Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 136 έως 150 από 224

Θέμα: 11o 36ωρο. Πληροφορίες ;

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Μα γιατί, ειναι πραγματικά πολύ απλό

....................................

Ευκολο ε;
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από miraze
    ...................
    Το μοναδικό που μας μένει είναι ο "πάντα τέτοια" να βγάλει κανά χάρτη
    ..................

Πρόσεχε τι εύχεσαι!

:rotflmao:

.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	36_08a.jpg 
Προβολές:	172 
Μέγεθος:	99,2 KB 
ID:	129995
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Γεία σου ρε Χρήστο

Με εσένα πλοηγό..................Μέχρι και την χαμένη Ατλαντίδα βρίσκουμε....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ρε παιδια ξερετε αν εχει στα γιαννενα μοναδα τεχνιτου νεφρου ???

ο ται δηλωσε οτι με τετοια διαδρομη θα γουσταρει λεει τοσο τρελα που ουτε για κατουρημα δε θα σταματησει !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Βιεφαριδες με τα πλαστικα μηχανακια για ''ταιριαξτε'' το.
    το ταιριαξαμε ........θα σας περιμενουμε στο Τρικαλο για καφεδες ......

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Μία και σήμερα
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

Τελικά δεν θα μπορέσω να συμμετάσχω καν... μιλάμε για τρελλή ατυχία.Αν κάποιος θέλει να τρέξει στη θέση μου ας μου το πεί να δώσω τη συμμετοχή μου μαζί με τα χαρτιά και το μπλουζάκι ...

Αλλιώς δεν πειράζει έκανα χορηγία στην Λέσχη 110 ευρώ και το γλυκό αγόρι Caesarsk θα κοιμηθεί μόνο του στο δωμάτιο

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Και κάποιοι πρόχειροι υπολογισμοί:

- Τα χιλιόμετρα της πρώτης μέρας είναι περίπου 800.
    - Έστω πραγματική ώρα εκκίνησης τις 08:00
    - Έστω ότι σε όλη την διαδρομή θα γίνουν στάσεις συνολικού χρόνου 2 ωρών (βενζίνες, κατούρημα, σημεία ελέγχου, φωτογραφίες, ξεμούδιασμα, οτιδήποτε).

Δεδομένων αυτών η ώρα άφιξης (στην Πάργα)---ως συνάρτηση της μέσης-κινούμενης που θα επιτύχει ο αναβάτης---θα είναι:

ΜΩΤ: 55 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 00:30 της επόμενης
    ΜΩΤ: 60 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 23:20
    ΜΩΤ: 65 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 22:20
    ΜΩΤ: 70 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 21:25
    ΜΩΤ: 75 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 20:40
    ΜΩΤ: 80 χ.α.ω ---> ΕΤΑ: 20:00

Από προσωπική εμπειρία (ότι κι αν αξίζει αυτό, και φυσικά μπορεί να πέφτω έξω):

- Tα 55 χ.α.ω είναι απολύτως επιτεύξιμα αρκεί ο αναβάτης να μην είναι τελείως μα τελείως κουλός.
    - Τα 60 χ.α.ω και 65 χ.α.ω είναι επίσης επιτεύξιμα από κάθε μέσο αναβάτη με μοναδική ίσως εξαίρεση αντίξοες καιρικές συνθήκες ή/και συνθήκες οδοστρώματος (και αυτά σε μεγάλο μέρος της διαδρομής)
    - Για τα 70 και 75 χ.α.ω πρέπει να πας αρκετά έως πολύ σβέλτα.
    - Για τα 80 χ.α.ω μέση (ή περισσότερο) ο αναβάτης μάλλον χαραμίζεται στο 36ώρο, καλύτερα να πάει σε κανά TT.

Αυτά βέβαια χωρίς να υπολογίζω το handicap του χρονομετρημένου κομματιού, αν αποφασίσεις να παίξεις το παιχνίδι.

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Θα σου το πω αλλιως εγώ NPAT...

Τα χιλιόμετρα της πρώτης μέρας είναι κατά προσεγγιση ποιο κοντά στα 900

Το πρώτο χρονομετρημένο κομμάτι που η μεγάλη κατήγορια έχει ΜΩΤ 50 για το πρώτο τμήμα και 60 για το δεύτερο είναι 205 χλμ.
    Αυτό σημαίνει πως ο ιδανικός χρόνος είναι 3h 41m
    Από εκεί και μετά έχεις να κάνεις 5 φωτογραφήσεις και απομένουν 700 χλμ
    Για τις 5 φωτογραφήσεις, σπαταλώντας μαζί με τον χρόνο που θα κάνεις να βρεις ακριβώς το μέρος της φωτογράφησης, χρειάζεσαι 1h 15m (15m ανα φωτογράφιση)

Ηδη λοιπόν στην μέρα σου έχεις σπαταλήσει 4h 56m. ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ 700 χλμ

Αυτό λοιπόν σημαίνει πως:
    Αν πάρεις εκκινηση στις 08:00
    Στις 12:56 θα σου απομένουν 700 χλμ!!!!!!!!!!!

Από εκεί και πέρα λοιπόν:
    ΜΩΤ 50 : + 14h
    ΜΩΤ 60 : + 11h 40m
    ΜΩΤ 70 : + 10h
    ΜΩΤ 80 : + 8h 45m
    MΩΤ 90 : + 7h 46m
    ΜΩΤ 100 : + 7h
    παραπάνω δεν βάζω γιατί θα μας πάρουν με τις ντομάτες...

Αρα λοιπόν το συμπέρασμα!
    Απο την χρονομετρημένη δεν μπορεις να κερδισεις χρόνο (εκτος και αν φας καπέλο)
    Απο τις στάσεις για φωτογράφηση αντε να κερδίσεις 5 λεπτά στην στάση (25 λεπτά συνολο ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ)

Από εκεί και μετά εφόσον θέλεις να εισαι σωστός και να τραβήξεις ολες τις φωτο το Σάββατο το κεφάλι κάτω.

Αλλιώς κανεις την διαδρομή, ωραία και καλά. Τραβάς οποιες φωτό ειναι μπροστά σου στο δρόμο. Αφήνεις τις παρακάμψεις. Τερματίζεις την Κυριακή. Και Δευτέρα άντε πάλι πάνω με την ησυχία και τραβάς φωτό.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΗ!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Ρε κομπουτερακια μου κουνησατε το κεφαλι :hypnotize με τους υπολογισμου σας .

Μην το κανετε λες και μας πανε για σφαγη.

Παργα θα ειμαστε γυρω στης 19.00 , μπανακι λιγο χαλαρωση στο ξενοδοχειο και μετα εξοδο για την μπυριτσα που λεγαμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Ρε κομπουτερακια μου κουνησατε το κεφαλι :hypnotize με τους υπολογισμου σας .

Μην το κανετε λες και μας πανε για σφαγη.

Παργα θα ειμαστε γυρω στης 19.00 , μπανακι λιγο χαλαρωση στο ξενοδοχειο και μετα εξοδο για την μπυριτσα που λεγαμε.

γιατί ρε Ζέφυρε....έχει το χαβαλέ του οι ασκήσεις επί χάρτη!!!

Από ότι κατάλαβα....κερνας του πάντες μπύρες το βράδυ στο ξενοδοχείο επειδή θα εχεις φτάσει πρώτος και θα έχεις φροντίσει να τις παγώσεις (αυτό λέγεται μπαλάκι...το ακουσες που ερχόταν)

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    [B]Θα σου το πω αλλιως εγώ NPAT...

Εγώ πάντως εκτός από το πρώτο μου 36ωρο (που θυμίζει λίγο αυτό ως προς την δυσκολία της πρώτης μέρας) σε όλα τα άλλα, τερμάτιζα μέρα! (και το Σάββατο και την Κυριακή παίζοντας φυσικά και το παιχνίδι)

Στο πρώτο μου που ήμουν με το pegaso 650 είχα τερματίσει στην Φλώρινα στις 10:30μμ με εκκίνηση στις 8πμ. Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο 36ωρο και ο βαθμός δυσκολίας του για μένα ανέβηκε περισσότερο καθώς ήταν και το πρώτο μου, που σήμαινε ότι δεν είχα εμπειρία του πως θα κινηθώ. Παρόλα αυτά, θεωρώ πολύ επιτυχημένο το ξεκίνημα που έκανα καθώς από τις 150 περίπου μοτοσυκλέτες που ξεκινήσαμε τότε το 2002, μόλις οι 90 κατάφεραν να φτάσουν ως την Φλώρινα!!! Οι υπόλοιποι δεν τα κατάφεραν λόγω κούρασης ,περασμένης ώρας και καιρικών συνθηκών, (είχαμε βροχή, χαλάζι, ακόμα και χιονόνερο σε κάποια σημεία) και διανυκτέρευσαν σε άλλες πόλεις (οι περισσότεροι στα Γρεβενά)
    Απ τους άλλους δε που έφτασαν στην Φλώρινα, αυτοί που δεν ενδιαφερόντουσαν για τα check point που έπαιζαν τότε (δεν υπήρχαν οι φωτό πριν το 2004) έφτασαν γύρω στις 8:30μμ

Εγώ έφτασα στις 10:30μμ όπως είπα, παίζοντας και το παιχνίδι με τα check point και ήμουν μέσα στους πρώτους 20 με 30 μοτοσυκλετιστές που έφτασαν εκεί.

Να φανταστείτε ότι τερμάτιζαν μηχανάκια στην Φλώρινα μέχρι της 2:30πμ της Κυριακής!!!

Έτσι λοιπόν, βλέποντας αυτή την διαδρομή φέτος, πιστεύω πως θα είναι κάτι αντίστοιχο με του 2002. Αρκετά δύσκολο λοιπόν. Οι έμπειροι 36ωρήτες, δεν θα έχουν πρόβλημα. ΟΙ άπειροι (αυτοί δηλαδή που δεν έχουν κάνει 36ωρο ή ακόμα κι αυτοί που έχουν κάνει ένα όπως το περσινό ή το προπέρσινο, που ήταν γελοία από άποψη δυσκολίας) θα δυσκολευτούν αρκετά. Κι όχι γιατί δεν είναι ικανοί μοτοσυκλετιστές, αλλά γιατί δεν έχουν εμπειρία τέτοιων διαδρομών με χρόνους και αναγκαστικές στάσεις.
    Το tip είναι μικρές και αραιές στάσεις. Αν μάλιστα μπορείτε να σταματάτε μόνο για ανεφοδιασμό και μόνο στα σημεία των check point και φωτογραφήσεων, θα είστε ΟΚ. Με περισσότερες στάσεις,για φαγητά, καφέδες και τσιγάρα, θα φάτε πακέτο. Η διαδρομή δεν θα βγει, κι αν βγεί θα φτάσετε πολύ αργά και κομμάτια για την επόμενη μέρα.
    Φορέστε λοιπόν τσίγκινα σωβρακάκια και μείνετε πάνω στις σέλες σας
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    Το tip είναι μικρές και αραιές στάσεις. Αν μάλιστα μπορείτε να σταματάτε μόνο για ανεφοδιασμό και μόνο στα σημεία των check point και φωτογραφήσεων, θα είστε ΟΚ. Με περισσότερες στάσεις,για φαγητά, καφέδες και τσιγάρα, θα φάτε πακέτο. Η διαδρομή δεν θα βγει, κι αν βγεί θα φτάσετε πολύ αργά και κομμάτια για την επόμενη μέρα.
    Φορέστε λοιπόν τσίγκινα σωβρακάκια και μείνετε πάνω στις σέλες σας

1000% σωστότατος ο ΑΛΧ......μικρές στάσεις μόνο στα chekcpoint και στις φωτογραφήσεις

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    Με λίγα λόγια, 7 στάσεις για φωτό και check point την πρώτη μέρα και 3 για ανεφοδιασμό. Σύνολον 10 στάσεις! 7 του τετάρτου το πολύ (στις φωτό και τα check) και 3 πεντάλεπτες στους ανεφοδιασμούς. :rotflmao:

Αυτοί με τα μικρά ρεζερβουάρ θα κάνουν 1 με δύο ανεφοδιασμούς παραπάνω.
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    ρε παιδια ξερετε αν εχει στα γιαννενα μοναδα τεχνιτου νεφρου ???

ο ται δηλωσε οτι με τετοια διαδρομη θα γουσταρει λεει τοσο τρελα που ουτε για κατουρημα δε θα σταματησει !!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ευτυχώς έχουμε.................μεγάλη λίμνη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 10 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 56789101112131415 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Πληροφορίες-manual-repair για Africa
    από afrotwin στο forum Honda Africa
    Απαντήσεις: 51
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2017, 21:40
  2. Λεσχη Vstrom.Πληροφοριες επικοινωνια
    από hornet στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 249
    Τελευταίο μήνυμα: 05/02/2014, 07:32
  3. Πληροφορίες για διαδρομή
    από sas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 10/05/2004, 08:33
  4. μετα απο εγκηρες πληροφοριες που μου ηρθαν...
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 13/04/2004, 08:45

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF