Σελίδα 10 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

απο χθες διαβαζω τα κειμενα, και περιμενω να δω που θα φτασει η αυτη η μαλακια....
    κι ολο παω να γραψω κατι, κι ολο το μετανιωνω......

γιατι και τις προηγουμενες φορες, παλι τα ιδια ειπωθηκαν...και πιθανοτατα και απο τους ιδιους ανθρωπους...

τελικα ειμαστε βολικοι ανθρωποι....
    και στα σκατα να μας ριξουν, δεν τρεχει τιποτα....αρκει να μη μας ξεβολευουν συνεχεια....

ειμαστε ικανοι, να λιωσουμε ενα ζευγαρι λαστιχα, για να πιουμε ενα καφε, να φαμε ενα λουκανικο και να πιουμε μια κρυα, αρκει να μην ειναι καθημερινη εννοειται, μεσα στην αθηνα, γιατι, μη νομιζετε, η μετακινηση μεσα στην πολη, δεν ειναι ευκολο πραγμα, ακομα και με τη μηχανη, εχουν δυσκολεψει τα πραγματα....

ισως μια καλη ιδεα, ειναι να νοικιασουμε και κανα λεωφορειο, ξερετε μωρε, απ' αυτα τα σχολικα, να κανει ενα δρομολογιο, να μας μαζευει, να μην παιδευομαστε πολυ, ουτε κρανη και μπουφαν και αηδιες....ασε μπορουμε να οργανωθουμε με καμερουλες, και να κανουμε τη συγκεντρωση διαδικτυακα, ο καθενας στο σπιτακι του με παντοφλιτσες!

...αλλα πανω απ' ολα ειμαστε μοτοσυκλετιστες! α, ολα κι ολα!!! ειμαστε ανθρωποι της περιπετειας, της βολτας, μας αρεσει το ''χυμα'', η αλλαγη, γενικα ειμαστε ανθρωποι που μας αρεσει να δοκιμαζουμε!

αρκει να μη μας πειραξουν το Δελεαρ! πως να το κανουμε, ειναι η σημαια μας ρε παιδακι μου!
    του χρονου, μπορει να βγαλουμε και αυτοκολλητα, σαν αυτα του φορουμ! πως να το κανουμε ειναι το σημα κατατεθεν μας!

Λιγη ζωντανια ρε παιδια, ξυπνατε ρε γαμωτο, ας δοκιμασουμε και ας φαμε τα μουτρα μας, το πολυ να ξενερωσουμε και να ξαναγυρισουμε στο γαμωΔελεαρ....τι φοβαστε, μη μας κοψουν την εκπτωση?

εκεινο που με στενοχωρησε παντως περισσοτερο, και θα το γραψω γιατι αλλιως θα σκασω, ειναι οτι τις πιο εντονες αντιδρασεις, τις διαβασα απο δυο ανθρωπους που τους εχω ως υποδειγμα οσον αφορα τη μοτοσυκλετιστικη φιλοσοφια....ο ενας γυριζει ολη την ελλαδα απ' ακρη σ' ακρη, απο ασφαλτο και χωμα, απο ολες τις δυνατες διαδρομες, κι αλλος εχει γινει πλεον πρεσβης του φορουμ στα βαλκανια με τις εξορμησεις του....
    σε καμια περιπτωση η εκτιμηση μου και η φιλια μας δεν αλλαζει μ' αυτην την κωλο συζητηση, απλα το γραφω δημοσια, γιατι ξερω οτι δε θα παρεξηγηθω!

καταλαβες τωρα μητσε, γιατι αρνηθηκα να ανοιξω τετοιο θρεντ???

κανονιστε και αποφασιστε οτι θελετε, και στο δελεαρ να μεινουμε, παλι θα ερχομαι και ας το σιχαινομαι απο τον πρωτο μηνα που πηγα.....

για την ιστορια παντως, εγω προτεινω ανεπιφυλακτα το μαγαζι που ανεφερε ο DimChios στην αρχη! ειναι πραγματικα πολυ ομορφα, οι παροχες που ανεφερε ισχυουν και η αντιμετωπιση θα ειναι εγγυημενα πολυ φιλικη!
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    ................
    ο ενας γυριζει ολη την ελλαδα απ' ακρη σ' ακρη, απο ασφαλτο και χωμα, απο ολες τις δυνατες διαδρομες
    ...............

Εγω φταιω ρε μΠουστη αντρα που στεναχωρηθηκα που ΔΕΝ προλαβαμε να πουμε μια κουβεντα προψες και την προηγουμενη Δευτερα!

:rotflmao:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

είμαι νέος στις δελεαροσυναντήσεις, οπότε η γνώμη μου μπορεί να μήν εχει την ίδια βαρύτητα με άλλων... αλλά πάρτε μια :

Ποτέ δε στάθηκα στο χώρο (χωρίς υπερβολή, αν με ρωτήσετε να σας περιγράψω το μαγαζί με λεπτομέρειες, δεν θα μπορέσω, δεν έχω δόσει σημασία καθόλου)
    ποτέ δε στάθηκα στο σέρβις (στα @@ μου, τη μπύρα μου τη πίνω έτσι και αλλιώς)

ήρθα στην αρχή απο περιέργεια αλλά και κόλλησα απο την προσμονή να κάνω νέους φίλους που να μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμένα και να γουστάρουν να
    συζητάνε τα ίδια σκατα με μένα... τη μηχανή ρε ...

και επειδή πιστευω οτι αυτοι που καβαλάν μηχανή εκ πεποιθήσεως (και οχι απο ανάγκη γιατι δεν εχουν χρόνο για χάσιμο μεσα σε ενα κουτι) μοιράζονται κοινό τρόπο σκέψης και αντίληψης για τα γύρω τους. Κοινώς, λιγο αντισυμβατικότητα, λίγο ελεύθερο πνεύμα, λιγο αντι-βόλεψη,
    και άλλα τέτοια παρόμοια ρομαντικά, γραφικά και βλακώδη ...

Έιχα τη προσμονή, οτι θα εντασόμουν σε ένα χώρο (μεταφορικά, οχι κυριολεκτικά) που θα μου έφερνε εικόνες απο joebar, ... τι είπα τώρα?

τι τι είπα τώρα ρε ?? αυτες οι στιγμές ρε δεν ειναι ενα αποσταγμα της καθημερινότητας μας?
    Οχι, μην το μπλέξετε με ταξίδια, με πιστες, με βουνα..., οι καιροί είναι δύσκολοι (οικονομικά)
    και δεν μας πέρνει να είμαστε σε δρόμους μακρινούς, και σε βιράζ, και σε λασπόνερα κάθε σκ...
    αρα θέλω αυτή τη παρέα για να ξεφεύγω, μια δευτέρα...

γιατι ακόμα και αν δε σε ξέρω Φιλιππε, Φωτη, Χρήστο, Δημήτρη, Γιώργο κλπ κλπ, το ότι θα πούμε την κοινη μας μαλακία, θα με καταλάβεις όπως μονο εσυ σαν μοτοσυκλετιστής μπορείς, και όχι ο κολλητός μου ο Γιαννης που δεν σκαμπαζει απο μοτο, ε ρε άνθρωπα, αυτο κατι μου λέει...

ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΘΕΛΕΤΕ

Π@ΠΑΡΕΣ μηχανόβιοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εγω φταιω ρε μΠουστη αντρα που στεναχωρηθηκα που ΔΕΝ προλαβαμε να πουμε μια κουβεντα προψες και την προηγουμενη Δευτερα!

πανω στη τσαντιλα μου, ξεχασα να παραδεχτω, οτι για τη δευτερα, εχεις απολυτο δικιο....προσωπικα , οφειλω μια συγνωμη...την αλλη δευτερα ομως, θα μου κανεις τη χαρη να κουνησεις τον κωλο σου, και να ερθεις στο μαγαζι που προτεινουμε, κερναω τσαφωμέν' λεμε!!!! ασε να τους τσουξει και λιγο που θα λειψουμε μια φορα
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Egw file de se eipa "mhn tsakwneste".....

more ama thelete skototheite, den mou peftei logos..

apla epeidi afta pou legate(kai ta kantilia) xtes ta legate se poli proxorimeni ora, mou fanike oti den ta enoousate kai pos itan nevra apo allous logous kai aitia, opote einai krima kai anousio
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    πανω στη τσαντιλα μου, ξεχασα να παραδεχτω, οτι για τη δευτερα, εχεις απολυτο δικιο....προσωπικα , οφειλω μια συγνωμη...την αλλη δευτερα ομως, θα μου κανεις τη χαρη να κουνησεις τον κωλο σου, και να ερθεις στο μαγαζι που προτεινουμε, κερναω τσαφωμέν' λεμε!!!! ασε να τους τσουξει και λιγο που θα λειψουμε μια φορα

Σε μενα προσωπικα ΔΕΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ καμμια "συγνωμη", ειδικα εσυ και το ξερεις φανταζομαι... :a07:

Το μονο που λεω ειναι οτι το οτι ειναι να κανετε, καντε το ΣΩΣΤΑ!

Δηλαδης...

Εγκαιρο θρεντ.
    Ενημερωση, οσο το δυνατον, περισσοτερων που ΔΕΝ εχουν προσβαση στο Φορουμ.
    Χαρτογραφιση - Διευθυνση.

Καιαιαι καλη επιτυχια!

Υ.Γ.: Τον κωλο μου τον κουναω καθημερινα και μαλιστα πολυ (σε αλλα μαγαζια)!!!
    Αλλα ας μεινει μεταξυ μας αυτο ε?

... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Να καταργηθει η οπισθεν ! Το avatar του/της tifoefs
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    ego sas ipa na dinoume 10 euro ton mina na nikiasoume ena xoro oti nane na ton diamorfosoume opos 8eloume na valoume ta psigia mas mesa tous pagkous mas ta trapezia mas
    ke na arazoume eki oso 8eloume ke ka8imerines ke opote nane
    na exoume ke dio tris kopelitses na prosexoun ton xoro 8a analamavanoume oloi me tin sira xreei ka8aristi ke lipa ke 8a ine ola mia xara

me tis mousikes mas

8a vgenoume me ton orizonta ta vradia 8a mazevoume petamena epipla 8a ta vafoume 8a ta ftiaxnoume ke 8a imaste i kaliteroi

ti na pigenoume ke na ta skame opou nane

rixnoume ke mia psistaria me karvouno gia barby q
    ke 8a mas zilepsoun poli 8a kanoun kra na er8oun eki sto telos 8a vgazoume ke xrima...

ala iste m.a.l.a.k.e.s
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Θαχουμε και τσιρλιδες ;;;

Παλαιό μέλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    είμαι νέος στις δελεαροσυναντήσεις, οπότε η γνώμη μου μπορεί να μήν εχει την ίδια βαρύτητα με άλλων... αλλά πάρτε μια :

Ποτέ δε στάθηκα στο χώρο (χωρίς υπερβολή, αν με ρωτήσετε να σας περιγράψω το μαγαζί με λεπτομέρειες, δεν θα μπορέσω, δεν έχω δόσει σημασία καθόλου)
    ποτέ δε στάθηκα στο σέρβις (στα @@ μου, τη μπύρα μου τη πίνω έτσι και αλλιώς)

ήρθα στην αρχή απο περιέργεια αλλά και κόλλησα απο την προσμονή να κάνω νέους φίλους που να μοιράζονται το ίδιο πάθος με εμένα και να γουστάρουν να
    συζητάνε τα ίδια σκατα με μένα... τη μηχανή ρε ...

και επειδή πιστευω οτι αυτοι που καβαλάν μηχανή εκ πεποιθήσεως (και οχι απο ανάγκη γιατι δεν εχουν χρόνο για χάσιμο μεσα σε ενα κουτι) μοιράζονται κοινό τρόπο σκέψης και αντίληψης για τα γύρω τους. Κοινώς, λιγο αντισυμβατικότητα, λίγο ελεύθερο πνεύμα, λιγο αντι-βόλεψη,
    και άλλα τέτοια παρόμοια ρομαντικά, γραφικά και βλακώδη ...

Έιχα τη προσμονή, οτι θα εντασόμουν σε ένα χώρο (μεταφορικά, οχι κυριολεκτικά) που θα μου έφερνε εικόνες απο joebar, ... τι είπα τώρα?

τι τι είπα τώρα ρε ?? αυτες οι στιγμές ρε δεν ειναι ενα αποσταγμα της καθημερινότητας μας?
    Οχι, μην το μπλέξετε με ταξίδια, με πιστες, με βουνα..., οι καιροί είναι δύσκολοι (οικονομικά)
    και δεν μας πέρνει να είμαστε σε δρόμους μακρινούς, και σε βιράζ, και σε λασπόνερα κάθε σκ...
    αρα θέλω αυτή τη παρέα για να ξεφεύγω, μια δευτέρα...

γιατι ακόμα και αν δε σε ξέρω Φιλιππε, Φωτη, Χρήστο, Δημήτρη, Γιώργο κλπ κλπ, το ότι θα πούμε την κοινη μας μαλακία, θα με καταλάβεις όπως μονο εσυ σαν μοτοσυκλετιστής μπορείς, και όχι ο κολλητός μου ο Γιαννης που δεν σκαμπαζει απο μοτο, ε ρε άνθρωπα, αυτο κατι μου λέει...

ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΚΩΛΟΜΑΓΑΖΟ ΘΕΛΕΤΕ

Π@ΠΑΡΕΣ μηχανόβιοι

και για μένα κάπως έτσι έχουν τα πράγματα... έστω κι αν έχω έρθει 5-6 φορές...

Εχω χαρεί πραγματικά που γνώρισα κάποιους ανθρώπους από κοντά κι ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Κατανοώ την επιθυμία κάποιων να θέλουν μια αλλαγή και να τους τη σπάνε κάποια πράγματα που έχουν να κάνουν με το συγκεκριμενο μαγαζί...
    ...απλά εγώ προσωπικά είμαι ένα βήμα πιο πίσω σ' αυτό, μια μπύρα έρχομαι να πιω και να συζητήσω με πέντε-δέκα ανθρώπους, δε με απασχολεί καθόλου το μαγαζί...

Μέλος απο...τότε... Το avatar του/της powerphot
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
    Η "συζήτηση" αυτή έχει ξαναγίνει πριν 1-2 χρόνια, και περιέχει και περισσότερες προτάσεις νομίζω. Ας κάνει κάποιος τον κόπο να την ξεθάψει (γιατί εγώ είμαι κουλός).
    1
    2
    3
    4
    5

Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    μέχρι τώρα δεν είπα τη γνώμη μου, μπορεί πολλούς να μην τους ενδιαφέρει κιόλας αλλά πιστεύω ότι κι εγώ θεωρούμαι από τους παλιούς, έστω και άσωτος που κάποτε περνάγαμε πολύ καλά....

όταν λοιπόν πρωτοπήγα στο δέλεαρ ήταν πολύ χειρότερο απ'ότι είναι τώρα, με τις ίδιες τιμές και όχι τζάμια αλλά αυτό το πλαστικό που μέσα ξύριζε πιο πολύ το κρύο απ'ότι έξω, καναπέδες, σκαμπουδάκια χάλια και πολλά πολλά άλλα παράπονα τότε από πολλούς όπως και τώρα...

εκεί γνώρισα και τον ένα Χρήστο (crs-k) και τον άλλο καλύτερα (tai),όπως και πάρα πολλούς άλλους που έγιναν κολλητοί, εκεί έβγαζε και ο ένας Χρήστος και ο άλλος το τσίπουρο κάτω από το μπουφάν τους κρυφά σε πλαστικό μπουκαλάκι και πίναμε όλοι, εκεί καθόμασταν και κρυώναμε όλοι μαζί μέχρι τις 1.30-2.00 το βράδυ επειδή αναλύαμε την όποια φιλοσοφία μας είχε έρθει στο μυαλό, ή θαβώμασταν μεταξύ μας, ή λέγαμε για τις ωραίες στιγμές στις βόλτες που πήγαμε.

το θέμα δεν είναι το δέλεαρ σίγουρα, και αυτοί που έχουν περάσει αυτές τις στιγμές μαζί μου, που είναι πολλοι και σίγουρα διαβάζουν αλλά δεν γράφουν πια πολύ όπως κι εγώ, θα με καταλάβουν.

εγώ μαζί σας να αλλάξει το στέκι γιατί σίγουρα ένας πιο ευχάριστος χώρος ενθαρρύνει καλύτερα μια παρέα, αρκεί να ξαναυπάρξει αυτή η παρέα, η παρέα που όταν κάποιος έλειπε μια δευτέρα τον έπαιρναν δέκα άνθρωποι να δουν που είναι γιατί τους έλειπε η παρέα του,

κλεινοντας σίγουρα αν αποφασιστεί από τους περισσότερους σίγουρα δεν πιστεύω ότι θα υπάρξει αντίρρηση από κανένα, ούτε και από τον γεροπορνόλυκο και το ξέρω καλά, αν αυτό λείπει για να ξαναμαζευτούν τα φιλαράκια, που κάποτε έφταναν και τα 70 κάθε δευτέρα εγώ είμαι μέσα με χίλια.......

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

εχω παει μια φορα σε ενα μαγαζι ,δεξια κατεβαινοντας απο την αλιμου σε ενα λοφακι.
    ωραια ατμοσφαιρα,τιμες λογικες,και καλη θεα.αν ειναι αυτο
    εγω ειμαι μεσα.σαν ομαδα,μπορουμε να παρουμε και καλυτερες τιμες ,απο
    το ισχυον τιμοκαταλογο(δεν με λενε ματζιρη καποιοι χωρις λογο!)

ετσι και αλλιως δεν εχουμε να χασουμε τιποτα.
    το δελεαρ,εμενα ειναι διπλα σχετικα γιατι μενω πατησια,αλλα
    δεν μου κανει και κατι.

επισης στην αλεξανδρας (λεωφορο)υπαρχει το τηνιακο.ανεβαινοντας δεξια.
    11 ευρα 2 μπυρες 500μλ και 1 ποικιλια(η ποικιλια ειναι στανταρ)
    αλλα ρουφας καυσαεριο τιγκα,χωρος για μηχανες περιορισμενος εως ελαχιστος
    και επειδη πλακωνουν φοιτητες,σιγα μη βρουμε να κατσουμε! :rotflmao: :

αν καταληξετε ,καντε και κανα θρεντ φρεντ καινουριο,που να το επικυρωνει,να ξερουμε
    τουλαχιστον που να μην πηγαινουμε!!!!! :rotflmao:

dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos
    ..το καφε που αναφερει ο DimSpaggeti ειναι αυτο:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ενηλιον2.jpg 
Προβολές:	248 
Μέγεθος:	86,2 KB 
ID:	114152
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

sotris like motoris Το avatar του/της taxydromos

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	enilion-map2.jpg 
Προβολές:	246 
Μέγεθος:	70,6 KB 
ID:	114153
    [font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]

My Dirty Blog!!
    ^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب

Athenians Enduro Lovers

Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..

Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!

Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
    [color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Εγω, και κακως που δε το εγραψα απο την αρχη αλλα δε φανταζομουν οτι θα επερνε τετοια τροπη το ζητημα, ΔΕ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ!
    Ακομη και με πολυ κολητους φιλους εχω ερθει σε διασταση αποψεων και αλοιμονο αν δε συναιβενε κιολας!

ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ να ΕΚΤΙΜΩ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΡΟΥΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΩς ΠΑΝΤΩΝ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!

Η ΕΝΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΕΙΑ ΤΩΝ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ!

Παρακατω!

Τζιξερπαπ, ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΓΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ! ΑΠΟ ΑΛΛΟΝ ΕΠΕΣΕ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΛΩΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΝΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ!

ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΟΥ ΡΕ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΩΣ ΕΧΕΙ! Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ, ΟΙ ΤΙΜΕΣ!

Χεστηκα για το χωρο οτι ειναι μπουρδελο! ΧΕΣΤΗΚΑ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ! Η παρεα με ενοιαζε και με νοιαζει!
    Και ξαναλεω οτι οσο στραβα και να εκατσε σε καποιους που για 2η φορα ξεσηκωσα (σιγουρα οχι με το ζορι) 10-15 ατομα, ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΣΠΑΣΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΟΣΟ ΤΕΛΙΚΩΣ ΦΑΝΗΚΕ!! (το τελευταιο δεν εχει καμμια δοση ειρωνιας)

Ομολωγω ομως οτι χαρηκα που σπαστηκε το μαγαζι γιατι ειδα αντιδρασεις απο σερβιτορους και αφεντικα!

Χρηστο, για να κλεισουμε, εν μερη εχεις δικιο σε πολλα απο οσα λες ομως συγνωμη δε θα σου ζητησω οχι γιατι το παιζω υπεράνω αλλα γιατι ΔΕΝ ΣΕ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤ @@ΔΙΑ ΜΟΥ όσο κι αν σου φανηκε ετσι!
    Μαλιστα αν θυμασαι προτεινα και σε εσας να ερθετε!

Ο Καλεσιν γραφει καποια πραγματα, διαβαστε τα...ο Ταξιδευτης επισης! Οχι επειδη τα γραφομενα τους τασονται "υπερ" μου αλλα αυτο ειναι το σκεπτικο μου!

Βεβαια και αλλοι πολλοι με καλυπτουν με οσα γραφουν, διαβαστε και αυτα, οχι μονο αυτα που τασονται στη δικια σας αποψη!

Για το αν ειναι η καταλληλοτερη τοποθεσια του Δελεαρ ή οχι, ναι, νομιζω πως ειναι απο τις πιο καταλληλές αλλα ημαρτον, καποιος που θελει να παει να βρει τη παρεα αυτη (γνωστους του και μή) υπαρχουν 1170 τροποι να ενημερωθει για το νεο σημειο συναντησης και να ειστε σιγουροι οτι θα τραβηχτει και 10 χλμ παρα πέρα! ΧΕΣΤΗΚΕ!

Αν θελατε να κανουμε κουβεντα σαν κι αυτη που τελικα κατεληξε ας ανοιξατε ενα αλλο θρεντ (αυτοι που τους "καει" και ας τη καναμε! Εγω δεν ειχα τετοια προθεση ουτε με χαλαει κατι στη παρεα!
    Το οτι με ολους δεν ειμαι το ιδιο κοντα ειναι απολυτα λογικο!
    ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ, ΕΧΩ ΠΑΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ Ή ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΧΑΒΑΛΕ! ΜΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Ακομα γνωριζω νεα ατομα και ακομα η "λιστα φιλων" μου μεγαλωνει!

Αυτο, οσο virtual και να ειναι ΙΣΧΥΕΙ και με κανει ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ!!!

Τι αλλο να πω ρε πουστη μου δηλαδη? Ουτε στα λογια, ουτε στα γραπτα ημουν ποτε τοσο καλος! Ουτε τοσο μορφωμενος οσο πολλοι απο εσας... απλα, "λαικα" και ντομπρα λεω καθε φορα ο,τι κατεβαζει το ξερο μου!

ΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝΑ ΠΟΤΕ!!!

Θα ξαναπω για αλλη μια φορα οτι δεν εχω χαλαστει με κανενα! Μπορω να συνεχισω τη κουβεντα και απο κοντα με οσους λαχει την επομενη Δευτερα στο Δελεαρ!
    Θα ξαναερθω Δελεαρ και οπου στο μπουτσο αποφασισετε να συνεχιζουμε να βρισκομαστε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟ ΚΑΝΩ, ΑΥΤΗ ΠΟΥ "ΕΣΠΑΣΑ" ΤΗ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 23:00 ΧΩΡΙΣ ΠΑΡ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!

Και κατι τελευταιο...

Δηλαδη, πριν απο 3 Δευτερες οταν εγω, ο Τρουπερ και ο Τζιξερπαπ ειπαμε να την κανουμε για Πορο στις 00:00 (ασχετα αν δεν πηγαμε) θα σπαγαμε τη παρεα?

Τεσπα, ΚΑΛΗ ΚΑΡΔΙΑ! ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΜΑΣΤΕ ΣΕ ΒΟΛΤΕΣ (οι οποιες εχουν πολλους λογους που εχουν ελλατωθει βλ.οικονομικα) ΠΑΛΙ ΠΑΡΕΑ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΠΥΡΕΣ!

ΝΑ ΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ!!!

ΥΓ, VanDiemen, ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗ ΣΟΥ ΚΑΤΣΕΙ ΤΠΤ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ!

Σελίδα 10 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213141520 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04