:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Αγαπητέ συμφουριτη, αν απαντούσα σε κάθε επιχείρημα και σε κάθε συνήθεια που έχεις, θα είχαμε βαλτώσει πραγματικά, στην κινούμενη άμμο σου, που απλώνεται σε κάθε ποστ
Αν δεν σου αρέσουν αυτά που γράφω, έχεις την δυνατότητα να με αγνοείς και όχι να με βρίζεις ούτε να απειλείς την ζωή μου, όπως έχεις κάνει κατά επανάληψη
Εγώ δεν θέλω να έρχομαι σε αντιπαράθεση με εσένα, γιατί στο μοτο.γρ δεν είμαι για να κάνω εχθρούς ακόμα και αν διαφωνώ η διαφωνούν, με τα εκάστοτε γραφομενα
Υπάρχει μια δυνατότητα στο προφίλ του καθενός, που λεει αγνόησε χρήστη, αλλά ούτε αυτή την δυνατότητα έχω, σαν έσχατη λύση, διότι συν τοις άλλοις, είσαι και διαχειριστής για την μηχανή του ιστοχωρου (αν και δεν ξέρω αν αναφέρεται στα προσωπικά μηνύματα, η γενικότερα στο να μην εμφανίζεται κάποιος στα ποστ)
Για κάποιο λόγο που δεν κατανοώ, νομίζεις ότι το μότο .γρ, Είναι τσιφλίκι σου, εκφέροντας γνώμη σε κάθε ποστ (με τον γνωστό τρόπο που την εκφράζεις ) κατευθύνοντας το εκεί που θέλεις, με τον τρόπο που θέλεις, ανακατεύοντας το κουβαδακι σου(όπως γράφεις) και μαγκιά σου, σε παραδέχομαι
Στην ουσία του θέματος, σε παρακαλώ πολύ, μην προσπαθείς να με λογοκρίνεις και να με σπιλώνεις με τους γνωστούς σου και προσφιλείς τρόπους
Αν ο admin πίστευε, ότι πρέπει να γράφουμε, μόνο σε θέματα που αφορούν την μοτοσυκλέτα και τα συν αυτήν (ταξίδια συμβουλές ), θα είχε καταργήσει (η δεν είχε επιτρέψει να υπάρχουν εξ αρχής ), πάρα πολλές κατηγορίες
Για εμένα, Ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα κοινωνικό φόρουμ, που το βασικό στοιχείο που μας ενώνει, είναι η αγάπη και το πάθος μας για την μοτοσυκλετα
σταματάω εδώ, γιατί μόνο εγώ, ενθυμούμαι το
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Δεν νομίζω ότι υπάρχει καμία ανοχή σε κανένας σας, απλά το πράγμα το σκεφτόμαστε λίγο.
Ο λεωνιδας έχει φαει δυο κίτρινες στην τρίτη έχει κόκκινη απλά τα πράγματα!
to mono pou 8a po edo gia osous ine kenourioi oti apla leo tin gnomi mou opos olos o kosmos
tora an gia merikous ine enoxlitiko pou exo gnomi
ti na po?
mipos oti adiaforo patagodos?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
tora an o admin vgazi kitrines kartes i kokina kilotakia ine diko tou 8ema esi profasizese kati?
pedia signomi pou tou apantao
ala anaferete onomastika
ke exi la8os gia ola
mpas ke katalavi oti den vrexi
apla ton ftinoune
Για εμένα, Ένα μοτοσυκλετιστικό φόρουμ δεν είναι τίποτα άλλο, από ένα κοινωνικό φόρουμ, που το βασικό στοιχείο που μας ενώνει, είναι η αγάπη και το πάθος μας για την μοτοσυκλετα
afto re pedia mou arese pio poli apo ola
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
ke kirios sta motosikletistika forum grafoume e8nikistikes propagandes..
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
ine etsi apo ta arxea xronia