Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 273

Θέμα: Αυριο παιρνω Slk...μαλλον

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Γαμωτ....
    βιάζομαι!
    Είδα μόνο μέχρι το μισό thread και βιάστηκα ν'απαντήσω!
    Θύμωσα μπορώ να πώ....
    Τώρα που διάβασα και το υπόλοιπο......

...........

.......

Ξεράθηκα στα γέλια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Xrider
    Εχω κανει αρκετη πλακα μεχρι τωρα με της μαλακιες ορισμενων...
    Εχει πολυ πλακα στο ποσο ανετοι ειναι πολλοι,παπαδες,ελαιοχρωματιστες,ξερολες,ασχετοι κλπ με την ΧΟΛΗ που βγαζετε γιατι απλα δεν μπορειτε να εχετε πολλα εως παρα πολλα πραγματα...
    Χαλαρα με μια κινηση σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ και δεν θα εχετε μουρη να ξαναμιλησετε τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ,παρα μονο για το μηχανακι που εχετε,ουτε καν για αυτο που περναει απο τα μηνιγγεια σας....αλλα ειμαι επιεικης και δεν το κανω...αφηνω να δω μεχρι που θα φτασει το παραληρημα..
    Οπως λεει και το ασμα >Μια νυχτα απτην ζωη μου ,ολοκληρη δικη σου...εξαιρετιακα αφιερωμενο παιδακια.
    Ορισμενοι τα εχουν παιξει τοσο απο την ΛΥΣΣΑ που εμπλεξαν ακομα και τον πατερα μου... α,ρε φαλαγγα που θελουν...ο πατερας μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ... αυτο μαλλον χαλαει τα σεναρια κληρονομικοτητας
    Αυτο που δεν καταλαβα γιατι σας ετσουξε ειναι
    1.Γιατι κολλατε στο αυτοκινητο?
    Για τα λεφτα?Δικα μου ειναι οτι γουσταρω τα κανω..αν ηθελα τα ετρωγα στις πουτανες.
    2.Μηπως τα εκλεψα απο κανεναν?
    Οχι,αρα και εδω στην μουγγα θα επρεπε να εισαι.
    3.Σε χαλαει που ειμαι 31 χρονων και μπορω να κανω οτι μου καυλωσει χωρις να ζηταω απο την "μαμα και τον μπαμπα μου" οπως κανεις εσυ?
    4.Σε χαλαει γιατι στην θεωρια εισαι καλος αλλα στην πραξη τιποτα.
    5.Σε χαλαει οτι εγω μπορω να εχω την γκομενα που εχεις εσυ αλλα εσυ αυτην που εχω εγω οχι...οποτε το ρηχνεις παλι στο μιρολοι και ευχεσαι να την εχω μικρη και να μην μου σηκωνεται για να παρηγορησε....δεν ειναι ετσι...ειναι μονο για να παρηγορησε...μυθος.
    6.Σε χαλαει οτι εγω εχω το θαρρος να πω τα πραγματα με τονομα τους ενω εσυ οχι,παντα ο Χατζιαβατης ησουν και θα εισαι ακομα και στα ονειρα σου τον ρολο του κακομοιρη εχεις..
    Ναι ρε υπαρχουνα αλλοι και πιο επιτυχημενοι,πιο ωραιοι,πιο εξυπνοι και την εχουν και πιο μεγαλη απο εσενα,αλλα σε ποναει και σε τσουζει οταν το ακους...οποτε βγαινει ο Βασιλακης Καιλας που κρυβεις μεσα σου.

7.Κορακι,που περημενεις να πεθανει κανενας συγγενεις σου για να δεις μια ασπρη μερα...στην μιζερια που μονος σου εφτιαξες....
    8.Αν ησοθνα καλητερος απο εμενα θα αναγνωρηζες την μαγκια μου η θα ελεγες διαφωνω γιτι προκαλεις τους αλλους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ αλλα εισαι ενας μικρος μπινες,που στηνει κωλο για ενα καμπριο αυτοκινητο...
    :rotflmao: :rotflmao:

Δεν απευθυνεται σε ολους...μονο σε οσους αναγνωρηζουν την κακομοιρη μαπα τους...

Πραγματικά δεν έχω λογια.
    Ποτε δεν πίστευα οτι αυτός ο κλάδος (τον οποιο θαυμάζω) θα ξέπεφτε τόσο πολύ.
    Αν αυτό είναι το μέλλον λυπάμαι ειλικρινά.
    Τα λόγια σου Xrider θα περίμενα να τα ακούσω απο κάποιον "επιχειρηματία" που έχει κάποια σκυλάδικα στην εθνική.
    Οχι απο επιστημονα που έχει δώσει όρκο στον Ιπποκράτη.
    Xrider για να σεβαστείς τους ασθενείς σου θα πρέπει πρώτα να σεβαστείς τον εαυτό σου.
    Ξέρω συναδέλφους σου που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό το "λειτούργημα" που κάνουν.
    Εσένα όμως οι αξίες σου είναι άλλες. Αν θα πάρεις Μερσεντές ή Σαμπ.
    Μπράβο να πορεύεσαι στην ζωή σου με αυτά τα ιδανικά .
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Γιατρε στην αρχη του ποστ απαντησα σοβαρα για την επιλογη σου, μετα συνεχισα γραφωντας οτι αδικα σου εγινε πεσιμο...Αλλα αν δεν ξερεις να εκφραζεσε σε ενα δημοσιο χωρο (το μοτο αυτο ειναι) τοτε να στα πω λιανα..

Καθε ανθρωπακι που νομιζει οτι ειναι κατι παραπανω, ειναι μια τριχα απο τα @@ μας....

Νομιζω οτι παρεξηγησες τα γραφομενα καποιον και πηρες λαθος στροφη, μεινε σε αυτους που σου γραφουν σοβαρα και κρατα εκει...
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Πραγματικά δεν έχω λογια.
    Ποτε δεν πίστευα οτι αυτός ο κλάδος (τον οποιο θαυμάζω) θα ξέπεφτε τόσο πολύ.
    Αν αυτό είναι το μέλλον λυπάμαι ειλικρινά.
    Τα λόγια σου Xrider θα περίμενα να τα ακούσω απο κάποιον "επιχειρηματία" που έχει κάποια σκυλάδικα στην εθνική.
    Οχι απο επιστημονα που έχει δώσει όρκο στον Ιπποκράτη.
    Xrider για να σεβαστείς τους ασθενείς σου θα πρέπει πρώτα να σεβαστείς τον εαυτό σου.
    Ξέρω συναδέλφους σου που έχουν αφιερώσει την ζωή τους σε αυτό το "λειτούργημα" που κάνουν.
    Εσένα όμως οι αξίες σου είναι άλλες. Αν θα πάρεις Μερσεντές ή Σαμπ.
    Μπράβο να πορεύεσαι στην ζωή σου με αυτά τα ιδανικά .
    Τι λες ρε παιδι μου
    Μεγαλο πληγμα .
    Αλλη φορα μπορεις να βαζεις μονο το +1 δλδ οτι αναγνωρηζεις τον εαυτο σου στα λεγομενα μου και μην σε κουραζω να γραφεις.
    Εσυ τι "λειτουργημα κανεις?"
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Εχω κανει αρκετη πλακα μεχρι τωρα με τις μαλακιες ορισμενων...
    Εχει πολυ πλακα στο ποσο ανετοι ειναι πολλοι,παπαδες,ελαιοχρωματιστες,ξερολες,ασχετοι κλπ με την ΧΟΛΗ που βγαζετε γιατι απλα δεν μπορειτε να εχετε πολλα εως παρα πολλα πραγματα...
    Χαλαρα με μια κινηση σας ΞΕΒΡΑΚΩΝΩ και δεν θα εχετε μουρη να ξαναμιλησετε τουλαχιστον σε αυτο το φορουμ,παρα μονο για το μηχανακι που εχετε,ουτε καν για αυτο που περναει απο τα μηνιγγια σας....αλλα ειμαι επιεικης και δεν το κανω...αφηνω να δω μεχρι που θα φτασει το παραληρημα..
    Οπως λεει και το ασμα >Μια νυχτα απτην ζωη μου ,ολοκληρη δικη σου...εξαιρετιακα αφιερωμενο παιδακια.
    Ορισμενοι τα εχουν παιξει τοσο απο την ΛΥΣΣΑ που εμπλεξαν ακομα και τον πατερα μου... α,ρε φαλαγγα που θελουν...ο πατερας μου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ... αυτο μαλλον χαλαει τα σεναρια κληρονομικοτητας
    Αυτο που δεν καταλαβα γιατι σας ετσουξε ειναι
    1.Γιατι κολλατε στο αυτοκινητο?
    Για τα λεφτα?Δικα μου ειναι οτι γουσταρω τα κανω..αν ηθελα τα ετρωγα στις πουτανες.
    2.Μηπως τα εκλεψα απο κανεναν?
    Οχι,αρα και εδω στην μουγγα θα επρεπε να εισαι.
    3.Σε χαλαει που ειμαι 31 χρονων και μπορω να κανω οτι μου καυλωσει χωρις να ζηταω απο την "μαμα και τον μπαμπα μου" οπως κανεις εσυ?
    4.Σε χαλαει γιατι στην θεωρια εισαι καλος αλλα στην πραξη τιποτα.
    5.Σε χαλαει οτι εγω μπορω να εχω την γκομενα που εχεις εσυ αλλα εσυ αυτην που εχω εγω οχι...οποτε το ρηχνεις παλι στο μοιρολοι και ευχεσαι να την εχω μικρη και να μην μου σηκωνεται για να παρηγορησαι....δεν ειναι ετσι...ειναι μονο για να παρηγορησαι...μυθος.
    6.Σε χαλαει οτι εγω εχω το θαρρος να πω τα πραγματα με τονομα τους ενω εσυ οχι,παντα ο Χατζιαβατης ησουν και θα εισαι ακομα και στα ονειρα σου τον ρολο του κακομοιρη εχεις..
    Ναι ρε υπαρχουνα αλλοι και πιο επιτυχημενοι,πιο ωραιοι,πιο εξυπνοι και την εχουν και πιο μεγαλη απο εσενα,αλλα σε ποναει και σε τσουζει οταν το ακους...οποτε βγαινει ο Βασιλακης Καιλας που κρυβεις μεσα σου.

7.Κορακι,που περιμενεις να πεθανει κανενας συγγενης σου για να δεις μια ασπρη μερα...στην μιζερια που μονος σου εφτιαξες....
    8.Αν ησοθνα καλυτερος απο εμενα θα αναγνωριζες την μαγκια μου η θα ελεγες διαφωνω γιτι προκαλεις τους αλλους που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ αλλα εισαι ενας μικρος μπινες,που στηνει κωλο για ενα καμπριο αυτοκινητο...

Δεν απευθυνεται σε ολους...μονο σε οσους αναγνωριζουν την κακομοιρη μαπα τους...

Αγαπητε γιατρε (κατα δηλωσιν)...

Προφανως η λεξη "ιδανικα" ειναι κενη σημασιας για σενα.

Ζουμε (δυστυχως) σε μια εποχη που το ΜΟΝΟ "ιδανικο" ειναι το χρημα και το "ποσα βγαζεις", ανεξαρτητα με το αν αυτο γινεται ρουφωντας το αιμα των συνανθρωπων σου ή πατωντας επι πτωματων...

Προφανως (λογω επαγγελματος) εσυ τα κανεις και τα δυο και πολυ φοβαμαι (αν και το απευχομαι) ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...

Ευτυχως (ή δυστυχως για σενα) υπαρχουν ακομα καποια "κουρελια" που "τραγουδουν"...

Καποιοι που ΔΕΝ κοιταξαν (οταν ηταν στην ηλικια σου) την πάρτη τους, αλλα προσπαθησαν να προσφερουν στην κοινωνια κανοντας οικογενεια, αναθρεφοντας παιδια και δινοντας τους αρχες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απο αυτες που πιστευεις εσυ...

Σε πληροφορω λοιπον (γιατι μαλλον ΔΕΝ το ξερεις) οτι στο υγειες κομματι της κοινωνιας μας, ΔΕΝ μετρανε ουτε τα "λεφτα", ουτε κι οποιαδηποτε "αγορασμενη μαγκια"...

Αν μ' αυτα τα πραγματα, νομιζεις οτι "θαμπωνεις" ηλιθια (αλλα πιθανον πιο ομορφα απ' τις γυναικες μας) κοριτσακια ή την κλικα των "γλυφτών" που θα σε αποκαλουν "φιλο", εισαι βαθια νυχτωμενος.

Καποια στιγμη θα καταλαβεις ποσο μόνος ησουνα, αλλα τοτε θα 'ναι αργα για σενα...

Εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που εχουν κανει ισχυρες και καλες φιλιες (ακομα κι αν καποιοι ΔΕΝ εχουν γνωριστει), ΟΧΙ για να φαει ο ενας τα λεφτα του αλλουνου, αλλα γιατι (αλληλο)εκτιμησαν τον χαρακτηρα, το χιουμορ, την ευγενεια της ψυχης και οτιδηποτε αλλο, σιγουρα ομως ΟΧΙ ΥΛΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.

Δεν ειμαι "νευριασμενος" και ΔΕΝ προκειται να βρισω (ακομα κι αν προκληθω), μιας κι αυτες ειναι οι δικες μου αρχες, αν μπορει να σου πει κατι αυτη η λεξη... :wacko:

Το μονο που θα σου πω ειναι οτι (ειλικρινα) λυπαμαι για το οτι εκφραζονται τετοιες αποψεις απο εναν νεο και μορφωμενο ανθρωπο...

Αποψεις που σπανια εκφραζονται απο αμορφωτους οικοδομους, νεκροθαφτες, υπαλληλακους και αλλα τετοια ανθρωπαρια, με τα οποια εχω την χαρα και την τιμη να κανω παρεα... :smilea:

Θα ηθελα να ακουσεις καποιον (μεγαλυτερο) που εχει φαει την ζωη με το κουταλι, και να ΜΗΝ το χρησιμοποιησεις σαν ενα ακομα πατημα για αντιπαραθεση...

Οντας οοοσο πιο ηπιος μπορουσα...

Ενας ακομα "αμορφωτος"
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ο "Θ" ειναι ο Θniper σωστα? :hypnotize

:rotflmao:
    Βασικά δεν είχα τον sniper κατα νου μου αλλά πετυχημένο! :rotflmao:

πσσσ...είναι η αγαπημένη μου ατάκα...

Κατα τ'άλλα οι διαφωνούντες έχουν κλειστεί στα εγωιστικά οχυρά τους και εκτοξεύουν ριπάς εις αλλήλους όπως ο προφήτης προέβλεψε κατά τας γραφάς...

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    ............
    Μπράβο ρε Χρήστο!

Όταν ήμουν 14-15 χρονών, μετά από σκέψη , όσο μυαλό κι αν είχα σ'εκείνη την ηλικία, είχα κάνει μία δήλωση, που έκανα και τρόπο ζωής: Θα πίνω ένα καφέ, με όλους τους ανθρώπους, είτε είναι σκουπιδιάρηδες είτε είναι εφοπλιστές. Όλοι είναι ίδιοι, όλοι είναι διαφορετικοί όλοι κάτι έχουν να μου πούν, να μου διδάξουν. Μετά θα βγάλω έξω από την ζωή μου τους σκάρτους.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αγαπητε γιατρε (κατα δηλωσιν)...

Προφανως η λεξη "ιδανικα" ειναι κενη σημασιας για σενα.

Ζουμε (δυστυχως) σε μια εποχη που το ΜΟΝΟ "ιδανικο" ειναι το χρημα και το "ποσα βγαζεις", ανεξαρτητα με το αν αυτο γινεται ρουφωντας το αιμα των συνανθρωπων σου ή πατωντας επι πτωματων...

Προφανως (λογω επαγγελματος) εσυ τα κανεις και τα δυο και πολυ φοβαμαι (αν και το απευχομαι) ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ...

Ευτυχως (ή δυστυχως για σενα) υπαρχουν ακομα καποια "κουρελια" που "τραγουδουν"...

Καποιοι που ΔΕΝ κοιταξαν (οταν ηταν στην ηλικια σου) την πάρτη τους, αλλα προσπαθησαν να προσφερουν στην κοινωνια κανοντας οικογενεια, αναθρεφοντας παιδια και δινοντας τους αρχες ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ απο αυτες που πιστευεις εσυ...

Σε πληροφορω λοιπον (γιατι μαλλον ΔΕΝ το ξερεις) οτι στο υγειες κομματι της κοινωνιας μας, ΔΕΝ μετρανε ουτε τα "λεφτα", ουτε κι οποιαδηποτε "αγορασμενη μαγκια"...

Αν μ' αυτα τα πραγματα, νομιζεις οτι "θαμπωνεις" ηλιθια (αλλα πιθανον πιο ομορφα απ' τις γυναικες μας) κοριτσακια ή την κλικα των "γλυφτών" που θα σε αποκαλουν "φιλο", εισαι βαθια νυχτωμενος.

Καποια στιγμη θα καταλαβεις ποσο μόνος ησουνα, αλλα τοτε θα 'ναι αργα για σενα...

Εδω μεσα υπαρχουν πολλοι που εχουν κανει ισχυρες και καλες φιλιες (ακομα κι αν καποιοι ΔΕΝ εχουν γνωριστει), ΟΧΙ για να φαει ο ενας τα λεφτα του αλλουνου, αλλα γιατι (αλληλο)εκτιμησαν τον χαρακτηρα, το χιουμορ, την ευγενεια της ψυχης και οτιδηποτε αλλο, σιγουρα ομως ΟΧΙ ΥΛΙΚΟ ΑΓΑΘΟ.

Δεν ειμαι "νευριασμενος" και ΔΕΝ προκειται να βρισω (ακομα κι αν προκληθω), μιας κι αυτες ειναι οι δικες μου αρχες, αν μπορει να σου πει κατι αυτη η λεξη... :wacko:

Το μονο που θα σου πω ειναι οτι (ειλικρινα) λυπαμαι για το οτι εκφραζονται τετοιες αποψεις απο εναν νεο και μορφωμενο ανθρωπο...

Αποψεις που σπανια εκφραζονται απο αμορφωτους οικοδομους, νεκροθαφτες, υπαλληλακους και αλλα τετοια ανθρωπαρια, με τα οποια εχω την χαρα και την τιμη να κανω παρεα... :smilea:

Θα ηθελα να ακουσεις καποιον (μεγαλυτερο) που εχει φαει την ζωη με το κουταλι, και να ΜΗΝ το χρησιμοποιησεις σαν ενα ακομα πατημα για αντιπαραθεση...

Οντας οοοσο πιο ηπιος μπορουσα...

Ενα ακομα "αμορφωτος"
    Εσυ απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι πατησα επι πτωματων?
    Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι το μονο ιδανικο μου ειναι το χρημα ?Επειδη εχω το χρημα,και παιρνω ενα αυτοκινητο που μου αρεσει και μονο?
    Η απο το οτι δεν ζηλευω κανεναν και Φερραρι να παρεις εσυ εγω δεν εχω κανενα προβλημα??
    Εγω δεν μιλησα για γκομενες..αλλοι αρχησαν αυτη την ιστορια και απαντησα.Και ειχα και εχω δεν περιμενα να παρω αυτοκινητο για να βγαλω...απλα απντησα στους κομπλεξικους.
    Μαθηματα ζωης δεν μπορει να μου δωσει κανενας απο εδω,εγω φιλους που πεφτουν και στην φωτια για εμενα εχω και μου το εχουν αποδειξη πολλες φορες και σε πληροφωρω οτι ειναι 20 χρονια φιλοι μου +.
    Αυτο που μου την δινει ειναι οτι δεν βρησκεται πατημα σε αυτα που ειπα και ο καθενας το γυρναει οπως νομιζει οτι θα τον βγαλει καπου...δλδ να μου την πει.
    Μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα Xrider VS OLON δεν εχω προβλημα,αλλα ασυναρτησιες και αυθερετα συμπερασματα δεν μπορω να τις παλεψω...
    Οπως ειπες εδω δεν κανουμε διακρισεις τι ειναι ο καθενας..ετσι και εγω μπορω να εκφραζομαι και λιμανιοτικα.Οποτε λογωκρισια δεν πιπτει.
    Εγω απλα το μονο που εχω να πω ειναι,οτι υπηρξαν και ορισμενοι που πηραν το μερος μου γιατι καταλαβαν το ολο θεμα και δεν ειναι μιζεροι στην ζωη τους.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet
    enta3ei o giatros to phge ligo makria. Kakws vevaia.
    To mono pou 8a shmeiwna se ayta pou eipes einai oti DEN kremietai kanenas apo ta xeria SOU. Yparxoun ekkatomyria alloi giatroi kai sigoura para poloi kalyteroi apo sena, mporoune oloi kallista oloi pou 8'arxontousan se sena na pane se kapoion allo. Exe ypopshn panta pws kai SY e3artasai apo tous as8eneis sou oso aytoi apo sena (ama exeis idiwtikh klinikh)

Kai pou'sai, marios8, epeidh exw stenh sxesh me to klado ayto, de fantazesai ti soi giatroi kykloforoune. Exw zhsei olwn twn eidwn giatrous, se ola ta dianohtika, koinwnika kai morfwtika fasmata. Mhn ekplhsesai apo ayto to ena paradeigma. Ase pou thn shmerwn hmera yparxoun apeira epaggelmata to idio h kai pio dyskola apo ayto tou giatrou. O giatros xairei tetoias anagnwrishs logw ths h8ikhs kai ths paradoshs pou steketai apo pisw, alla ayta einai 3eperasmena (se ena va8mo) pia.
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

no moto? no party!!! Το avatar του/της paris_it
    ρε συ xrider. διαβασα πολλα απο αυτα που εγραψες. και ετσι απο απλη περιεργεια θελω να σε ρωτησω κατι. γιατι αντιδρας ετσι?

δεν εισαι ο μονος που σπουδασε ιταλια και εναι γιατρος. εσυ και αλλοι 1500 περιπου ειναι καθε χρονο.

επισης δεν εισαι ο μονος ελληνας που σπουδαζει ιταλια και εχει πολλα λεφτα. οι περισσοτεροι που ειμαστε και σπουδαζουμε εδω εχουμε μπολικα. (για να μην πω καταχρηστικα ολοι).

δεν εισαι ο μοναδικος που εχει γκομενες για τον Α η Β λογο (λεφτα χαρακτηρας ομορφια κτλ κτλ) η εξαιρεση στην εποχη μας ειναι να μην εχεις, οχι να εχεις.

επισης, χωρις να γνωριζεις προσωπικα φανταζομαι τα ατομα στα οποια απευθυνεσαι, πως μπορεις να λες οτι μια νυχτα απο την ζωη σου ειναι ολη η ζωη η δικη τους?

παρεπιπτοντως και κατι αλλο που τηα πρεπει να ξερεις, δεν κανουν τα λεφτα τον ανθρωπο αγορι μου... ο ανθρωπος κανει τα λεφτα...

και επειδη το παιζεις και πολυ hi class επειδη εισαι γιατρος, θα σου πω κατι ακομα, κανεις δεν θα κρεμεται απο τα α@@ σου. αποτελεις αναγκαστικα(και διστυχως για εμενα λογω της ιδεολογιας σου) μερος-μελος του τομεα των επαγγελματων υγειας. μας πληρωνουν για να τους κανουμε καλα οι ασθενεις.... καταλαβες??? ειναι η δουλεια μας... αυτο που διαβασες οταν εδινες το μαθημα της δεοντολογιας της σχολης σου...

αρα απ' οτι βλεπεις, δεν εισαι και πολυ ανωτερος απο κανενα... μαλον κατωτερος εισαι και ντροπιαζεις με την λογικη που σε διακατεχει τον κλαδο που εκπροσωπεις.

υ.γ.1 που τελειωσες αληθεια?? γιατι φανταζομαι πως ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο στην χωρα που ειμαστε... γιατι εαν τελειωσες στην ferrara που απ' οτι εχω καταλαβει βρισκεσαι, δεν εισαι σε θεση να μιλας για καλο πτυχιο-πανεπιστημιο....

υ.γ.2 για να μην παρεξηγηθουν τα λογια μου, δεν κανω ιατρικη, σπουδαζω φαρμακευτικη στην bologna. και οτι εγραψα το εγραψα γιατι τις ιδιες μ$^&κιες ακου και απο τα πρωτοετη που ερχονται εδω και μου εκανε εντυπωση που τα ακουω απο εναν ανθρωπο 31 ετων... την στιγμη που ακομη και τα πρωτοετη σταματε κατα το δευτερο ετος.

αυτα!

(πω πω οτι δεν εχω γραψει τοσα χρονια στο μοτο.γρ τα εγραψα σημερα! )

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Εσυ απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι πατησα επι πτωματων?
    Απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι το μονο ιδανικο μου ειναι το χρημα ?Επειδη εχω το χρημα,και παιρνω ενα αυτοκινητο που μου αρεσει και μονο?
    Η απο το οτι δεν ζηλευω κανεναν και Φερραρι να παρεις εσυ εγω δεν εχω κανενα προβλημα??
    Εγω δεν μιλησα για γκομενες..αλλοι αρχησαν αυτη την ιστορια και απαντησα.Και ειχα και εχω δεν περιμενα να παρω αυτοκινητο για να βγαλω...απλα απντησα στους κομπλεξικους.
    Μαθηματα ζωης δεν μπορει να μου δωσει κανενας απο εδω,εγω φιλους που πεφτουν και στην φωτια για εμενα εχω και μου το εχουν αποδειξη πολλες φορες και σε πληροφωρω οτι ειναι 20 χρονια φιλοι μου +.
    Αυτο που μου την δινει ειναι οτι δεν βρησκεται πατημα σε αυτα που ειπα και ο καθενας το γυρναει οπως νομιζει οτι θα τον βγαλει καπου...δλδ να μου την πει.
    Μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα Xrider VS OLON δεν εχω προβλημα,αλλα ασυναρτησιες και αυθερετα συμπερασματα δεν μπορω να τις παλεψω...
    Οπως ειπες εδω δεν κανουμε διακρισεις τι ειναι ο καθενας..ετσι και εγω μπορω να εκφραζομαι και λιμανιοτικα.Οποτε λογωκρισια δεν πιπτει.
    Εγω απλα το μονο που εχω να πω ειναι,οτι υπηρξαν και ορισμενοι που πηραν το μερος μου γιατι καταλαβαν το ολο θεμα και δεν ειναι μιζεροι στην ζωη τους.

Καλο πρωτο βημα το οτι ανακαλεις (εμμεσως πλην σαφως) αρκετα απο τα προηγουμενα "φιδια"...

Χαιρομαι! :smilea:

Btw Hyundai Accent εχω και θα ντρεπομουν να ειχα Ferrari, μιας και το θεωρω προκληση, για τις ψυχες που χανονται απο πεινα ενα γυρο...

Υ.Γ.: Βαριεμαι να (ξανα)διορθωνω ορθογραφικα λαθη (αν και του "πρακτικου")...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

no moto? no party!!! Το avatar του/της paris_it

Το θαρρος δεν ειναι σο μπλα μπλα..ειναι στην πραξη....αν ειχατε θαρρος θα εισασταν και πιο φτιαγμενοι απο εμενα...αλλα μαλλον δεν.

ΩΩΩΩ αυτο δεν το προσεξα πριν... δε μου λες ρε μαγγα εσυ, εαν δε πληρωνε καποιος απο πισω κατα την διαρκεια των σπουδων σου για να φτασεις εκει που νομιζεις οτι εισαι τωρα, ποσο φτιαγμενος θα ησουνα???? αντε τωρα γιατι πολυ τα πηρα..

ψωνισμενα γιατρουδακια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris_it
    ρε συ xrider. διαβασα πολλα απο αυτα που εγραψες. και ετσι απο απλη περιεργεια θελω να σε ρωτησω κατι. γιατι αντιδρας ετσι?

δεν εισαι ο μονος που σπουδασε ιταλια και εναι γιατρος. εσυ και αλλοι 1500 περιπου ειναι καθε χρονο.

υ.γ.1 που τελειωσες αληθεια?? γιατι φανταζομαι πως ξερεις ποσο σημαντικο ειναι αυτο στην χωρα που ειμαστε... γιατι εαν τελειωσες στην ferrara που απ' οτι εχω καταλαβει βρισκεσαι, δεν εισαι σε θεση να μιλας για καλο πτυχιο-πανεπιστημιο....

υ.γ.2 για να μην παρεξηγηθουν τα λογια μου, δεν κανω ιατρικη, σπουδαζω φαρμακευτικη στην bologna. και οτι εγραψα το εγραψα γιατι τις ιδιες μ$^&κιες ακου και απο τα πρωτοετη που ερχονται εδω και μου εκανε εντυπωση που τα ακουω απο εναν ανθρωπο 31 ετων... την στιγμη που ακομη και τα πρωτοετη σταματε κατα το δευτερο ετος.

αυτα!

(πω πω οτι δεν εχω γραψει τοσα χρονια στο μοτο.γρ τα εγραψα σημερα! )
    Ξερεις πολλουε Ελληνες να τελειωσαν στην Φερραρα??
    Πανε στην Μπολονια γιατι ειναι πιο ευκολα,οχι γιατι ειναι καλητερα.
    Κανεις και Φαρμακευτικη και θα επρεπε να ξερεις τι εστι Φαρμακευτικη στην Φερραρα...απλα το καλητερο σε ολη την Ιταλια...ξερεις ποσοι τελειωνουν εδω τον χρονο????Μαλλον οχι.
    Ξερεις ποσοι Ελληνες μετα απο 10ετιες γυρησαν με τιποτα πισω??Μαλλον ναι.
    Εσυ ποσα χρονια κανεις την φαρμακευτικη?
    Εγω στα 6 ειχα τελειωσει και εχω τελειωσει και με την ειδικοτητα μου...αρα μαλλον δεν ειμαι τυχαιος.
    Τουλαχιστον εσυ δεν θα επρεπε να ζηλευεις που παιρνω ενα αυτοκινητο...νορμαλ για τα εδω δεδομενα.
    Μπορει να ξερω και καθηγητες σου...οπτε μην αρχησεις και εσυ κωλοτουμπες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από paris_it
    Το θαρρος δεν ειναι σο μπλα μπλα..ειναι στην πραξη....αν ειχατε θαρρος θα εισασταν και πιο φτιαγμενοι απο εμενα...αλλα μαλλον δεν.

ΩΩΩΩ αυτο δεν το προσεξα πριν... δε μου λες ρε μαγγα εσυ, εαν δε πληρωνε καποιος απο πισω κατα την διαρκεια των σπουδων σου για να φτασεις εκει που νομιζεις οτι εισαι τωρα, ποσο φτιαγμενος θα ησουνα???? αντε τωρα γιατι πολυ τα πηρα..

ψωνισμενα γιατρουδακια...
    Δικα σου μια φορα δεν ηταν.Οποτε αντε καμμια βολτα τωρα στα μπαρακια να παρεις ματι κανενα κοριτσακι...τι λεω ρε γμτο...εχεις εξεταστικη τωρα ε?

Ξερεις πολλουε Ελληνες να τελειωσαν στην Φερραρα??
    Eγώ πάντως ξέρω έναν -πολύ καλά αφού είναι συγγενής μου- και για την ώρα σίγουρα έχει πολύ πιο σοβαρά διλήμματα από τα δικά σου.

Πάντως SLK από την Ιατρική, δεν μπορεί να έχει

You BETA believe...

Σελίδα 10 από 19 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/03/2004, 00:44
  2. Μάλλον μιλάω πολύ
    από NLS στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/02/2004, 11:59
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/01/2004, 22:08