Το ντιζάιν του εκτός του φαναριού μου αρέσει αλλά μου είπαν αυτοι που το οδήγησαν οτι είναι αδιάφορο σε αίσθηση όπως το παλιό και οτι συνεχίζει να είναι ψόφιο παράτον υπερκυβισμό του...
Το ντιζάιν του εκτός του φαναριού μου αρέσει αλλά μου είπαν αυτοι που το οδήγησαν οτι είναι αδιάφορο σε αίσθηση όπως το παλιό και οτι συνεχίζει να είναι ψόφιο παράτον υπερκυβισμό του...
Εξαρτάται πως το βλέπει κανείς το αδιάφορο για κάποιους μπορεί να μεταφράζεται σε φιλικό για κάποιους άλλους... και πράγματι είναι πααααααρα πολύ φιλικό όπως και όλα τα Honda άλλωστε.Αρχικά δημιουργήθηκε από Titanas
Ε, και το trans δεν το παίρνεις για να βάζεις φωτιά στην άσφαλτο....
Το μόνο του πρόβλημα νομίζω οτι είναι η τιμή τελικά! Αν δεν ήταν τόσο ακριβό θα το βλέπαμε με διαφορετικό μάτι νομίζω.... δεν μπορεί αυτή η φιλικότητα να κοστολογείται τόσο ακριβά τουλάχιστον όχι πλέον... εντάξει είπαμε Honda, φιλικό, αξιόπιστο, αλλά έλεος.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παντως δε εχω δει ουτε ΕΝΑ να κυκλοφορει!!!![]()
Μαλλον θα τρεχουν εκει που δεν τρεχω εγω![]()
![]()
E ακόμα ίσως είναι νωρίς...
Απο μαγαζί μου είπαν οτι η παράδοση θα καθυστερεί λίγο τους πρώτους μήνες... και ακόμα πιο πολύ στο μοντέλο με το ABS...
και σκέψου ότι με ένα χιλιάρικο πάνω από το transalp αγοράζεις cbf 1000 absΑρχικά δημιουργήθηκε από domiemic65
Μου φαίνεται θα πάρω το CBF να ξεμπερδεύω απο τα διλειματα....
Προσέξτε λογική:
Το καινουριο CBF απο ότι μου είπε αντιπρόσωπος Honda θα βγεί γύρω στα 8000Ε. Θυμίζω οτι το μηχανάκι έχει δεχτεί πάρα πολές αλλάγες σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με σημαντικότερη τον εντελώς διαφορετικό κινητήρα (απο CBR).... To Τrans απο την άλλη με αυτές τις ψιλές βελτιώσεις που του κάνανε το δίνουν 8650...
Ε η ίδια η εταιρία δεν το χαντακώνει το μηχανάκι;;
Θα μου πεις συγκρίνω ανόμοια πράγματα.....
Εγώ λέω οτι αν το δεις απο την οπτική τα κάνω όλα (εκτός απο το χώμα) ίσως και να μην είναι και τόσο ανόμοια... Ε; Αν δε το συγκρίνεις με το strom είναι ακόμα πιο "ίδια"...
Αρχικά δημιουργήθηκε από grade
και σκέψου ότι με ένα χιλιάρικο πάνω από το transalp αγοράζεις cbf 1000 abs![]()
Για να είχε τύχη το transalp θα έπρεπε να είναι πιο φτηνο (αρκετά) απο το βεστρωμ...
Τώρα που είναι πιο ακριβό, ενώ υστερεί σε ΟΛΑ απο το στρώμα, μόνο οι κολλημένοι με τη μάρκα θα το προτιμήσουν (ή οι άσχετοι)
Οσο χώμα παει το vstrom παει και το transalp... θέμα οδηγού ειναι και στα δύο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Ρε παιδια η αγορα μοτοσυκλετας δεν ειναι μονο βαζουμε κατω τα νουμερα και συγκρινουμε.
Εγω πιστευω οτι αν μια μηχανη σου κανει κλικ οταν την πρωτοδεις δε λογαριαζεις ουτε νουμερα ουτε τιμες.
Αληθεια παντως ειναι λιγο ακριβο το ΤΑ αλλα το v-strom ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ....
![]()
καλα το εκαναν 700cc και εχει 60 αλογακια (ουτε καν στο τροχο)
τι ειναι αυτα ??
το φαναρι ειναι απο μια αλλη εποχη !!!!
ασε που οταν το ειδα το μπερδεψα με το pigasos aprilia
επιτελους εβαλαν digital οργανα και ψεκασμο
αλλα πολυ λυπηρο να σου ριχνουν στο φαναρι τα 600αρια
ειμαστε ολοι πελατες ...
κριμα γιατι απογοητευσαν πολλους παλιους χοντακιδες που εδω και 4 χρονια
τους ακουγα απο χρονο σε χρονο για αυτο το νεο μοντελο
ειχαν εμπιστοσυνη σε αυτην την μεγαλη εταιρια και τελικα ,,, να τα αποτελεσματα
κριμα
τελικα και οι βασιλιαδες πεφτουν
ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ισως απο τα καλυτερα και πιο περιεκτικα σχολια που ακουσα απο τον καπταιν ... χοd..
ΚΟΙΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
ΟυδόλωςΑρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Καπτεν Χαντοκ, με συγκινεις και με εκπλησεις!![]()
![]()
![]()
![]()
Μην κοιτάς που κάνω πλάκα, δεν έχω πει κακό λογο για το στρώμα (αν εξαιρέσεις τις μ@λκιες που έχει βγάλει - θορυβοι, τριγμοι και άλλα τέτοια απαράδεκτα). Ειναι ενα πολύ τίμιο μηχανάκι, κάνει αυτό για το οποίο φτιάχτηκε ΠΟΛΥ καλά και - κυρίως - ειναι σε πολύ συμφέρουσα τιμή.
Δε το θεωρώ το τέλειο μηχανάκι (είναι σαφώς υπερτιμημένο ως προς αυτά που λέει) αλλα συγκριση με το ΤΑ δεν υπάρχει, σε κράτημα, επιδόσεις, κινητήρα...
Γενικώς η Χονδα μ@λ@κίστηκε...
Μην ξεχνάς οτι εβγαλε κι η BMW το F800GS με μόνο μειον την τιμή...
Που να σταθεί το κακόμοιρο το άλλο![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Πιστευω οι περισσοτεροι λογικοι συμφωνουν μαζι σου. Τριγμους και απαραδεκτους θορυβους δεν εχω παρατηρησει, ουτε εγω ουτε 4εις φιλοι μου που εχουμε 650 2005 και μετα . Δεν ξερω για τα παλιοτερα.![]()
![]()
Ολα τα μηχανακια με V κινητηρα...τριζουν , εχουν περισσοτερο κραδασμους.
καλα ειναι αληθεια οτι το νεο ΤΑ βγαζει στον τροχο 60 αλογα;![]()
Mακαρι να βγαζε τοσα. 53 πραματικη λενε τα χαρτια, 59 στις 7500 λεει το εργοστασιο. Θλιβερο νουμερο για 2008.