Έχει εκεί πάνω Ιερουσαλήμ? Έχει και ταβέρνα εκεί?
Αν είναι να κάνουμε προσκύνημα σωστό!!!![]()
Έχει εκεί πάνω Ιερουσαλήμ? Έχει και ταβέρνα εκεί?
Αν είναι να κάνουμε προσκύνημα σωστό!!!![]()
αμα το κατάλαβε κανείς αυτό να μΕ το πείτε κι εμένα :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
2). Στο Κάστρο ΔΕΝ πάμε προς Λιβαδειά αλλά προς ΟΡΧΟΜΕΝΟ και ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο μέχρι μία διασταύρωση όπου θα πάρουμε παράδρομο (άσφαλτος είναι) μέχρη τη Δαύλεια. Από το δρόμο που είναι η χαιρώνεια αν δεν κάνω λάθος.
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Γιατί ρε φίλε;Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
αμα το κατάλαβε κανείς αυτό να μΕ το πείτε κι εμένα :rotflmao:
Ε δεν ξέρω πως λέγεται εκείνος ο δρόμος. Ξέρω πάντως ότι περνάμε τα λιοντάρια της Χαιρώνιας κάποια στιγμή.![]()
Απλά πράγματα...Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Γιατί ρε φίλε;
Ε δεν ξέρω πως λέγεται εκείνος ο δρόμος. Ξέρω πάντως ότι περνάμε τα λιοντάρια της Χαιρώνιας κάποια στιγμή.![]()
![]()
Όταν στρίβεις απο Καστρο, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πας προς Ορχομενό-Λειβαδιά...
Περνας τον Ορχομενό απ' έξω (απ' τον περιφερειακό δλδ), συνεχίζεις προς Λειβαδια, περνάς ΠΑΝΩ απο τις γραμμές του τρένου (στα δεξιά ο σταθμός Λειβαδιάς) και ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ που λέει αριστερά "Λειβαδιά-Δελφοί-Αράχωβα-Χιονοδρομικά κέντρα", κάνετε ΔΕΞΙΑ προς Χαιρώνεια, Κηφισσο-Παρόριον-Δαύλεια
![]()
![]()
![]()
Αμα δεις ταμπέλα Αλίαρτος/Αλαλκομενές/Υπατον έχετε παρει λαθος δρόμο και πρέπει να γυρίσετε :rotflmao:
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Απλά πράγματα...![]()
Όταν στρίβεις απο Καστρο, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πας προς Ορχομενό-Λειβαδιά...
Περνας τον Ορχομενό απ' έξω (απ' τον περιφερειακό δλδ), συνεχίζεις προς Λειβαδια, περνάς ΠΑΝΩ απο τις γραμμές του τρένου (στα δεξιά ο σταθμός Λειβαδιάς) και ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ που λέει αριστερά "Λειβαδιά-Δελφοί-Αράχωβα-Χιονοδρομικά κέντρα", κάνετε ΔΕΞΙΑ προς Χαιρώνεια, Κηφισσο-Παρόριον-Δαύλεια
![]()
![]()
![]()
Αμα δεις ταμπέλα Αλίαρτος/Αλαλκομενές/Υπατον έχετε παρει λαθος δρόμο και πρέπει να γυρίσετε :rotflmao:
Thanks captain O my captain...![]()
O Captain, my CaptainΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Thanks captain O my captain...![]()
![]()
(φουκαρά Whitman...)
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
O Captain, my Captain![]()
(φουκαρά Whitman...)
γιατί φουκαράς;;;;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
..........................
ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (σχετικό γιατί αλλάζει πάντα ανάλογα με τα κέφια της παρέας).
1). Ακολουθούμε την Εθνική μέχρι το Κάστρο.
2). Στο Κάστρο ΔΕΝ πάμε προς Λιβαδειά αλλά προς ΟΡΧΟΜΕΝΟ και ακολουθούμε τον ίδιο δρόμο μέχρι μία διασταύρωση όπου θα πάρουμε παράδρομο (άσφαλτος είναι) μέχρη τη Δαύλεια. Από το δρόμο που είναι η χαιρώνεια αν δεν κάνω λάθος.
3). Στη Δαύλεια έχει και μία μονή πιο κει την Ιερουσαλήμ, αν θέλετε την επισκεπτόμασθε.![]()
4). Από Δαύλεια κινούμασθε προς τα κάτω και μετά Αράχωβα. Φτάσαμε. Καφές τσιπουράκι χάζι τον κόσμο και τα τοιαύτα.
ΦΑΙ
ΑΝ ο καιρός είναι ΟΚ και μας πουν ότι ο δρόμος ΔΕΝ έχει πρόβλημα ΔΕΝ τρώμε στην Αράχωβα αλλά φεύγουμε για ΕΠΤΑΛΟΦΟ και ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ που έχει καλές ταβέρνες και ντερλικώνουμε.
ΑΝ ο καιρός ή το οδόστρωμα δεν βοηθούν την κάνουμε μετά τον καφέ χαλαρά για Δελφούς, Ιτέα γαλαξίδι.
.........................
1) Ας πουμε οτι μεχρι εδω ΔΕΝ θα εχετε χαθει...![]()
![]()
2) Απ' το Κάστρο η Λιβαδιά κι ο Ορχομενός ειναι στην ΙΔΙΑ κατευθυνση, μαλιστα περνάμε τον Ορχομενό πριν φτασουμε στην διασταυρωση (ελαχιστα πριν την Λιβαδιά)!
Ο "παράδρομος" ειναι η παλιά Εθνική οδος. :smilea:
3) Ειναι ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ μοναστηρι και δεν ξερω αν θα σας "φιλοξενήσουν" σαν μπούγιο που θα 'στε...![]()
Μια ορειβατική ομάδα δύο ατομων παλιότερα, μετα βιας μας κερασαν εναν καφε, πριν ξεκινησουμε για την αναβαση στην Λιάκουρα.
4) Απο την Δαύλεια συνεχιζετε προς τα ΠΑΝΩ (μιας και χαμηλοτερα δεν εχει εκει γυρω)!
Τσίπουρο στην Αράχωβα ειναι καλο ανεκδοτο, αλλα εχουν βγει και καλυτερα με τονο Τοτό!![]()
ΦΑΪ
Αν πατε ειτε προς την Αγόριανη (Επτάλοφος) είτε προς την Σουβάλα (Πολύδροσο) πρεπει ν' ανεβετε προς τα "Καλύβια Αράχωβας" και να πιασετε τα 1350μ.
Ειδικα για την Σουβάλα πρεπει να κατευθυνθειτε προς τα χιονοδρομικα πρωτα με περασματα στα 1700μ + :wacko:
Ολα αυτα με τον Στέλιο πλοηγό!![]()
:rotflmao:
![]()
Θα προτεινα να κατεβειτε οσο το δυνατον συντομοτερα απ' την Αράχωβα προς τους Δελφούς!![]()
Αυτα απο μενα και ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ !!!
![]()
![]()
![]()
Ευχαριστούμε κύριε Χρήστο μας!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
.....
Αυτα απο μενα και ...
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πλάκα θα έχει πάντως!!!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
... κύριε Χρήστο μας!!!! ....
Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Κύριε Χρηστάκη μας.![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Κύριε Χρηστάκη μας.
1). Καλά θα περάσουμε, μια χαρά θα περάσουμε. Πάει αυτό.
2). Ευχαριστούμε θερμά για την πληροφόρηση τη σωστή και την έγκαιρη για το μοναστήρι. Δεν ήξερα πως είναι γυναικείο.
3). ΝΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ τσιπουράκι στην Αράχωβα. Το έχω πιει δύο φορές είναι σχετικά καλό και σε καλό καφενεδάκι. Ακόμα καισ τα πιο εμπορικοτουριστικά μέρη βρίσκεις πραγματάκια αρκεί... να ψάχνεις.![]()
4). Για το φαί το ξέρω πως πρέπει να περάσουμε από Καλύβια αλλά... το είπα 1000 φορές.
ΑΝ ο καιρός βοηθά ΑΝ το οδόστρωμα είναι καλό... το έγραψα και το ξαναέγραψα. Δεν χρειάζεται να το λέμε συνέχεια.
Απλά πράγματα.![]()
Στέλιο, βάλε και μένα στις συμμετοχές![]()
...Μ' ένα ζευγάρι λασπωμένες μπότες
σάλταρα πάνω απ' τη χλωμή μου μοίρα...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzab
Στέλιο, βάλε και μένα στις συμμετοχές![]()
Έγινε.![]()
Υπάρχει σεβασμός κύριε στις μέρες μας.... :wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
....
MeyalelethΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
ΤΕΛΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!!!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!
taxydromos 950adv
kostas xt
operater ?
Alximistis Tiger955i
dosko Fazer600
stavrogin ?
ίσως ένας ακόμα, περιμένω ενημέρωση.
άντε να δούμε....