καμμια φωτο η μαλλον πολλες φωτο και τα αποττελεσματα αν ειναι δυνατον.αν τα εχει καποιος ας τα βαλει.thanks
καμμια φωτο η μαλλον πολλες φωτο και τα αποττελεσματα αν ειναι δυνατον.αν τα εχει καποιος ας τα βαλει.thanks
Φωτος πολλες δεν υπαρχουνΑρχικά δημιουργήθηκε από Athotyros
καμμια φωτο η μαλλον πολλες φωτο και τα αποττελεσματα αν ειναι δυνατον.αν τα εχει καποιος ας τα βαλει.thanksπαρα ελαχιστες γιατι ο DrIoannis ελειπε η στα Σερρας
αλλα υπαρχει βιντεο
Καλα οποιος δεν ηταν εκει εχασε ξαπλες που πηγαν συννεφογιατι ολοι μα ολοι πιεζαν παραπανω από τι μπορουσαν με αποτελεσμα να πεφτουν σαν τα κοτοπουλα
Για τη διοργανωσει το μονο που εχω να πω είναι ότι ηταν χαλιαότι χειροτερο εχω δει ποτε δεν θα μακρηγορησω και να πω ένα σωρο στραβα που ειδα απλως θα πω ένα από τα πολλα που με αφορμη αυτό εχασα και την 2 θεση
![]()
Ενώ ημουν με διαφορα δευτερος από τον τριτο όταν αρχισα από τον 8 γυρο να ριχνω κυκλο στους πιο αργους αναβατες δεν βγαζανε σε κανενα μα σε κανενα μπλε σημαιαμε αποτελεσμα να χανω χρονο συνεχως (ότι εχτισα σε χρονο για 8 ολοκληρους γυρους τους εχασα μετα )
και δεν φτανει μονο αυτό στο τελευταιο γυρο τη στιγμη που πηγα να περασω ένα πιο αργο οδηγο ενω με εκλεινε για μισο γυρο τουλαχιστον
επεσαι με χαισαιτινκ προστα μου φαινεται και στο βιντεο
με αποτελεσμα να χασω τη δευτερη θεσει αλλα τι να πει κανεις ετσι είναι οι αγωνες τουλαχιστον μετα από τοσες ξαπλες στο αριθμο 5 ευτυχως κανεις δεν χτυπησε παρα μονο εγιναν υλικες ζημιες
![]()
Τα βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=3wOKgJnxNx4
http://www.youtube.com/watch?v=qO4dK...eature=related
Υ.Γ Με αφορμη ολα αυτά προσωπικα αν συνεχισουν ετσι σε τοσο μεγαλη αδιαφορια να παιζουν με τη ζωη μας του χρονου δεν προκειται να ξανα τρεξω και όχι μονο εγω ο εννοω εννοειτο![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
πω πω φιλε τρομακτικο στο τσακ τη γλυτωσε να μην τον ε βαλεις αποκατω.στον επομενο λεω να τρεξω πιστευω να μου πεις κανενα μυστικο θα ερθω να σε βρω.
Χαίρομαι καί λυπάμαι ... μαζί ... Χαίρομαι πού παρά τίς αντίξοες συνθήκες... κάνετε αυτό πού κάνετε μέ επιτυχία... μπαράβο ρέ παιδιά... πολύ ωραίες οί φωτό.... αλλά λυπάμαι... γιατί μετά από 23-24 χρόνια πού πάνε από τότε πού είχα κατέβει κάτω (λαμβάνοντας μέρος σέ 2 πρωταθληματα τότε ) τό μόνο πού αλλαξε είναι οτι δέν είδα αχυρόμπαλες.... πρόοδος μηδέν στό σπόρ... χάραξη πίστας μέ κορίνες.. καί πλαστικά... α ρέ ξύλο πού θέλουνε....
Καί πάλι μπράβο ρέ παίδες....
Οι ηλίθιοι είναι αήτητοι!!!!
Ρε ακομα και οι φωτογραφιες απο το site της proaction ηταν πολυ χαλια. Καμια καλη ληψη
που εισαι ρε DrIoannis?
το τυμπακι και ο ταπητας του που ειναι ενωμενες με αρμους μεγαλες πλακες δε μπορει να φιλοξενησει τα σημερινα θηρια με τις μεγαλες ιπποδυναμεις ανω των 180 ιππων.Αρχικά δημιουργήθηκε από Dr.Evil
Χαίρομαι καί λυπάμαι ... μαζί ... Χαίρομαι πού παρά τίς αντίξοες συνθήκες... κάνετε αυτό πού κάνετε μέ επιτυχία... μπαράβο ρέ παιδιά... πολύ ωραίες οί φωτό.... αλλά λυπάμαι... γιατί μετά από 23-24 χρόνια πού πάνε από τότε πού είχα κατέβει κάτω (λαμβάνοντας μέρος σέ 2 πρωταθληματα τότε ) τό μόνο πού αλλαξε είναι οτι δέν είδα αχυρόμπαλες.... πρόοδος μηδέν στό σπόρ... χάραξη πίστας μέ κορίνες.. καί πλαστικά... α ρέ ξύλο πού θέλουνε....
Καί πάλι μπράβο ρέ παίδες....
ειναι σιγουρο οτι θα γλιστρανε οπως εγινε περυσι με καποιους οδηγους που κατεβηκαν για δοκιμες μηπως και γινοταν αγωνας καποια στιγμη.
οσο για τα κερμπ τα ξυλινα που βαζει η proaction κατασκευαστηκαν το 2003 για τις αναγκες του παγκοσμιου supermoto στο λιμανι του ηρακλειου και εκτοτε χρησιμοποιουνται αρκετα αλλα ειναι σιγουρο οτι για ταχυτητα δε κανουν.
πανομοιοτυπα ειχε χρησιμοποιησει και ο οργανωτης/promoter του 2003 ironteam σε τυπου μιση κομμενη υδραυλικη σωληνα σε πλαστικο υλικο εντελως επικινδυνο αλλα 1 ολκληρη χρονια στο αεροδρομιο του ελληνικου δε μιλησε κανεις.
οσο για τη χαραξη τη παλια τη θυμαμαι(αρκετες φορες θεατης) αφου μεχρι προσφατα οι αχυρομπαλες εχουν τη τιμητικη τους και στη τριπολη.
υπαρχει ενα κομματι οπου υπαρχουν σταθμευμενα αεροπλανα(ο λεγομενος γερμανικος αεροδιαδρομος)στο τυμπακι με φρεσκο ταπητα και μονοκαμματο αλλα προφανως δε δινεται για τετοιου ειδους εκδηλωσεις.
δυσυχως η ελλαδα με τα αεροδρομια θα εχει αυτη τη μονιμη κατασταση αντι πιστας και οτι και να λεμε για χαραξεις και σημαδουρες παντα πισω θα μας φερνουν.
παντως οι αγωνες και ολα αυτα που γινονται στο τυμπακι μαζευουν παντα αρκετο κοσμο δινοντας ενα καλο μηνυμα για εδω αφου στα μεγαρα σε πολη 5 εκατομμυριων δυσκολευεται η καθε οργανωση να κοψει 500 εισιτηρια.
![]()
![]()
![]()
γενικα οι φωτογραφιες της proaction ειναι απο το γιωργο δαμανακη τον ανθρωπο που σχεδον στηνει μεγαλο κομματι της οργανωσης(κερμπ,ηλεκτρικα,εκκινηση)διαθετοντας και δικη του σελιδα για τους αγωνες και ειδησεογραφια.Αρχικά δημιουργήθηκε από k_pappous
Ρε ακομα και οι φωτογραφιες απο το site της proaction ηταν πολυ χαλια. Καμια καλη ληψη
που εισαι ρε DrIoannis?
σιγουρα κανοντας πολλα πραγματα μαζι δε θα εχει το ματι και τη ποιοτητα του κουριδη η του μαραγκου ας πουμε.
παντως το παλευει και ειναι εξαιρετο παιδι.
http://www.crn.gr
![]()
![]()
![]()
Tουλαχιστον ας του πει καποιος να μην καθεται να βγαζει φωτος πανω απο τους αθλητες αλλα απο μπροστα η πισω οταν αυτοι ειναι στην κορυφη της στροφης οπου και ειναι στην μεγιστη κλιση συνηθως,αν δεν κανω λαθος....![]()
![]()
![]()
Καποια στιγμη,οταν βρω τον χρονο,θα βαλω και μερικα videos...
Ετσι ειναι το ΓΙΩΡΓΟ τον ξερω και εγω και ειναι παρα πολυ καλο παιδι, οσο για τις φωτο δεν δινει συνηθως αυτος στο Διακακη αλλα αλλοι διαφοροι, αυτη τη φορα ναι μεν εδωσε αυτος αλλα να ξερουν τα παιδια οτι ο ανθρωπος τρεχει πανικοβλητος για ολους και για ολα και κατι ακομα η φωτογραφικη μηχανη που εχει δεν ειναι επαγγελματικη οπως του DrIoannis και δεν μπωρει να καθεται σε οπoια θεσει θελει αν και πιο παλια μου ειχε στειλει καποιες φωτο και ηταν εξαιρετικεςΑρχικά δημιουργήθηκε από caninus
γενικα οι φωτογραφιες της proaction ειναι απο το γιωργο δαμανακη τον ανθρωπο που σχεδον στηνει μεγαλο κομματι της οργανωσης(κερμπ,ηλεκτρικα,εκκινηση)διαθετοντας και δικη του σελιδα για τους αγωνες και ειδησεογραφια.
σιγουρα κανοντας πολλα πραγματα μαζι δε θα εχει το ματι και τη ποιοτητα του κουριδη η του μαραγκου ας πουμε.
παντως το παλευει και ειναι εξαιρετο παιδι.
http://www.crn.gr
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Ρε εσυ την τραβηξες αυτην????Γιατι οταν επεσε αυτος τον ειδα και εγω απο την κερκιδα{μενω 1χλμ μακρια απο το Τυμπακι}.Αυτος που επεσε σε 10 δευτερολεπτα ειχα ανεβει,ειχε βαλει μπρος και ειχε συνεχισε τον αγωνα σαν να μην συνεβαινε τιποτα:a19: :a19: :a19:Αρχικά δημιουργήθηκε από DrIoannis
Μία πτωσούλα στα SM
Αυτό σημαίνει θέληση για νίκη.Βγήκε 2ος αν θυμάμαι καλά.
Ναι,ητανε πολυ καλος.Α και το ξεχασα,να και μια συλλογη που εχω στο bikepics απο το Τυμπακι:smilea: :smilea: :smilea: