Σελίδα 10 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 379

Θέμα: H ΑΕΚ ΜΕ ΣΕΒΙΛΗ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    εσεις τα εχετε μπερδεψει γιατι τοσα χρονια δε παιζατε με γιουβεντους αλλα με ΑΕΛ

κατσε να περασουν τα χρονια να δουμε ποιος μπερδευετε με τι

ολοι εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λενε

ειδατε τα χαλια σας??????

στο τελος τα ειχε παιξει ολη η ομαδα !!!! αμυνα στην αμυνα στην αμυνα μπας και γλιτωσετε το διασυρμο

Α εσεύ έτσι τα έχεις τα χάλια; Αυτό που είδες εχθές ήταν χάλια για σένα;;;
    Μάλλον έχεις μπερδέψει τις έννοιες.
    Χάλια ήταν το Μπάρτσα -ΑΕΚ 5-0 αν θυμάμαι καλά. Το ΠΑΟ-ΆΓΙΑΞ 0-3. Μην σου πω και το 0-1 καθότι το μόνο που έκαναν οι βάζελοι είναι να κάθονται πίσω και παναγιά μου βόηθα. Χάλια ήταν η εφτάρα του γαύρου η ξεφτίλα με την Σαχτάρ πέρσι η δική μας ξεφτίλα όταν πέσαμε κάτω στο γήπεδο... αυτά είναι χάλια!!!
    Οπότε κάνε μία αλλαγή στις έννοιες θα σε βοηθήσει.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Α εσεύ έτσι τα έχεις τα χάλια; Αυτό που είδες εχθές ήταν χάλια για σένα;;;
    Μάλλον έχεις μπερδέψει τις έννοιες.
    Χάλια ήταν το Μπάρτσα -ΑΕΚ 5-0 αν θυμάμαι καλά. Το ΠΑΟ-ΆΓΙΑΞ 0-3. Μην σου πω και το 0-1 καθότι το μόνο που έκαναν οι βάζελοι είναι να κάθονται πίσω και παναγιά μου βόηθα. Χάλια ήταν η εφτάρα του γαύρου η ξεφτίλα με την Σαχτάρ πέρσι η δική μας ξεφτίλα όταν πέσαμε κάτω στο γήπεδο... αυτά είναι χάλια!!!
    Οπότε κάνε μία αλλαγή στις έννοιες θα σε βοηθήσει.
    καλα τα ιδια λεγαμε και μεις

για πλακα σας ειχαν 2 δρασκελιες 2 πασες και κατευθειαν στην περιοχη σας

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ

ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΜΕΙΣ

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΓΉΠΕΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ

γιατι αν περιμενετ κανα νικολαιδη η ζαγορακη η ρεμο να διωξουν τους κακους εδω θα μαστε παλι μετα απο 50 χρονια να λεμε τα ιδια

Γνωμη ΜΟΥ
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ

+955, αυτό λέω συνέχεια.

Αν αντί για "μπράβο παιδιά, καλά παίξατε δεν πειράζει" τους γυρίσετε τη πλάτη, να δείτε πως θα σφίξουν οι κώλοι....

Τώρα γιατί να προσπαθήσουν; Και να χάσουν ξέρουν οτι οι οπαδοί δείχνουν "κατανόηση"

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

καλα τα ιδια λεγαμε και μεις

για πλακα σας ειχαν 2 δρασκελιες 2 πασες και κατευθειαν στην περιοχη σας

ΠΑΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ

ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΓΉΠΕΔΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΛΟΥΖΑΚΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ

ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΡΕ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΡΑ

γιατι αν περιμενετ κανα νικολαιδη η ζαγορακη η ρεμο να διωξουν τους κακους εδω θα μαστε παλι μετα απο 50 χρονια να λεμε τα ιδια

Γνωμη ΜΟΥ
    Α συμφωνώ με αυτό εννοείται. Έχεις δίκιο. Αλλά τι να γίνει; Βλέπεις είμεθα ηλιθιοι οι Έλληνες. Βρίζουμε βρίζουμε και μετά... τζουπ ξανακάνουμε τα ίδια.
    Και να εύχεσαι να υπάρχουν άνθρωποι όπως ο Ρέμος ή ο Ζαγοράκης και ο Ντέμης. Σοβαρά.
    Καλύτερα αυτοί παρά άνθρωποι της νύχτας και νονοί και απατεώνες όπως ο Ψωμιάδης, ο Τροχανάς ο Γιδόπουλος και πάει λέγοντας.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    καλα ο μαλακας ελληνας οπαδος μυαλο δε βαζει να δει περα απο την τυφλα του....

εχετε σκεφτει ποτε ΓΙΑΤΙ εχουν μπατζετ 100-200,000 εκατομυριων και πωσ πουλανε παιχτες σε αλλες ομαδες με 40εκ (πχ τον αμυντικο της στη Τσελσι φετος αυτον που δεν επαιξε χθες?)

καλα οταν καταλαβετε οτι ολες οι ομαδες στην ευρωπη πανε εκει ξεροντας οτι θα χασουν... (θα δειτε ποσοι θα περασουν απο εκει... Τσελσι???0, Μπαρτσα???? κτλ....) θα ξυπνησετε και θα πειτε ... καλα ηταν τα 2 γκολακια....

τι να λεμε... οι σουπερ γρηγοροι (για το ελληνικο πρωταθλημα...) Μαντουκα και ραμος... ηταν χελονες... μπροστα στους παιχτες τησ σεβιλλης... μιλαμε για ομαδαρα οχι μαλακιες....

και απο που ωσ που το 2-0 ειναι σκορ που δε μπορει να γυρισει? ασχετα με οτι δε μπορει η ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΒΙΛΗ να το κανει... το 2-0 ειναι σκορ που εχει γυρισει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ... ΜΗ ΛΕΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ::::

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    καλα ο μαλακας ελληνας οπαδος μυαλο δε βαζει να δει περα απο την τυφλα του....

εχετε σκεφτει ποτε ΓΙΑΤΙ εχουν μπατζετ 100-200,000 εκατομυριων και πωσ πουλανε παιχτες σε αλλες ομαδες με 40εκ (πχ τον αμυντικο της στη Τσελσι φετος αυτον που δεν επαιξε χθες?)

καλα οταν καταλαβετε οτι ολες οι ομαδες στην ευρωπη πανε εκει ξεροντας οτι θα χασουν... (θα δειτε ποσοι θα περασουν απο εκει... Τσελσι???0, Μπαρτσα???? κτλ....) θα ξυπνησετε και θα πειτε ... καλα ηταν τα 2 γκολακια....

τι να λεμε... οι σουπερ γρηγοροι (για το ελληνικο πρωταθλημα...) Μαντουκα και ραμος... ηταν χελονες... μπροστα στους παιχτες τησ σεβιλλης... μιλαμε για ομαδαρα οχι μαλακιες....

και απο που ωσ που το 2-0 ειναι σκορ που δε μπορει να γυρισει? ασχετα με οτι δε μπορει η ΑΕΚ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΕΒΙΛΗ να το κανει... το 2-0 ειναι σκορ που εχει γυρισει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ... ΜΗ ΛΕΜΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ::::

Ότι έχει γυρίσει ναι σαφώς. Αλλά όπως ξέρουμε και λέμε όλοι μας... είναι ανώτερη ομάδα. Αυτό δεν κρύβεται.

ωραια ολοι τα ιδια λεμε συμφωνουμε ας πουμε η γιουβεντους ηταν ομαδουλα Ω εθνικης αρα ο ολυμπιακος ηταν πουτανα αλλα το αεκακι οχι

ΡΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΚΑΠΤΕΝ ΚΑΙ ΑΛΧΙΜΙΣΤΗΣ ειμαστε ακομα ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ! ειδικα στην ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ

και μην περιμενετε ο ριβαλντο να βγαζει ολοκληρους αγωνες ντουρασελ

ουτε ο Ζηκος ουτε κανεις

μακατι καποτε να εχουμε ενα καλο πρωταθλημα και μια καλη πορεια εξω!!!! οποια ομαδα και να το κανει αυτο!!! μεχρι τοτε θα σφαζομαστε στο μοτο

Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.... ΑΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ?

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΕΛΟΣ΄. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΗ ΕΣΤΩ ΙΣΠΟΛΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ... ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΑ....

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ СL .... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΠΑ THS SOUFRALEAGE ΠΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ (ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΜΕΝΑ....) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ"...ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ.+_ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΛΟΟΥ ΜΟΣΙΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΧΘΕΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 2 ΓΚΟΛΑΚΙΑ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ... ΑΞΟΠΡΕΠΕΣΤΑΤΑ...

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΡΑ... ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΗ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.... ΑΜΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΕΦΑ, ΩΣΤΕ ΜΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ?

ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΕΛΟΣ΄. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΙΚΗΗ ΕΣΤΩ ΙΣΠΟΛΑΛΙΑ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΙΑ... ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΠΑΛΙΑ....

ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ СL .... ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΧΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΟΥΠΑ THS SOUFRALEAGE ΠΟΥ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ (ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΤΕ ΕΜΕΝΑ....) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΑΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΑΛΛΟΥΣ"...ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΡΙΜΠΟ.+_ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!!! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΤΕΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΜΥΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΛΟΟΥ ΜΟΣΙΟΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ.... ΑΥΤΑ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΧΘΕΣ!!! ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΩΡΑ... ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΣΟΥΦΡΑΛΙΓΚ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΙΔΗ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ... ΑΛΛΑ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ

Ο γνωστός ίδης! Πάντα αισιόδοξος και με το παραπάνω.
    Κράτα καμιά πισινή που σε λέγω...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    βάλε και Αντριάνο... βάλε και τον πιτσιρικά τον 19χρονο απο την μεριά του Ράμος.... βάλε και τον Ντραγκουντίνοβιτς, ... τον Κανουτέ (πρώτος σκόρερ πέρισυ)...

Οτι θέλουμε λέμε μου φαίνεται...

Έίπαμε να σοβαρευτούμε. Ελπίδες για θαύμα είχαμε και μια αξίωση να σταθούμε καλά απο την αρχή, όντως ενώ είμαστε ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ και οχι συμβιβασμένοι με την ιδέα.

Gandalf

AΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΑΣ.........ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΜΕ....

Πές μου έσύ,ποιός είναι ό άκριβώτερος παίκτης τής Σεβίλλης....!!!!!!!
    ΕΓΩ ΛΕΩ Ο ΚΑΝΟΥΤΕ........ΚΑΙ ΚΟΣΤΙΣΕ 6 ΜΥΡΡΙΑ........
    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΑΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ...... ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ!!!!!!!!!

Τού Λύμπε ή μεταγραφή άν γινόταν στή Νυρεμβέργη θά ήταν 6-7 μύρρια..???
    Έδώ ένας Καστίγιο καί οί Ούκρανοί έσκασαν μέ τό συμβόλαιο μαζί...........
    28 ΠΑΡΑΚΑΛΩ..........!!!!!!!!!!!!

Άντε βάλε καί άλλα 6 ό Ρενάτο...............
    Άλλο τόν παίρνω 700.000 καί τόν πουλάω 30 μύρρια.....ΑΛΒΕΣ........καί πάλι
    είκονικά είναι τά νούμερα......
    Πόσες συμμετοχές στήν Έθνική Βραζιλίας έχει τό παλικάρι.....????????

Ένα φοβερό σύνολο έχει ή Σεβίλλη...........ΜΟΝΤΕΡΝΟ..........πού άνταποκρίνεται
    στίς άπαιτήσεις τών καιρών...........

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΥΣ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    7 παίκτες στό πρεσσάρισμα καί 9 στήν κόντρα.........!!!!!!!!!!!

Είδατε μία φορά τούς πλάγιους έπιθετικούς μας νά παίξουν ένας μέ έναν...........??????????
    Πάντα 2 καί 3 είχαν νά περάσουν...........
    Μόνο στό τελευταίο δεκάλεπτο 2 φορές ό Μαντούκα βρέθηκε μέ τόν Ντραγκουντίνοβιτς
    άλλά ήταν ήδη κουρασμένος........

Καταλήγοντας λέω πώς δέν είναι μόνο τά μπάτζετ.......ύπάρχουν καί άλλα κόλπα
    Περίεργα φυτώρια άπό Λατινική Άμερική ,μανατζαραίοι,Ίσπανική άγορά.......κ.λ.π.....
    Άς μήν ξεχνάμε ότι ή Σεβίλλη τό 2000 έπεσε.............
    στή Β΄Έθνική ΓΙΑ.......ΧΡΕΗ...........!!!!!!!!!!!!

Μπράβο τους λοιπόν άλλά όπως τήν είδα...........δέν είναι ή όμάδα πού θά κάνει τό μπάμ
    στό CH.L.............
    Aύτό δείχνει τό ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ...........!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καί δεύτερη πρόβλεψη ...............πιστεύω πώς αύτή ή ΑΕΚ είναι φτιαγμένη...........
    ΓΙΑ ΕΓΧΩΡΙΑ.........ΠΡΑΜΜΑΤΑ........!!!!!!!!!!

Δέν θά κάνω κριτική στούς παίκτες ,δέν έχει νόημα.......
    Όμως ένα θά πώ........
    Ν'ΣΑΛΙΒΑ............ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ......δέν έχει νά ζηλέψει τίποτε άπό κανέναν τής Σεβίλλης....!!!!!!!!!

Παλαιό μέλος
    +10000000

(αν πηγαινε αλλη ομαδα θα ηταν η πουτανα της ευρωπης αλλα αυτοι ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΗΓΑΝ-χαχαχαχαχαχ-)

μπακαλιστικες νοοτροπιες που εχουμε στην πλειοψηφια μας εδω (φυσικα και δε βγαζω εαυτον απεξω)

ετσι ειναι οπως τα λες

ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ...........ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ..........

Καί μετά νά έκφέρεις άποψη.........!!!!!!!!
    Ύπάρχουν καί.........
    ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ.......!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xlitos

Αν σκεφτεσαι ετσι ξεχνα την ευρωπη όχι μονο για φετος αλλα για πάντα...παντα θα σου τυχαινουν Σεβίλες κτλ γιατι δεν θα εχεις πόντους για μια ευνοϊκότερη κλήρωση...

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΕΣΥ ΜΙΚΡΗ...........ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΠΡΩΤΑ..........

Καί μετά νά έκφέρεις άποψη.........!!!!!!!!
    Ύπάρχουν καί.........
    ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΜΕΣ.......!!!!!!!!

φυσικα και υπαρχουν !!!! φιλε ιρινιαα το ξερω ασχετος αν πειραζομαστε δε το κανουμε σε προσωπικό επιπεδο (οχι εγω) αλλα για τις ομαδες

Παλαιό μέλος
    φυσικα και υπαρχουν !!!! φιλε ιρινιαα το ξερω ασχετος αν πειραζομαστε δε το κανουμε σε προσωπικό επιπεδο (οχι εγω) αλλα για τις ομαδες
    ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ..................

Καταλαβαίνεις τώρα.....!!!!!!!!!
    Πές καί τού παιδιού κουράγιο.......
    Έγώ χθές κυριολεκτικά δέ μιλιόμουνα μέχρι πού κοιμήθηκα,καί τό πρωί.....
    τήν πλήρωσε ό γιός μου......
    Τόν παράτησα στή Χαλκιδική καί έτρεχε μέ τό ΚΤΕΛ
    έπειδή δέν ήρθε τό βράδυ στήν ώρα του στό σπίτι.....!!!!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ........????????

ΥΓ. Έχω μιά έλπίδα νά φιάξει άπόψε τό κέφι μου.......Έσπανιόλ τή λένε.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa
    ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΜΟΥ..................

Καταλαβαίνεις τώρα.....!!!!!!!!!
    Πές καί τού παιδιού κουράγιο.......
    Έγώ χθές κυριολεκτικά δέ μιλιόμουνα μέχρι πού κοιμήθηκα,καί τό πρωί.....
    τήν πλήρωσε ό γιός μου......
    Τόν παράτησα στή Χαλκιδική καί έτρεχε μέ τό ΚΤΕΛ
    έπειδή δέν ήρθε τό βράδυ στήν ώρα του στό σπίτι.....!!!!!!!!!!

ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ........????????

δεν εχουμε παιδια αλλα εχουμε παραπλήσια και χειροτερα :rotflmao: :rotflmao:

αλλα να δεις οτι δεν ειμαι και τοσο κακια εγω περσυ ημουν στους μισους και αγωνες μαζι του μεσα στο ΟΑΚΑ αλλα αυτος πληρωνε τα εισιτήρια εννοειτε
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 10 από 26 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΕΚ: «Εμείς με 20εκατ. θα παίρναμε το Τσ. Λιγκ»!
    από Nazgul στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 17:00
  2. ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΤΟ ΑΕΚ-ΣΕΒΙΛΗ
    από alximistis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2007, 13:03
  3. Suzuki με V-2... DESMO !!!!!
    από SeNNinhA στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 11:28
  4. Απαντήσεις: 4