Περαστικα και στους δυο.Αφηστε τακαι πιαστε τα
αφου ειναι καλα τα παιδια.
Περαστικα και στους δυο.Αφηστε τακαι πιαστε τα
αφου ειναι καλα τα παιδια.
Στεναχωρήθηκα ρε γαμώτο...![]()
όποιος τους δει ας δώσει εκ μέρους όλων μας Περαστικά.....
Τι σκατά ρε γμτ..
Περαστικά και στους δυο..
Στέλιο γρήγορη ανάρρωση και υπομονή..
Κωλοσπασίματα και σίδερα ρε πούστη μου..![]()
@adam από ενδιαφέρον είναι ρε συ,κι όχι για να το παίξουν Βερύκιοι να βγάλουν την είδηση..![]()
![]()
Ρε Στέλιο και τώρα πως θα κάνεις ποδήλατο;..Περαστικά σου![]()
λοιποοοον.....
αφου ο χαλιας επεσε προχτες και τσακιστηκε με πηρε τηλεφωνο χτες και με παρακαλεσε αν μπορει καποιος να παει να παρει τη μηχανη του. εκεινη την ωρα ΕΙΜΑΝΕ στον catmaster.ακη παμε?φυγαμε μου λεει.τηλεφωνο στον Nostra...το και το...παμε?φυγαμε μου απανταει.φευγουμε δικαβαλος εγω να συναντησουμε τον νοστρα στην aegean.οπως καβαλανε τα νιατα (catmaster) στη μηχανη μου αρχιζει και σκουζει...τι επαθες ρε?κραμπα μου απανταει!!!εεεεε ρε π@υστη μου λεω αμα εισαι νιατο....τελοσπαντων...βρισκουμε νοστρα.ο catmaster βλεπει το cbf και τη θεση του συνοδηγου και μου λεει...ρε γιωργο...παω δικαβαλος με τον νοστρα...βολευει ρε...(χεστηκα μου ρθε να του πω αλλα τελος παντων).
με τα πολλα κατεβηκαμε, ειδαμε τον στελαρα (ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ) ο οποιος μεχρι να καταλαβει ποιος μπηκε στο δωματιο το εκλερακι το καταβροχθησε !!!!!!!ολα τα λεφτα ητανε που στο ασανσερ ειμαστε οι 3 μας με εμενα να κραταω η σερβιετα ο που μεσα εχει το εκλερ οπου επανω εχει το γλειφε-γλειφε, η μαρια (ρε τι σου μελε να τραβας) και η μανα του στελιου με μια φιλη της η κατι τετοιο....μαντεψτε ποιος εγινε ρομπα....![]()
![]()
![]()
![]()
κατα τα αλλα.ο ασπροκωλης εχει συντρηπτικο καταγμα κνημης.εχει τοποθετηθει (οπως ειδατε) http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=38258 εξωτερικη οστεοσυνθεση.το χειρουργειο πηγε καλα μετα απο αναισθησια με επισκληριδιο.απο ηθικο ακμαιος αν και ψιλοταλαιπωρημενος, απο βλακεια σφυζει, το ιδιο και απο οργανωση...(κανα τεταρτο ψαχναμε τα χαρτια του σε μια τσαντα και ενα τσαντακι)...Ε Ο ΤΥΠΟΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ !!!!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΣΑΡΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΤΑΚΕΣ ΣΟΥ !!!!!!!!
αυτα προς πληρη ενημερωση σας...ποτε ξανα κανεις κατω ευχομαι...
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Σήμερα το είδα.....![]()
Περαστικά στα παιδιά και ακόμα μια φορά χαίρομαι τόσο πολύ που βλέπω όλους τους υπόλοιπους που μένουν δίπλα σε αυτές τις στιγμές και μετά το συμβάν.......
Περαστικα και απο εμενα και ας μην γνωριζω τα παιδια.
αλλα αφου εχουν χιουμορ,απο οσο διαβαζω,μια χαρα,ειναι ευχαριστο που την παλευουν.
Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!
