γινεται διαμαχη με το μηχανακι μου και δεν με ενημερωνει κανεις? κουφαλιτσες...
το λοιπον...ως κατοχος fmx εχω να πω τα εξης...
τις μαλακιες περι βαρους μην τις ξανακουσω...το μηχανακι ειναι σαν παπι στην αισθηση...οπως και το drz βεβαια...κι ας εχει παραπανω κιλα...
εχει ενα μοτερ που δεν παει μια μεν(απο πλευρας ιπποδυναμης) ΑΛΛΑ , εχει απιστευτη ροπη στις μεσαιες κατι που το κανει να ξεκολαει παντου με ιδιαιτερη ευκολια...
ειναι αεροψυκτο , που σημαινει οτι δεν εχεις να ασχολεισαι με νερα κολαρα τρομπες θερμοστατες βεντιλατερ...και μην μου πειτε οτι του drz δεν χαλανε...φατε μια τουμπα και μετα ελατε να μου πειτε ποσο κανει το ψυγειο...(το ενα)...
απο πλευρας αξιοπιστιας ειναι απλως ασπαστο...και το εχει αποδειξει εδω και σχεδον 20 χρονια...xr 650 l , dominator 650....
παει σταθερα με 140(κοντερ) για παντα και σε ισιωμα βλεπει και 160κατιτις...
απο στησιμο ειναι μετριοτατο...μαλακες-γρηγορες αναρτησεις που απλως σε μετακινουν...με καλα λαστιχα βελτιωνεται λιγο η κατασταση αλλα οχι τιποτα το φοβερο...το usd που φοραει μην σας ψαρωνει...ειναι απλως αθλιο...
η σελα δεν ειναι οτι πιο ανετο υπαρχει αλλα δεν θες και χειρουργειο μετα απο μια ωρα οδηγηση...
η καταναλωση ειναι επισης σε μετρια επιπεδα και κυμαινεται απο 6-8 λιτρα/100χλμ. αναλογα το χερι που εχει κανεις...
το drz απο την αλλη ειναι πιο εξελιγμενο τεχνολογικα,πραγμα ομως αχρηστο επι της ουσιας αν το αφησεις σε στοκ μορφη...
το μοταρντ που ουσιαστικα ειναι το απλο drz απο μοτερ ειναι εξισου για γελια οπως το fmx και συν τοις αλλοις δεν εχει και ροπη λογω κυβικων...αν δεν μπουν τουλαχιστον οι εκκεντροφοροι,φλαντζα καυσεως και το fcr του Ε η κατασταση δεν σωζεται....
δεν ειχα ποτε drz αλλα εχω οδηγησει πολλα και εχω φτιαξει και δυο-τρια...(Ε)...
...αν θες ροπες ,αξιοπιστια,τσαμπα συντηρηση, θα παρεις fmx...αν θες πιο πολυ κοζι και τεχνολογια θα παρεις drz...
για το χτ το 660 δεν εχω ιδιαν αποψη και δεν θα σχολιασω...παντως εχω ακουσει καλα λογια...
με γειες οτι κι αν παρεις...