Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 243

Θέμα: R6 2008

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Xristos67
    Ela Taki...

Xrisimopoieis tin mama basi organon/fairing ? kai tin mama eisagogi aera ?

Apo pou pires ta poliesterika kai poso ?

Ti Zelatina 8a xrisimopoieisis ?

Efarmogi kali ?

Φιλαράκι χρόνια πολλά καταρχήν. Τα έφτιαξε ο μάστορας λαστιχάς στην Μιχαλακοπούλου 199
    Χρίστος Κοντογιώργος συνεργάτης με Ψυχογυιό Ανδρέα 210-5154089, εκει βάζω λάστιχα εξατμήσεις και πολυεστερικά. Τα πολυεστερικά είναι από τον Perfect 380ε ελληνική κατασκευή μου τα ταίριαξε σχεδόν τέλεια ειναι στιβαρή κατασκευή δεν παίζουν και είναι μια χαρα με τη μαμά εξάτμηση ,δεν ακουμπάνε και περιμένω να έρθει η Arrow Full Racing Competition , και ένα δόντι κοντό μπροστά. Παρασκευή ανεβένω Σέρρες για ΣαββατοΚύριακο 2 μέρες πίστα με παρέα μεγάλη, και όπως πάντα Dunlop racing gp racer λάστιχα, για μενα είναι μακράν από όλα τα άλλα
    Βάση και εισαγωγή όλα είναι μαμά και κάτσανε μια χαρά θα βάλω και σίτα στην εισαγωγή και μάλλον και στο ψυγείο
    Αυτά
    soraios

Έχω πρόβλημα με το R6. Κάνει έναν περιεργο θόρυβο.
    Γνωρίζετε τιποτε?

http://www.bikenet.gr/index.php?opti...&topic=15673.0

Αγωνιστική ζελατίνα δεν έχει τρύπες θέλει τρύπιμα, με καλήβει κανονικά δεν έχω πρόβλημα
    Είναι ermax
    Αυτά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	r608 ermax2.jpg 
Προβολές:	489 
Μέγεθος:	73,7 KB 
ID:	129632
    soraios

Παλαιο Μελος Το avatar του/της dimdoc
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mini_yzf
    αν και ακομα ειμαι στο στροσημο εχω παθει πλακα,το μηχανακι παει μονο του,αρκει να εχεις συνεση στο γκαζι,για αρχη βεβαια πανω στο στροσημο δεν θα το καταλαβεις αλλα εχει πολυ καλο στριψιμο αλλα γενικοτερα ειναι ζορικο μηχανακι σε πορωνει.
    Εγω το εχω κατεβασμενο λογο του οτι δεν το εφτανα και ίσως να εχει πιο απολυτο πλαγιασμα αλλα σε γενικες γραμμες κι απο φιλους που το εχουν στημενο μαμα μου λενε τα ιδια.
    Εγω πηγαινα για το κ8 750cc που θα επερνα σε αρκετα χαμηλωτερη τιμη και τελικα πειρα το R6 λιγο πιο ακριβο αλλα αξιζε πιστευω!

Με το καλο οτι αποφασισεις!
    Αν εχεις χαμηλωσει τη μοτο απο εμπρος το στριψιμο εγινε πιο γρηγορο με καποια επιπτωση στην ευσταθεια και πιθανως και στην αισθηση του μπροστινου (προς το χειροτερο), αλλα δε θα το χαμηλωνα περισσοτερο απο 10-12 χιλιοστα για δρομο

Αν αντιθετα τα εχετε χαμηλωσει πισω, μεσω καποιου αφτερ μαρκετ μοχλικου η αμορτισερ με ρυθμιση υψους (σωστοτερη απο ολες η λυση του μοχλικου, με καποια χιλ κατεβασμα και εμπρος ωστε να διατηρηθει η γεωμετρια κοντα στη στοκ) , εχεις κανει τη μοτο αργοτερη στο στριψιμο αλλα σταθεροτερη

...ex 88 SS 600 GR

το μηχανακι μετα απο 330 χιλιομετρα που εχω κανει ως τωρα και την τελευταια μεγαλη διαδρομη που εκανα το ΣΚ παρατηρισα τα εξις:
    πιο γρηγορο στριψιμο σε σχεση με αλλα,πιο "ευκολο",αρκετα σταθερο στον δρομο,δεν μπορω να πω οτι παρατηρισα καποια ασταθια μεχρη τα 135 τουλαχιστον χιλιομετρα που παω τωρα στο στρωσημο.
    Το μηχανακι αφου διορθωθηκε 2 φορες στην Μοτοδυναμικη το κοιταξε και ενας φιλος παλιος αγωνιζομενος πανελληνιου και μου ειπε οτι γενικος το μηχανακι διατηρει την αρχικη του γεωμετρια σε πολυ λογικα πλαισια οποτε κι αφου με βολευει δεν το πειραζω καθολου πλεον..
    παντως οσο πιο πολλα χμ κανω τοσο πιο πολυ το απολαμβανω!Το μονο μειων του ειναι λιγακι η θεση οδηγισης που ειναι πιο χαμηλα απο το προηγουμενο μου μηχανακι,αλλα ειναι θεμα συνηθειας!
    VL46

