Με τον τροπο που απαντουν ορισμενοι,επιβεβαιωνεται η υστερια...
Με τον τροπο που απαντουν ορισμενοι,επιβεβαιωνεται η υστερια...
Κατω τα χερια απο τον 'Ακη!
ουφ!!!!!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Αυτά τα 2 που λές είναι κάπως αντικρουώμενα. Ή δέχεσαι το νόμο και τον ακολουθείς πιστά όπως λές στο (1), ή σέβεσαι μεν τον νόμο, έχεις δεν την απαίτηση να έχει και ο νόμος σεβασμό προς εσένα σαν άτομο όπως λες στο (2).δεν αλλαζει τιποτα γιαννη.και στις 2 περιπτωσεις σεβομαι και τηρω τον νομο αλλα εχω την απαιτηση ο νομος να εχει σαν σκοπο την εξυπηρετηση του πολιτη και οχι την ταλαιπωρια η την τιμωρια του.
- Στην πρώτη περίπτωση όποιος κι αν είναι ο νόμος τότε απλά υπακούς. Ακόμη κι όταν σε υποχρεώνει να καπνίζεις μέσα σε ένα κουτί.σωστα αλλα αυτο δε σημαινει οτι συμφωνω η οτι το βρισκω σωστο
- Στην δεύτερη περίπτωση, αφού απαιτείς ο νόμος να σε σέβεται σαν άτομο (πολύ σωστά) τότε είσαι υποχρεωμένος και εσύ να σέβεσαι τον συνάθρωπό σου σαν άτομο άσχετα από γράμμα του νόμου. Πρώτα σέβεσαι και μετά απαιτείς να σε σέβονται. Έτσι πάει και όχι το αντίθετο. Οπότε δεν μπορείς να υιοθετείς το μοτίβο "εαν δεν απαγορευεται ρητά τότε επιτρέπεται".εδω μου επιτρεπεις να διαφωνησω...αν ηταν ετσι τα πραματα δεν θα χρειζομασταν νομους η κανονες αν θελεις.ο λογος που υπαρχουν οι νομοι η κανονες ειναι ακριβως για να ειναι διακριτα τα ορια.και αυτο συμβαινει προφανως επειδη τα ορια ΔΕΝειναι διακριτα.
Νομίζω σωστά, ή έχω άδικο σε αυτό που λέω?
Εδώ θα διαφωνήσω κάθετα. Στην ερώτηση: "Ποιο είναι περισσότερο σημαντικό για εσένα και έχει προτεραιότητα σε περίπτωση που δεν γίνονται και τα δύο? Να μην κάνει κάποιος κακό στην υγεία του ή να να καταπιεστεί και να μην καπνίσει κάποιος μερικά τσιγάρα?" απάντηση σαν την παραπάνω δική σου, την θεωρώ απαράδεκτη. Είναι τουλάχιστον λυπηρό να βάζει κάποιος στην ίδια ζυγαριά το δικαίωμα στην υγεία και το δικαίωμα στην διασκέδαση και να ισορροπούν αυτά τα δύο.ξερεις ποσοι υγιεις ΔΕΝ μπορουν/ξερουν να διασκεδασουν και ποσοι ασθενεις ειναι πιο γλετζεδες ακομα και απο τον χιου χεφνερ???αυτο το λεω για να σου θεσω την ερωτηση:προτιμας μια υγειινη ζωη με ασφυκτικους περιορισμους η το αντιθετο.αν απαντησεις οτι προτιμας το πρωτο ειμαι ευτυχης γιατι φαινομενικα μπορει να ειμαι εγω στη γυαλα αλλα επι της ουσιας(πνευματικα αν θελεις εγω ειμαι ελευθερος.αν επιλεξεις το δευτερο ειμαι ευτυχισμενος και για σενα γιατι και εσυ εισαι ελευθερος! Το ίδιο πάνω κάτω ισχύει και για την απάντηση στην ερώτηση 8.δλδ?
