Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
I know......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gaser,
όταν σε προτοείδα ήταν που πάλεβα να βγω από ένα βραχομονοπάτι...στο tr,γιά τον Αλέκο...ήσουν εντελώς off road ένα επίπεδο πάνω από μένα και μέσα σε βράχια.Εβρισκες πατήματα σαν κατσίκι και συγχρόνως παρατηρούσες και μας μ'ένα βλέμα βοήθειας.
Είπα από μέσα μου,αυτός δεν είναι τυχαίος...
Μάλλον δεν έπεσα έξω.
![]()
![]()
Σπάτα, νωρίς το 1994. Πιθανών και να αλλάζουμε στο σημείο που τώρα προσγειώνονται τα αεροσκάφη...![]()
Δίπλα ο κομπάρος Κωνσταντινίδης!
Στα Σπάτα ξαναέφτιαξα το γόνατό μου μετά από το χειρουργείο του Σεπτέμβρη του 93. Κάταγμα plateu (που λέει και ο Doc) και ξήλωμα οπισθίου χιαστού. Αποτέλεσμα 4 μήνες πατερίτσες, ένα "δωράκι" που μου "χάρισε" το άλλο μου το κουμπαράκι, ο Κώστας ο Ντάνος πάνω σε ένα Bross 650 στην Π.Ράλλη στις 14/9/1993.
Αποφάσισα τότε να σταματήσω το εντούρο, να πουλήσω το DR και να ασχοληθώ με το.... καρτ...![]()
Βγήκα από το νοσοκομείο, πούλησα το DR και πήρα .... το RM!!! Σιγά μην καβάλαγα κάρτ!!! Θυμάμαι όταν το πήρα δεν μπορούσα να πατήσω ακόμα το πόδι μου αλλά από την κ@Υλ@ μου ανέβαινα τα βράδια και ανεβοκατέβαινα σούζα την Βαλτινών με το σπασμένο πόδι που ήταν σε νάρθηκα και δεν λύγιζε στον αέρα... (εντελώς βλαμμένο το παιδάκι...![]()
:a31: )
Όταν έβγαλα λοιπόν τον νάρθηκα μετά από 3 μήνες φυσικά το γόνατο δεν λύγιζε... Τι φυσιοθεραπείες, τι γιατροί.. είχε πάρει μόνο κάτι μοίρες κάμψης...
ΑΛΛΑ το φάρμακο ήταν ΕΝΑ!!! το RM!!! Σπάτα λοιπόν καβάλα με το RM μια μέρα ολόκληρη και στο τέλος... το γόνατο είχε πάρει 20 μοίρες κάμψης!!!!
![]()
Enduro Republic, Prime Minister
Τι να πω....Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
Gaser,
![]()
![]()
![]()
![]()
σε ευχαριστώ....
![]()
![]()
Το XRάκι μου. Πρέπει να είναι αρχές καλοκαιριού του 1993.
1. Τελικό Supertrapp με 8 δισκάκια και ανοιχτό καπάκι
2. Σωληνάκι και ρακόρ Braking δικής μου συναρμολόγησης
3. Κάλυμα σέλας ιδιοκατασκευή σε ένα σελά κάπου στην Θησέως
4. Κάλυμα ρεζερβουάρ ιδιοκατασκευή στον ίδιο σελά (το τσαντάκι στο πίσω φτερό δεν πρόλαβα να το φτιάξω...)
5. Τρεις τρύπες μιας ίντσας στο φιλτροκούτι με συρμάτινο προστατευτικό
6. Αναρτήσεις περιποιημένες από τον τρελό επιστήμονα Γιώργο - MX Wolf - Καρακίτσογλου και ελατήριο WP πίσω
![]()
Same old story + έσω πλάγιος (το 2002 και χωρίς χειρουργείο).Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Κάταγμα plateu (που λέει και ο Doc) και ξήλωμα οπισθίου χιαστού.
Ισοβαρικό οξυγόνο έμπαινες?![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από GASer
Τι να πω....![]()
![]()
σε ευχαριστώ....
![]()
![]()
Bαλτινών που?Γκύζη?
Εκανα παρέα με έναν εντουρά από κει το 80-81...μήπως πήγαινες και στο 10 αμπελοκήπων?
Με ΤΜ 250 ΜΧ 1995 την ίδια χρονιά στην πίστα της Πρέβεζας σε 15-ήμερο σχολείο αγωνιστικής οδήγησης με δάσκαλο Πρέντζα.
Κουμπάρε το χαοτικό άλμα στα Σπάτα το έκανε πρώτος ο Μαρίνης και μετά το δοκίμασαν Καρέτσος-Παπανικολάκης (η ράμπα ήταν περίπου 5 μέτρα χαμηλότερα από το σημείο προσγείωσης-η απόσταση τώρα....ε πολλά ζητάτε δεν θυμάμαι!)
![]()
Ναι Γκύζη (εμείς προτιμούσαμε να το λέμε "Πεδίο του Άρεως", μιάς και ήταν πιό .... σικ :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από iatrodikastis
Bαλτινών που?Γκύζη?
Εκανα παρέα με έναν εντουρά από κει το 80-81...μήπως πήγαινες και στο 10 αμπελοκήπων?
Και ναί! πήγαινα στο 10ο αλλά όταν έγινε ΕΠΛ (το 1986). Και πριν μέσα στην "μπουντρούμι" ήμουν, στο 2ο Προτ. Γυμνάσιο. Αλλά το 80-81 δύσκολο...
Καλώς το κουμπαράκι!! Η παρακάτω φωτό είναι στο πλαίσιο της προσπάθειάς μας το 1992 να φτιάξουμε ένα άλμπουμ-πρόταση αναζήτησης χορηγού για τους αγώνες....Αρχικά δημιουργήθηκε από Konidis
Με ΤΜ 250 ΜΧ 1995 την ίδια χρονιά στην πίστα της Πρέβεζας σε 15-ήμερο σχολείο αγωνιστικής οδήγησης με δάσκαλο Πρέντζα.
Κουμπάρε το χαοτικό άλμα στα Σπάτα το έκανε πρώτος ο Μαρίνης και μετά το δοκίμασαν Καρέτσος-Παπανικολάκης (η ράμπα ήταν περίπου 5 μέτρα χαμηλότερα από το σημείο προσγείωσης-η απόσταση τώρα....ε πολλά ζητάτε δεν θυμάμαι!)![]()
![]()