Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 213

Θέμα: Fmx650 Vs Drz400

γινεται διαμαχη με το μηχανακι μου και δεν με ενημερωνει κανεις? κουφαλιτσες...

το λοιπον...ως κατοχος fmx εχω να πω τα εξης...

τις μαλακιες περι βαρους μην τις ξανακουσω...το μηχανακι ειναι σαν παπι στην αισθηση...οπως και το drz βεβαια...κι ας εχει παραπανω κιλα...

εχει ενα μοτερ που δεν παει μια μεν(απο πλευρας ιπποδυναμης) ΑΛΛΑ , εχει απιστευτη ροπη στις μεσαιες κατι που το κανει να ξεκολαει παντου με ιδιαιτερη ευκολια...

ειναι αεροψυκτο , που σημαινει οτι δεν εχεις να ασχολεισαι με νερα κολαρα τρομπες θερμοστατες βεντιλατερ...και μην μου πειτε οτι του drz δεν χαλανε...φατε μια τουμπα και μετα ελατε να μου πειτε ποσο κανει το ψυγειο...(το ενα)...

απο πλευρας αξιοπιστιας ειναι απλως ασπαστο...και το εχει αποδειξει εδω και σχεδον 20 χρονια...xr 650 l , dominator 650....

παει σταθερα με 140(κοντερ) για παντα και σε ισιωμα βλεπει και 160κατιτις...

απο στησιμο ειναι μετριοτατο...μαλακες-γρηγορες αναρτησεις που απλως σε μετακινουν...με καλα λαστιχα βελτιωνεται λιγο η κατασταση αλλα οχι τιποτα το φοβερο...το usd που φοραει μην σας ψαρωνει...ειναι απλως αθλιο...

η σελα δεν ειναι οτι πιο ανετο υπαρχει αλλα δεν θες και χειρουργειο μετα απο μια ωρα οδηγηση...

η καταναλωση ειναι επισης σε μετρια επιπεδα και κυμαινεται απο 6-8 λιτρα/100χλμ. αναλογα το χερι που εχει κανεις...

το drz απο την αλλη ειναι πιο εξελιγμενο τεχνολογικα,πραγμα ομως αχρηστο επι της ουσιας αν το αφησεις σε στοκ μορφη...

το μοταρντ που ουσιαστικα ειναι το απλο drz απο μοτερ ειναι εξισου για γελια οπως το fmx και συν τοις αλλοις δεν εχει και ροπη λογω κυβικων...αν δεν μπουν τουλαχιστον οι εκκεντροφοροι,φλαντζα καυσεως και το fcr του Ε η κατασταση δεν σωζεται....

δεν ειχα ποτε drz αλλα εχω οδηγησει πολλα και εχω φτιαξει και δυο-τρια...(Ε)...

...αν θες ροπες ,αξιοπιστια,τσαμπα συντηρηση, θα παρεις fmx...αν θες πιο πολυ κοζι και τεχνολογια θα παρεις drz...

για το χτ το 660 δεν εχω ιδιαν αποψη και δεν θα σχολιασω...παντως εχω ακουσει καλα λογια...

με γειες οτι κι αν παρεις...
    frankly my dear, i dont give a damn...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    γινεται διαμαχη με το μηχανακι μου και δεν με ενημερωνει κανεις? κουφαλιτσες...

το λοιπον...ως κατοχος fmx εχω να πω τα εξης...

τις μαλακιες περι βαρους μην τις ξανακουσω...το μηχανακι ειναι σαν παπι στην αισθηση...οπως και το drz βεβαια...κι ας εχει παραπανω κιλα...

εχει ενα μοτερ που δεν παει μια μεν(απο πλευρας ιπποδυναμης) ΑΛΛΑ , εχει απιστευτη ροπη στις μεσαιες κατι που το κανει να ξεκολαει παντου με ιδιαιτερη ευκολια...

ειναι αεροψυκτο , που σημαινει οτι δεν εχεις να ασχολεισαι με νερα κολαρα τρομπες θερμοστατες βεντιλατερ...και μην μου πειτε οτι του drz δεν χαλανε...φατε μια τουμπα και μετα ελατε να μου πειτε ποσο κανει το ψυγειο...(το ενα)...

απο πλευρας αξιοπιστιας ειναι απλως ασπαστο...και το εχει αποδειξει εδω και σχεδον 20 χρονια...xr 650 l , dominator 650....

παει σταθερα με 140(κοντερ) για παντα και σε ισιωμα βλεπει και 160κατιτις...

απο στησιμο ειναι μετριοτατο...μαλακες-γρηγορες αναρτησεις που απλως σε μετακινουν...με καλα λαστιχα βελτιωνεται λιγο η κατασταση αλλα οχι τιποτα το φοβερο...το usd που φοραει μην σας ψαρωνει...ειναι απλως αθλιο...

η σελα δεν ειναι οτι πιο ανετο υπαρχει αλλα δεν θες και χειρουργειο μετα απο μια ωρα οδηγηση...

η καταναλωση ειναι επισης σε μετρια επιπεδα και κυμαινεται απο 6-8 λιτρα/100χλμ. αναλογα το χερι που εχει κανεις...

το drz απο την αλλη ειναι πιο εξελιγμενο τεχνολογικα,πραγμα ομως αχρηστο επι της ουσιας αν το αφησεις σε στοκ μορφη...

το μοταρντ που ουσιαστικα ειναι το απλο drz απο μοτερ ειναι εξισου για γελια οπως το fmx και συν τοις αλλοις δεν εχει και ροπη λογω κυβικων...αν δεν μπουν τουλαχιστον οι εκκεντροφοροι,φλαντζα καυσεως και το fcr του Ε η κατασταση δεν σωζεται....

δεν ειχα ποτε drz αλλα εχω οδηγησει πολλα και εχω φτιαξει και δυο-τρια...(Ε)...

...αν θες ροπες ,αξιοπιστια,τσαμπα συντηρηση, θα παρεις fmx...αν θες πιο πολυ κοζι και τεχνολογια θα παρεις drz...

για το χτ το 660 δεν εχω ιδιαν αποψη και δεν θα σχολιασω...παντως εχω ακουσει καλα λογια...

με γειες οτι κι αν παρεις...
    Σωστα αυτα ρε μαστορα..αλλα περι συντηρησης το μπουζουκι ωσ γνησιο μπουζουκι εχει μεγαλο σερβις στις 24000 χιλ...κατι που παει να πει οτι το fmx θα χει κανει 4 φορες ρυθμιση βαλβιδων μεχρι να χρειαστει το μπουζουκι ρυθμισμα..

και ημαρτον ποια με τις ροπες του fmx... σα τους ντουκατιστι κανταντησε αυτο το αστείο..:rotflmao: :rotflmao:

αλλο τι αισθηση σου δινει οταν το οδηγασ και αλλο οτι ειναι βαρυ.... και το χτ που οδηγησα σα ποδηλατο μου φανηκε αλλα παλι ειναι 177 κιλα.... και το φμχ 163 καπου εκει

αλλο 177 163 και αλλο 134

τεσπα ευχαριστω ολους για τις αποψεις σας και το χρονο σας που ασχοληθηκατε με βοηθησατε πραγματικα

επεσε παρεγγελια κιολας drz μαυρο απο βδομαδα το περνω

καλοριζικο και παντα ορθιος...

Μόνιμα Τσαντισμένο Μέλος Το avatar του/της Nikker
    Nα σε ειπώ φίλε reinmaster...τι φτιάξιμο σηκώνει το DRZ?

Έχω ένα, δεν σου εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη να το τρέξω.

Είναι το enduro με ψηλές μαλακές αναρτήσεις και τηλεσκοπικό μπροστινό.

Φρένα αν και και έχει μόνο έναν δίσκο μπροστά φρενάρει μια χαρά.

Το FMX δεν το έχω οδηγήσει αλλά φοβήθηκα ότι θα είναι τρομαχτικά ψόφιο.

Και δεν συνηθίζεται να το βγάζει και στα χώματα ο κόσμος επομένως υποθέτω πως δεν ενδείκνειται και πολύ...

Αντίθετα Kawasakia KLR650 τα βλέπω να βγαίνουνε όλη την ώρα.

ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΩ ΘΕΜΑΤΟCREATORΑ

Σκέψου και το KLR 650.

Είναι πάνφθηνο, βγάνει σχεδόν την δύναμη του FMX γύρω στα 45 άλογα και είναι στα ίδια κιλά.

Φίλε DukasII, χαίρομαι που έχεις οδηγήσει το SXV, είναι εμπειρία. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός άνθρωπος το ανοίγει, η μηχανή δεν χρειάζεται μπροστινό. Αφού δεν προσγειώνεται και ποτέ...και έτσι και αλλιώς με τον κώλο την πας.
    Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Nα σε ειπώ φίλε reinmaster...τι φτιάξιμο σηκώνει το DRZ?

Έχω ένα, δεν σου εμπνέει και πολύ εμπιστοσύνη να το τρέξω.

Είναι το enduro με ψηλές μαλακές αναρτήσεις και τηλεσκοπικό μπροστινό.

Φρένα αν και και έχει μόνο έναν δίσκο μπροστά φρενάρει μια χαρά.

Το FMX δεν το έχω οδηγήσει αλλά φοβήθηκα ότι θα είναι τρομαχτικά ψόφιο.

Και δεν συνηθίζεται να το βγάζει και στα χώματα ο κόσμος επομένως υποθέτω πως δεν ενδείκνειται και πολύ...

Αντίθετα Kawasakia KLR650 τα βλέπω να βγαίνουνε όλη την ώρα.

ΥΠΕΝΘΥΜΊΖΩ ΘΕΜΑΤΟCREATORΑ

Σκέψου και το KLR 650.

Είναι πάνφθηνο, βγάνει σχεδόν την δύναμη του FMX γύρω στα 45 άλογα και είναι στα ίδια κιλά.

Φίλε DukasII, χαίρομαι που έχεις οδηγήσει το SXV, είναι εμπειρία. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιός άνθρωπος το ανοίγει, η μηχανή δεν χρειάζεται μπροστινό. Αφού δεν προσγειώνεται και ποτέ...και έτσι και αλλιώς με τον κώλο την πας.
    με δευτερο σταδιο εκκεντροφορων,συμπιεση, fcr 41 ,κεφαλη και πολυ καλη εξατμιση χαϊδευει τα 50 ροδα και διατηρει και το 90 % της αξιοπιστιας του...απο κει και περα αν ειναι πολυ βαθια η τσεπη σου μπορει να φτασει και τα 60(υπερκυβισμενο φυσικα)...επισης φυσικα αξιοπιστια και οδηγησιμοτητα πανε περιπατο ...μακρυ περιπατο χωρις επιστροφη....

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    με δευτερο σταδιο εκκεντροφορων,συμπιεση, fcr 41 ,κεφαλη και πολυ καλη εξατμιση χαϊδευει τα 50 ροδα και διατηρει και το 90 % της αξιοπιστιας του...απο κει και περα αν ειναι πολυ βαθια η τσεπη σου μπορει να φτασει και τα 60(υπερκυβισμενο φυσικα)...επισης φυσικα αξιοπιστια και οδηγησιμοτητα πανε περιπατο ...μακρυ περιπατο χωρις επιστροφη....
    υπεραισιόδοξο σε βρίσκω για 50 ρόδα! χωρίς υπερκυβισμό !

Mε το κιτ τις Athena 440cc και εκκεντροφόρους ίσος πλησιάζεις την 50αρα αλλα καθόλου αξιόπιστα!
    Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    [B

επεσε παρεγγελια κιολας drz μαυρο απο βδομαδα το περνω [/B]

εύχομαι να το χαρείς όσο δε πάει

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati

εύχομαι να το χαρείς όσο δε πάει

thx

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
    υπεραισιόδοξο σε βρίσκω για 50 ρόδα! χωρίς υπερκυβισμό !

ελευθερα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    κίτρινο!!!! ποιό ωραίο κατα τη γνώμη μου

+1

na pairnei kai kamia koursa otan katevainei athina.

Ρε grigori, αφού ιδιαίτερο πρόβλημα με τα λεφτά ΔΕΝ έχεις....
    πάνε πάρε ένα 690SM να γουστάρεις γιατί μετά θα το μετανοιώσεις που δεν έδινες 2 (+) χιλιάρικα παραπάνω.

You BETA believe...

φρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ Το avatar του/της tati
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    +1

επειδή "φέρνει" στο πορτοκαλί περισσότερο για αυτό :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    +1

και αυτο που πηρα με χιλια ζορια θα το παρω... και εσυ μου λες για 2.000 ευρω ++ ?

Ρε grigori, αφού ιδιαίτερο πρόβλημα με τα λεφτά ΔΕΝ έχεις....
    πάνε πάρε ένα 690SM να γουστάρεις γιατί μετά θα το μετανοιώσεις που δεν έδινες 2 (+) χιλιάρικα παραπάνω.
    και αυτο που πηρα με χιλια ζορια θα το παρω... και εσυ μου λες για 2.000 ευρω ++ ?

Μια χαρα μηχανακι τελικα επελεξες!

Νέο μέλος Το avatar του/της iNO
    to yperkivismeno crf itan 57,5 troxo me poly makry granazwma
    (kai ta pragmata pou forage eihan moirasmeni ti dynami se olo to fasma twn 11.200rpm,
    mporouse me apla pragmata na anevei sta 62 me apodwsi stis psiles strofes-
    alla protimisa na to exw etsi gia megalyteri aksiopistia -epeidi to evgaza eksw 4-5 fores tin evdomada)
    na sou pw tin alithia ta aloga sta dyno emena den mou lene kai polla pragmata
    to thema einai pws ta pernaei sto dromo

kati allo pou mou ehei kanei edypwsi odigwdas diafora mihanakia...
    odigousa ena crf to opoio mou fenotan oti den pigene kai poly kai episis sta kapakia eperna volta ena allo crf pou mou edine tin aisthisi oti ekane kolotoumpes....
    e se anoigma afta ta 2 mihanakia me antistoixous odigous itan 3 mihanakia + mprosta afto pou fenotan san na min pigene kai ti diafora tin anoige apo 3 kai meta

vevaia to aprillia ta pernaei streetadika stis psiles strofes pragma pou to evnoei se ena anoigma eftheias me ena opoiodipote monokylindro mihanaki
    to sigekrimeno aprillia to ehei enas "fadasmenos" pou dilwne 75 aloga :Pppp
    aposo mou eipe foraei ena programma tis aprillia mono

to anoigma crf-sxv egine 2 fores me to idio apotelesma kai itan brosta arketos kosmos

ta aprillia einai poly grigora mihanakia opws kai zimiarika,
    alla afto den simenei oti den kykloforoun kai PIO grigora monokilindra

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. street VS enduro
    από anr11 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 23/09/2014, 12:21
  2. Mercedes vs VW
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2010, 07:40