εγω ακουσα οτι ο αλφα δινει εως και ενα εκατομμυριο ευρω σε οποιον πει πληροφοριες για τους εμπρηστες ραδιο αρβυλα?
εγω ακουσα οτι ο αλφα δινει εως και ενα εκατομμυριο ευρω σε οποιον πει πληροφοριες για τους εμπρηστες ραδιο αρβυλα?
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αληθεια ειναι,αλλα και ?ουτε τα δεντρα θα ξαναφυτρωσουν ουτε τα σπιτια θα ξαναχτιστουν και ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΟΟΟΣΑΑΑΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ 23.30 ΠΑΤΗΣΙΩΝ & ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ [SIZE=16 ] ΚΑΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΡΙΣΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.
ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ
[/SIZE]
ΟΧΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
Εγω θα πω καλημερα κι ας μην ειναι...
καλημερα παιδες...
Ωσπου να ψηφισουμε και να τους ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ...
(Ρε γαμωτο...δεν γουσταρω να εκτονοθω σ ενα πληκρολογιο γι αυτο και δεν ΘΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑΣΩ ...)
ας κανουμε κατι για τους ανθρωπους μας εκει...
Απο εναν λογο συμπαραστασης πρωτα...
ενα τηλεφωνο σε ενα μακρινο μας ξαδερφο,θεια κτλ που μπορει να μην "μιλαμε" πολυ συχνα
αλλα ισως αυτην την ωρα να εχει την αναγκη μας...
Να προσφερουμε ΕΜΕΙΣ βοηθεια γιατι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν ειναι επαιτες,ΕΧΟΥΝ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
και ισως
να εχουν αναγκη ν ακουσουν αυτο τοσο απλο...
"Μπορω να σε βοηθησω σε κατι,πες μου σε παρακαλω..."
Και σιγουρα κατι απ το απεραντο κενο που νοιωθουν αυτοι οι ΑΝΘΡΩΠΟΙ ...
ισως κατι...
εστω και λιγο...
θα καλυψουμε...
Αβοηθητοι απο κρατος,λαμογια πολιτικους,κωλο-κρατος προνοιας
ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕΙΝΑΜΕ...
Εμεις ατομικα πρεπει να φανουμε ανθρωποι,μονο ετσι "σωζετε" την κατασταση...
μετα οταν θα κατακατσει η σταχτυ θα τα πουμε με τους "ΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ"!!!!
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΘΟΥΜΕ.
ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΑ ΤΟΟΟΟΣΑΑΑΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ 23.30 ΠΑΤΗΣΙΩΝ & ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ [SIZE=16 ] ΚΑΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΠΡΙΣΤΗ, ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ ΠΑΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΡΑΦΑΝ ΓΙΑ ΚΡΑΝΟΣ.
[/SIZE]
se grapsane?
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
το σενάριο να είναι ήδη άχρηστοι και ανίκανοι και αυτό να είχε σαν αποτέλεσμα να καταστρέψουν την πυροσβεστική σου πέρασε από το μυαλό;Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Το λέω κι εδώ οκ δεν τρέχει τίποτα. Το πολύ'πολύ... είπαμε! Πέτρες!!!
Δεν υιοθετώ τις θεωρίες πεερί ασύμμετρης απειλής τρομοκρατίας και τρίχες τέτοιες ΟΠΩ~ λέγονται.
ΑΠό την άλλη όμως... αρνούμαι να πιστέψω ότι όλος αυτός ο χαμός είναι αποτέλεσμα μερικών οικοπεδοφάγων!
Για δύο λόγους.
1. Δεν μπήκαν όλες οι πυρκαγιές σε εκτάσεις και περιοχές οι οποίες να μπορούν να διεκδικηθούν.
2. Αν οι οικοπεδοφάγοι και οι λοιποί απατεώνες είναι τόσο οργανωμένοι... καλύτερα να βάλουμε ένα κλειστόν στο μαγαζί που λέγεται χώρα και ας την κάνουμε.
Θεωρώ ότι από πίσω κρύβονται άλλοι κύκλοι ΟΧΙ του εξωτερικού οι οποίοι έχουν στόχο να βλάψουν μακροπρόθεσμα όχι τη χώρα αλλά τους θεσμούς!
Ναι ξέρω ακούγεται χαζό και γελοίο και ίσως να είναι. Οκ.
Αλλά εδώ και μέρες καίνε τα πάντα μπαίνουν φωτιές 3'4 το πρωί σε δύσβατες περιοχές στέλνουν την πυροσβεστική αλλού την υποχρεώνουν να διασπά τις δυνάμεις της... αυτό εμένα μου κάθεται σε αμιγώς ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ!!!
Ποιοι;;;
ΑΝ λέω ΑΝ στόχος τους είνα η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ του κράτους να φανούν όλοι άχρηστοι ανίκανοι κ.λπ αυτό ανοίγει το δρόμο σε άλλες... καταστάσεις.
