Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 214

Θέμα: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ειπαμε ειπαμε μετα τον καφε ο ριμπο παρτε και τους υπολοιπους βαλτε και κοκκινες φανελες και γινετε ομαδα

ο γκανταλφ λιγα ποστ πιο πανω ειπε τα πραγματα οπως ειναι.........................και τον παραδεχομε

εγω αν ημουν ΑΕΚ θα προτιμουσα τον τσιριλο απο τον ριμπο..............ξερεις ενας παιχτης θελει και βοηθεια για να κανει οτι μπορει να κανει

γιατι οι ασσιστ του ριμπο που γινοντουσαν γκολ δε πεφταν στα ποδια του καπετανου (μεγα κατσικη) αλλα του τζωρτζεβιτς μην περιμενετε να γινετε ολημπιακος (αγωνιστικα και μονο και τιποτα αλλο) με εναν 2 παιχτες

η χημεια των παιχτων μεταξυ τους ειναι ενα πραγμα που ολοι ξεχναμε

πειτε οτι θετε τωρα παω να πιω καφε

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ειπαμε ειπαμε μετα τον καφε ο ριμπο παρτε και τους υπολοιπους βαλτε και κοκκινες φανελες και γινετε ομαδα

ο γκανταλφ λιγα ποστ πιο πανω ειπε τα πραγματα οπως ειναι.........................και τον παραδεχομε

εγω αν ημουν ΑΕΚ θα προτιμουσα τον τσιριλο απο τον ριμπο..............ξερεις ενας παιχτης θελει και βοηθεια για να κανει οτι μπορει να κανει

γιατι οι ασσιστ του ριμπο που γινοντουσαν γκολ δε πεφταν στα ποδια του καπετανου (μεγα κατσικι) αλλα του τζωρτζεβιτς μην περιμενετε να γινετε ολημπιακος (αγωνιστικα και μονο και τιποτα αλλο) με εναν 2 παιχτες

η χημεια των παιχτων μεταξυ τους ειναι ενα πραγμα που ολοι ξεχναμε

πειτε οτι θετε τωρα παω να πιω καφε

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Re: Re: Re: Re: Re: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ναι ρε παπαρα !!!

με τιμησε 3 χρονια στο ακεραιο και ο μουλος που εχω για προεδρο τον εστειλε χωρις ιχνος σεβασμου !!!!!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ !!!!!!!!!!!!!

αντε γεια !!!!!!!

+1000000000

με όλη αυτή την υπόθεση ο κόκκαλης εμένα με σκότωσε. Κατάντησα - γιατί κατάντια είναι - να σκέφτομαι ότι θα χαρώ όταν θα μας το καρφώσει ο ρίμπο μέσα στο καραϊσκάκη. Και επειδή έφτασα σε τέτοιο χάλι προτιμώ να αποσυρθώ από τα αθλητικά δρώμενα για όσο αντέξω. Και στα παπάρια μου αν έρθει ή δεν έρθει ο τούρκος. Και στα παπάρια μου αν έρθει και ο Μαραντόνα 20 χρόνια μικρότερος.

ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΡΕ!

Καλοπροαίρετο ΥΓ προς ΑΕΚτζήδες: Ρίμπο και Λύμπε μαζί πώς το βλέπετε? Και πού το βλέπετε? Εκτός αν ο Λύμπε ταξιδεύει ήδη για Γερμανία. Τότε θα ανοίξουν οι ωραίες συζητήσεις...

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban

Καλοπροαίρετο ΥΓ προς ΑΕΚτζήδες: Ρίμπο και Λύμπε μαζί πώς το βλέπετε? Και πού το βλέπετε? Εκτός αν ο Λύμπε ταξιδεύει ήδη για Γερμανία. Τότε θα ανοίξουν οι ωραίες συζητήσεις...

αμα σου πω οτι θα κανουμε ακομα 4 μεταγραφες ξενων πως θα σου φανει?

ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(μαλλον θα φυγει ο Λυμπε γιατι τα λεφτα ειναι καλα....)

Μπαγεβιτς, Αλεξανδρη, Σαμπανασοβιτς, ολο το τεχνικο μας team.... μεχρι και την υπευθηνο δημοσιων σχεσεων μας πηρατε ενα καλοκαιρι για να παρετε πρωταθημα μετα απο10 χρονια...

ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ?????????????????

αλλα τι λεω.... σε γαυρους...... θεε Κοκκαλη κτλ .... αντε ολοι μελη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

αλλα τι λεω.... σε γαυρους...... θεε Κοκκαλη κτλ .... αντε ολοι μελη [/B]

σε μενα το λες αυτο?

και ιδι δεν απαντησες σε ολο μου το ποστ μονο εκει που σε συμφερει απαντας

σου απαντω οτι κοιτας μονο το ριβαλντο και εχουμε κανει 8 μεταγραφες (οι 4 εντεκαδατοι) και παμε για αλλους 4!!!!!

ο Ριβαλντο ειναι το πρεστιζ (που εχασες και πηρα εγω) και οι αλλοι θα κανουν τη διαφορα διπλα του!

σου απαντω οτι κοιτς μονο το ριβαλντο και εχουμε κανει 8 μεταγραφες (οι 4 εντεκαδατοι) και παμε για αλλους 4!!!!!

ο Ριβαλντο ειναι το πρεστιζ (που εχασες και πηρα εγω) και οι αλλοι θα κανουν τη διαφορα!

περσυ ειχατε αλλη καραμελα

εχουμε νεους και με νεους θα φτιαξουμε μια καινουργια ομαδα μπλα μπλα μπλα

δε σας κατσαν οι νεοι και ψαχνετε παιχτες επιτελους

αμα δε σας κατσει και αυτο τι θα κανετε μετα?

δε το σκευτεστε ξανα το σεναριο για β εθνικη? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε μιλατε εσεις που μεινατε με 7 παιχτες???????????? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

υσ ο ριμπο δεν ειναι 11 χρονια στον ολυμπιακο

να σου θυμισω τι ελεγες για Τσιριλο κλπ κλπ?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

Αυτό όμως πολύ χαλαρά το γράφεις και πολύ στο ντούκου το περνάς. Και δεν πρόκειται για όποιον κι όποιον, έτσι? Σφυρίζεις δήθεν αδιάφορα μου φαίνεται...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από urban

Αυτό όμως πολύ χαλαρά το γράφεις και πολύ στο ντούκου το περνάς. Και δεν πρόκειται για όποιον κι όποιον, έτσι? Σφυρίζεις δήθεν αδιάφορα μου φαίνεται...

καθολου ειδες τον Θεο τους τον Λυμπε φετος? απορω πως βγηκε πρωτος σκορερ απο τα 10 παιχνιδια τα 8 σερνοταν............αλλα τι να πεις οταν σε ενα πρωταθλημα εχεις ΜΟΝΟ 3 ΟΜΑΔΕΣ ?

ψεμματα

για την ΑΕΚ εχεις 4 ..........................(φορτσα σκοντα ξανθη οεοεοεοε :rotflmao: )

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από urban

φιλε μου ο Λυμπε ειναι παιχταρας αλλα ειναι η τελευταια του ευκαιρια να παιξει εξω (32)

αμα παρουμε για αυτον 2.5 εκατομυρια (+800.000 που θα γλυτωσουμε απο το συμβολαιο του) θα παρουμε παικτη που θα τον αντικαταστησει μια χαρα... ταχυ και πιο νεο για να ταιριαζει με τον Ribo καλυτερα στην ιδια εντεκαδα (οχι οτι δε χωρανε... )

ΕΓΩ προσωπικα εχω εμπιστισυνη στο Φερρερ και αμα αποφασιζει αυτος κατι τετοιο... για καλο θα ειναι....

οπως ειπα πριν παμε για ακομα 4 (!!!!!) ξενους... για περιμενε να δουμε γιατι απο οτι εχω ακουσει ο Ντεμης θα φερει και αλλο ΟΝΟΜΑ 1 εβδομαδα μετα τη κυκλοφορια των διαρκειας (30,000 λενε για φετος!!!!!!!!!!!!!!!!!)

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ribooooooooooooooooooooooooooooo

καθολου ειδες τον Θεο τους τον Λυμπε φετος? απορω πως βγηκε πρωτος σκορερ απο τα 10 παιχνιδια τα 8 σερνοταν............αλλα τι να πεις οταν σε ενα πρωταθλημα εχεις ΜΟΝΟ 3 ΟΜΑΔΕΣ ?
    Δεν σάς δίνανε και πέναλτι τα κοράκια ρε γαμώτο,μπας κι έβγαινε ο Τζόρτζεβιτς.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