pap μετά την Υλίκη σε 1 στάση - ρε Σταυρο σαν δροσιά δεν έχει ??Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
και για να μη μας πουν και μετριοφρωνες, το βραβειο IronButt της εκδρομης το απονεμω στο κωλαρακι μου, που αντεξε τοσες ωρες πανω στη σανιδα του tuono!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε να μη θελει κανεις να το οδηγησει χθες.....![]()
Που πάς βρε χωρίς γάντια στο βουνό.
Pap μετά με R1200GS στην επιστροφή, Τίγκας με το σπαστήρι στην επιστροφή άσε που φόραγα τις κουμούτσες τις εντουράδικες τις μπότες και δεν μπορούσα να αλλάξω και ταχύτητες εύκολα.
Η βόλτα ήταν υπερτίγκα με τιγκοπανέμορφες διαδρομές και εικόνες ειδικά μετά την Λ.Πλαστήρα στο δρόμο για Κέδρο-Βρύσες-Σμόκοβο-Μακρακώμη.
Η βραδυνή διαδρομή ήταν απίστευτα πανέμορφη στα βουνά των Αγράφων όπως και η απαραίτητη συνδρομή του gps που ήταν τα μάτια μας για το βράδυ.
Πολλά χλμ τα οποία πραγματικά εμένα δεν με κούρασαν καθόλου με υπέροχη παρέα![]()
Sorry dim & trooper που την κάναμε εχθές αλλά δεν την πάλευα άλλο νύσταζα λιγουλάκι :ZZZ:
Την επόμενη καλή κανονίστε την Σαββατο να μπορούμε να διανυκτερεύσουμε΄, γιατί εμένα δυστυχώς δεν με επαιρνε εχθές.
ΥΓ. Trooper ξέρω 1 ωραίο τσιπουράδικο Φλώρινα βρε δεν πεταγόμαστε αύριο μετά την δουλεία, 2 τσιγάρα δρόμος είναι.![]()
![]()