έχουν λυσάξει οι πυροσβέστες να φωνάζουν ότι έχουν 4000 ελλείψεις και αντί για πυροσβέστες προσλαμβάνονται αγροφύλακες
Οχι ρε φίλε αλλά δε είναι το θέμα να σε γράψουν αλλά τι σκατά έκαναν τα σκυλιά σε μια τέτοια Εθνική καταστροφή όταν βουήζουν οι τηλεοράσεις και έχει κηρυχτεί η Ελλάδα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
se grapsane?
Aγροφύλακες προσλάβαν γιατί κοστίζουν πολύ λιγότερο σε εκπαιδευση- μισθούς...
Οσον αφορά το ''σχέδιο'' εμενα μου δίνεται η εντύπωση ότι η Γαια προσπαθεί με κάποιο τρόπο να μας ξεφορτωθει, είτε με φωτιές είτε με πλυμήρες είτε με σεισμούς...
Ειναι ωραία η θάλασσα γιατί κινείται πάντα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
[/SIZE]
ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ!!!
...και πολυ σωστα τα λεει ο kapeos
Στο κρυονερι που εκαναν ελεγχο σε μαυρους για πλαστα cd
ΕΦΑΓΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΒΡΙΣΙΜΟ(πετρες επρεπε..) απο τους κατοικους...
γιατι πιο περα καιγοταν η Δροσσια ΚΑΙΓΟΤΑΝ ...
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ
ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΔΩΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ & ΠΙΛΟΤΟΥΣ...
Παλευουν μονοι τους με τον καθε ρουφιανο πολιτικαντη να τους στελνει
μεσα σε φωτειες χωρις μισθο,χωρις επιδομα,χωρις ρεπο,χωρις υποστηριξη(4000 ατομα
θελει ΚΑΙ επισημα η πυροσβεστικη για να καλυψει τισ αναγκες της)
ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ"
Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)
"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"
Αυτό πράγματι είναι η πικρή αλήθεια!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Stergios69
Aγροφύλακες προσλάβαν γιατί κοστίζουν πολύ λιγότερο σε εκπαιδευση- μισθούς...
Οσον αφορά το ''σχέδιο'' εμενα μου δίνεται η εντύπωση ότι η Γαια προσπαθεί με κάποιο τρόπο να μας ξεφορτωθει, είτε με φωτιές είτε με πλυμήρες είτε με σεισμούς...![]()
Λοιπόν
ιδού οι "ΒΆΡΒΑΡΟΙ"
τη δεκαετία του 50 και του 60 ήταν οι κομμουνιστές
την του 70 ήταν οι χουντικοί
την του 80 μέχρι το 85 ήταν οι "μεταξικοί¨της 4ης αυγούστου
από 85-90 οι τούρκοι
τη δεκαετία του 90 οι αλβανοί και οι σκοπιανοί
τώρα είναι οι αντιεξουσιαστές (ίσως προκύψουν και τίποτα μουσουλμάνοι στη πορεία...)
Τελικά οι έλληνες οικοπεδοφάγοι, αδαείς κτηνοτρόφοι, αμόρφωτοι γεωργοί (που καίνε τα σπάρτα αντί να τα κομποστοποιήσουν για οργανικό λίπασμα), η ΔΕΗ με το ασυντήρητο δίκτυο και τους πυλώνες μέσα στα δάση και οι συμπατριώτες μας ΗΛΙΘΙΟΙ που έχουν γεμίσει το τόπο χωματερές γνωστές και άγνωστες ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
Κακώς πολύ κακώς που δεν έχω φύγει ακόμα από την κωλοχώρα....
ΥΓ μουλεγε πέρσι φίλος πυροσβέστης: το 67% των πυρκαγιών είναι εξ αμελείας. από αυτές 30 % ξεκινούν από τις "χωματερές" που λέγονται parking εθνικών οδών...
καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός
Χθες--Ομονοια με τη χωρα σε κατασταση εκτακτου αναγκης και να βρεχει σταχτη, οι αστυνομικοι κυνηγουσαν το παζαρι της Αγιου Κωνσταντινου. Ακουσα στο Γαλατσι για κρανη αλλα και στα Καλυβια εθελοντες με μηχανη (δυστυχως ξεκρανωτους) να τους γραφουν. Ειναι ή δεν ειναι παρανοϊκη αυτή η χώρα.
Χα! Τα κινητα τωρα ξαφνικα δεν μπορουν να τα εντοπισουν; Φτασαμε να ειναι τα ΜΜΕ αρωγος στην πυροσβεση....
mustili
Ναι στην αποχή ΟΧΙ στην απόχη
Λοιπον... παιξτε Χ για να'στε μεσα.
Αν ψηφιζουν ολο και λιγοτεροι θα γινουν lemmings οι προδοτες.
Κοιταξτε τα προβληματα σας και σταματηστε να τρεχετε για την καριερα του καθε πολιτικαντη.
Και να γιατι>>
Οταν μεινουν μερικες χιλιαδουλες ψηφοφοροι θα ειναι ΕΥΚΟΛΗ Η ΛΕΙΑ!
Θα τους περιμενουμε με τα ροπ... τα κουφετα.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΑΣ!