Απίστευτο όντως![]()
![]()
τη προσγείωση θα ήθελα να δώ ....
Απίστευτο όντως![]()
![]()
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Εγω αυτες που δεν θα ηθελα να δω ειναι οι προσγειωσεις της μερες που θα προσπαθουσε να μαθει να κανει την συγκεκριμενη φιγουρα........:smilea:Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
Απίστευτο όντως![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εγω αυτες που δεν θα ηθελα να δω ειναι οι προσγειωσεις της μερες που θα προσπαθουσε να μαθει να κανει την συγκεκριμενη φιγουρα........:smilea:
Σωστό![]()
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
Εγω αυτες που δεν θα ηθελα να δω ειναι οι προσγειωσεις της μερες που θα προσπαθουσε να μαθει να κανει την συγκεκριμενη φιγουρα........:smilea:
μαλλον αυτες ειναι που θα θελε πολυς κοσμος να δει!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Dorsoduro 750 & Norton 16H
Τελειο................. Απλα !!!!
Νέο ΚΤΜ 690 Baja
Πρόκειται για ένα αγωνιστικό πρωτότυπο με το οποίο ο Cyril Despres και ο Chris Blais θα συμμετάσχουν στον αγώνα Baja 500, μια μικρότερη έκδοση του ιστορικού Baja 1000 rally, το οποίο ξεκινάει 31 Μαίου και τελειώνει 3 Ιουνίου. Στα πλαίσια εξέλιξης η μοτοσυκλέτα θα συμμετάσχει στο rally Baja Aragon (Ιούλιο) και στον αγώνα Las Vegas – Renο.
Απο http://www.enduro.gr
![]()
αυτό ειναι δικό μου!Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
690 rulezzzzzzzzz![]()
...άτσα και μοχλικό ο σακάτης....![]()
You BETA believe...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+ ena zeygos zantes 17" mavres-portokali kai kentra mavra talon
OOOLEEEEE
:a07:
poianon?Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
kai kentra mavra ton alon![]()
![]()
You BETA believe...
Πριν δώ το 690 εδω, το πρωτοείδα σε γνωστό γειτονικό (και λασπερόΑρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
αυτό ειναι δικό μου!![]()
690 rulezzzzzzzzz![]()
) forum.
Ε λοιπόν πήγαινε να διαβάσεις τι έγραψα![]()
![]()
![]()
Τις περισσοτερες μεγαλες δυσκολιες που αντιμετωπιζεις στο βουνο καποια στιγμη τις αναπολεις και σου φερνουν ενα αισθημα χαρας και τις περισσοτερς φορες μεσα στο μυαλο σου αναλυεις μια δευτερη ευκαιρια,πως κια ποσο διαφορετικα θα θα περναγες κατι ...περαν αυτου,εχετε εμπειριαες που πραγματικα δε θελετε ουτε να θυμαστε...που σας κανανε τι ζωη πατινι...ειτε απο ενα απλο κορμο που για καποιο ψυχοσωματικο λογο δεν μπορουσατε να περασετε εως μια ολοκληρη εντουραδα που σας βγηκε ΞΙΝΗ????
Ναι τότε που σπρώχναμε μέσα στα χιόνια σε ανηφόρα το 950 μέχρι το καταφύγειο Μπάφι (κανα 5αρι χλμ).Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
.περαν αυτου,εχετε εμπειριαες που πραγματικα δε θελετε ουτε να θυμαστε...που σας κανανε τι ζωη πατινι...ειτε απο ενα απλο κορμο που για καποιο ψυχοσωματικο λογο δεν μπορουσατε να περασετε εως μια ολοκληρη εντουραδα που σας βγηκε ΞΙΝΗ????
Αντι να πάρουμε καθαρό αέρα κάναμε τζούρες απο αμολυβδη 100αρα.
Και εκεί που είπα επιτέλους τέλος, συνέχισαμε να σπρώχνουμε το ΚΤΜ του Trickster (ευτυχώς πιο ελαφρύ) απο το Μπάφι στους Αγ Αναργύρουςγιατί είχε ξεχάσει να πάρει μαζί του μπουζί
![]()
![]()
Μαριε,παιζει καμια εντουραδα αυριο?
θα βρεθω με τον zid ατις 10.00 στη καγκελοπορτα....οποιος καθαρος θελει ας ερθει...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]