είδες το δεύτερο π.μ που σου έστειλα;
είδες το δεύτερο π.μ που σου έστειλα;
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Ναι ναι το ειδα ευχαριστω
για να δουμε αν πεσει κανα φραγκο απο τον ουρανο τωρα![]()
Moυ φάνηκε αρκετά καλή η τιμή αλλά παίζει και ένα θέμα με το σταυρό και τις πλάκες...
Όσο για τα λεφτά εξ'ουρανού.... εγώ κοντεύω να πάθω αυχενικό τόσο καιρό που περιμένω κοιτώντας ψηλά![]()
Aν είναι μόνο μπουκάλες χτύπα αυτά που σου είπα δε νομίζω να βρείς φθηνότερα!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Tιμονο πλακες δεν αλλαζω απο οτι θυμαμαι μονο μπουκαλες
Πρεπει να το τσεκαρω ομως δεν ειμαι σιγουρος
Παρτε και μια λεπτομερεια![]()
Όσο για τη λεπτομέρεια.... όλα τα έργα θέλουν υπογραφή!!!![]()
KeLeYTi για να σε εμψυχώσω σου βαζω μια φωτο του CBR 250 του ξαδερφου μου! Μιλαμε για απειρες ωρες εργασιας. Ετσι για να καυλ$#@με λιγακι!!! Ενημερωνω οτι τα πλαστικα οπου ειναι τα μαμισια ειναι τροποποιημενα και οχι αγορασμενα ετσι. Το μονο αγορασμενο ειναι τα φαναρια! Το βαψιμο και την πολυεστερικη δουλεια την εκανε ο ιδιος με εναν πολυ καλο μαστορα οπου δουλευε στο μαγαζι του. Τα νικελ ο ιδιος με τριψιμο εκτος απο τα μασπιεδακια.
![]()
αυτα τα μηχανακια δεν κυκλοφορουν... αυτα τα μηχανακια τα εχεις και τα θαυμαζεις! Πλακα πλακα ο ξαδερφος μου το κατεβαζει πολλες φορες επιδαυρο. πιθανον να τον εχουν δει πολλοι απο εδω μεσα.
Μπραβο για το μερακι και την τεχνη σου!!![]()
Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)
www.elnak-seaside.blogspot.com
Νομίζω πως με αυτή τη σέλα δε θα πατάς καλά κάτω... δοκίμασε να βγάλεις λίγο υλικό!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Μπηκε και η super touring σελα μου :rotflmao:![]()
Υπέροχη δουλειά κελε, μακάρι να το δώ και απο κοντά σε κανα track day Σέρρες.
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Τρομερή δουλειά, Ατέλειτο μεράκι , ένα Μεγάλο Μπράβο και το σεβασμό μου!![]()
R E S P E C T!!!!!!!!!!
ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.
ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ,ΑΝ ΟΧΙ
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.