Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Α οκ . και φαινόταν πως έχουν κάτι θεϊκό
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από marulis
Α οκ . και φαινόταν πως έχουν κάτι θεϊκό
![]()
![]()
![]()
![]()
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Μη κλαίς θα σου πω που είναι το χωριό αλλά μεταξύ μας :a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από trigger
![]()
![]()
![]()
θελω να ΦΥΓΩ!!!!!!!!!!!
...........Πέταξες ψηλά , κι΄ας λεν σε ρηξαν, Γιάννη δε σε χωράει όλη η γηηηη .............
Η μυρωδιά του εμετού από το χαλί φεύγει με γάλα η να το τρίψω με πράσινο σαπούνι;
πω-πω μια κανονια!!!!
Ολο τα καλυτερα χανω ρε φουστη μου!
![]()
![]()
![]()
Keep spamming!!!:a13:
Ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Θέλω να ζήσω σε ένα χωριό με πανέμορφα σπίτια,τέλειους δρόμους,καταπράσινα δέντρα και λουλούδια.Θέλω στο χωριό να είναι 5 άντρες (οι κολλητοί μου) και 150 πανέμορφες γυναίκες κάθε χρώματος δέρματος,μαλλιών και ματιών.Θέλω παντού στο χωριό να υπάρχουν ολοκαίνουργια μηχανάκια κάθε κατηγορίας με τα κλειδιά πάνω στο τιμόνι και κάθε πρωί που θα ξυπνάω να βρίσκω 1000 ευρώ στο πορτοφόλι μου.Να γυρίζω σπίτι το μεσημέρι από τις ατελείωτες βόλτες και να υπάρχει μαγειρεμένο φαγητό στο τραπέζι.Κάθε βράδυ να έχει ντέρμπι στην τηλεόραση και να μαζευόμαστε όλα τα φιλαράκια να το βλέπουμε.Μετά να πηγαίνουμε στο μπαράκι του χωριού και να πίνουμε μπύρες βλέποντας τις 150 γυναίκες του χωριού να μας χορεύουν.Μετά να γυρίσω στο πανέμορφο,πεντακάθαρο,τεράστιο σπίτι μου να κάτσω στον τελευταίας τεχνολογίας υπολογιστή μου
και να μπω στο moto να διαβάσω την μαλακία thread που έκανα και το διαβάζετε και εσείς τόση ώρα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλό μου κουράγιο,δεν την παλεύω χωρίς μηχανάκι :rotflmao: :rotflmao:
εχεις συνταγη για αυτα που περνεις??Αν ναι στειλτην μου με eνα μειλ,σε Νοσοκομειο βρiσκομαι ισως να μπορω να σου φερω κανα δυο κουτες απο δαυτα,να γλυτωσεις και κανα φραγκο,γιατι για να ειναι τοσο καλα οσο φαινεται, πρεπει να ειναι και ακριβα !!!![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
Ρε φιλε να σε ρωτησω κατι?
εχεις συνταγη για αυτα που περνεις??Αν ναι στειλτην μου με eνα μειλ,σε Νοσοκομειο βρiσκομαι ισως να μπορω να σου φερω κανα δυο κουτες απο δαυτα,να γλυτωσεις και κανα φραγκο,γιατι για να ειναι τοσο καλα οσο φαινεται, πρεπει να ειναι και ακριβα !!!![]()
![]()
![]()
Παρακάτω βλέπουμε φωτογραφίες από τα φάρμακα που χρησιμοποιώ
![]()
Fortis Fortuna Adiuvat
![]()
μερααα
ζητηται επειγοντως σχεδιαστης για ανω γλυφαδα..
οχι τιποτα αλλο αλλα σκεφτομαι τους συναδελφους που θα μεινουν χωρις σχεδιαστικο..![]()
Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: επιθυμω να ειναι η τελευταια φωτο τετοιου περιεχομενου.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Η δεύτερη ναυαγοσώστριά μας
![]()
![]()
Μα ειναι ζητημα ζωης και θανατου (ναυγαγοσωστρια γαρΑρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΙΣ: επιθυμω να ειναι η τελευταια φωτο τετοιου περιεχομενου.
![]()
![]()
) και δεν ειναι γυμνο βρε συ!
Καλλιτεχνικη φωτογραφηση ειναι!
![]()
Απλα μερικοι δεν εχουν ξαναδει κατι τετοιο ακομα και στις μερες μας και γιάυτο ειναι καπως ετσι οταν τις βλεπουν!![]()
:rotflmao::rotflmao:
Keep spamming!!!:a13:
![]()
οχι για τη ναυαγοσωστρια ( gixxerakia μην πεταχτεις!)
για τον τιτλο!!!
ποιος τον αλλαξε?
οκ, απλα το ειπα για να ειμαστε ολοι ενημεροι. μην αρχισουν να πεφτουν φωτο και στο τελος αρχισουν να πεφτουν και τα ρουχα, και στο τελος πεσει κατι αλλο...Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Μα ειναι ζητημα ζωης και θανατου (ναυγαγοσωστρια γαρ) και δεν ειναι γυμνο βρε συ!
Καλλιτεχνικη φωτογραφηση ειναι!
![]()
Απλα μερικοι δεν εχουν ξαναδει κατι τετοιο ακομα και στις μερες μας και γιάυτο ειναι καπως ετσι οταν τις βλεπουν!![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
![]()
moi.Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
![]()
για τον τιτλο!!!
ποιος τον αλλαξε?
problème?
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
οκ, απλα το ειπα για να ειμαστε ολοι ενημεροι. μην αρχισουν να πεφτουν φωτο και στο τελος αρχισουν να πεφτουν και τα ρουχα, και στο τελος πεσει κατι αλλο...![]()
![]()
ψιτ θειο...
αμα αρχισουν κ πεφτουν τα ρουχα.. το κατι αλλο δεν θα πεσει...![]()
σου 'λειψα ε; παραδεξου το
pas du tout mon cher!Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
moi.
problème?
![]()
![]()
![]()