Εκτιμώ το ενδιαφέρον όλων των ανθρώπων να μάθουν, να ρωτήσουν, να ενημερώσουν, αλλα ρε παίδες, μη βιάζεστε να ποστάρετε ειδήσεις που μαθαίνετε απο ένα κινητό κάπου στον Πάρνωνα με ένα σήμα του κώλου.
Μπορεί να είναι σωστά, μπορεί και όχι.
Καλύτερα να περιμένουμε να δούμε πως έχουν τα πράγματα και μετα.
Λέγονται πολλά, και δεν είναι όλα ακριβή.
Οι αναποδιές...
- Ο Στέλιος με μπότες, επιγονατίδες/επικαλαμίδες φουλ εξοπλισμένος, με 0 χλμ, κάταγμα κνήμης/περόνης
- Ο Νίκος με μπότες αλλά απλό παντελόνι χωρίς ενισχύσεις και με αρκετά χιλιόμετρα στούκα σε αυτοκίνητο, οίδημα.
Είναι να σου κάτσει...
![]()
Επίσης:
Όσοι έχετε ασφαλιστήριο συμβόλαιο το οποίο προβλέπει οδική βοήθεια, καλό είναι να διευκρινήσετε τι σας παρέχει. Ειχαμε μια αρκετά "εντονη" συζήτηση με την υπάλληλο της ασφαλιστικής που αρνείτο να πάρει τη μηχανή η οδική βοήθεια μια και δεν είχε (ορατή) ζημιά)
Το οτι ο οδηγός ήταν στο νοσοκομείο δεν ήταν προφανώς αρκετό...
![]()
Να προσέχουμε παίδες
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Περαστικά να είναι και για τους 2 και γρήγορα όρθιοι![]()
a.k.a. Μοτο.γρρρ Παράρτημα Τρίπολης![]()
Παιδια σας ευχαριστω ολους απο καρδιας για το ενδιαφερον σας και τις ευχες σας!
Να μαι λοιπον και εγω τωρα με τη σειρα μου εδω (αν και θα προτιμουσα να μην ειναι "τιμωμενο" προσωπο, οπως σιγουρα κ ο Στελακος)...![]()
Εν πασει περιπτωσει το τι εγινε και πως τα μαθατε ηδη απο τα αλλα παιδια που εγραψαν...
Ο Στελιος επεσε ΟΧΙ απο μπλοκαρισμενο μπροστινο, αλλα ΕΝΤΕΛΩΣ σταματημενος γιατι δεν βρηκε πατημα κατω (ο δρομος εκει εκανε "γωνια" κλισης).
Το αποτελεσμα ηταν συντριπτικο καταγμα ποδοκνημικης και οπως ειδατε και στις φωτο του εβαλαν εξωτερικα καρφια με οστεοσυνθεση. Η γεφυρα "Καλατραβα" οπως την ονομασατε ειναι το χερουλι του Στελιου βασικα... Ειδα το γιατρο που οταν ηθελε να σηκωσει το ποδι του Στελιου τον επιανε απο εκει!
Τωρα για εμενα... Επειδη ειπωθηκαν διαφορα και δεν θελω να δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις για εμενα, ηθελα να πω τι ακριβως εγινε.
- Το ατυχημα καταρχας ΔΕΝ ηταν τραγικο κ δεν θα παθαινα κατι φοβερο, διοτι πολυ απλα ΔΕΝ συνεβει με πολλα χιλιομετρα -τουλαχιστον ΟΧΙ οπως αφεθηκε να εννοηθει πριν.
(Ισως τα 40 χαω που πηγαινα να ηταν οντως πολλα για ΑΥΤΟ τον κωλοδρομο, αλλα εκ των υστερων δεν εχει νοημα να το σχολιαζω)...
- Η μηχανη ΔΕΝ μπηκε στο μαγαζι οπως λανθασμενα ειπωθηκε απο πολλους.
- Επισης η μηχανη ΔΕΝ εχει γινει κωλος, αν κ πεσμενη φαινοταν πολυ χαλια διοτι ειχε επανω οτι λουλουδικο και γλαστρακι μπορει να φανταστει κανεις...
Το σκηνικο εγινε ως εξης:
Πηγαιναμε νοσοκομειο να δουμε τον Στελιο κ τα παιδια με ακολουθουσαν. Ειχα ρωτησει κατευθυνσεις κ πηγαινα μπροστα.
Τα παιδια ομως προφανως ξεροντας αλλο δρομο εστριψαν απο αλλου.
Εγω βλεποντας οτι δεν ερχονται αποφασιζω να τους βρω κ ετσι γυρναω πισω στην πλατεια που τους ειχα χασει. Μη βρισκοντας τους αποφασιζω να παω τελικα νοσοκομειο κ να τους βρω εκει.
Ετσι μπαινω στο δρομο οπου εγινε το ατυχημα. Ειναι μια ευθεια περιπου 500 μετρα με 2 ρευματα κατευθυνσης. Το αντιθετο ρευμα δεν εχει πολυ κινηση αλλα εγω κινουμαι αναμεσα στα 2 ρευματα λιγο αριστερα απο την -νοητη διοτι δεν ειχε διαγραμμιση- μεσαια λωριδα.
Το ρευμα μου κινειται κανονικα αν κ εχει πολλα αυτοκινητα το ενα πισω απο το αλλο.
2 αυτοκινητα μπροστα απο εμενα ειναι ενα Audi που αποφασιζει να στριψει στο καθετο στενο αριστερα, οποτε βγαζει φλας ΚΑΙ στριβει ταυτοχρονα.
Ετσι βλεπω μπροστα μου στα 10 περιπου μετρα ενα αμαξι να μου κλεινει εντελως την πορεια. Φρεναρα, αλλα ο δρομος κατω ως κλασσικος σαπουνε δρομος της Ελλαδας δεν ειχε καμια προσφυση για να κοψω εγκαιρως.
Βλεποντας οτι ΘΑ χτυπησω το αμαξι κ για να μην χτυπησω μετωπικα επανω εστριψα αριστερα τη μηχανη κ ετσι βρηκε στην πορτα του αυτοκινητου με το πλαι της μπροστινης ροδας η οποια και εφαγε ολο τον τσαμπουκα κ εσπασε.
Η μηχανη χωρις μπροστινη ροδα κ μιας που ΔΕΝ ειχε καρφωθει στο αμαξι συρθηκε λιγα μετρα με το πλαι κ ανεβηκε επανω στο πεζοδρομιο.
Εκει βρισκοταν ενα ανθοπωλειο, το οποιο απ' εξω απο το μαγαζι εχει ενα μεταλλικο τραπεζι/παγκο με πλαστικα γλαστρακια επανω. Η μηχανη ανεβαινοντας στο πεζοδρομιο εσπρωξε με την πισω ροδα το τραπεζι το οποιο επεσε στη τζαμαρια κ την εσπασε.
Εγω οταν η ροδα χτυπησε την πορτα του αμαξιου αφησα την μηχανη να πεσει κ σταθηκα στα ποδια μου κ εκανα μερικα βηματα μπροστα κ εκατσα κατω μπροστα στο πεζοδρομιο κ την μηχανη.
Οπως σωστα ειπαν τα παιδια επαθα απλα ενα μεγαλο οιδημα στο δεξι γονατο κ 1-2 μικρους μωλωπες στο αριστερο ποδι κ την κοιλιακη χωρα.
Εδω θα ηθελα να πω κατι για οσους βιαστηκαν να πουν περι εξοπλισμων κλπ. Ο Στελιος καταρχας παντα ντυνεται (και ΚΑΛΑ κανει) σαν αστακος κ ειχε προστατευτικα.
Εγω απο την αλλη ΝΑΙ φορουσα απλο παντελονι, αλλα πολυ απλα γιατι δεν ειχα επιλογες. Εχω δερματινο παντελονι (της στολης) και θα το ειχα βαλει αλλα ο λογος που ΔΕΝ το εκανα ειναι διοτι οι μποτες που εχω ΔΕΝ κλεινουν πανω απο το παντελονι.
Εχω παραγγειλει νεες μποτες για αυτο το λογο ΑΛΛΑ δεν τις εχω ακομα παραλαβει.
Αν μπορουσα να ειχα βαλει το παντελονι της μηχανης ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ! Δεν ειμαι καγκουρας κ ειμαι ο πρωτος που αγχωνεται να κυκλοφοραει με απλα ρουχα στους δρομους μας.![]()
Αυτα για οσους βιαστηκαν να μιλησουν για εξοπλισμους...
Σιγουρα ηταν ΛΑΘΟΣ μου να μην εχω 110% προσοχη στον καθε μ@λ@κ@ που ΘΑ κανει τετοια πραγματα στο δρομο. Ειχα αγχωθει με τον Στελιο κ σκεφτομουν να παω στο νοσοκομειο να τον δω, αλλα αυτο δεν ειναι δικαιολογια! Εφταιγα.![]()
ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
σε ολα τα παιδια που ηρθαν ΑΜΕΣΩΣ και με βοηθησαν μεσα σε ολο το μπαχαλο με την μηχανη και ιδιως τον Ανταμ και τον Γιωργο (Μπαρτ) που σηκωσαν τη μηχανη, κανονισαν και την φορτωσαν στην οδικη κ γενικα "καθαρισαν". Ανταμ σου χρωσταω φιλε!
Επισης σε ΟΟΟΟΟΛΑ τα παιδια που ηρθαν στο νοσοκομειο στα εξωτερικα να με δουν, να με ανεβαζουν ψυχολογικα και κρατουσαν τα πραγματα μου απο τη μηχανη ασφαλη... Ηλια, Νικολα, Παναγιωτη σας ευχαριστω απο τα βαθη της ψυχης μου.
Αλλο ενα ευχαριστω σε καποια -νεαρα- παλικαρια που προσφερθηκαν να βοηθησουν και εφεραν ΑΜΕΣΩΣ οδικη βοηθεια και στα παιδια της αστυνομιας που βρεθηκαν εκει σε χρονο dt πραγματικα, κ ολοι ηταν ευγενεστατοι και με υπερασπιστηκαν απεναντι σε διαφορους που κοιτουσαν και σχολιαζαν με αγριες διαθεσεις...
Και τελευταια το ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστο μου παει στον Κωστα NL που οχι μονο ηταν παρων σε ολο το σκηνικο και στο νοσοκομειο μετα, αλλα προσφερθηκε και ΗΡΘΕ απο την Αθηνα με αυτοκινητο την Κυριακη για να με μαζεψει!
Κωστα μου δεν εχω λογια να σου πω... Εισαι πραγματικα ενας ΘΗΣΑΥΡΟΣ και νοιωθω τυχερος που εχω την τιμη να ειμαι φιλος σου!
Ευχομαι να μην ξανασυμβουν τετοια σε κανεναν μας ποτε... Παντα ορθιοι παιδια.
ΥΓ. ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ Μ@ΜΗΣΟΥ, στον κοπανο τον ανθοπωλη ο οποιος ενω ημουν κατω στο δρομο κ κοιτουσα να δω αν μου λειπει τιποτα, βγηκε εξω κ μου ζηταγε να του πληρωσω τη βιτρινα επι τοπου.
Οταν του ειπα οτι δεν ειναι δυνατον να εχω τετοια λεφτα επανω μου μου ειπε "στα @@ μου κωλοπαιδο, να πεις στους αληταραδες τους φιλους σου να σου φερουν λεφτα απο την Αθηνα, γιατι αλλιως η μηχανη σου δεν παει πουθενα! Θα την κρατησω ΕΓΩ!"![]()
(Ευτυχως ηταν εκει ο νεαρος αστυνομικος που τον εβαλε στην θεση του αμεσως.)
Επισης αλλο ενα παει σε ολους αυτους που με κοιτουσαν κ με εβριζαν ως "αληταρα μηχανοβιο" κ "καλα επαθα" κ "ολοι με τις μηχανες εισαστε το ιδιο" κ "μην ζητας τα ρεστα φιλαρακο γιατι...." (σε ερωτηση μου αν με ειχε δει ο οδηγος) κλπ...
![]()
Νίκος
Open Horizons