Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ουτε εσυ εβαλες μεγαλο intercooler?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαααααα τι να το κάνω ? Ο ματρακάς μου ετσι κι αλλιώς σκίζει τα μποτιλιαρισμένα intercooler:rotflmao:
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
ουτε εσυ εβαλες μεγαλο intercooler?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπαααααα τι να το κάνω ? Ο ματρακάς μου ετσι κι αλλιώς σκίζει τα μποτιλιαρισμένα intercooler:rotflmao:
http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
![]()
Σωπα βρε σωπα θα βαλεις και εσυ intercooler![]()
αφου δουλευεις εκει 15 χρονια μαλλον θα ειχεςακουσει για ενα rgv Γ (το Γ πρεπει να το βαζανε γιατι ειχε @@@@μενο γκαζι) που ειχε ελεγξει κ αυτος οπως κ εσυ με τον παληκαρι με το Fazer, τελικα αποκεφαλισε εναν πακιστανο που πηγε να περασει αερα πατερα στισ 2 το ωραδυ την καβαλας, κ σκοτωθηκε κ ο ιδιος![]()
panta vromikoi panta laspomenoi
ε εκεί θα τα φάει αφού θα γίνει πουτάνα η βέσπαΑρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Ρε κρίμα τόσα φράγκα στα σκουπίδια.....
Καλύτερα να τα φας στις πουτάνες![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μεσα εισαι!!!ετσι εγινε!!!μονο που εγινε κιφησου κ καβαλας πανω στην κιφησου στο ρευμα προς πειραια,εκει που δεν περναει απεναντι ουτε πετρα!και δεν εγινε καμια κοντρα εκειΑρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
αφου δουλευεις εκει 15 χρονια μαλλον θα ειχεςακουσει για ενα rgv Γ (το Γ πρεπει να το βαζανε γιατι ειχε @@@@μενο γκαζι) που ειχε ελεγξει κ αυτος οπως κ εσυ με τον παληκαρι με το Fazer, τελικα αποκεφαλισε εναν πακιστανο που πηγε να περασει αερα πατερα στισ 2 το ωραδυ την καβαλας, κ σκοτωθηκε κ ο ιδιος![]()
το ξερω οτι δεν ειχε γινει κοντρα, δεν ηθελα να σταθεις σε αυτο αλλα στο οτι σε τετοιους δρομους δεν ανοιγεις τερμα γκαζι![]()
ναι ρε φιλε τι δουλεια εχει ο πακιστανος στον κιφησο??μην τα θελουμε ολα δικα μαςΑρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
το ξερω οτι δεν ειχε γινει κοντρα, δεν ηθελα να σταθεις σε αυτο αλλα στο οτι σε τετοιους δρομους δεν ανοιγεις τερμα γκαζι![]()
ναι ρε φιλε τι δουλεια εχει ο πακιστανος στον κιφησο??μην τα θελουμε ολα δικα μας
Δεν εχει δουλεια, οκ!
ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
Ποιος φταιει στην τελικη? Μπορεις να μας πεις εσυ?
Το αποτελεσμα επισης ποιο ειναι?
Ασε μας ρε φιλε, μας δουλευεις μου φαινεται!
καλα αστο, αν ειναι να παιξουμε κολοκυθια :ZZZ:
Επιδημία μ@κ@κίας.. αλλιώς δεν εξηγείται..εντάξει ευτυχώς ελέγξατε.. ε ρε τι ακούω..Αρχικά δημιουργήθηκε από flwros
σημερα τριτη καθως σχολασα απ την δουλεια βρεθηκα στο φαναρι στα καρφουρ πριν το σαρακακη διπλα διπλα μ ενα fazer καινουριο!!ο τυπος μου κανε νοημα μολις αναψε να πατησουμε,κατι πηγε να γινει αλλα δεν υπηρχε επαφη!!βεβαια προτου γινει οτιδηποτε τσεκαραμε τον δρομο οτι ηταν αδειος κ μετα εγινε οτι εγινε!παντα η ασφαλεια κ πολυ ωραιος ο τυπος!!
ειχε γουστο,αν φορουσα προγραμμα στο ουνο θα χε ακομα περισσοτερη πλακα!!
ολο αυτο ομως το αναφερω για τον λογο οτι οσο κουρασμενος,οσο φρονιμος,οσο ησυχος μπορει να ειναι ενας ανθρωπος υπαρχουν παντα καποια πραγματα που σε κανουν κ τα ξεχνας ολα (βεβαια στα πλαισια της λογικης-της ανθρωπιας κ οχι της αλητειας)!!
οι κοντρες ειναι για ολους!ειναι μεσα μας!απλα καποιοι δεν ειναι γι αυτες![]()
![]()
ρε φιλε κανεις σαν να μην εχεις καβαλησει μηχανακι στη ζωη σου!!το σημειο εκει δεν ειναι διασταρωση!!ειναι ακριβως οπως ειναι ο δρομος στην εθνικη!!και πας εσυ ξερω γω λεμε τωρα,βγαινεις απ τα διοδια,και ξεκινας το ταξιδι σου!!το μονο πραμα που δεν περιμενεις να δεις,δεν σου παει το μυαλο δηλαδης ειναι ανθρωπο στην εθνικη!!ουτος η αλλιως μετα απο καποια λεπτα οταν ξεκινας να πας μεγαλη αποσταση το μυαλο σου επικεντρωνεται στην ομαλη διεξαγωγη του ταξιδιου σου δηλαδη δινεις βαση σε 5 πραματα στο να προσπερασεις στο να προσεξεις τις λακουβες στο να καταλαβεις εγκαιρος κανα λαστιχο στο να καταλαβεις καμια ζημια του μοτερ σε τετοια πραματα πστευω ολοι μας...και οσο περναει η ωρα αποκλειεις και το γεγονος να πεταχτει ανθρωπος τελευταια στιγμη γιατι και μεσα σου δεν το πιστευεις αυτο γιατι δεν εχει καμια δουλεια στην εθνικη σε δρομο που δεν εχει προσβαση!ειναι σαν να λεμε οτι βρηκαμε παπι στον 4ο οροφο!βγες εσυ ο ιδιος στο ιδιο σημειο και κανε νοημα να σταματησουν ,μην περασεις απεναντι!!ΘΑ ΣΕ ΣΟΥΒΛΙΣΟΥΝ!!παιδια το οτιδηποτε μετα τα 40χιλιομετρα δεν σταματαει στα 5μετρα που πεταχτηκε το μπαγκλαντονι!!!και στο σημειο αυτο εχεις αν οχι 120 τουλαχιστον 90χιλιομετρα οριο!!εγω τρακαρα πλαγιομετοπικη με εναν μαλακα με 30χιλιομετρα και με γεμισε λαμες!!τελικα μαλλον εγω φταιω που δεν πηγαινα με 200!!αυτο μου λες τωρα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Δεν εχει δουλεια, οκ!
ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ Ή ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
Ποιος φταιει στην τελικη? Μπορεις να μας πεις εσυ?
Το αποτελεσμα επισης ποιο ειναι?
Ασε μας ρε φιλε, μας δουλευεις μου φαινεται!
εσυ αστο να απαντησεις σε καμια 10αρια χρονια φιλε!!οταν θα παω κοντρα μαζι σου!δηλαδη οταν θα παρεις μηχανακιΑρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
Επιδημία μ@κ@κίας.. αλλιώς δεν εξηγείται..εντάξει ευτυχώς ελέγξατε.. ε ρε τι ακούω..![]()
![]()
εσυ αστο να απαντησεις σε καμια 10αρια χρονια φιλε!!οταν θα παω κοντρα μαζι σου!δηλαδη οταν θα παρεις μηχανακι![]()
εντάξει man.. αν ποτέ θελήσω και εγώ να κάνω τον καμικάζι θα σε έχω υπόψην μου, για την ώρα προτιμώ τις βόλτες..
![]()
Μην πας κοντρα μαζι του σε 10 χρονια που θα εχει παει φανταρος το Uno θα εχει φορεσει προγραμμα και τοτε θα σε![]()