Σελίδα 10 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314152060 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 1221

Θέμα: K7 vs R1-07 pioeinai pio dinato?

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από J.F
    file mou den eimai kolimenos YAMAHAKIAS. prosopika mou aresei to CBR. einai to pio kalostimeno 1000 alla kai to pio adinamo.gia to thema ths thermokrasias den lew oti einai psemata alla to oti kounaei den isxiei. to mixanaki einai mia xara.sthn pista vevea den xerw ti kanei kai den me apasxolei giati apla den mpenw.to mixanaki to douleyw sthn ethniki kai ekei me kaliptei.twra gia tous skeletous den lew oti ola ta komatia einai provlimatika alla exoun yparxei arkata krousmata. prosopika exw dei 4. o idioktiths tou enos den einai pleon sth zwh exetias aytou tou provlimatos.
    Φίλε μου αυτό που λες είναι πολύ σοβαρό δεν ξέρω πραγματικά αν λες αλήθεια άλλα αν λες σε παρακαλώ δώσε μου περισσότερα στοιχεία για το παιδί αυτό να το ψάξω όπως αν ήταν αντιπροσωπείας και άλλα …….. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω δεν το είχε καταλάβει το πρόβλημα τόσο καιρό γιατί μη μου πεις ότι έγινε μια και έξω δεν θα σε πιστέψω και κάτι άλλο φορούσε μανιτάρια?

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Το συγκεκριμένο μηχανάκι που έτρεχα και έκανα χρόνο 9.383 φίλε μου είχε μόνο εξάτμιση ολόσωμη και ελεύθερο φίλτρο και για να ξέρεις όσο για τα άλλα ήταν πολύ ποιο καλά θιαγμένα όσο για το R6 που ανέφερες είναι πράγματι πολύ καλό και δυνατό μηχανάκι ποιο πολύ όμως για πιστά γιατί δεν έχει πολύ καλά χαμηλό μεσαία για το δρόμο .
    Τέσπα, απ'ότι κατάλαβα δεν σε πολυενδιαφέρουν μάλλον τα dragster.

Σέρρες έχεις τρέξει? Τι χρόνο έχεις κάνει?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Τέσπα, απ'ότι κατάλαβα δεν σε πολυενδιαφέρουν μάλλον τα dragster.

Σέρρες έχεις τρέξει? Τι χρόνο έχεις κάνει?
    Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….

Ναι έχω πάει μια φορά το 2002 με ένα GSXR 750 Κ1 με σχεδόν νορμάλ το μηχανάκι και ο καλύτερος χρόνος μου αν δεν με απατά η μνήμη μου ήταν στο 1.26.μισο ….
    Πολύ καλός χρόνος και με νορμάλ 750 Κ1.

Άρα ξέρεις πως μετράει ο οδηγός σε αρκετές περιπτώσεις που αφορούν τις επιδόσεις.

Και σίγουρα το GSXR είναι πολύ δυνατή μηχανή, πιο δυνατή από R1 σε απόλυτα νούμερα, αλλά στην πράξη και με καλό αναβάτη οι διαφορές δεν είναι δα και τόσο μεγάλες. Κι εμένα μου τη σπάνε κάποια πράγματα στο R1 αλλά σίγουρα είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Διότι έχω δει κι εγώ περιπτώσεις όπου το GSXR μένει πίσω από R1, που τα τρέξανε οδηγοί συμφωνημένοι με γνωστά μοτέρια και τα λοιπά.

Πιστεύω γίνομαι κατανοητός.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Πολύ καλός χρόνος και με νορμάλ 750 Κ1.

Άρα ξέρεις πως μετράει ο οδηγός σε αρκετές περιπτώσεις που αφορούν τις επιδόσεις.

Και σίγουρα το GSXR είναι πολύ δυνατή μηχανή, πιο δυνατή από R1 σε απόλυτα νούμερα, αλλά στην πράξη και με καλό αναβάτη οι διαφορές δεν είναι δα και τόσο μεγάλες. Κι εμένα μου τη σπάνε κάποια πράγματα στο R1 αλλά σίγουρα είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος. Διότι έχω δει κι εγώ περιπτώσεις όπου το GSXR μένει πίσω από R1, που τα τρέξανε οδηγοί συμφωνημένοι με γνωστά μοτέρια και τα λοιπά.

Πιστεύω γίνομαι κατανοητός.
    Πότε δεν μίλησα για τεράστιες διαφορές απλά σε κάποια σημεία υπάρχουν διαφορές και σε άλλα όχι και ούτε είπα ποτέ ότι τα GSXR είναι τέλεια και δεν θέλουνε τίποτα το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα σημερινά 1000 είναι καλά απλός τα GSXR επειδή το έχω ψάξει καλά σε νορμάλ πάντα κατάσταση αναφέρομε είναι τα ποιο ολοκληρωμένα και μια που αναφέρεσαι και για κόντρες θα σου πω ότι σε νορμάλ πάντα κατάσταση το R1 δεν τσουλάει και για να μάθεις ποια είναι η σωστή σειρά για ευθεία πάντα αναφέρομε μιας και έθιξες το θέμα είναι GSXR-ZXR-R1-CBR-κ.τ.λ.τ. Τώρα αν είναι θιαγμένα όλα από κει και πέρα παίζει σημασία ο οδηγός και ο μηχανικός που το έθιαξε πιστεύω να έχω γίνει κατανοητός και αντιληπτός σε όλους καλό βράδυ………..:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Meni0s
    @ Ρ@! ! !

Eσύ Μάνθο μου μή μιλάς...

Εκτός αν πίνεις το lipton YAMAHA tea που σε κέρασα....

Καλά είσαι ρε?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Μάλλον εδώ έχεις μπερδευτεί λίγο φίλε μου εδώ μιλάμε για μηχανάκια και όχι για μουσικά όργανα αλλά αν ποτέ τη δω μουσικός και θέλω να αγοράσω κανένα όργανο ίσος να προτιμήσω τα YAMAHA και αν έχω κάποια αμφιβολία τότε σίγουρα θα ζητήσω τη συμβουλή σου που από ότι βλέπω είσαι γνώστης στα μουσικά όργανα και κατά προτίμηση του βιολιού :a022 ( όχι του τριχόρδου αλλά του μονόχορδου ) :a31: :a31: :a31: :a31:
    Aπότι βλέπω ξέρεις πιο πολλά απο εμένα για μουσική και όργανα...
    Εγώ δεν ήξερα ουτε κάν πόσες χορδές έχει ένα βιολί αρα μου ρίχνεις στο παίξιμο οργάνου:a31:

Και μιάς και ξέρειες τόσα απο βιολιά τράβα παίξε στην ομόνια να βγάλεις κανα φράγκο για να πάρεις κανα πλαίσιο καβάτζα!

Μιας και έχεις ασχοληθεί με το Dragster.

Πολύ καλό το 9,38 που κάνεις αλλά μάλλον δεν έχεις πετύχει κάποιο τουμπανιασμένο R1 της προκοπής οπότε και παίζετε σε άδειο γήπεδο μόνοι σας (εσύ κι άλλος ο T.R.E.λοdreagsteras).
    Aπο το στόμα μου το πήρες!

Αλλά το θέμα είναι να γουστάρεις με ότι έχεις. Άσχετα αν σε κάθε περιοδικό σε Ιταλία και Αγγλία το R1 όποιας χρονιάς ΕΧΕΙ το Κ5-6-7 στην πίστα. Τι να λέμε τώρα.....εγώ απλώς ρίχνω στα'αυτιά το GSR και δεν βαριέσαι......το ψαλίδι του όμως το ζηλεύω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    De barethikate na malonete?O kathenas theori kalitero to mixanaki tou.... ti tha pi oti to alo kalitero.... siga mi to pei.
    Γρηγόρη?
    Μήπως έχεις πυρετό?
    Ή έχει μπεί κανείς άλλος και γράφει με το username σου?

Έχετε βρει μια καραμέλα όλοι εσείς οι γιαμαχεει και την αναμασάτε συνέχεια (για κομμένους σκελετούς ) γιατί βέβαια δεν έχετε τι άλλο να πείτε που αμφιβάλω για όλους εσάς αν έχετε δει από κοντά με τα ματιά σας κανένα. Όσο για το R1 προσωπικά εμένα είναι το χειρότερο τις κατηγορίας, άμα μετά βεβαία του χώσεις χρήμα όπως ακόμα και στο GBR το 1000 γίνεται μια χαρά μηχανάκι απλά σε νορμάλ κατάσταση δεν μπορώ να ακούω άλλες π@π@ριες ότι είναι στριφτερο και τέτοια που ακόμα και στην ευθεία κουνάει, εδώ φίλε μου αυτά τα μηχανάκια τα λέμε κουνιστρουλες και σόμπες κεροζαν γιατί το καλοκαίρι καίγεσαι ολόκληρος και όσοι είναι κάτοχοι ενός R1 το ξέρουν πολύ καλά και ας κάνουν τους Γερμανούς και δεν λένε τίποτα και ως YAMAHA δεν κάνει τίποτα για το θέμα αυτό, είναι δυνατόν μηχανή του 2000 και μετά και να μην έχουν ψυγείο λαδιού που ξανακούστηκε και δεν είναι δα και κανένα φτηνό, αν θέλετε έχω να σας πω και άλλα ( καλά για τη γούνα τους ) για αυτό μην μου λέτε λοιπόν εμένα για κομμένους σκελετούς βρείτε κάτι άλλο.
    Αν δε σ'αρεσει το οτι τα R1 στρίβουν ΄καλύτερα τότε πήγαινε ευθεία!

Και η BUSUKI? Τί εκανε για τα κομμένα πλαίσια? Σας έκανε ανάκληση και σας έδωσε μονοτική ταινιά?

+1000

θα παρει φωτια ο κωλος σας το καλοκαιρι κατοχοι ρ1 :rotflmao: :rotflmao:
    Eσένα το έγκαυμα απο τον δικό σου κώλο όταν είχες R1 πέρασε? ή θες λίγο κρεμούλα ακόμα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από J.F
    re sy grigori, ti provlima yparxei me ayta ta diskakia? den exw katalavei
    Δεν εννοεί το R1 ...
    Μιλάει για τη ζημιά που προκαλέι στα μηχανάκια του!

Δε με ενδιαφερει να αποδηξω τπτ σε κανεναν εδω μεσα και εσενα και πολλους αλλους εδω μεσα τους εχω γραμμενους ξερεις που...
    Στους Δίσκους σου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Eσένα το έγκαυμα απο τον δικό σου κώλο όταν είχες R1 πέρασε? ή θες λίγο κρεμούλα ακόμα?

Εγω το ειχα το χειμωνα ενταξει την εβγαλα μια χαρα στο παρατριχα ευτιχως προλαβα και γαμω τις σομπες.

Τελικα h yamaha πρεπει να αρχισει να βγαζει σομπες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Θα πουλαει πολυ εγω θα παρω οποσδηποτε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Δεν εννοεί μονο το δικο του R1
    Μιλάει για ολα τα R1

Σελίδα 10 από 82 ΠρώτοΠρώτο ... 567891011121314152060 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 17/11/2005, 22:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία