Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 190

Θέμα: Εχουν σαλτάρει όλοι και όλες;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

τι μ@λ@κιες διαβαζω θεε μου......

υ.γ. σοορυ κυριε μοντ...
    Προφανώς, το να μπεις για να διαβάσεις κάτι που εκ των προτέρων γνωρίζεις πως είναι "σαχλαμάρες", πιστεύεις πως αποδεικνύει την ευφυία σου..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Προφανώς, το να μπεις για να διαβάσεις κάτι που εκ των προτέρων γνωρίζεις πως είναι "σαχλαμάρες", πιστεύεις πως αποδεικνύει την ευφυία σου..

Οχι......αλλα ειμαι πεζος και εχω ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Η ερώτηση κύριε συμφωρουμήτη είναι:

Θεωρήτε την ζωή του πεζού ή την ασφάλεια του πιο σημαντική απ' αυτήν του οδηγού ή των συνεπιβατών ενός οχήματος???

Απλό ερώτημα! Μια απλή απάντηση παρακαλώ κύριε φωρουμήτη!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Οχι......αλλα ειμαι πεζος και εχω ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ.....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αν αυτό είναι το συμπέρασμα που έβγαλες, τότε φυσικά και έχεις πάντα δίκιο! Είναι μια από τις πιο σημαντικές ιατρικές εντολές για αντίστοιχες περιπτώσεις.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Η ερώτηση κύριε συμφωρουμήτη είναι:

Θεωρήτε την ζωή του πεζού ή την ασφάλεια του πιο σημαντική απ' αυτήν του οδηγού ή των συνεπιβατών ενός οχήματος???

Απλό ερώτημα! Μια απλή απάντηση παρακαλώ κύριε φωρουμήτη!!!

Δεν καταλαβαίνω την επιμονή σε μια ερώτηση, στην οποία η απάντηση είναι προφανής και δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη συζήτηση! Οι ζωές όλων είναι το ίδιο σημαντικές, ανεξάρτητα ποιου είναι το σφάλμα, το οποίο τις έθεσε σε κίνδυνο. Μην απαντάς όμως επιλεκτικά, σε ότι σκέφτεσαι πως μπορείς να πεις κάτι έξυπνο ή πειστικό, αλλά συνολικά, όπως ακριβώς σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι συνομιλητές σου.

Δεν καταλαβαίνω την επιμονή σε μια ερώτηση, στην οποία η απάντηση είναι προφανής και δεν έχει να προσφέρει τίποτα στη συζήτηση! Οι ζωές όλων είναι το ίδιο σημαντικές, ανεξάρτητα ποιου είναι το σφάλμα, το οποίο τις έθεσε σε κίνδυνο. Μην απαντάς όμως επιλεκτικά, σε ότι σκέφτεσαι πως μπορείς να πεις κάτι έξυπνο ή πειστικό, αλλά συνολικά, όπως ακριβώς σε αντιμετωπίζουν οι άλλοι συνομιλητές σου.

Παίρνω λοιπόν την απάντησή σου ολόκληρη και σου λέω ότι ένας πεζός που βγαίνει στο δρόμο όπως νά 'ναι βάζει σε κίνδυνο εκτός από τον εαυτό του (που προφαν'ως δεν σεβεται ο ίδιος) και τον όποιο οδηγό μαζί με τους συνεπιβάτες!!!

Και όταν το σφάλμα το ορίζει ο ΚΟΚ, απάντησέ μου:

Ο πεζός έχει πάντα δίκιο? Γιατί αυτό προσπαθείς να πείσεις τόσους οδηγούς-πεζούς!!!

Εσύ λοιπόν κύριε συμφωρουμήτη-πεζε, έχει πάντα δίκιο?

Παλαιό μέλος
    Παίρνω λοιπόν την απάντησή σου ολόκληρη και σου λέω ότι ένας πεζός που βγαίνει στο δρόμο όπως νά 'ναι βάζει σε κίνδυνο εκτός από τον εαυτό του (που προφαν'ως δεν σεβεται ο ίδιος) και τον όποιο οδηγό μαζί με τους συνεπιβάτες!!!

Και όταν το σφάλμα το ορίζει ο ΚΟΚ, απάντησέ μου:

Ο πεζός έχει πάντα δίκιο? Γιατί αυτό προσπαθείς να πείσεις τόσους οδηγούς-πεζούς!!!

Εσύ λοιπόν κύριε συμφωρουμήτη-πεζε, έχει πάντα δίκιο?

Συμφωνώ απόλυτα πως ο πεζός που ενώ είναι σε θέση να γνωρίζει και να αποφύγει κάποιο κίνδυνο, πράττει αντίθετα από αυτό που επιτάσσει η κοινή λογική (εκτός από τους κανόνες που υπάρχουν), δε σέβεται τον εαυτό του! Αυτό δεν απαλλάσει όμως τον οδηγό από την ευθύνη που έχει αναλάβει πιάνοντας το τιμόνι, να έχει συνεχώς το μυαλό του στο να προστατεύει όλους όσους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο από τη διέλευση του! Αν όλες οι περιπτώσεις καλύπτονταν από τον Κ.Ο.Κ. θα ήταν περιττή η εκδίκαση οποιασδήποτε οδικής παράβασης! Έχει πάντα δίκιο! Γιατί πρέπει να το ξανα-ματα-επανα-ξαναματαεπανάλαβω; Έχεις κάτι καινούριο να πεις για να καταρρίψεις τα επιχειρήματά μου;

Συμφωνώ απόλυτα πως ο πεζός που ενώ είναι σε θέση να γνωρίζει και να αποφύγει κάποιο κίνδυνο, πράττει αντίθετα από αυτό που επιτάσσει η κοινή λογική (εκτός από τους κανόνες που υπάρχουν), δε σέβεται τον εαυτό του! Αυτό δεν απαλλάσει όμως τον οδηγό από την ευθύνη που έχει αναλάβει πιάνοντας το τιμόνι, να έχει συνεχώς το μυαλό του στο να προστατεύει όλους όσους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο από τη διέλευση του! Αν όλες οι περιπτώσεις καλύπτονταν από τον Κ.Ο.Κ. θα ήταν περιττή η εκδίκαση οποιασδήποτε οδικής παράβασης! Έχει πάντα δίκιο! Γιατί πρέπει να το ξανα-ματα-επανα-ξαναματαεπανάλαβω; Έχεις κάτι καινούριο να πεις για να καταρρίψεις τα επιχειρήματά μου;

Ο οδηγός, κύριε συμφωρουμήτη δεν είναι υποχρεωμένος να προστατεύει όλους όσους μπορεί να τεθούν σε κίνδυνο από την διέλευσή του! Κι αυτό γιατί το όχημα βρήσκεται στο δρόμο όπου το όχημα έχει προτεραιότητα (εκτός από τις διαβάσεις). Ο ΚΟΚ δεν καλυπτει τροχαία! Απλά ορίζει τους κανόνες!

Κύριε συμφωρουμήτη, ο πεζός έχει πάντα δίκιο εκεί που ο ΚΟΚ ορίζει πως έχει προτεραιότητα!

Κύριε συμφωρουμήτη, Διαβάστε στο 4. τι ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ να κανουν οι πεζοι για να διασχήσουν τους δρόμου! Λοιπόν? Κύριε συμφωρουμήτη?

Παλαιό μέλος
    Νομίζω πως ξαναείπα πως βεβαίως και υπάρχουν κανόνες που ορίζουν τον τρόπο που πρέπει να κινούνται οι πεζοί. Από τη στιγμή όμως που για οποιοδήποτε λόγο ο πεζός παραβιάσει τους ανωτέρω κανόνες, ο νόμος ορίζει σαφώς στον οδηγό πως οφείλει να τον προστατέψει! Σου ανέφερα πολλάκις μερικές από τις αιτίες για τις οποίες συμβαίνει αυτό!

Νομίζω πως ξαναείπα πως βεβαίως και υπάρχουν κανόνες που ορίζουν τον τρόπο που πρέπει να κινούνται οι πεζοί. Από τη στιγμή όμως που για οποιοδήποτε λόγο ο πεζός παραβιάσει τους ανωτέρω κανόνες, ο νόμος ορίζει σαφώς στον οδηγό πως οφείλει να τον προστατέψει! Σου ανέφερα πολλάκις μερικές από τις αιτίες για τις οποίες συμβαίνει αυτό!

Συγνώμη κύριε συμφωρουμήτη αλλά νομίζω ότι αυτό βρίσκεται στο δικό σας κεφάλι και ούτε καν στων πεζών!!! Ο νόμος ορίζει πως πρέπει να κάνει οτιδήποτε μπορεί για να το αποφύγει! Αν όμως ο πεζός παραβιάσει τους κανόνες που ορίζει ο νόμος, τότε ο πεζός παύει να έχει δίκιο!!!!

Κύριε συμφωρουμήτη, ο πεζός έχει πάντα δίκιο όταν ούτε καν οι κανόνες δεν του δίνουν δίκιο, την ώρα που περνάει τον δρόμο όπως να 'ναι??? Κύριε συμφωρουμήτη ο πεζός έχει πάντα δίκιο???

Παλαιό μέλος
    Ας υποθέσουμε πως κινείσαι με το όχημά σου μέσα στην πόλη και σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση, κάποιος φορώντας γυαλιά ηλίου, έχοντας βγάλει το σκύλο του βόλτα, επιχειρεί να διασχίσει παράνομα το δρόμο. Εσύ, κινούμενη με 50 χλμ./ώρα (νόμιμα), δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα! Χτυπάς τον άνθρωπο, τον πετάς πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στο οποίο χτυπά το κεφάλι του και σκοτώνεται!
    Η β’ εκδοχή είναι ο ίδιος άνθρωπος να είναι τυφλός! Το υποθετικό περιστατικό που περιέγραψα, ακριβώς το ίδιο! Πες μου, πως πιστεύεις πως θα σε αντιμετωπίσει το δικαστήριο σε κάθε περίπτωση;

Ο πεζός έχει πάντα δίκιο! Αν δεν είχε δίκιο, οι αστυνομικοί δε θα σε έστελναν στο δικαστήριο! Θα έλεγαν: "Α, πετάχτηκε ενώ δεν είχε διάβαση; Έχεις δίκιο τότε.. Καλημέρα! Συγγνώμη, ε..."

Ας υποθέσουμε πως κινείσαι με το όχημά σου μέσα στην πόλη και σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση, κάποιος φορώντας γυαλιά ηλίου, έχοντας βγάλει το σκύλο του βόλτα, επιχειρεί να διασχίσει παράνομα το δρόμο. Εσύ, κινούμενη με 50 χλμ./ώρα (νόμιμα), δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα! Χτυπάς τον άνθρωπο, τον πετάς πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στο οποίο χτυπά το κεφάλι του και σκοτώνεται!
    Η β’ εκδοχή είναι ο ίδιος άνθρωπος να είναι τυφλός! Το υποθετικό περιστατικό που περιέγραψα, ακριβώς το ίδιο! Πες μου, πως πιστεύεις πως θα σε αντιμετωπίσει το δικαστήριο σε κάθε περίπτωση;

Ο πεζός έχει πάντα δίκιο! Αν δεν είχε δίκιο, οι αστυνομικοί δε θα σε έστελναν στο δικαστήριο! Θα έλεγαν: "Α, πετάχτηκε ενώ δεν είχε διάβαση; Έχεις δίκιο τότε.. Καλημέρα! Συγγνώμη, ε..."
    Κύριε συμφωρουμήτη,

Στην υπόθεσή σου δεν αναφέρεις πουθενά τι έπαθα εγώ! Γιατί΄υποθέτω κι εγώ ότι αφού χτυπήσω τον τύπο, και έχοντας χάσει τον έλεγχο του οχήματός μου. χτυπάω τον αυχένα μου και μένω την υπόλοιπη ζωή μου παράλητη! στη β' εκδοχή? Αυτός που πέθανε δεν έμαθε ποτέ τείνος την ζωή κατέστρεψε!

Οι αστυνομικοί τον πάνε στο δικαστήριο για να διαπιστωθεί ποιός φταίει! Η αστυνομία δεν κρίνει!! Απλά καταγράφει!

Κύριε συμφωρουμήτη, αν αυτός ο πεζός πεθάνει κι εγώ μείνω παράλητη, ο πεζός έχει δίκιο??

Κύριε συμφωρουμήτη, ο πεζός έχει πάντα δίκιο???

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ας υποθέσουμε πως κινείσαι με το όχημά σου μέσα στην πόλη και σε ένα σημείο όπου δεν υπάρχει διάβαση, κάποιος φορώντας γυαλιά ηλίου, έχοντας βγάλει το σκύλο του βόλτα, επιχειρεί να διασχίσει παράνομα το δρόμο. Εσύ, κινούμενη με 50 χλμ./ώρα (νόμιμα), δεν προλαβαίνεις να κάνεις τίποτα! Χτυπάς τον άνθρωπο, τον πετάς πάνω σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο, στο οποίο χτυπά το κεφάλι του και σκοτώνεται! ...ενώ παράλληλα κάνεις άσεμνες χειρονομίες και φτύνεις βρίζοντας πάνω στο άψυχο κουφάρι του.Αμέσως μετά διερχόμενο σκουπιδιάρικο κάνοντας όπισθεν για να προσεγγίσει έναν κάδο (απολύτως νόμιμα) τον πατάει με τους πίσω τροχούς του(μαζί και τον σκύλο , ο οποίος έσπευσε να γευτεί την σάρκα του ''αφεντικού'' του που του χε κάνει μάυρη τη ζωή-βλ. στείρωση ).Αν ο δημοτικός υπάλληλος μαζέψει και τα δύο πλέον πτώματα και τα πετάξει στο σκουπιδιάρικο θα φέρει και αυτός ευθύνη περί του ατυχήματος?

Στην β' περίπτωση είναι προφανές ότι ο σκύλος φταίει για την παράσυρση του αφεντικού του

Υ.Γ.Tι ακριβώς ψάχνετε να βρείτε σ'αυτο το θρεντ
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος
    Κύριε συμφωρουμήτη,

Στην υπόθεσή σου δεν αναφέρεις πουθενά τι έπαθα εγώ! Γιατί΄υποθέτω κι εγώ ότι αφού χτυπήσω τον τύπο, και έχοντας χάσει τον έλεγχο του οχήματός μου. χτυπάω τον αυχένα μου και μένω την υπόλοιπη ζωή μου παράλητη! στη β' εκδοχή? Αυτός που πέθανε δεν έμαθε ποτέ τείνος την ζωή κατέστρεψε!

Οι αστυνομικοί τον πάνε στο δικαστήριο για να διαπιστωθεί ποιός φταίει! Η αστυνομία δεν κρίνει!! Απλά καταγράφει!

Κύριε συμφωρουμήτη, αν αυτός ο πεζός πεθάνει κι εγώ μείνω παράλητη, ο πεζός έχει δίκιο??

Κύριε συμφωρουμήτη, ο πεζός έχει πάντα δίκιο???

Στην υπόθεσή μου, εσύ δεν έπαθες απολύτως τίποτα, παρά μια γρατζουνιά στο υποθετικό κράνος σου και πολλές στην υποθετική μοτοσυκλέτα σου! Περιμένω απάντηση.
    Η απάντηση για το δικαστήριο, συγγνώμη που θα δανειστώ λίγο ένα χαρακτηρισμό που τον αφιέρωσα σε άλλο συμμετέχοντα στη συζήτηση, αλλά είναι σκυλάδικη! Αν ήταν έτσι, τότε τα δικαστήρια θα έπρεπε να είναι χιλιάδες φορές περισσότερα και να ασχολούνται με λαμαρινοδουλειές!
    Ο πεζός έχει πάντα δίκιο! Μήπως σου αρέσει να το ακούς και ρωτάς την ίδια ερώτηση ξανά και ξανά;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    :a41: :a41: :a41:

Σελίδα 10 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 5678910111213 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF