Που ήταν εχθες ο stoner οεεοοο???
Πάλι στο πιο ψηλό σκαλί ???
Πάλι οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος???![]()
![]()
![]()
Καλό μας πρωτάθλημα...![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
Που ήταν εχθες ο stoner οεεοοο???
Πάλι στο πιο ψηλό σκαλί ???
Πάλι οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος???![]()
![]()
![]()
Καλό μας πρωτάθλημα...![]()
![]()
![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Θα συμφωνήσω, αν και η ήττα "εντώς έδρας" ήταν μεγάλο πλήγμα. Καταραμένη βροχή...Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!![]()
![]()
![]()
Κάνανε Μ@@@@ία και βάλανε σκληρά λάστιχα στο 2ο μηχανάκι.Αρχικά δημιουργήθηκε από stvr1
Θα συμφωνήσω, αν και η ήττα "εντώς έδρας" ήταν μεγάλο πλήγμα. Καταραμένη βροχή...![]()
Φυσικό ηταν μετα να μείνει πισω ο γιατρός.
Δεν πειράζει, ετσι θα εχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα.![]()
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957
Εγώ για τον MELANDRI λυπήθηκα πάντως που τους είχε ΟΛΟΥΣ (ανεξαιρέτως) για πλάκα όσο έτρεχαν με τα βρόχινα. Αν είχαν παραμείνει με αυτά ο 2ος θα είχε μισό γύρο πίσω του τουλάχιστον κι ας λέμε για Rossi, Stoner κλπ. Και μάλιστα με μηχανή χωρίς πρακτικά εξέλιξη.
MELANDRI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Πολύ καλός όντως, αλλά δεν ξέρω αν θα κρατούσε πίσω τον γιατρό ως το τέλος....Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Εγώ για τον MELANDRI λυπήθηκα πάντως που τους είχε ΟΛΟΥΣ (ανεξαιρέτως) για πλάκα όσο έτρεχαν με τα βρόχινα. Αν είχαν παραμείνει με αυτά ο 2ος θα είχε μισό γύρο πίσω του τουλάχιστον κι ας λέμε για Rossi, Stoner κλπ. Και μάλιστα με μηχανή χωρίς πρακτικά εξέλιξη.
MELANDRI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aυτα ειναι! το πρωταθλημα τωρα αρχιζει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
+άπειρο!Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι αγωνας κ αυτος!!! Παντα τετοια!!!![]()
![]()
![]()
εγω παντως απορω...
γιατι υπαρχει θεμα: Που ηταν ο stoner και δεν υπαρχει και για τον Lorentho για τον Perdosa για τον Dovi ή για οποιον αλλο!
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Μην απορείς είσαι μικρός και νέος στο φόρουμ και δεν ξέρεις κάποια πράγματα ακόμα!Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
εγω παντως απορω...
γιατι υπαρχει θεμα: Που ηταν ο stoner και δεν υπαρχει![]()
![]()
![]()
![]()
ηλικιακες διακρισεις το λεω εγωΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Μην απορείς είσαι μικρός και νέος στο φόρουμ και δεν ξέρεις κάποια πράγματα ακόμα!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Corvo
εγω παντως απορω...
γιατι υπαρχει θεμα: Που ηταν ο stoner και δεν υπαρχει και για τον Lorentho για τον Perdosa για τον Dovi ή για οποιον αλλο!
Είναι απλό φίλε μου. Διότι ο Λορένθο ή ο Ντάνι δεν έχουν κερδίσει πρωτάθλημα!![]()
Απλά πράγματα. όποιος κερδίζει πρωτάθλημα του γιατρού θεωρείται αυτομάτως εχθρός. Άσε τα έχω διαβάσει αυτά... χιλιάδες φορές.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
δλδ πιο παλια υπηρχε θεμα που ηταν και σημερα ο Hayden?
δεν νομιζω να ειναι μονο για αυτο!Γενικοτερα ο στονερ εχει πολλους ανθρωπους που τον αντιπαθουνε και αυτο το εκανε με την συμπεριφορα του κατα την γνωμη μου!