καλησπερα και απο μενα , οντως περασαμε γαματα , αν οι δρομοι ειχαν και μονο δεξιες στροφες θα περνουσαμε ακομα καλυτερα
καλησπερα και απο μενα , οντως περασαμε γαματα , αν οι δρομοι ειχαν και μονο δεξιες στροφες θα περνουσαμε ακομα καλυτερα
το ονομα μου ειναι Γιαννης , ειχα πιο παλια ενα 636 Kawasaki αλλα δεν το κρατησα καιρο για να μπορεσω να μαθω σωστη οδηγηση ss . Με το κ7 εχω γραψει μεχρι τωρα 3000 χλμ (τιποτα δηλαδη ) και οπως καταλαβαινεις ακομα το ψαχνω . Το θεμα ειναι οτι στον δρομο εχω παντα το φοβο των αυτοκινητων με αποτελεσμα να μην μπορω να ευχαριστηθω την διαδρομη
για να σου δωσω να καταλαβεις σημερα σε μια αριστερη στην επιστροφη λεω καλη ασφαλτο εχει , την εξοδο την εβλεπα οποτε λεω παμε ...
ε ακριβως στην κορυφη της στροφης απ το αντιθετο ρευμα ειναι ενα astra και η μιση μουρη ηταν στο ρευμα μου γιατι ηθελε να κανει μαγκιες ο μαλακ... στον μπροστινο του
Aυτα ειναι τα κλασικα και ειναι μεσα στο προγραμμα..Αφου εχει γεμισει ο κοσμος μαλακες γκαζοφονιαδες απο τη μερα που βγηκε το Fast and the Furious..Εμενα ειναι το 1ο μου SS οδηγω 7 χρονια γενικα και τωρα το παλευω σιγα σιγα με το Κ7 στις στροφες..Καττα τη γνωμη μου σταδιακη βελτιωση ειναι το κλειδι,δλδ οχι να πας να μπεις με τα οσα οταν δεν εισαι απολυτα σιγουρος για το τι κανεις..Τωρα οσο αφορα το περιβαλλον που πρεπει να μαθουμε,δυστυχως ο δρομος δεν ειναι και οτι καλυτερο φυσικα,απο τη στιγμη που οπως προειπαμε ειναι τιγκα στους μαλακες...Η λυση ειναι 1!!!
Τρειλερ--->Φορτωμα το Κ7--->Σερρες--->California Superbike School--->Πολυ ασφαλεστερα στο δρομο μετα![]()
σιγουρα δεν το συζητω , βασικα ειχα κλησει πριν εναμιση μηνα με το 0-300 για μαθηματα στα Μεγαρα αλλα κατι μου ετυχε και δεν τα καταφερα . Παντως απο τωρα εχει μπει προγραμμα να παρακολουθησω τα μαθηματα τον Σεπτεμβριο . Αυτο που εχω βαλει σκοπο εινια συχνες βολτες στο Σουνιο ετσι ωστε να εξικοιωθω με τις αριστερες , μαθημα 0-300 τον Σεπτεμβριο και μεχρι τοτε σιγουρα μια δυο φορες Μεγαρα .
και γω σιγουρα θα παω,τωρα το ποτε δεν ξερω επειδη δεν παιζει μια ως συνηθως..θελω ομως να παω Σερρες,οχι Μεγαρα αφου η πιστα ειναι πολλα επιπεδα ανωτερη..
Τσιμπησα ενα κρανακι αυτο το μηνα,τον επομενο ενα καλο μπουφανακι και παει λεγοντας...Δωστε περισσοτερα Ευρααα ρεεεε![]()
astra eixe o malakas? to 1/3 tou aytokinitou eixe mpei sto aditheto kai paraligo kai panw ston gianni kai stin synexeia se menaΑρχικά δημιουργήθηκε από k7600
για να σου δωσω να καταλαβεις σημερα σε μια αριστερη στην επιστροφη λεω καλη ασφαλτο εχει , την εξοδο την εβλεπα οποτε λεω παμε ...
ε ακριβως στην κορυφη της στροφης απ το αντιθετο ρευμα ειναι ενα astra και η μιση μουρη ηταν στο ρευμα μου γιατι ηθελε να κανει μαγκιες ο μαλακ... στον μπροστινο του
panagiwta k mixalis....
παντως περα απ αυτο , περασαμε ωραια , ελπιζω την αλλη φορα να μην εχουμε το αγχος της ωρας
to allo sav/ko gia pou lete? akouw ideessssssss
(stavro sorry gia tin penny alla einai pnevma adilogias!!!!!!!!!!!)
panagiwta k mixalis....