο.

Αυτά και εύχομαι καλή επιλογή και... επιτυχίες στις καφετέριες

Αρχικά δημιουργήθηκε από anf125
    Διάβασα κι εγώ τα περισσότερα ποστς, σωστά οι περισσότεροι προσπαθούν να αποθαρρύνουν την ενδιαφερόμενη για το GSXR 1000 μετά από προϋπηρεσία μόνο σε παπί, αλλά νομίζω κάποιοι το κάνουν με λάθος τρόπο. Ειρωνίες και σχόλια σεξιστικού περιεχομένου είναι απαράδεκτα κατά τη γνώμη μου σε κάποιον/α που κάνει τα πρώτα του βήματα και ζητά συμβουλές και πληροφορίες. Και η ασχετοσύνη ακόμα δικαιολογημένη, όλοι σταδιακά έμαθαν και συχνά the hard way (ouch!) Για να μην παρεξηγηθώ δεν θέλω να πω ότι κανένας απάντησε κακόβουλα και κακοπροαίρετα, αλλά μερικές φορές ο υπερβάλων ζήλος και η έλλειψη τακτ είναι εύκολα παρεξηγήσιμα.

Ως προς την ουσία του θέματος, αν και είμαι από τους πιο άσχετους εδώ μέσα για να δώσω συμβουλές τεχνικού χαρακτήρα, θέτω υπόψιν στη φιλενάδα μας και κάποια πιο μικρά SS, όπως τα CBR125 και RS125, αφού δίνει μεγάλη έμφαση στην αισθητική και δεν την ενδιαφέρουν οι επιδόσεις. Αφού υπάρχει και οικονομική άνεση μπορεί του να αλλάξει χρώμα, ζάντες κλπ και να έχει ένα όμορφο και πιο φιλικό μηχανάκι μέχρι να αποκτήσει εμπειρία και ικανότητες για κάτι καλύτερο και δυνατότερο.

Αυτά και εύχομαι καλή επιλογή και... επιτυχίες στις καφετέριες

+1

Πολλά τα χρόνια... Το avatar του/της Antwnis

Το παρεξηγήσατε...

... το πνευμα μου νομιζω.
    Το ζουμί του προηγούμενου ποστ, αυτο που ήθελα να θίξω είναι ότι εδώ στο Ελλάντα που ζούμε, είναι γενικό φαινόμενο να υπάρχουν αμέτρητα άτομα που λειτουργούν σαν την κυρία που ξεκίνησε το thread.
    Και πιστεψτε με, ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ!!! Είναι γραμμένο στο DNA τους!!
    Και το χειρότερο όλων είναι ότι παρόλο που αρκετοί προσπαθησαν, καλοπροαίρετα, να της θέσουν τα πράγματα με μια λογική που θα προστάτευε πρώτα απόλα την ίδια αλλα και την ζωή κανενός δύστυχου που ίσως παρει στο λαιμό της, το αποτέλεσμα ήταν να εισπράξουν και την ειρωνεία της νεαράς.
    Τουμπες να κάνεις, χαρακίρι να κάνεις, λογική πρσέγγιση, απειλητική προσέγγιση, ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΟΥΝ!!
    Του κουφού τη πόρτα λοιπον, μη τη βαρας, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να εκνευριστείς, ασε που στο τέλος θα βγει ο κουφός και θα σε αρχίσει και στα μπινελίκια από πανω!

Υ.Γ. Όσο για το θεωρητικό της υπόθεσης, από τη στιγμή που η νεαρά διαθέτει (κανονικό) δίπλωμα οδήγησης για μοτοσυκλέτα οποιοδήποτε κυβισμού, η πολιτεία της δίνει κάθε δικαιώμα να οδηγει SS με 170 αλόγατα! Όπως και δίνει το δικαίωμα σε ένα 18χρονο που έκανε 10 μαθήματα και πήρε δίπλωμα αυτοκινήτου να οδηγει Ferrrari με 560 άλογα!!
    Δεν φταινε μόνο οι ανεγκέφαλοι, είναι οργανωμένο το έγλημα!
    Sorry, αλλα.... Το μόνο που μας σώζει είναι να μας κραταει ο θεός μακριά τους!!
    Όλα είναι έτσι, μέχρι να αποδειχθεί ότι είναι αλλιώς! :a39:

χωσε!

+100000000
    ΖΗΣΤΕ ΤΙ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗ ΞΕΝΕΡΩΝΕΤΕ!

Banned Το avatar του/της X_NR750
    Δεν κοιτας καλυτερα κατι απο εδω που ειναι και ποιο trendy για την καφετερια και ποιο ακινδυνο

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια για μονοκύλινδρα αερόψυκτα
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 13/12/2004, 13:01
  2. Γενικός προβληματισμός!!!
    από DIT στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2003, 11:54
  3. Βοηθεια ΣΧετικα Με Κοντερ
    από ctpanoramix στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks