Ρε παίδες σας πειράζει να μην βάζετε φώτος για κανα τρίμηνο??? Λόγια γράψτε όσα θέτε...
![]()
Ρε παίδες σας πειράζει να μην βάζετε φώτος για κανα τρίμηνο??? Λόγια γράψτε όσα θέτε...
![]()
---Dum spiro, spero---
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Τελικά zubitos είχες δίκιο . Νάτο το σωστό το πέρασμα![]()
![]()
![]()
Ναι Κώστα έχεις δίκιο . Αυτό είναι το «ευκολότερο» πέρασμα όχι το «σωστό»Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
Το ξέρεις το μονοπάτι?
![]()
![]()
![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
μα στο εντούρο το θέμα είναι να βρίσκεις το ευκολότερο πέρασμα για να μειώνεις τις "άσχημες" πιθανότητες...και να κρατάς αντοχέςΑρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ναι Κώστα έχεις δίκιο . Αυτό είναι το «ευκολότερο» πέρασμα όχι το «σωστό»
Το ξέρεις το μονοπάτι?
![]()
![]()
![]()
τι σωστό και λάθος.........το ζήτημα είναι να περνάς![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από squirrel
θα σας κάνω εγώ άντρες....![]()
Ωχ πλάκωσαν και οι πανελλήνιοι .
το πήρες το κολάρο?![]()
![]()
Οχι δεν μου θυμιζει κατι...Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ναι Κώστα έχεις δίκιο . Αυτό είναι το «ευκολότερο» πέρασμα όχι το «σωστό»
Το ξέρεις το μονοπάτι?
![]()
![]()
![]()
Απλα η ενσταση μου ( προσωπικη αποψη παντα ) στο διαγωνιο ανεβασμα σε τοσο γλιστρερους βραχους σαν αυτους, η παραμικρη διορθωση που θα προσπαθησεις να κανεις θα σε οδηγησει σε κατευθειαν πτωση ...... Καλυτερο περασμα για εμενα το δεξι κομματι ( οπου εχει και λιγο χωμα κατω-κατω και ολο ευθεια ) και εφοσον οι βραχοι γλιστρανε πολυ !
![]()
![]()
![]()
xexexexxe etsi etsi theloume extreme paidia sthn parea!Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Ωχ πλάκωσαν και οι πανελλήνιοι .
![]()
Υπομονή ρε.. :smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από $py
![]()
θα σας κάνω εγώ άντρες....![]()
Μπου ρε,
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
γειά σου σκιουράκο.![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
[B]
Καλυτερο περασμα για εμενα το δεξι κομματι ( οπου εχει και λιγο χωμα κατω-κατω και ολο ευθεια ) και εφοσον οι βραχοι γλιστρανε πολυ !
Στις φωτογραφίες από εκεί που λες είναι ΟΚ αλλά στη πράξη δεν γίνεται γιατί έχει δεντράκι που κόβει τη φόρα.
Τέτοια κομμάτια θεωρητικά θέλουν σταθερό γκάζι, πίεση στα μαρσπιέ και ευθύγραμμη πορεία αλλά... στην πράξη θέλει ψυχή να μη κλείσεις το γκάζι + τα προηγούμενα...![]()
Γεια χαρά σε όλους
Οχι,περιμένω πρώτα μάσκα κ αεραγωγούς κ μετά βλέπουμε τι θα μείνει...
Σκίουρε μια χαρά κράνος ήταν το πρασινάκι. Τι σου ήρθε και το άλλαξες ?
Μέχρι και εσύ μπερδεύεσαι.:rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Πότε θα πάμε στο μονοπατάκι με το σκαλί; και στο άλλο πιο κάτω που περνάς το ποτάμι και σε βγάζει ανηφορικά εως πολύ ανηφορικά στην άσφαλτο πριν το χωριό Βαρυμπόμπη;
Όχι αυτό το σάββατο,το επόμενο.
squirrel