μαζι θα ερθει και ο Θανος με gsxr 750
τι ειπες τωρα!!Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
μαζι θα ερθει και ο Θανος με gsxr 750
εχω να τον δω..........
παιζει στην επιστροφη -Σταθη κυριως σε σενα αναφερομαι- να μεινω Λαμια το βραδυ, οποτε δε θα σας ακολουθησω σε ολη τη διαδρομη του γυρισμου
Όταν η πόλη κοιμάται.......
Λοιπον εκανα την διαδρομη στο gps και ειναι ως εξης:
Απο αθηνα μεχρι την καρδιτσα ειναι 305χλμ πηγαινε!
Απο καρδιτσα στην πυλη ελατη περτουλι καστανια μετεωρα τρικαλα (ο γυρος δηλαδη) ειναι 180 χλμ
Καρδιτσα τρικαλα 28 χλμ
Τρικαλα αθηνα 305
αρα ειναι γυρω στα 810 χλμ για οσους επιστρεψουν αθηνα
Κοινως οσοι πανε και γυρισουν αθηνα αυθημερον τον ηπιαν!!!!
Γιατι και εξηγουμαι:
Απο αθηνα για Καρδιτσα ειναι 3 ωρες και κατι ψηλα απο εκει και ο γυρος ειναι 2μιση ωρες μεσα στο νερο και απο τρικαλα για αθηνα κανα 4αρι κοινως χωρις καμια σταση απολυτως ειναι 9 ωρες καθαρη οδηγηση εαν βαλουμε και κανα 4αρια ωρες απο εκει και απο εδω παμε στις 13
Αρα για να το εχουμε υποψιν μας απο τις 8 το πρωι θα γυρισουμε στις 10 με 11 το βραδυ
Αυτα
Και λίγα έβαλες. Περίπου 850χλμ για τους Νότιους και 650 για τους Βόρειους.Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
......
......αρα ειναι γυρω στα 810 χλμ για οσους επιστρεψουν αθηνα
........
Μπορούμε να συντομεύσουμε όμως την κοινή διαδρομή μας για να διευκολύνουμε αυτούς που θα γυρίσουν αυθημερόν, τουλάχιστον χρονικά.
Γύρω από Ελάτη και μετέωρα μπορούμε να ακολουθήσουμε δύο διαδρομές
1. Πύλη-Ελάτη-Περτούλι-Νεραιδοχώρι-Κρανιά-Καστανιά-Καλαμπάκα-Τρίκαλα= 150χλμ
2. Πύλη-Ελάτη-Χρυσομηλιά-Αμπέλια-Καλαμπάκα-Τρίκαλα= 90χλμ
Βλέποντας και κάνοντας. Αυτά τα 60χλμ είναι στροφιλίκι και κερδίζουμε περισσότερο χρόνο από ότι χιλιόμετρα.
![]()
Wo Es war, soll Ich werden
Κοινό Σημείο Συνάντησης
1. Φτάνουμε στα Τρίκαλα και ακολουθούμε τις πινακίδες για Ελάτη-Περτούλι.
2. Μετά από περίπου 17 χλμ συναντάμε το χωριό Πύλη.
3. Ένα χιλιόμετρο μετά το τέλος του χωριού συναντούμε το παλιό τοξωτό γεφύρι Γέφυρα Πύλης ή Γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνος ή Γεφύρι της Πόρτας.
«Η Πέτρινη Τοξωτή Γέφυρα της Πύλης, έργο του 1514μ.Χ. από τον Άγιο Βησσαρίωνα. Είναι μονότοξη με μήκος 67 μ., πλάτος 2,05 μ., μέγιστο ύψος 30,50 μ. Γεφυρώνει τον Πορταϊκό ποταμό, παραπόταμο του Πηνειού και μέχρι και το 1936 ήταν το μοναδικό πέρασμα για την περιοχή Ασπροποτάμου.»
![]()
ΜΠΡΑΒΟ hornet φιλε μου εβγαλες πολλους απο υπολογισμους σε χαρτεςΑρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Λοιπον εκανα την διαδρομη στο gps και ειναι ως εξης:
Απο αθηνα μεχρι την καρδιτσα ειναι 305χλμ πηγαινε!
Απο καρδιτσα στην πυλη ελατη περτουλι καστανια μετεωρα τρικαλα (ο γυρος δηλαδη) ειναι 180 χλμ
Καρδιτσα τρικαλα 28 χλμ
Τρικαλα αθηνα 305
αρα ειναι γυρω στα 810 χλμ για οσους επιστρεψουν αθηνα
Κοινως οσοι πανε και γυρισουν αθηνα αυθημερον τον ηπιαν!!!!
Γιατι και εξηγουμαι:
Απο αθηνα για Καρδιτσα ειναι 3 ωρες και κατι ψηλα απο εκει και ο γυρος ειναι 2μιση ωρες μεσα στο νερο και απο τρικαλα για αθηνα κανα 4αρι κοινως χωρις καμια σταση απολυτως ειναι 9 ωρες καθαρη οδηγηση εαν βαλουμε και κανα 4αρια ωρες απο εκει και απο εδω παμε στις 13
Αρα για να το εχουμε υποψιν μας απο τις 8 το πρωι θα γυρισουμε στις 10 με 11 το βραδυ
Αυτα
καθοτι GPS γιοκ ακομα![]()
gas......N
δυστυχως δεν θα ερθω λογω σοβαρης υποχρεωσης (ερχεται η πεθερα μου) ........να σας κατσει η μπριζολα στο στομαχι ρεκαι οσοι διανυκτερευσουν να τους φανε τα κουνουπια
![]()
Εγραψες..Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Κοινό Σημείο Συνάντησης
1. Φτάνουμε στα Τρίκαλα και ακολουθούμε τις πινακίδες για Ελάτη-Περτούλι.
2. Μετά από περίπου 17 χλμ συναντάμε το χωριό Πύλη.
3. Ένα χιλιόμετρο μετά το τέλος του χωριού συναντούμε το παλιό τοξωτό γεφύρι Γέφυρα Πύλης ή Γέφυρα Αγίου Βησσαρίωνος ή Γεφύρι της Πόρτας.
«Η Πέτρινη Τοξωτή Γέφυρα της Πύλης, έργο του 1514μ.Χ. από τον Άγιο Βησσαρίωνα. Είναι μονότοξη με μήκος 67 μ., πλάτος 2,05 μ., μέγιστο ύψος 30,50 μ. Γεφυρώνει τον Πορταϊκό ποταμό, παραπόταμο του Πηνειού και μέχρι και το 1936 ήταν το μοναδικό πέρασμα για την περιοχή Ασπροποτάμου.»![]()
Εισαι κακός αλλά θα έχω AUTAN μαζί..Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
δυστυχως δεν θα ερθω λογω σοβαρης υποχρεωσης (ερχεται η πεθερα μου) ........να σας κατσει η μπριζολα στο στομαχι ρεκαι οσοι διανυκτερευσουν να τους φανε τα κουνουπια
![]()
Μετά από αυτό θα περίμενα να έρθεις ..... διήμερη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
![]()
Και για τιμωρία να έρθεις να μας δεις στην Αθήνα χωρίς να πατήσει η ρόδα σου εθνική, πίσω από τον Όλυμπο, γύρω απο τον Κόζιακα, Δομοκό και Μπράλο. Και μην ξεχνιόμαστε επιστρέφοντας απο .... την βόρεια Εύβοια
Αρχικά δημιουργήθηκε από ermisVFR
Μετά από αυτό θα περίμενα να έρθεις ..... διήμερη :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ρε μλκες εχω προβλημα λεμε ......ενα αυτο ........και το αλλο ......θελω το μηχανακι σε μαυροτρελλα ομως ε .....
χαχα χα Κοστα .......το αουταν ειναι για νεογεννητα κονουπια ........εκει κυκλοφορουν πολεμικα ιπταμενα
Μας στεναχώρισες ρε φίλε......Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
![]()
![]()
Να βάλω λίγο PASSO BRACCO να ανέβουμε...![]()
Προτείνω αντί για Μετέωρα να πάμε όλοι μαζί στο σπίτι του Ζολότα να γνωρίσουμε την πεθερά!
" Θέλεις ξανά ν' αποτελειώσεις μοναχός
Ενα ταξίδι που ποτέ δεν τελειώνει"
Για ταξιδευτές: www.cars4rent.gr/
ασε ρε που εχεις προβλημα,Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ρε μλκες εχω προβλημα λεμε ......ενα αυτο ........και το αλλο ......θελω το μηχανακι σε μαυροτρελλα ομως ε .....
χαχα χα Κοστα .......το αουταν ειναι για νεογεννητα κονουπια ........εκει κυκλοφορουν πολεμικα ιπταμενα
θα κρυψεις το μηχανακι μη σε δει η πεθερα και πει τι αλητης μηχανοβιος ειναι αυτος,
θα βαλεις και κουστουμακι αντι για δερματινο
θα ξυριστείς
και θα εισαι ο καλυτερος χμχχμχμμχ γαμπρος!!
![]()
.....
κριμα ρε Γιωργο δε θα σε δουμε,
αλλα μαλλον σε αγαπαει η πεθερα φτου φτου οποτε αντε
κομματια να γινει
![]()
Όταν η πόλη κοιμάται.......