Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 140 από 140

Θέμα: Αξιζει τελικα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Χθες πηγα σε εναν οικογενιακο φιλο και συνεργατη κατι χαρτια αφου ειχε ενα ατυχημα πριν 1 μηνα ακριβως με το Transalp,παραβιασε αυτοκινητο το κοκκινο,και εγινε το ποδι του πανω απο τον αστραγαλο,χαμηλα στο καλαμι,σμπαραλια με 4 βιδες,λαμες,μηχανημα....Μεχρι και πλαστικη του κανανε....

Ετων 55+ ο εν λογω δηλωσε οτι δεν αξιζει....Τοσα χρονια αναβατης δεν του ειχε κατσει τιποτα το σοβαρο....Και λογω δουλειας ολη μερα καβαλα....

Ο οποιος ηρθε χθες απο το γραφειο...Εδω και εναν μηνα περπαταει κουτσα στραβα....Μετα απο 6 μηνες ακινησιας περιπου....Πηρε και ενα Smart...Το οποιο δεν μπορει να οδηγησει ακομα αλλα το πηρε και τον πηγαινοφερνουν....

Ερωτηση:Και να σου πω κ.Δημητρη δεν σου λειπει καθολου?
    Απαντηση(Το επιασε με την μια...Γουρλωμενα ματια,υψωμενος τονος φωνης κτλ κτλ):Ασε με ρε Κωστα,βαλτος εισαι???Βλεπω μηχανες και σκιρταει η καρδια μου και και και.....

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Ολος ο ΚΟΚ και το εθιμικο δικαιο στους δρομους εχει φτιαχτει στα μετρα των γιωταχιδων. Θα επρεπε τουλαχιστον θεωρητικα να τους μαθαινουν στις σχολες την ανατομια της μηχανης. Και γιατι το λεω αυτο. Οταν βρε παπ//ρα βλεπεις το ποδι να κατεβαζει ταχυτητα και το αλλο ποδι να χαιδευει το φρενο και δεν ξερεις τι σημαινει και φυσικα επειδη εισαι μεγαλη οδηγαρα δεν κρατας αποστασεις πως να μην προκαλεις αυτα που προκαλεις. Και καλα σ' εμενα. Οταν θα κολλησεις πισω απο εναν απειρο και θα πανικοβληθει δεν το σκεφτεσαι; Οταν δε θα το ελεγξεις, γιατι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΑ ΟΡΙΑ ΣΟΥ και θα σκασεις πανω μου, εγω τι φταιω;
    Πολλοι λιγοι γιωταχηδες εχουν ορθη χωροαντιληψη.
    Καλως η κακως οποτε καβαλας καβαλαει μαζι σου κι ο εξω απο 'δω. Ειτε το δεχεσαι, ειτε παρατας τις μηχανες. Αλλα οπως και να χει, ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ θα μου επιβαλλουν καποιοι αλλοι το δικο τους τροπο ζωης; Οκ, ναι φοβαμαι και κυριως οταν δε φοραω παντελονι η μπουφαν, τα οποια ομως ειναι στο χερι μου. Ειναι στο χερι μας να προσεχουμε την οδηγηση μας, τον εξοπλισμο ασφαλειας, τη σωστη συντηρηση της μοτο και υπαρχουν αλλο ενα εκατομμυριο αλλα πραγματα που δεν μπορεις να προβλεψεις. Γενικα εχω παψει να τρεχω σε δρομους που δεν εχουν μπαρες κι απ' τις δυο πλευρες. Γιατι στην πολη θα σου πεταχτει ο παπ//ρας που πιστευει οτι εχει ΤΟ ΟΠΛΟ με ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΙΣ και στον επαρχιακο δρομο θα βγαινεις απο τη στροφη απεναντι θα ερχεται αλλο οχημα και μπροστα σου στα 30 μετρα τρακτερ. Αλλα φυσικα και στο δρομο με τις μπαρες κι απ' τις δυο πλευρες που δεν εχουμε και πολλους στην Ελλαδα, θα τυχει κι ο καραγκιοζης που θα του εχουν καει τα φωτα πεδησης, η που θα πατησει φρενο γιατι μιλαει στο κινητο και αφαιρεθηκε, η που θ' αλλαξει λωριδα χωρις να ελεγξει τιποτα.
    Ειναι ολα αυτα που μπορεις να ελεγξεις και ολα αυτα που δε μπορεις να ελεγξεις. Το δεχεσαι η οχι.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

~
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos

(...)
    Αξίζει?
    Δεν νομίζω να με ρωτήσει κανείς γι αυτό κάνω προσεκτικά αυτά που μου αρέσουν.

+1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    προσωπικά την βρήκα νομίζω την λύση παιδιά...

Ι.Χ. για μέσα στην πόλη, ειδικά αν σκεφτείς τις ευθύνες και τα προβλήματα που θα προκύψουν στην οικογένεια σου αν πάθεις κάτι.
    ΑΛΛΑ... και τεράστιο μάλιστα Α-Λ-Λ-Α....

Ενα "καθαρό" να κάνεις το κέφι σου στο χώμα με παρέα... εκεί που δεν έχει κάφρους στον δρόμο και θα απολαύσεις και τι σημαίνει μηχανή στο έπακρο , σε ενα δύσκολο σχολείο που είναι το χώμα και θα έχεις και προστασία απο εξοπλισμό αλλά και απο το κακοτράχαλο τερρέν και την βλακεία του εγκεφάλου σου... αποκλειστικά και μόνο.
    Μου βάζεις ιδέες...αν και στρητάς.Όσο θυμάμαι τη στούκα...

The Cortexiphan Junkie Το avatar του/της manhunter
    o κίνδυνος το ρίσκο, είναι το μέλι της ζωής.
    Ειναι η δύναμη που σου δίνει φτερά, και εννίοτε στα κόβει.

Εγω θ πως πως αξίζει. Αξίζει πολύ. Δεν μπορώ να καταπιέσω μια επιθυμία μου μόνο και μόνο για τον βαθμό επικίνδυνότητας που εμπεριέχει.

Το δύσκολο είναι να αποφασίσεις τι θέλεις στην ζωή σου περισσότερο.

Αξίζει, αλλά το θέμα είναι αν και οι άλλοι στο δρόμο ξέρουν ότι αξίζει(ς)

Σελίδα 10 από 10 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910

Παρόμοια θέματα

1. F800gs τελικά αξίζει?
    από ssokinn στο forum BMW
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/04/2010, 18:54
  2. Τελικά αξίζει τον κόπο?
    από btmxyz στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 22/08/2006, 14:00
  3. Επιδαυρος..τελικα αξιζει;
    από gcrook στο forum Off topic