απο χθες διαβαζω τα κειμενα, και περιμενω να δω που θα φτασει η αυτη η μαλακια....
κι ολο παω να γραψω κατι, κι ολο το μετανιωνω......
γιατι και τις προηγουμενες φορες, παλι τα ιδια ειπωθηκαν...και πιθανοτατα και απο τους ιδιους ανθρωπους...
τελικα ειμαστε βολικοι ανθρωποι....
και στα σκατα να μας ριξουν, δεν τρεχει τιποτα....αρκει να μη μας ξεβολευουν συνεχεια....
ειμαστε ικανοι, να λιωσουμε ενα ζευγαρι λαστιχα, για να πιουμε ενα καφε, να φαμε ενα λουκανικο και να πιουμε μια κρυα, αρκει να μην ειναι καθημερινη εννοειται, μεσα στην αθηνα, γιατι, μη νομιζετε, η μετακινηση μεσα στην πολη, δεν ειναι ευκολο πραγμα, ακομα και με τη μηχανη, εχουν δυσκολεψει τα πραγματα....
ισως μια καλη ιδεα, ειναι να νοικιασουμε και κανα λεωφορειο, ξερετε μωρε, απ' αυτα τα σχολικα, να κανει ενα δρομολογιο, να μας μαζευει, να μην παιδευομαστε πολυ, ουτε κρανη και μπουφαν και αηδιες....ασε μπορουμε να οργανωθουμε με καμερουλες, και να κανουμε τη συγκεντρωση διαδικτυακα, ο καθενας στο σπιτακι του με παντοφλιτσες!
...αλλα πανω απ' ολα ειμαστε μοτοσυκλετιστες! α, ολα κι ολα!!! ειμαστε ανθρωποι της περιπετειας, της βολτας, μας αρεσει το ''χυμα'', η αλλαγη, γενικα ειμαστε ανθρωποι που μας αρεσει να δοκιμαζουμε!
αρκει να μη μας πειραξουν το Δελεαρ! πως να το κανουμε, ειναι η σημαια μας ρε παιδακι μου!
του χρονου, μπορει να βγαλουμε και αυτοκολλητα, σαν αυτα του φορουμ! πως να το κανουμε ειναι το σημα κατατεθεν μας!
Λιγη ζωντανια ρε παιδια, ξυπνατε ρε γαμωτο, ας δοκιμασουμε και ας φαμε τα μουτρα μας, το πολυ να ξενερωσουμε και να ξαναγυρισουμε στο γαμωΔελεαρ....τι φοβαστε, μη μας κοψουν την εκπτωση?
εκεινο που με στενοχωρησε παντως περισσοτερο, και θα το γραψω γιατι αλλιως θα σκασω, ειναι οτι τις πιο εντονες αντιδρασεις, τις διαβασα απο δυο ανθρωπους που τους εχω ως υποδειγμα οσον αφορα τη μοτοσυκλετιστικη φιλοσοφια....ο ενας γυριζει ολη την ελλαδα απ' ακρη σ' ακρη, απο ασφαλτο και χωμα, απο ολες τις δυνατες διαδρομες, κι αλλος εχει γινει πλεον πρεσβης του φορουμ στα βαλκανια με τις εξορμησεις του....
σε καμια περιπτωση η εκτιμηση μου και η φιλια μας δεν αλλαζει μ' αυτην την κωλο συζητηση, απλα το γραφω δημοσια, γιατι ξερω οτι δε θα παρεξηγηθω!
καταλαβες τωρα μητσε, γιατι αρνηθηκα να ανοιξω τετοιο θρεντ???
κανονιστε και αποφασιστε οτι θελετε, και στο δελεαρ να μεινουμε, παλι θα ερχομαι και ας το σιχαινομαι απο τον πρωτο μηνα που πηγα.....
για την ιστορια παντως, εγω προτεινω ανεπιφυλακτα το μαγαζι που ανεφερε ο DimChios στην αρχη! ειναι πραγματικα πολυ ομορφα, οι παροχες που ανεφερε ισχυουν και η αντιμετωπιση θα ειναι εγγυημενα πολυ φιλικη!