Νέο μέλος

Να με και εγω

Σας χερετω,
    Καινουργιος στο forum , Καινουργιος οδηγος , Καινουργια μηχανη.
    Ενθουσιασμενος μπορω να πω αν και ακομα στρωνω . Απο οτι ξερω οι μηχανες ερχονται στρωμενες απο το εργοστασιο χωρις βεβαια το βαρος της υπολοιπης μηχανης και το βαρος του οδηγου. Την περνω περιπου στις 8 , 9κ στροφες και πανω κατω 130 - 150 km.
    Στο στρηψημο ακομα θελω δουλεια αλλα θα ερθει αυτο σιγα σιγα πιστευω.
    Ριχτε κανενα tip , συμβουλες ειναι παντοτε δεχτες.
    Θα εριχνα και μια foto αλλα το size ειναι πολυ μεγαλο , αναμενετε συντομα ομως.
    Shut up....Don't turn this rape into a murder!!!!

Καλορίζικος καλοτάξιδο, καλόστρωστο, και μετά πάντα πίστα, είναι ότι πρέπει έχει και πολύ δυνατά φρένα όταν τα χρειαστείς, στο λέω γιατί τα έχω δοκιμάσει στην πίστα στις Σέρρες.
    απλά το καλύτερο από όλα. Αλλά είναι 600ράκι αυτό μόνο για εθνική οδό, άντε με το καλό και θέλει προσοχή πάντα ότι έχεις λιόστο δεν παθένει τίποτα, μετά τα 1600-1800χλμ στρώσιμο τελίκιασα 280χλμ και πάει και άλλο.
    Αυτά
    soraios

Νέο μέλος

Simvoules

Πιστα δεν εχει στην Κυπρο δυστηχος.
    Αυτο που θα ηθελα να ρωτισω σαν αρχαριος , αν χαμηλωσω την μηχανη , ποσο θα επηρεασει το οδηγημα ? Τωρα η μηχανη ειναι οπως ηρθε απο το εργοστασιο δεν πειραξα τιποτα , αλλα ακουμπανε μονο οι μυτες των ποδιων μου και μου ειναι δυσκολο να την μετακινω.
    Ειναι θεμα συνηθειας ? Αν χαμηλωσω την μηχανη καλα θα κανω η οχι?
    Shut up....Don't turn this rape into a murder!!!!

Το Ρ6 ειναι απο τα πιο ψιλα 600αρια αυτην την στιγμη.Εγω ειχα μεγαλο προβλημα μιας και δεν ακουμπουσαν ουτε οι μυτες των ποδιων μου(ειμαι λιγο κοντουλα)επρεπε να ξεκαβαλαω για να ακουμπησω με το ενα ποδι κι ετσι το χαμηλωμα ηταν μονοδρομος.
    Δοκιμασε αρχικα να βαλεις την πισω αναρτηση στο τερμα μαλακο.ανεβα πανω θα δεις οτι σιγουρα θα πατας καλυτερα,εμενα μου εδωσε αρκετα+++
    Μετα χαμηλωσα λιγο το μπροστινο μηπως και ερθει λιγακι καλυτερα αλλα ηταν ανοφελο.
    Τελικος επανεφερα το μηχανακι στις αρχικες του ρυθμισεις και αλλαξε ο μηχανικος μου τις λαμες στο μοχλικο και ηρθε το μηχανακι στο υψος που μου ειναι γαντι.

*αν κατεβασεις τις μπουκαλες να ξερεις πως θα γινει ενα τακ,αναλογα βεβαια ποσο θα ακτεβασεις,πιο αμεσο στο στριψιμο,εγω το οδηγισα ετσι απο την πρωτη μερα και ενιωθα αρκετα ανετα αλλα σιγουρα οι εργοστασιακες ρυθμισεις ειναι οι καλυτερες για αρχη.

Αργοτερα θα δεις τι σε βολευει εσενα.

Με λιγα λογια,δεν θα κανεις κακο αλλα καντο με τον σωστο τροπο.

btw Καλοριζικος!
    Τι χρωμα το πειρες?
    VL46

Νέο μέλος
    με 1.74 ύψος παίζει πρόβλημα?
    θέλω r6

Τι να σου πω...εγω ειμαι 1,72 και δεν πατουσα με τις εργοστασιακες ρυθμισεις πριν αλαξω τα λαμακια..ειναι θεμα σωματος.
    VL46

Σελίδα 10 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. R6 2008 Vs Gsxr 600 K8
    από Lefterissss46 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 365
    Τελευταίο μήνυμα: 03/07/2009, 00:06
  2. R6 2008 ..... Άσπρο ή μπλέ???? ΒΟΗΘΕΙΑ!!
    από Lefterissss46 στο forum Υamaha R6, R7, R1, R...
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 20:12
  3. R6 2008 Στρώσιμο?????
    από Lefterissss46 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2009, 08:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •