edo to pos akougete i exatmisi
http://www.youtube.com/watch?v=fWEFuitHkkQ
ala kai i korna tou sv sto teleuteo sec
edo to pos akougete i exatmisi
http://www.youtube.com/watch?v=fWEFuitHkkQ
ala kai i korna tou sv sto teleuteo sec
http://www.bikepics.com/members/lepa/
Αυτή είναι εξάτμιση!
Κοίτα σύμπτωση,ίδιο χρώμα το Sv με το δικό μου!!!![]()
![]()
![]()
Άλλη μία!
To kοπρόσκυλο τακανε πάνω του!!:rotflmao:
![]()
Ωρε λες να σουτάρω τη Remus??
aaaaaaaaaa trelh kakouria lemeeeeeee...........
xaxaaxaxxxaxaxa
Kαγκουριά τέρμα αλλά great fun to watch! Ισως σε καμια chopper ναι αλλά όχι σε τέτοιο μηχανάκι!
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
>> Πωλείται άριστο YAMAHA Tenere XTZ 660 '91
Παιδιά καλησπέρα καλή χρονιά,
Ψάχνω για μια slip on για το 650Ν 04 μου με τον πιο μπάσο και βαθύ θόρυβο που γίνεται. Θέλω μπάσο και growling όχι ντεσιμπέλ. Θέλω όποτε την βάζεις μπρός να κάνει 5 λεπτά να σου φύγει η ανατριχίλα! Εμφάνιση έρχεται 2η.
Μέσω Youtube έχω ξεχωρίσει τις εξής:
Akrapovic SLIP-ON SP series
Mivv Sport
Remus REVOLUTION GP
LeoVince SBK Oval EVOII
Έχω δει και κάτι Αμερικάνικες M4, 2Brothers κτλ, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τις βρεις (ή να τις φέρεις με τελωνεία κτλ)
Λοιπόν, περιμένω την γνώμη σας αν τις έχετε ακούσει ζωντανά.
Σε γενικές γραμμές όσο πιο μεγάλη έξοδο έχει στο πίσω μέρος, τόσο περισσότερο θόρυβο θα κάνει. Οι ιαπωνικές yoshimura και οι δικές μου οι arrow έχουν μικρή έξοδο πίσω αλλά ο ήχος παραμένει πολύ μπάσος και αρκετά δυνατός, δίχως να σε κουφαίνει. Χωρίς σιγουριά σου λεω ότι έτσι πρέπει να είναι και οι leovince. Αλλά επειδή παίζει μεγάλο ρόλο και η τιμή, ξεκίνα πρώτα από κει. Μην βιαστείς και πας και σκάσεις καμιά 300άρα - 400άρα στα τυφλά. Οι two brothers racing είναι πολύ καλές αλλά και πολύ ακριβές.
Εμπειρικά σου λέω ότι θα σε καλύψουν ακόμα κι αυτές με μικρή έξοδο, αλλά μπορείς να πάρεις και με μεγάλη έξοδο και σιγαστήρα. Σίγουρα δηλαδή ότι και να πάρεις, θα είναι αρκετά πιο δυνατό και πιο μπάσσο!
![]()
My SV1OOOS...
SVοεκλογές 2009 - If you SVote for me, I will make your wildest dreams come true!Vote for Pedro
My SV1OOOS...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVeltos
...Θέλω όποτε την βάζεις μπρός να κάνει 5 λεπτά να σου φύγει η ανατριχίλα...:rotflmao:
![]()
kala... mhpws na ebazes kai ekeinh thn eksatmish pou exoun ta trakter me to kapaki???
http://www.sigmalive.com/files/image...85/tractor.jpg
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVeltos
Ψάχνω για μια slip on για το 650Ν 04 μου με τον πιο μπάσο και βαθύ θόρυβο που γίνεται. Θέλω μπάσο και growling όχι ντεσιμπέλ. Θέλω όποτε την βάζεις μπρός να κάνει 5 λεπτά να σου φύγει η ανατριχίλα! Εμφάνιση έρχεται 2η.
Mivv Sport
Remus REVOLUTION GP
LeoVince SBK Oval EVOII
Mivv sport....δεν ξέρω ποιά λες....
Την x-cone την gp και την oval βγάζει για το δικό μας.
Δες εδώ πέρα όλες τις mivv και άκου και τους ήχους
Εγώ πάντως τείνω αγρίως για την gp carbon...η x-cone πρέπει να είναι ΠΟΛΥ βαβουριάρικη
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Η μοναδικη σου λυση (απο την στιγμη που αποκλειεις τις Μ4) ειναι η οβαλ της Yoshimura η RS-3.Αρχικά δημιουργήθηκε από SVeltos
Mivv Sport
Remus REVOLUTION GP
LeoVince SBK Oval EVOII
Έχω δει και κάτι Αμερικάνικες M4, 2Brothers κτλ, αλλά δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να τις βρεις (ή να τις φέρεις με τελωνεία κτλ)
Λοιπόν, περιμένω την γνώμη σας αν τις έχετε ακούσει ζωντανά.
Τσεκαρισμενο μεχρι αηδιας μιας και χρονια εψαχνα ποια εξατμιση στο 650 δεν ακουγεται σαν κλαστηρι.
Βεβαια αν ψωνιζεις ονλαιν η απο ebay συμφερει να κοιταξεις για M4 εκει που εχει φτασει λιρα.
Αλλιως μονο RS-3, (και για ονομα του θεου οχι αλουμινιου) ...
anti na peis ena euxaristw oti sebomai thn apousiasou kai de se prizw me les oti eimai kai kota e???? 8a eprepe na ntrepesai.
Έχει κανείς εμπειρία από Μ4;Θέλω να φέρω από USA ολόσωμη Yoshimura TRS (trioval δηλάδή)τιτανίου (τις έχουν σε προσφορά) αλλά πρέπει να σου την στείλει ιδιώτης...Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Η μοναδικη σου λυση (απο την στιγμη που αποκλειεις τις Μ4)
Η remus που είχα έμοιαζε πολύ με την RS3.
M4 πάντως παίζει πολύ στο USA