Και να ξεκαθαρίσω λίγο και την δική μου άποψη. Ποτέ δεν ήμουν ούτε και είμαι υπέρ των extreme καταστάσεων και λύσεων. Θεωρώ το γεγονός της απόλυτης απαγόρευσης του καπνίσματος κουτή. Ειδικά οταν σε ορισμένες χώρες αρχίζει να απαγορεύεται ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους όπως πεζοδρόμια και πάρκα. Το ίδιο ισχύει και για την ποτοαπαγόρευση με την μορφή που έχει στις US.μαζι σου αν και προτιμω την πληρη απαγορευση απο μια εξευτιλιστικη ελευθερια!
Είναι όμως απαραίτητη η απόλυτη απαγόρευση σε χώρους όπως
α) εργασίας: διότι δύσκολα ενας υπάλληλος θα το κάνει θέμα ειδικά εαν ο προϊστάμενός του καπνίζει αν και έχει κάθε δικαίωμα να απαιτήσει εργασιακό χώρο υγιή.μαζι σου!
β) δημόσιες υπηρεσίες: αφού είσαι υποχρεωμένος να περάσεις απο εκεί και δεν έχεις άλλη επιλογήκαι εδω μαζι σου!
γ) Μέσα μαζικής μεταφοράς: και εκεί δεν έχεις επιλογή και είναι και πολύ περιορισμένος ο χώροςδεν χρειαζεται πιστευω να πω κατι...!
δ) Χώρους όπως εστιατόρια, μπαρ, ταβέρνες κλπ : ευνόητο και αυτόεδω ωπα!γιατι απαγορευση και οχι χωρισμα???προτιμω να χωριζει το μαγαζι στα 2 και να επιλεγει ο καθενας που θα παει.γιατι να απαγορευτει πληρως????
Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη (προς το παρόν τουλάχιστον) και η εξυπηρέτηση των καπνιστών μιας και το τσιγάρο είναι κάτι το πολύ εθιστικό (θα επανέλθω σε αυτό αργότερα).συμφωνουμε
Αλλα δεν είναι λογικό αυτό που γίνεται στην Ελλάδα προς το παρόν.τι γινεται στην ελλαδα και ειναι λογικο??? Σε κάποια στιγμή έγιναν υποτυπώδεις χώροι μη καπνιστών σε εστιατόρια και μπαρ. Τι ήταν αυτοί? Κάποιες γωνιές του μαγαζιού (συνήθως οι χειρότερες αλλα δεν έχει και τόσο σημασία) οι οποίες ήταν ή μέσα στο βάθος του μαγαζιού ή στο πατάρι. Ποιο το πρόβλημα?
α) Κατ'αρχήν ήταν αυτές που εκ των πραγμάτων μάζευαν όλο τον καπνό από το υπόλοιπο μαγαζί και είχαν τον χειρότερο αερισμό. Άρα καλύτερα να καθόσουν σε τραπέζι καπνιστών.
β) Ακόμη και στις περιπτώσεις που οι μαγαζάτορες είχαν τοποθετήσει πολύ καλό εξαερισμό πάνω από αυτούς τους χώρους, ο εξαερισμός αυτός μαζευε (όπως είναι φυσικό) και όλο τον καπνό από το υπόλοιπο μαγαζί. Πάλι πρόβλημα
γ) Δεν υπήρχε απόλυτος διαχωρισμός στα δύο τμήματα ώστε να μην περνάει καπνός από το ένα τμήμα στο άλλο. Αυτό είναι και το ουσιαστικό πρόβλημα. Και όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω, εκέι κολλάνε και οι καταστηματάρχες γιατί είτε χρειάζονται αρκετά χρήματα για να το κάνουν αυτο, είτε το μαγαζί είναι τέτοιου μεγέθους και διαμόρφωσης που δεν είναι εφικτό αυτό. Απλά έξω που εφαρμόζονται οι νόμοι, οι καταστηματάρχες το κάνουν το μαγαζι μη καπνιστών και ξεμπερδευουν και εδώ απλά γράφουν τον νόμο κανονικά και δεν γίνεται τίποτε. Σε αυτό βέβαια δεν λέω οτι φταίνε οι καπνιστές.κραταω την τελευταια σου φραση γιατι αυτο θα εδινα σαν απαντηση στα (α)(β)και (γ)
Σε περιπτώσεις όπως δημόσια κτήρια, αεροδρόμια, σταθμούς κλπ, είναι τόσο μεγάλος ο χώρος και τόσο εύκολο και ανέξοδο το να δημιουργήσεις ΣΩΣΤΟΥΣ και επαρκείς χώρους για καπνιστές που το θεωρώ ντροπή για αυτούς που σχεδιάζουν καθώς και το κρατος που πληρώνει τα κτίρια να μην εχουν προβλέψει κάτι τέτοιο και να τοποθετούν κουτιά όπως αυτά που λέτε.ναι!!καλα το ειπες!!!ΣΩΣΤΟΥΣ και επαρκεις χωρους!!!ΟΧΙ φυλακες καπνιστων!!!
Αυτό όμως που προσπαθώ να πω είναι ότι όπως έχετε προσέξει, η απομόνωση των καπνιστών επεκτείνεται και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς ακόμη και σε κράτη με μεγάλο ποσοστό καπνιστών? Γιατί όμως? Και πως θα μπορούσαν τα πράγματα να μην φτάσουν σε τέτοιο σημείο?δεν θα μπορουσαν αφου ουτως η αλλως αλλοι αποφασιζουνε και εμεις δε μπορουμε να κανουμε τιποτα απολυτως!!αλλα ετσι απο περιεργεια για πες μου μια χωρα καπνιστων που τεινει να τους απομονωσει?
Εδώ μπαίνει ο ρόλος του καθένα σας (οι καπνιστές) ξεχωριστά. Όλα τα παραπάνω είναι απόπειρες να προστατευτεί ενα πολίτιμο από κάθε άποψη αγαθό. Η υγεία του ανθρώπου.θεωρω πιο πολυτιμο αγαθο την ελευθερια. Πολίτιμο για τον κάθε ένα μας αλλα και πολίτιμο για το κράτος και τις ασφαλιστικές με βάση τα ποσα που δαπανούνται κάθε χρόνο για νοσηλεία και φάρμακα. Εαν οι ίδιοι εσείς βασίζεστε μόνο στον νόμο και την εφαρμογή του, τότε απλα αυτός θα γίνει όλο και πιο σκληρός μαζί σας.το ενδεχομενο να γινει πιο σωστος το διαγραφουμε δλδ???ο νομος αν μπορει να γινει κατι ειναι σκληρος και οχι σωστος???κριμα!!!πολυ λυπαμαι! Εαν οι ίδιοι έμπρακτα σεβόσαστε τους μη καπνιστές άσχετα απο απαγορεύσεις τότε δεν θα υπήρχε και λόγος για νέους πιο σκλητους νόμους. Αυτό δεν το έχετε καταλάβει όπως βλέπω και απλά αρκείστε στο να παρακολουθείτε τις εξελίξεις να σας προσπερνούν.
Γιατί εγώ σαν μη καπνιστής να παραπονεθώ εαν το τσιγάρο σου δεν με ενοχλεί?δεν εχεις λογο Και ΌΧΙ δεν είναι δικαίωμα ελευθερης επιλογής σου εφόσον εμένα μου κάνεις κακό.συμφωνω εφ' οσων σου κανω κακο αλλα τοση ωρα νομιζα οτι μιλουσαμε για κοινες λυσεις... Εαν δεν παραπονεθώ εγώ και οι υπόλοιποι, ποιος θα μπει σε διαδικασία να σε περιορίσει ασφυκτικά εσένα? Κανείς. Όταν όμως κάθε μέρα και στιγμή, πιο πολύ αναπνέω τον καπνό σου παρά αέρα, τότε τα πράγματα θα καταλλήξουν όπως σημερα. πανε οι κοινες λυσειιιις
Φυσικά και θα περιοριστείς. Αρκετά θα έλεγα. Αλλα για να ζήσεις σε μια κοινωνία έτσι έχουν τα πράγματα. Κάνεις πολλές υποχωρήσεις. Ακόμη και μέσα στην οικογένειά σου. Ανέχεσαι πράγματα. Ήμήπως δεν σε καταπιέζουν οι ώρες κοινής ησυχίας? Στους πιο πολλούς κόβουν και το μεροκάματο ή υποχρεώνουν τις βιομηχανίες και τους εργατες να πάνε χιλιόμετρα έξω από την πόλη. Δεν είναι καταπίεση αυτό? Δεν επικρατεί σε μια υγειή κοινωνία ο νόμος της πλειοψηφίας αλλα ο νόμος της μειοψηφίας. Θα έπρεπε να το ξέρετε αυτό. Αλλιως είναι σαν να επικρατεί ο νόμος του ισχυρού. Μια ζούγκλα δηλαδή. ΟΚ με εμένα αλλα να το ξέρουμε όλοι να πράτουμε ανάλογα.
Ούτε και αποτελεί δικαιολογία ότι αφού και ο άλλος ρυπάινει, βρωμίζει, κλέβει, σκοτώνει, τότε και εγώ που ενοχλώ λιγότερο δικαιούμε να συνεχίζω να το κάνω. Κανείς δεν το δικαιούται καθώς επίσης και πρεπει να φωνάζει ταυτόχρονα για τα υπόλοιπα δικαιώματά του. τωρα εδω σηκωνει δοκιμιο ολοκληρο να γραψουμε...ας μη ξεφυγουμε και αρχισουμε τη γενικη θεωρηση των πραγματων θα ελεγα εγω...
Όπως και να έχει, ότι και να πιστεύετε, τα πράγματα είναι φανερό προς τα που πηγαίνουν. Αν θέλετε να τους αλλάξετε πορεία, υπαρχει χρόνος, αλλα σιγουρα δεν θα γίνει αυτό με φωνες και με επίκληση του δικαιώματός σας σε επιλογή. Αλλάξτε την νοοτροπία σας και σεβαστήτε τον διπλανό σας και θα δείτε οτι και αυτός θα κάνει τα στραβά μάτια όταν χρειαστεί άσχετα με τους νόμους. Εαν όχι, θα είναι ο πρωτος που θα σας καταγγείλει. Φυσικό και αναμενόμενο. Δική σας η επιλογή.και αν τελικα δεν συμβει αυτο???αν τελικα θεωρηθει απο τους μη καπνιστες οτι οι καπνιστες επιλεγουνε τον αργο θανατο αρα τους αξιζει η ταλαιπωρια και εφ οσον ειναι ετσι αστους να χτυπιουνται τι θα γινει δλδ???μια εικασια κανεις και αυτη σχεδον αστοχη κατ' εμε
Υ.Γ. ....................δεν θα διαφωνησω απλα θα επιφυλαχθω.
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
.................................................
.................................................
.................................................:a24: :a13:
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, και ,,,,,,,,,,,:rotflmao:
![]()
![]()
BELZE
Ολα αυτά διαγράφηκαν απο εμένα διότι το ύφος τους ενοχλησε/επιτέθηκε στον el όπως μου είπαν και αφου δεν βρίσκαμε άκρη είπα να λήξω το θέμα και να μην πάει επι προσωπικού.
TROOP
Δεν διαφωνώ όπως είδες με την άποψη οτι είναι βλακεία να σας μαντρώνουν σαν τα αρνιά αλλα δεν βλέπω και πουθενά καμία διάθεση για κοινές λύσεις από τους καπνιστές. Οχειρώνεστε πίσω από μια νομοθεσία όπου σας βολεύει και όπου δεν σας βολεύει αυτη η νομοθεσία ζητάτε κοινές λύσεις. Δυστυχώς δεν είναι σωστό και δίκαιο αυτό.
Γι αυτό και λέω ότι αν και διαφωνώ με την λογική του μαντρώματος, [u]καθόλου δεν θα με πειράξει όπως και πολλούς άλλους, οταν το δω σε εφαρμογή και στην Ελλάδα[/]. Θα είναι μια μικρή ικανοποίηση για τα τόσα χρόνια κακοποίησης που έχουμε υποστεί παρά την θέλησή μας.
Θα είναι καλό επίσης για εσάς να νοιώσετε τελικά πως αισθάνονται όλοι αυτοί που μέχρι τώρα εθελημένα αγνοείτε τα δικαιώματά τους. Σίγουρα δεν είστε όλοι έτσι αλλα αφού εσεις δεν κάνετε να αλλάξετε την νοοτροπία σας τότε δυστυχώς και εμείς οι υπόλοιποι δεν θα κάνουμε επίσης τίποτε για να προασπισουμε τα διακιώματά σας που χάνονται όντως.
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
θέλω να συμπληρώσω δύο πράγματα, το ένα ευχάριστο και το άλλο δυσάρεστο, σε όσα έγραψα χθες
1. όσο κι αν σας ενοχλεί, καπνιστές, η κατάσταση επιτέλους αλλάζει, ακόμη και στην ελλάδα, σε λίγα χρόνια θα αναπολείτε την ασυδοσία που είχατε π.χ. το 2000, και απευθύνομαι σε όσους γράφουν στα @@ τους τον μη καπνιστή στο δωμάτιο όσο και σ' αυτούς που κόπτονται πως τον σέβονται τον μη καπνιστή, αλλά μόνο στο πληκτρολόγιο, ΔΕΝ απευθύνομαι σε όσους ΚΑΙ το λένε, ΚΑΙ το κάνουν, στους οποίους βγάζω το καπέλο γιατί είναι άνθρωποι με χαρακτήρα και γνήσιο τσαμπουκά
2. δυστυχώς το πρόβλημά σας το πραγματικό δεν είναι ότι σας "καταπιέζουν" οι "φασιστικοί" νόμοι, αλλά το ΙΔΙΟ το κάπνισμα, βέβαια σε ένα φόρουμ όπου συμμετέχουν 20άρηδες και 30άρηδες, δεν θα βρεις πολλούς που να σιχτιρίζουν την ώρα και τη στιγμή που πρωτοέβαλαν τσιγάρο στο στόμα τους, αυτή τη στιγμή ανεβαίνετε εφτά σκάλες τρία-τρία τα σκαλιά, αλλά δυστυχώς θα έλθει για πολλούς από σας η στιγμή σε 10-20-30 χρόνια που ένας Χ ή Ψ γιατρός θα σας πει "διαλέξτε, κύριε"![]()
προσπαθώ να σβήσω το διπλό ποστ αλλά παίρνω απάντηση πως δεν έχω συνδεθεί... τέσπαΑρχικά δημιουργήθηκε από gdevelek
θέλω να συμπληρώσω δύο πράγματα, το ένα ευχάριστο και το άλλο δυσάρεστο, σε όσα έγραψα χθες
1. όσο κι αν σας ενοχλεί, καπνιστές, η κατάσταση επιτέλους αλλάζει, ακόμη και στην ελλάδα, σε λίγα χρόνια θα αναπολείτε την ασυδοσία που είχατε π.χ. το 2000, και απευθύνομαι σε όσους γράφουν στα @@ τους τον μη καπνιστή στο δωμάτιο όσο και σ' αυτούς που κόπτονται πως τον σέβονται τον μη καπνιστή, αλλά μόνο στο πληκτρολόγιο, ΔΕΝ απευθύνομαι σε όσους ΚΑΙ το λένε, ΚΑΙ το κάνουν, στους οποίους βγάζω το καπέλο γιατί είναι άτομα με χαρακτήρα και γνήσιο τσαμπουκά
2. δυστυχώς το πρόβλημά σας το πραγματικό δεν είναι ότι σας "καταπιέζουν" οι "φασιστικοί" νόμοι, αλλά το ΙΔΙΟ το κάπνισμα, βέβαια σε ένα φόρουμ όπου συμμετέχουν 20άρηδες και 30άρηδες, δεν θα βρεις πολλούς που να σιχτιρίζουν την ώρα και τη στιγμή που πρωτοέβαλαν τσιγάρο στο στόμα τους, αυτή τη στιγμή ανεβαίνετε εφτά σκάλες τρία-τρία τα σκαλιά, αλλά δυστυχώς θα έλθει για πολλούς από σας η στιγμή σε 10-20-30 χρόνια που ένας Χ ή Ψ γιατρός θα σας πει "διαλέξτε, κύριε"![]()
Συμφωνώ ότι μη καπνιστές δεν είναι υποχρεωμένοι να εισπνέουν τον καπνό από τα τσιγάρα μας,συμφωνώ και στο ότι είναι "κάπως" να στριμώχνεις δέκα νοματαίους σ' ένα γυάλινο κλουβί και να θέλουν να τούς ταΐσουν τα παιδάκια,αλλά να σάς πω κάτι;
Εάν υποθέσουμε ότι αύριο το πρωί σταματήσουμε ΟΛΟΙ το κάπνισμα,μέσα σε μια βδομάδα θα το επαναφέρουν διά νόμου![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
καπνιστες κοφτε το .........μας ντουμανιασατε ............εχω ανακαλυψει κατι βερνικια σουπερ ,κανεις καλο κεφαλι ..........συνδιαζεις δουλεια και χαρα........πινεις και ενα ποτακι και εισαι κομματι
..........
για καλυτερη διατροφη το εμποτιζεις φτιαχνοντας ενα κεικ σοκολατας![]()
Μη-καπνιστες...
Οταν με το καλο εφαρμοσθει η απαγορευση του τσιγαρου και στην Ελλαδα να πατε σε κανα καφενε στα Ζωνιανα και να τους ζητησετε να το σβησουν γιατι σας ενοχλει...![]()
![]()
![]()
:a015: :a015: :a015:
![]()
![]()
:a015: :a015:
εκει όσους καπνίζουν τσιγάρο τους κοιτάζουν περίεργα...![]()
ΠΩΠΩ ΚΑΤΙ ΚΑΤΕΒΑΤΑ??????
![]()
![]()
Ρε σεις, το σπίτι να μου βριζανε, τοσο μεγαλα ποστς δεν υπήρχε περιπτωση να κατσω να γραψω και να διαβασω!!!
:a53: :a53:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Σας παρακαλούμε κύριε, μπορείτε να μεταβείτε στο διπλανό θρεντ ;
Εδώ
![]()
:a47:
![]()
![]()
βρε γιαννη απλα εδω συζηταμε αλλο θεμα.εγω προσπαθω να τονισω το θεμα της απανθρωπης συμπεριφορας και του εξεφτελισμου της ανθρωπινης αξιοπρεπειας και εσεις εχετε κολλησει στο θεμα του καπνισματος!!!αυτο προσπαθω να πω τοσες μερες τωρα!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
TROOP
Δεν διαφωνώ όπως είδες με την άποψη οτι είναι βλακεία να σας μαντρώνουν σαν τα αρνιά αλλα δεν βλέπω και πουθενά καμία διάθεση για κοινές λύσεις από τους καπνιστές. Οχειρώνεστε πίσω από μια νομοθεσία όπου σας βολεύει και όπου δεν σας βολεύει αυτη η νομοθεσία ζητάτε κοινές λύσεις. Δυστυχώς δεν είναι σωστό και δίκαιο αυτό.
Γι αυτό και λέω ότι αν και διαφωνώ με την λογική του μαντρώματος, [u]καθόλου δεν θα με πειράξει όπως και πολλούς άλλους, οταν το δω σε εφαρμογή και στην Ελλάδα[/]. Θα είναι μια μικρή ικανοποίηση για τα τόσα χρόνια κακοποίησης που έχουμε υποστεί παρά την θέλησή μας.
Θα είναι καλό επίσης για εσάς να νοιώσετε τελικά πως αισθάνονται όλοι αυτοί που μέχρι τώρα εθελημένα αγνοείτε τα δικαιώματά τους. Σίγουρα δεν είστε όλοι έτσι αλλα αφού εσεις δεν κάνετε να αλλάξετε την νοοτροπία σας τότε δυστυχώς και εμείς οι υπόλοιποι δεν θα κάνουμε επίσης τίποτε για να προασπισουμε τα διακιώματά σας που χάνονται όντως.
και για να κλεισω...να πω οτι προτιμω την καθολικη απαγορευση απο τον εξευτελισμο!!!!
αν δε μπορω να ''εχω'' το αεροδρομιο του amsterdam, προτιμω αυτο της βιεννης της νεας υορκης η της στοκχολμης παρα αυτο της ζυριχης.η διαφορα?στο αεροδρομιο της ζυριχης εμπαινες σε εναν αναλαγο γυαλινο θαλαμο οπως αυτος του χυμαδορ, πολυ ασχημο συναισθημα οντως, ενω στα υπολοιπα ΔΕΝ ΚΑΠΝΙΖΕΣ !!!!!!!!
ελπιζω να εγινα κατανοητος.![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...