Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε θα κανω το gixer μοταρτν σας λεω..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μες στην μοντα ειναι αυτο το παιδι...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
![]()
τι το λες ρε και δεν το κανεις???:rotflmao: :rotflmao:
αντε μπας και δουμε το πιο δυνατο μοταρντ ever...:hypnotize
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Ρε παιδια γιατι κολλατε ετσι ελεος δηλαδη
Μπορειτε να μου εξηγησετε αυτο που ρωτησα αρχικα?
Δεν μιλαω σε αυτους που τους αρεσει εμφανισιακα καποιο μηχανακι , μιλαωσε αυτους που αγοραζουν αναλογα τα αλογα για να ειναι πιο γρηγοροι απο τον διπλα
Γιατι ενθουσιαζεστε με τα 50-60 αλογα απο 600 κυβικα οταν αυτο το φραγμα εχει σπασει 2 δεκαετιες πριν με λιγοτερα κυβικα ?
Εγω σας το λεω εχοντας οδηγησει τετοια εδω και 5 χρονια κοντα καθε μερα για βολτα,καφε,δουλεια,κοντινα ταξιδακια και οτι προκυψει
Μην μιλησω για τον φιλο μου που το καλοκαιρι ηρθε να με βρει Ξανθη ετσι ?
Τελος παντων πιανετε ενα υφος ειρωνιας και νομιζετε οτι εχετε το απολυτο εργαλειο μεχρι να βγει το επομενο
ΥΓ)Α και με αυτο που εχω τωρα δεν ανοιγω με μονοκυλινδρα , ειναι αρχη μου να μην κλεβω εκκλησιες :rotflmao:
ΕΓΩ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΚΑΝΩ ΡΕ ΦΙΛΕ ΞΕΚΟΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΙΟ ΓΛΗΓΟΛΟ ...Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
Δεν μιλαω σε αυτους που τους αρεσει εμφανισιακα καποιο μηχανακι , μιλαωσε αυτους που αγοραζουν αναλογα τα αλογα για να ειναι πιο γρηγοροι απο τον διπλα
Γιατι ενθουσιαζεστε με τα 50-60 αλογα απο 600 κυβικα οταν αυτο το φραγμα εχει σπασει 2 δεκαετιες πριν με λιγοτερα κυβικα ?
Εγω σας το λεω εχοντας οδηγησει τετοια εδω και 5 χρονια κοντα καθε μερα για βολτα,καφε,δουλεια,κοντινα ταξιδακια και οτι προκυψει
Τελος παντων πιανετε ενα υφος ειρωνιας και νομιζετε οτι εχετε το απολυτο εργαλειο μεχρι να βγει το επομενο
ΥΓ)Α και με αυτο που εχω τωρα δεν ανοιγω με μονοκυλινδρα , ειναι αρχη μου να μην κλεβω εκκλησιες :rotflmao:
και ναι τα διχρονα ειναι αλλη ιστορια δεν εχουμε θεμα...
Οupss....
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από KeLeYTiS
ρε συ Κελεα δεν αντιλεγω σε αυτα που λες αλλα σκεψου οτι πλεον καινουργια διχρονα δεν πουλιωνται.
αν πας να παρεις καποιο παλιο, το πιθανοτερο ειναι να ειναι σκισμενο και κακοσυντηρημενο (χωρις να ειναι βεβαια ο κανονας αυτο).
ειναι και τοσα χρονια μηχανακια, ολο και κατι θα σου ζητησει σε βαθος χρονου.
μπορει οντως να γαζωναν και να ΓΑΖΩΝΟΥΝ ακομα και σημερα τα μοτερ τους, αλλα δεν ειναι μονο μοτερ μια ΜΗΧΑΝΗ. ειναι και περιφερειακα που την στριβουν, την φρεναρουν και γενικα ειναι υπευθυνα για την συμπεριφορα της.
και εγω ειμαι υπερ του να ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΔΙΧΡΟΝΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ στην αγορα (το ειχα πει και σε αλλο θρεντ) αλλα με νεα περιφερειακα. αυτο βεβαια ειναι ουτοπικο. παει τους καταργησαν. τελος. παπαλα.
αν θες ενα διχρονο εργαλειο αυτην την στιγμη πρεπει να ψαξεις παρα πολυ ...και αν σου κατσει...οπως το τζοκερ ενα πραγμα.![]()
το θεμα ειναι τωρα χωρις πολυ ρισκο τι μπορεις να αγορασεις και να εχεις το καλυτερο value for money.
![]()
Οκ χαιρομαι που κανουμε πλακα
Στο θεμα μας ο Δουκας ο Τριτος μου αρεσει πολυ εκτος απο το καζανακι απο πεζω ραλυ που βαλανε
Αν και νομιζω οτι σε τετοια μηχανακια ειναι το πρωτο πραγμα που παιρνει ποδι οποτε λογικα καποια εταιρεια θα εχει βγαλει καποιο συστηματακι στο πλαι
Ντεβιλ για να μην το εκτροχιασουμε το τοπικ αν δεν εγινε ηδη δηλαδη , θα σου πω μονο αυτο
Αυτη η αποψη που εχεις ειναι μονο στην Ελλαδα, για αυτο αλλωστε και οι ελληνες διχρονοι στρεφομαστε εξω για βοηθεια απο ανταλλακτικα μεχρι αφτερμαρκετ πραγματα τα οποια παραγονται απο διαφορους βελτιωτες ακομα και σημερα
Αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι 2 απο τα μεγαλυτερα αγγλικα φορουμς μοτοσικλετας ειναι το rd forum και το rgv forum
έχω ενα γκαρελι πεταλάτο με ντελόρτο 13 οποιος ψήνετε για μια ψιλή να το πει!![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
egwΑρχικά δημιουργήθηκε από Vourkoufales
έχω ενα γκαρελι πεταλάτο με ντελόρτο 13 οποιος ψήνετε για μια ψιλή να το πει!![]()
egw
me to cb50 se paw... tha to gargalisw ligo... tha to xaidepsw meta... tha tou kanw kai liga nazia... kai meta ... ti mam@ses...
PROzacRIDER
φίλε αν ειναι 6βολτο δε πάωΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
egw
egw
me to cb50 se paw... tha to gargalisw ligo... tha to xaidepsw meta... tha tou kanw kai liga nazia... kai meta ... ti mam@ses...![]()
Τουτέστιν πάει να πει οτι η σημερινή νεολαία μας έχει γραμμένους στα παλιά της τα καρμπιρατέρ!
xaxaxaxaxaaxati mlks thee mouuuuuΑρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
egw
egw
me to cb50 se paw... tha to gargalisw ligo... tha to xaidepsw meta... tha tou kanw kai liga nazia... kai meta ... ti mam@ses...
![]()
![]()
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=ws9BQ2k-RL0&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
μη συγκρίνεις ανόμιες κατηγορίες αδερφέ![]()
+1.000.000.000.000![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
egw
egw
Παιδιά..όποιος νομίζει ότι δεν αξίζει τα λεφτά του..μπορεί απλά να πάει μία βολτούλα απο τα Hell in Store να πάρει ένα ΚΤΜ 690 μία βολτούλα και να δει τι εστί...
Επιστημονική έρευνα απέδειξε πως άμα τα Γιατονπουτσονέζικα φορούσανε κανά marzocchi, τα ατυχήματα θα μειωνόντουσαν κατά 98%!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
:rotflmao:
Παιδιά..όποιος νομίζει ότι δεν αξίζει τα λεφτά του..μπορεί απλά να πάει μία βολτούλα απο τα Hell in Store να πάρει ένα ΚΤΜ 690 μία βολτούλα και να δει τι εστί...![]()
despite my rage
i'm still just a rat in a cage
Ρε άντε τώρα που ασχολούμαστε με το μηχανάκι της καφετέριας!
Μπορεί να κάνει πολλά αλλά οι περισσότεροι το παίρνουν για να πάνε για καφέ!