oresth ξαναπερασα απο το πιστακι μεταξυ σπατων λουτσας... εκεινο το εγκαταλελειμενο για καρτ ακι ΣΜ που ειχαν μπαζωσει...
το καθαρισανε...
εχει βεβαια μερικες τρύπες αλλά το γυροφέρνεις άνετα με ΣΜ
oresth ξαναπερασα απο το πιστακι μεταξυ σπατων λουτσας... εκεινο το εγκαταλελειμενο για καρτ ακι ΣΜ που ειχαν μπαζωσει...
το καθαρισανε...
http://www.x-e.gr/pages/Results.aspx...5-60c7921935c7
Ανακαλύψτε την πηγή. Μεγεθυντές, ερωτικά βοηθήματα, DVD τελευταίας κυκλοφορίας, εσώρουχα εισαγωγής, περιοδικά, super προσφορές, 12 DVD των μεγαλύτερων εταιρειών original 50 ευρώ, 30 DVD 100 ευρώ, 50 DVD 150 ευρώ, 12 κασέτες 30 ευρώ, 1 κούκλα, 1 δονητής 50 ευρώ, 1 μεγεθυντής, 1 δονητής 50 ευρώ.
Πρώτη δημοσίευση: 19/8/2007 Τελευταία δημοσίευση: 23/9/2007
ΑΔΕΣΜΕΥΤΕΣ εμφανίσιμες αλλοδαπές ζητούν να γνωριστούν με Ελληνες όλων των ηλικιών, για συμβίωση, φιλία, γάμο, ανοικτά και Σαββατοκύριακα
Πρώτη δημοσίευση: 12/1/2007 Τελευταία δημοσίευση: 28/9/2007
ΑΝΕΤΟ και φιλικό περιβάλλον 150 τ.μ., Υπεύθυνη ενημέρωση. Υπερεξελιγμένοι μεγεθυντές άμεσης νεανικής σκληρότητας, αύξησης 3 - 8 πόντων, υπεραληθοφανείς δονητές, ζώνες, ρούχα - εσώρουχα, δερμάτινα, βοηθήματα, 10.000 DVD, ειδικά θέματα ακυκλοφόρητα. Ασυναγώνιστες τιμές, χονδρική. Παραγγελίες 1 ώρα στο χώρο σας.
Αχ και να ξερε μια ψυχη τί δουλεια κανω!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
μονοκυλινδρο???![]()
![]()
![]()
![]()
χααχαχαχαχ πως τα παρουσιαζεται ολα ετσι οπως θελετε, δεν ειπα οτι το BMW ειναι μονοκυλινδρο παλι χαζος το παιζεις; ΕΙΠΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΕΛΑ, ΤΟ GS 1200 ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΑ,ΑΜΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το καθαρισανε...
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
το καθαρισανε...
εχει βεβαια μερικες τρύπες αλλά το γυροφέρνεις άνετα με ΣΜ![]()
![]()
![]()
ορεστηηηηηηηηη
πες αλευριιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
φοβασαι ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
χααχαχαχαχ πως τα παρουσιαζεται ολα ετσι οπως θελετε, δεν ειπα οτι το BMW ειναι μονοκυλινδρο παλι χαζος το παιζεις; ΕΙΠΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ ΣΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΜΟΥ ΕΛΑ, ΤΟ GS 1200 ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΛΑ,ΑΜΑ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΟ.
δε πειραζει
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a34:
And the road becomes my bride
I have stripped of all but pride
So in her I do confide
And she keeps me satisfied
Gives me all I need
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Αχ και να ξερε μια ψυχη τί δουλεια κανω!
![]()
![]()
Στην Χρυση ευκαιρια δουλευεις;![]()
τα υπολοιπα τα προσπερασες ε???Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Στην Χρυση ευκαιρια δουλευεις;![]()
![]()
φοβασαι ε???
δε πειραζει
![]()
Σε φοβαμαι παρα πολυ, δε ξερω αμα θα κοιμηθω αποψε...
εισαι και πολυ κακος σαν τον Eddie των Iron maiden, ακομα εκει εμεινες; στα τερατακια; δε μεγαλωσες;
παντως δε θα τα στησεις...κοτκοτκοτΑρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
Σε φοβαμαι παρα πολυ, δε ξερω αμα θα κοιμηθω αποψε...
τουλαχιστον οχι με μενα αλλα για να σε δω εκει με τον κατανα....![]()
αρκετα παντως για να βαλω τη μαπα μου και να το παιζω τζοβενο.Αρχικά δημιουργήθηκε από OrEsTiS82
εισαι και πολυ κακος σαν τον Eddie των Iron maiden, ακομα εκει εμεινες; στα τερατακια; δε μεγαλωσες;![]()
παντως δε θα τα στησεις...κοτκοτκοτ
Κατσε να φτιαξω κι αλλα...
![]()
![]()
![]()
![]()
παντως δε θα τα στησεις...κοτκοτκοτ
Με τον Katana θα κανονισουμε να παμε κανενα προβλημα,τον παω και το ξερει,απορω πως σας κανει παρεα τους υπολοιπους της παρεας.![]()
![]()